Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
afannedim

#3101 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

maxim2000 wrote:Ima li nade da ce se popraviti b92 koji vec par dana ne radi i da se konacno uklone kockice i bude ok Erste HD i ZDF HD posto oni od pocetka stekaju?
za erste i zdf hd, moraš njih zvati, ja juće zvao al kasno i danas mi sredili već. :thumbup: :thumbup:
afannedim

#3102 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Misle li ovaj KLASIKTV I MGM namjestiti kako treba sve neke kockice, ima li još neko problema sa ova 2 kanala
novi.dan.nova.nafaka

#3103 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Lud i ponosan wrote:
afannedim wrote:Misle li ovaj KLASIKTV I MGM namjestiti kako treba sve neke kockice, ima li još neko problema sa ova 2 kanala
Da li ti ista radis osim sto listas kanale i pratis koji ne radi? Neumoran si, 0-24h.
From phone using Tapatalk 2
:thumbup:
Sakazulu

#3104 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Novi Opšti uslovi korištenja usluga Logosofta
Novembar 2012
Poštovani korisnici,
ovim putem Vas obavještavamo da je Logosoft d.o.o. donio nove Opšte uslove korištenja usluga
Logosofta, koji stupaju na snagu od 15. novembra 2012. godine.
Opšti uslovi korištenja usluga Logosofta sastavni su dio svakog pretplatničkog ugovora, koji je
svaki pretplatnik potpisao sa Logosoftom prilikom realizacije željene usluge. Glavni cilj ovog
dokumenta jeste unaprijeđenje kvaliteta servisa i usluga, definisanje pravila korištenja, kao i zaštite
prava pretplatnika usluga Logosofta.
Stupanjem na snagu ovih opštih uslova prestaju da važe Opšti uslovi o prihvatljivom korištenju
Internet baziranih usluga Logosofta od 31.03.2010. godine i Opći uslovi korištenja telefonskih
usluga LOL Phone od 01.09.2011. godine.
Novi opšti uslovi korištenja usluga Logosofta su dostupni u elektronskoj verziji na www.lol.ba i u
štampanoj formi na svim prodajnim mjestima Logosofta u Sarajevu, Zenici i Tuzli.
Ukoliko se pisanim putem ne izjasnite o raskidu korisničkog ugovora u roku od četiri sedmice od
objavljivanja izmjenjenih Opštih uslova, smatrat će se da ste saglasni sa istima i da prihvatate
izmjene.
Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona 033 931 900 ili
033 931 988.
Vaš Logosoft

I slažete li se!?
Sakazulu

#3105 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Nisam ni ja :roll:
afannedim

#3106 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Lud i ponosan wrote:
afannedim wrote:Misle li ovaj KLASIKTV I MGM namjestiti kako treba sve neke kockice, ima li još neko problema sa ova 2 kanala
Da li ti ista radis osim sto listas kanale i pratis koji ne radi? Neumoran si, 0-24h.

Poslije rada listam kanale,a dok ležiš bolestan o jedino ostaje :lol: :lol: :lol: :lol:
Praetorious

#3107 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

afannedim wrote:
Lud i ponosan wrote:

Poslije rada listam kanale,a dok ležiš bolestan o jedino ostaje :lol: :lol: :lol: :lol:
I Kod mene ti kanali prikazuju "Kocku Kocku Kockicu" [nema Branka, doduše] i to predugo.
A nisam ni ja baš skontao te novine u pravilniku, osim ako se ne odnose na prekoračenje 300 GB prometa. Ja sam ispod 50% pa me nije ni briga, sve dok ne najave smanjenje kvote ... onda se vraćam na pravi flat.
karanana

#3108 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

3 kocenja i restartanja modema u zadnjih sat.
Sakazulu

#3109 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Poštovani korisnici,

ovim putem vas obavještavamo o uvođenju novih Opštih uslova korištenja usluga Logosofta, koji stupaju na snagu od 15.novembra 2012.godine.

Stupanjem na snagu ovih opštih uslova prestaju da važe Opšti uslovi o prihvatljivom korištenju Internet baziranih usluga Logosofta od 31.03.2010. godine i Opći uslovi korištenja telefonskih usluga LOL Phone od 01.09.2011. godine.

Novim Opštim uslovima korištenja usluga Logosofta, zapravo se objedinjuju dokumenti koji će stupanjem na snagu novih Opštih uslova prestati da važe (do tada ih možete pronaći na ovoj web stranici), te se vrši usklađivanje istih sa nedavno donešenim Pravilom 62/2012 (Pravilo o prenosivosti telefonskih brojeva). Također, novi Opšti uslovi ničim neće dovesti pretplatnike Logosofta u nepovoljniji položaj, niti im nametnuti neke otežavajuće okolnosti, promjenu cijena, brzina, ponude i slično.

Novi Opšti uslovi korištenja usluga Logosofta će biti dostupni u elektronskoj verziji na sajtu i u printanoj formi na svim prodajnim mjestima Logosofta u Sarajevu, Zenici i Tuzli od 15. oktobra 2012. godine.

Ukoliko se pisanim putem ne izjasnite o raskidu pretplatničkog ugovora, u roku od četiri sedmice od dana objavljivanja novih Opštih uslova, smatrat će se da ste saglasni sa istima i da prihvatate izmjene.

Dodatne informacije u vezi novih Opštih uslova korištenja usluga Logosofta su dostupne putem telefona 033 931 900 ili 033 931 988.

Vaš LOL Team :)
karanana

#3110 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

problemi su od jucer nesnosljivi.
ukoliko se nesto ne rijesi, definitivno ove sedmice raskidam ugovor jer ovo od jucer prelazi svaku mjeru nekih opsteprihvatljivih smetnji. ometa me kako u gledanju tv-a tako i u telefonskim i internet aktivnostima i nevjerovatno je frustrirajuce. ocigledno je da moje "ostrvo" ili kako se to vec zove ima nekih problema koji su stalni i koji se vjerovatno ni ne mogu rijesiti. ili ne znaju u cemu je problem. a racuni se redovno placaju a uz to i nabijam troskove mobitela zivkajuci podrsku i ako je linija zauzeta, zovi opet.
afannedim

#3111 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Oni imaju nekih većih problema 100% kod mene tv, nijedan kanal normalno sve neke trzavice povremeno evo gledam Sarajevo na BHT1 isto neke trzavice-smetnje.
zateznistub

#3112 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

afannedim wrote:Oni imaju nekih većih problema 100% kod mene tv, nijedan kanal normalno sve neke trzavice povremeno evo gledam Sarajevo na BHT1 isto neke trzavice-smetnje.
Često pratim ovu temu i vrlo cesto se moze procitati da se raja zali na kvalitet slike kao i tona. Ne znam sta je razlog ali na MojaTV tih problema nema.
afannedim

#3113 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

zateznistub wrote:
afannedim wrote:Oni imaju nekih većih problema 100% kod mene tv, nijedan kanal normalno sve neke trzavice povremeno evo gledam Sarajevo na BHT1 isto neke trzavice-smetnje.
Često pratim ovu temu i vrlo cesto se moze procitati da se raja zali na kvalitet slike kao i tona. Ne znam sta je razlog ali na MojaTV tih problema nema.
Nije ton i kvalitet slike u pitanju, nego neke kockice povremeno, a za MOJATV ti mogu reći da ne govoriš istinu iz razloga što mi buraz koristi i ima isto takvih prekida i još nekih moji haveri sa MOJATV..
zateznistub

#3114 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

afannedim wrote:
zateznistub wrote:
Nije ton i kvalitet slike u pitanju, nego neke kockice povremeno, a za MOJATV ti mogu reći da ne govoriš istinu iz razloga što mi buraz koristi i ima isto takvih prekida i još nekih moji haveri sa MOJATV..
Zar kockice po ekranu nisu stvar kvalitete? Na mojaTV stvano nema nikakvih problema bar na dobrinji.
karanana

#3115 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

ja sam od pojedinaca cuo da imaju problema i sa moja tv.
zateznistub

#3116 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

karanana wrote:ja sam od pojedinaca cuo da imaju problema i sa moja tv.
N pocetku, kada je sve bilo u povoju, bilo je problema. Sada vjeruj nema. Moja zamjerka je za previse lokolnih (nebitnih) kanala i malo sporiji internet, mada meni licno brzi ne treba. Ali o kvaliteti slike i stabilnosti veze nema nikakvih plobema.
cooper

#3117 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by cooper »

Te kokckice na tv-u, pikselizacija kako da je nazovem nije problem operatora vec starih parica da li u zgradi, da li u kuci i zbog toga nastaju smetnje.Sve je u drzavi nasoj zastarjelo je pa i parice u zgradama i kucama, ja tih problema nemam na iptv zato sto su mi nove instalacije.
Broj kvarova (problema sa iptv) u odnosu na ukupnu cifru korisnika mojatv je mizerno, glupo je raspravljati o tome. Ne znam kakvo je stanje u logosoftu i bas me interesuje cifra korisnika supertv-a, koliko sam pratio forum, elektronske medije, stampane i ostalo nikad nisam vidio da je logosoft izbacio ukupnu cifru korisnika.
Sve u svemu druze provjeri ti opremu, instalacije tj. parice, nazovi ih nek dodju da provjere.
drugtito2011

#3118 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drugtito2011 »

Ja sam zvao jer mi jr zadnjih 15 dana svakih sat vremena pucao net. Dolazili serviseri,nesto odradili, i jos ima problema. Osim toga brzina je padala da nisam mogao otvoriti nijednu stranicu. Sad je stabilnije.

Ali ja imam problem sa eurosport 2(-1). Svakih 5 sec slika zastopa i vrati se malo nazad. I jos uvije je tako.

Telemach - kod mojh roditelja, cijelu sedmicu je bilo za zagusenje linija, niko ih nije mogao dobiti na telefon.

Problemi na sve strane, izgleda
karanana

#3119 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

moj dan danas: 3 minute interneta i slike - kocenje - restart modema 3 minute dok dodje sebi - 3 minute interneta i slike......

zvao, trazio da dodju, fol zauzeti, nista prije ponedjeljka. odoh na stranicu seljackog HS-a da vidim kakve pakete imaju da im se vratim. a steta.
novi.dan.nova.nafaka

#3120 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Kod mene sve perfektno radi - ne ureklo se... :)
nino90

#3121 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nino90 »

i kod mene radi bez problema
afannedim

#3122 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

karanana wrote:moj dan danas: 3 minute interneta i slike - kocenje - restart modema 3 minute dok dodje sebi - 3 minute interneta i slike......

zvao, trazio da dodju, fol zauzeti, nista prije ponedjeljka. odoh na stranicu seljackog HS-a da vidim kakve pakete imaju da im se vratim. a steta.
Ja sam imao tih problema, i od kad su mi priklučili vDSL, nikakovih više nemamsa netom problema, i još su me negdje prebacili na slobodni port tako nešto kolko se sječam, malo sa tv imam al jbgne može sve biti cakum pakum.
afannedim

#3123 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Fakat minije jasno šta se odjednom počelo dešavati sa TV-om, od kako sam njihov korisnik nikad problema al ovo zadnjih nekoliko dana blago reći užaš-iritirajuće neki kanali sa tonom bez slike, neki u kockicama što ne daju bar neku obavijest da imaju problema ili bilo kako drugo šaopštenje, fakat iritira, net radi PERFEKTNO.
Ammarzinho

#3124 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

Opet večeras možemo uživati u El Classicu na SK PRIME :thumbup: :thumbup: šta bi mi bez njeg ... :roll:
krusko37

#3125 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by krusko37 »

Jeli to nema tekme, Tita ti?
Post Reply