SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
chuchumbamayumbe

#3101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

michal wrote:
chuchumbamayumbe wrote: Danas su manijaci, koljači, šizofreničari, pedofili, narkomani, drkadžije, dileri...sami nastavite niz)...bolje zaštićeni od bilo koga ko hoće pošteno da živi i radi.
Naravno da ima shizofreničara u onom nizu. Jer prosječan čovjek sa shizofrenijom je visoko inteligentan kanibal koji misli da je Napoleon i Freddie Krueger istovremeno. Zar u ovom vijeku još uvijek ima ovih sujevjerja?
Da se ne zaboravi, još treba zatvoriti sve autiste, epileptičare, albine i homoseksualce (izvinjavam se, hoću reći pedere), da ne smetaju ljudima koji hoću da "pošteno žive".
Nemoj da psujem ovdje i da ti kažem što ne treba.
Epileptičari, autisti, albino, homoseksualci...nisu opasni po društvo.
Šizofreničar koji masakrira majku, šizofreničar koji prekopa oca, ubije majku i sestru...oni treba da mi hodaju okolo i da ja razmišljam da li je popio tablete ili nije?! Nisu to nikakva sujevjerja.
I to "pošteno žive", nema potrebe da stavljaš pod navodnike - da, želim pošteno i sigurno da živim.
Bez zaštičenih drkadžija, dilera i njihovih mušterija, desetorostrukih povratnika kriminalu, paranoidnih šizofreničara, čopora pasa...je li to problem u meni?
Pasiflora

#3102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

michal wrote:
chuchumbamayumbe wrote: Danas su manijaci, koljači, šizofreničari, pedofili, narkomani, drkadžije, dileri...sami nastavite niz)...bolje zaštićeni od bilo koga ko hoće pošteno da živi i radi.
Naravno da ima shizofreničara u onom nizu. Jer prosječan čovjek sa shizofrenijom je visoko inteligentan kanibal koji misli da je Napoleon i Freddie Krueger istovremeno. Zar u ovom vijeku još uvijek ima ovih sujevjerja?
Da se ne zaboravi, još treba zatvoriti sve autiste, epileptičare, albine i homoseksualce (izvinjavam se, hoću reći pedere), da ne smetaju ljudima koji hoću da "pošteno žive".
Tvoje karikiranje ovoga slucaja je, u najmanju ruku, bolesno. Dokle vise pricati o pravima poremecenih likova? Za takve postoje mentalne ustanove ili zatvori. Niko nije ovdje spominjao " sve autiste, epileptičare, albine i homoseksualce", govorimo o ocigledno bolesnoj osobi koja je za zatvorene ustanove - i da, upravo zato da ne smetaju ljudima koji hoću da pošteno žive. Kao sto vidis - kod mene nema navodnih znakova tamo gdje si ih ti stavio/la.
JoeyTribbiani

#3103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JoeyTribbiani »

Ko ga brani, nek' ga vodi kući. Dobro nama, a i izgleda dobro i zaštitniku. :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bordo gandalf »

JoeyTribbiani wrote:Ko ga brani, nek' ga vodi kući. Dobro nama, a i izgleda dobro i zaštitniku. :-)
:thumbup: :thumbup:
alibegoa

#3105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by alibegoa »

Po meni ovaj cirkus gdje je se nemoćno bilo šta napraviti, može ovoga lika samo ohrabriti na naredni korak.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ladyblue18 »

Code: Select all

http://source.ba/clanak/521387585350/vijesti/Kom%C5%A1ija%20pedofila%20sa%20Otoke%20napao%20novinare
Pobogu si komsija :-)
MAN-lion's coach

#3107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MAN-lion's coach »

Pedofil s Otoke u poslijepodnevnim satima je u pratnji ljekara sarajevske Hitne pomoći prevežen na psihijatrijsko liječenje, saznaje portal "Dnevnog avaza".

Prema riječima portparola Kliničkog centra Sarajevo Biljane Jandrić, on je prevezen na Psihijatriju.

Napominjemo da se danas u ulici Žrtava fašizma odvijala prava drama prilikom koje su pripadnici MUP-a pokušali stupiti u kontakt s poremećenom osobom koja svakodnevno gol gleda djecu dok idu u obližnju školu.

Međutim, pedofil se u svom stan zabarakadirao i policiji nije htio otvoriti. Pošto nisu dobili od Tužiteljstva KS odobrenje za nasilan ulazak u stan, policajci su bili primorani odustati od prvobitne nakane.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je, na insistiranje ljekara izašao iz stana i u njihovoj pratnji sjeo u vozilo Hitne pomoći.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/saraje ... triju.html
MAN-lion's coach

#3108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MAN-lion's coach »

ladyblue18 wrote:

http://source.ba/clanak/521387585350/vijesti/Kom%C5%A1ija%20pedofila%20sa%20Otoke%20napao%20novinare

Ovdje izgleda svi popedofilili sa njim.
Morales

#3109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Morales »

ladyblue18 wrote:

Ko se sve naziva novinarima :-) Ovi "novinari" vise lice na neke ulicare i huligane.
Cyrax

#3110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

"sta to ti ba, to ti neki strucnjak..." - bas dodje covjeku kad sretne ovog "komsiju" negdje da mu hrakne u facu sa merakom
Cyrax

#3111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

Jah mentalno zaostao...kod nas je to glavna vadiona. Kazi da "nisi dobar u glavu" za mjesec-dva si vani i nastavi po svom.
burek_in_space

#3112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by burek_in_space »

Nadjem li josh jednu zajebanciju na temu pedofilije ovdje, obecavam vishemjesechni boravak u banovicima potpisniku tih redova. :sax:
zahvalan

#3113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zahvalan »

lijepi Iran :D
amoninan

#3114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

zahvalan wrote:lijepi Iran :D
lijepi talibani
svodnici bacha dječaka, pedofili, i silovatelji bi bili obješeni od cjev tenka i provedeni glavnom džadom. Izliječeni, trajno. :D
Bullet Tooth Tony

#3115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bullet Tooth Tony »

ja jeste bukve ... . pa nije problem sto je bolestan , problem je sto policija dodje i ode , sto dodje u bolnicu i ode ... jbt :-) :-)
amoninan

#3116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
amoninan wrote:
zahvalan wrote:lijepi Iran :D
lijepi talibani
svodnici bacha dječaka, pedofili, i silovatelji bi bili obješeni od cjev tenka i provedeni glavnom džadom. Izliječeni, trajno. :D

šta ako je čovjek stvarno mentlno bolestan?,prebiti,ubiti boga u njemu?
Jok, potrošiti hiljade maraka na njegovo liječenje da bi on na kraju, poslije 5-6-10 godina, kad bude ponovo otkriven rekao: kako se jednostavno nije mogao kontrolisati. Ali evo, kod nas ni to ne šljaka.

A, šta ćemo s traumom koja će obilježiti cjeli život njegove žrtve?

Samo trajno liječenje za ovakve.
amoninan

#3117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

nisam mislio na premlaćivanje.
Više na vješanje, smrtonosnu injekciju, električnu stolicu, najblaže - kastraciju.
žulijan asanž

#3118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by žulijan asanž »

kakavdanakneiskustvu wrote:premlaćivanje bolesnog čovjeka vjerovatno neće pomoći
khm, khm

bojim se da on nije mislio na premlaćivanje nego na likvidaciju sa lica zemlje...
bez_ideje

#3119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bez_ideje »

Entropio wrote:Ja se izvinjavam ako sam nešto previdio, ali meni se čini da je remećenje javnog reda i mira jedini prekršaj koji je ovaj čovjek napravio. Etiketirati nekoga s pedofil bez ikakvih materijalnih dokaza je nečuveno! Čitam ove članke i ne mogu da vjerujem... Čovjek se samozadovoljava na balkonu i gnusni pedofil. :-) Naravno da ne opravdavam ovo što on radi i treba biti kažnjen po zakonu (neki kažu da nije dobar, pa bi vjerovatno trebao biti i hospitaliziran).

"U razgovoru s komšijama i ostalim roditeljima danas sam saznala da ovo traje već godinama. Ja sam prvi put zvala policiju u novembru prošle godine i tada se desilo isto što i danas, on je ostao zaključan u stanu i policajci su morali otići. Od tog novembra pa do danas ja sam ga svaki dan viđala golog na balkonu, samo što je bio raspust i djeca zbog snijega nisu išla u školu, pa nisam zvala policiju. Učinila sam to opet prije dva dana, ali je i tad rezultat je bio isti kao i danas. Ipak, ja vam moram reći da na ovome neće ostati. Učinit ću sve što je u mojoj moći da on bude maknut odavdje, jer mu tu nije mjesto. Podnijet ću i tužbu i krivičnu prijavu i iskoristiti sva legalna prava kako bi se riješio ovaj problem", kazala je za Sarajevo-x.com majka djevojčice koja tuda ide u školu.

Znači, on se samozadovoljava na balkonu i kad djeca ne idu u školu?
Izbjegavam da sve vrijeme napisem bilo sta ,da ne bi ispala branitelj "poremecenog pedofila" ,mrzitelj djece i briznih roditelja i sl.,ali svaki put kada se pojavi neki "osjetljiv" slucaj i mahalsko novinarstvo ucini svoje,bez utvrdjivanja bilo kakvih cinjenica,po internetu su horde prebijaca,koljaca,dzelata svih vrsta i prizivaoca rukosjekackih rezima..
Cinjenica je da ne zivimo u vremenu koje bi se moglo nazvati sigurnim kako za djecu ,tako i za odrasle,i isto tako je cinjenica da sistem zakaze i kada ima instrumente da djeluje ,ne zbog loseg sistema,vec zbog losih ljudi koji njime rukovode.
Problematicno je nekoga nazvati pedofilom bez nalaza i promatranja,jer koliko nekih indicija ide u tom smjeru,toliko ide i na stranu da je on obicni balkonski egzibicionista,a i takvih je more. I to je devijacija,neprijatna na oko.....ali to nije pedofilija koja je krivicno djelo ,vec eventualno remecenje javnog reda i mira .
Ja se slazem da treba biti rigorozan prema dokazanim pedofilima ,drzati ih pod konstantnim nadzorom ,daleko od djece,a za nepopravljive slucajeve i hemijska kastracija dolazi u obzir ,ali treba biti i oprezan kome ce se zaljepiti etiketa pedofila ,jer to nije sala,vec sa tim treba zivjeti kad cirkus ode !
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by PipiDugaDevetka »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p7234625

Pokušati sa prijavama na ove linkove koji su navedeni na datoj temi. Manje kuknjave, a više prijava vaših saznanja o kriminalnim aktivnostima. Zatrpajmo političare prijavama od već poznatog Bosnalijeka do političara a-l-a Čović, Lagumdžija*,..., te sitnih šanera, ''opasnih naoružanih momaka-mladih lavova'', ...ma sve što znate. Neka se nadležni ibrete koliko ćemo ih zaposliti, a sve pod supervizijom stranaca.

***Ne znam je li Lagumdžija povLo, ali za drugo pomenuto političko ime je dokazano i presuđeno.
Last edited by PipiDugaDevetka on 24/03/2012 19:14, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#3121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

koliko samo licemjera ima brate mili

svi bi sada pedofile zbrisali s planete (jedan sam od ovih koji bi rado uveli smrtnu kaznu) jer cine nazao djeci

a kad pasche ugrize dijete onda je dijete krivo i nedo Bog sta cuki uradit ili reci da ga treba zbrisat s planete
Last edited by kokuz_sa on 24/03/2012 19:26, edited 1 time in total.
BadBoy

#3122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BadBoy »

oridjidji wrote:
chuchumbamayumbe wrote:I svi znate za ovog lika, i niko ništa ne preduzima?
Barem vi čija djeca idu u tu školu, imate li vi muževe, braću?!?!
Ne mogu da vjerujem da se ovo godinama dešava i da niko ništa nije učinio.
:shock:
slomio sam jednog takvog manijaka pedofila i dobio sarafciger u plecku i na kraju ko zna hocemo li pred sud ili ne. krivicna prijava podignuta protiv mene za nanosenje tezih tijelesnih povreda njemu, a njemu za lakse meni jer ipak zakacio me sarafcigerom.

znas sta dobijes na kraju svega toga, slobodnog manijaka i normalnog momka sa nervozom zeludca od pomisli da je taj manijak prenocio noc u policijskoj stanici. jedino ti malo satisfakcije daje cinjenica da ga je hitna iz stanice dovela kuci :D

kad ga opet sretnes na ulici (a ja ga srecem) u svakodnevoj si kusnji da ga na novo slomis, ali drzava ne mari za njega jer jbg ocito im nesmeta seksualno uznemiravanje djece i prolaznica, te cekaju da nekoga zlostavi, siluje ili napravi neko vece sranje nekome ko ce ga sljedeci put napasti kada ga vidi kako nekoj djeci prijeti i seksualno ih uznemirava...
I jesi li ti njemu tim batinama izbio pedofiliju iz glave? Jelde baš si ga lijepo izliječio :S Zato se ovakvi ljudi hospitaliziraju i sklone.
amoninan

#3123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
amoninan wrote:nisam mislio na premlaćivanje.
Više na vješanje, smrtonosnu injekciju, električnu stolicu, najblaže - kastraciju.

jbg,nemamo smrtnu kaznu
Da, nažalost.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by PipiDugaDevetka »

kokuz_sa wrote:koliko samo licemjera ima brate mili

svi bi sada pedofile zbrisali s planete (jedan sam od ovih) jer cine nazao djeci

a kad pasche ugrize dijete onda je dijete krivo i nedo Bog sta cuki uradit ili reci da ga treba zbrisat s planete
:shock: :?
Kojih ''ovih'' pedofila, licemjera, ljubitelja smrtne kazne,..ljubitelja ''rukosjekačkih režima''?
kokuz_sa

#3125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

PipiDugaDevetka wrote:
kokuz_sa wrote:koliko samo licemjera ima brate mili

svi bi sada pedofile zbrisali s planete (jedan sam od ovih) jer cine nazao djeci

:shock: :?
Kojih ''ovih'' pedofila, licemjera, ljubitelja smrtne kazne,..ljubitelja ''rukosjekačkih režima''?
ovih koji misle da treba da se pedofili iskorijene s planete..
Locked