http://doznajemo.com/2012/12/04/sponzor ... -od-nerca/
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Suzie Q
#3101 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čitam ovu kolumnu i pokušavam zamisliti drugu stranu priče u ovoj temi na forumu
- dita von teese
#3102 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Od prvog do cetvrtog osnovne smo bili u istom razredu. Vec na prvom tromjesjecju poceo je da me proganja. Negdje je nabavio moj broj telefona, pa me zvao nekoliko puta dnevno i govorio: Dita, ovdje x, tvoj momak. Ja bih mu uvijek spustala slusalicu, ali to nije pomoglo. Uvijek je nastojao da bude blizu mene, a ja sam ga izbjegavala, jer, iako je bio sasvim obican djeckic, ja sam bila divljakusa kojoj nije padalo na pamet da se zaljubljuje u djecake. Kasnije sam u petom razredu jedva docekala da nas odvoje u nova odjeljenja, tako da sam ja bila a a on je bio b.
Onda smo se prije jedno godinu dana sreli negdje u gradu, i on mi je onda jos ispricao sta je sve jos uradio zbog svoje zaljubljenosti. Npr. saznao je gdje zivim, penjao se do mojih vrata i gledao u njih
, a jednom se kaze i potukao sa nekim djecakom zbog mene.
Godine su prosle, pojavio se i fejzbuk. Kaze da se jedne noci toliko bio napio da nije znao za sebe, pa je nasao i hrabrosti da me doda na fejsu. Ja sam ne sluteci naravno prihvatila prijateljstvo, a on kaze da ujutro nije mogao vjerovati ocima kad je vidio da smo frendovi.
Eh kad je on to meni tako ispricao, i ja sam mu predlozila da izadjemo i on je pristao.
Izasli smo. Dosao je po mene svojim novim autom i upozorio me odmah da budem njezna sa vratima. Onda mi je pola sata u autu pricao kako je nabavio auto, kome je prodao stari auto, koliko trosi, kako je zadovoljan, i sl....a onda smo dosli pred to mjesto gdje smo trebali izaci. Predlozila sam da odemo u neki kafic, bilo gdje, gdje nije previse glasna muzika, medjutim on je rekao da ima jednu super ideju i da misli da ce mi se pravo svidjeti. Onda me je doveo pred jednu kucu (skoro pa zadnju kucu u tom gradu
), gdje je kao bila neka kafana. Na ulazu u kafanu nije bilo vidljivih znakova da se radi o kafani, ali trestala je muzika iznutra. Hiljadu puta sam prosla pored te kuce ali nikad ne bih rekla da tu nesto ima.
Onda smo usli unutra. Sjeli za sto. Popili prvo po jednu dunju. Kad sam se malo otkravila, osvrnula sam se oko sebe. Bila su dva stola, za jednim stolom neka manja sindikalna festa, a za drugim stolom tip od sezdeset godina i maca od 25.
Opet sam mu predlozila da odemo negdje drugo, a on je rekao da bi radije bio tu, da ga niko ne vidi sa mnom, jer on ipak ima curu
Kad me je vratio kuci izasla sam brze bolje iz auta, i opalila velikoj Diti samar, sto nije poslusala intuiciju male Dite, koja nije dzaba bjezala od njega cetiri razreda osnovne skole. Nisam mu se nikad vise javila, ali sam bila tuzna i razocarana jer nisam ocekivala da i neko ko je fakat bio toliko zaljubljen moze biti takav kreten, bez imalo samokriticnosti.
Onda smo se prije jedno godinu dana sreli negdje u gradu, i on mi je onda jos ispricao sta je sve jos uradio zbog svoje zaljubljenosti. Npr. saznao je gdje zivim, penjao se do mojih vrata i gledao u njih
Godine su prosle, pojavio se i fejzbuk. Kaze da se jedne noci toliko bio napio da nije znao za sebe, pa je nasao i hrabrosti da me doda na fejsu. Ja sam ne sluteci naravno prihvatila prijateljstvo, a on kaze da ujutro nije mogao vjerovati ocima kad je vidio da smo frendovi.
Eh kad je on to meni tako ispricao, i ja sam mu predlozila da izadjemo i on je pristao.
Izasli smo. Dosao je po mene svojim novim autom i upozorio me odmah da budem njezna sa vratima. Onda mi je pola sata u autu pricao kako je nabavio auto, kome je prodao stari auto, koliko trosi, kako je zadovoljan, i sl....a onda smo dosli pred to mjesto gdje smo trebali izaci. Predlozila sam da odemo u neki kafic, bilo gdje, gdje nije previse glasna muzika, medjutim on je rekao da ima jednu super ideju i da misli da ce mi se pravo svidjeti. Onda me je doveo pred jednu kucu (skoro pa zadnju kucu u tom gradu
Onda smo usli unutra. Sjeli za sto. Popili prvo po jednu dunju. Kad sam se malo otkravila, osvrnula sam se oko sebe. Bila su dva stola, za jednim stolom neka manja sindikalna festa, a za drugim stolom tip od sezdeset godina i maca od 25.
Opet sam mu predlozila da odemo negdje drugo, a on je rekao da bi radije bio tu, da ga niko ne vidi sa mnom, jer on ipak ima curu
- htcxone
#3103 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nego, kako vas uspiju navući na te pričedita von teese wrote:Od prvog do cetvrtog osnovne smo bili u istom razredu. Vec na prvom tromjesjecju poceo je da me proganja. Negdje je nabavio moj broj telefona, pa me zvao nekoliko puta dnevno i govorio: Dita, ovdje x, tvoj momak. Ja bih mu uvijek spustala slusalicu, ali to nije pomoglo. Uvijek je nastojao da bude blizu mene, a ja sam ga izbjegavala, jer, iako je bio sasvim obican djeckic, ja sam bila divljakusa kojoj nije padalo na pamet da se zaljubljuje u djecake. Kasnije sam u petom razredu jedva docekala da nas odvoje u nova odjeljenja, tako da sam ja bila a a on je bio b.
Onda smo se prije jedno godinu dana sreli negdje u gradu, i on mi je onda jos ispricao sta je sve jos uradio zbog svoje zaljubljenosti. Npr. saznao je gdje zivim, penjao se do mojih vrata i gledao u njih, a jednom se kaze i potukao sa nekim djecakom zbog mene.
Izasli smo. Dosao je po mene svojim novim autom i upozorio me odmah da budem njezna sa vratima. Onda mi je pola sata u autu pricao kako je nabavio auto, kome je prodao stari auto, koliko trosi, kako je zadovoljan, i sl....a onda smo dosli pred to mjesto gdje smo trebali izaci. Predlozila sam da odemo u neki kafic, bilo gdje, gdje nije previse glasna muzika, medjutim on je rekao da ima jednu super ideju i da misli da ce mi se pravo svidjeti. Onda me je doveo pred jednu kucu (skoro pa zadnju kucu u tom gradu), gdje je kao bila neka kafana. Na ulazu u kafanu nije bilo vidljivih znakova da se radi o kafani, ali trestala je muzika iznutra. Hiljadu puta sam prosla pored te kuce ali nikad ne bih rekla da tu nesto ima.
Onda smo usli unutra. Sjeli za sto. Popili prvo po jednu dunju. Kad sam se malo otkravila, osvrnula sam se oko sebe. Bila su dva stola, za jednim stolom neka manja sindikalna festa, a za drugim stolom tip od sezdeset godina i maca od 25.![]()
Opet sam mu predlozila da odemo negdje drugo, a on je rekao da bi radije bio tu, da ga niko ne vidi sa mnom, jer on ipak ima curu![]()
![]()
Kad me je vratio kuci izasla sam brze bolje iz auta, i opalila velikoj Diti samar, sto nije poslusala intuiciju male Dite, koja nije dzaba bjezala od njega cetiri razreda osnovne skole. Nisam mu se nikad vise javila, ali sam bila tuzna i razocarana jer nisam ocekivala da i neko ko je fakat bio toliko zaljubljen moze biti takav kreten, bez imalo samokriticnosti.
- dita von teese
#3104 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Suti, ne pitaj. 
- htcxone
#3105 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne , fakat, jel moguće da povjerujete (ne kazem da nema) da lik nakon 3-5-7-9 godina još uvijek je isti i isto zaljubljen, i da je "sve to radio"dita von teese wrote:Suti, ne pitaj.
kao i žene, tako i muskarci
nego, jel još s tom curom
- dita von teese
#3106 Re: Vasa najgora date iskustva :P
htcxone wrote:ne , fakat, jel moguće da povjerujete (ne kazem da nema) da lik nakon 3-5-7-9 godina još uvijek je isti i isto zaljubljen, i da je "sve to radio"dita von teese wrote:Suti, ne pitaj.![]()
kao i žene, tako i muskarcisve su premni uraditi (velika vecina) da dobiju oo sto zele...nekad je to stvarno ljubav, a nekad jednostavno hrana za egoizam i da mogu raji pričati "pricče"
![]()
nego, jel još s tom curom
Ocekivala bih od covjeka sa takvim iskustvom da ne postavlja ovakva pitanja. Naravno da je jos s tom curom, pardon, sad su vec neko vrijeme u braku.
Nisam naravno povjerovala da i dalje moze biti tako zaljubljen, a za ove druge stvari koje je radio imam i svjedoke...Predlozila sam mu da izadjemo zbog neke vrste mog iskupljenja, jer sam pomislila da sam bila bezdusna, prema tom jadnom covjeku.
- insomnia78
#3107 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pusti suplju, upecaju se na kola i pare ba
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- Platformas
#3108 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Realnoinsomnia78 wrote:Pusti suplju, upecaju se na kola i pare ba
s' moje sokocalo
- dusa_raskopuša
#3109 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dita von teese wrote:Od prvog do cetvrtog osnovne smo bili u istom razredu. Vec na prvom tromjesjecju poceo je da me proganja. Negdje je nabavio moj broj telefona, pa me zvao nekoliko puta dnevno i govorio: Dita, ovdje x, tvoj momak. Ja bih mu uvijek spustala slusalicu, ali to nije pomoglo. Uvijek je nastojao da bude blizu mene, a ja sam ga izbjegavala, jer, iako je bio sasvim obican djeckic, ja sam bila divljakusa kojoj nije padalo na pamet da se zaljubljuje u djecake. Kasnije sam u petom razredu jedva docekala da nas odvoje u nova odjeljenja, tako da sam ja bila a a on je bio b.
Onda smo se prije jedno godinu dana sreli negdje u gradu, i on mi je onda jos ispricao sta je sve jos uradio zbog svoje zaljubljenosti. Npr. saznao je gdje zivim, penjao se do mojih vrata i gledao u njih, a jednom se kaze i potukao sa nekim djecakom zbog mene.
Izasli smo. Dosao je po mene svojim novim autom i upozorio me odmah da budem njezna sa vratima. Onda mi je pola sata u autu pricao kako je nabavio auto, kome je prodao stari auto, koliko trosi, kako je zadovoljan, i sl....a onda smo dosli pred to mjesto gdje smo trebali izaci. Predlozila sam da odemo u neki kafic, bilo gdje, gdje nije previse glasna muzika, medjutim on je rekao da ima jednu super ideju i da misli da ce mi se pravo svidjeti. Onda me je doveo pred jednu kucu (skoro pa zadnju kucu u tom gradu), gdje je kao bila neka kafana. Na ulazu u kafanu nije bilo vidljivih znakova da se radi o kafani, ali trestala je muzika iznutra. Hiljadu puta sam prosla pored te kuce ali nikad ne bih rekla da tu nesto ima.
Onda smo usli unutra. Sjeli za sto. Popili prvo po jednu dunju. Kad sam se malo otkravila, osvrnula sam se oko sebe. Bila su dva stola, za jednim stolom neka manja sindikalna festa, a za drugim stolom tip od sezdeset godina i maca od 25.![]()
Opet sam mu predlozila da odemo negdje drugo, a on je rekao da bi radije bio tu, da ga niko ne vidi sa mnom, jer on ipak ima curu![]()
![]()
Msm sta reci. Tipicno muski.
- dita von teese
#3110 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti, sokocalo, jalde jest super imat to sokocalo da pises s njega, kako bi inace progovorio pred nekom zenom? Usta se malo zavezu, jel tako?Platformas wrote:Realnoinsomnia78 wrote:Pusti suplju, upecaju se na kola i pare ba
s' moje sokocalo
- Platformas
#3111 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Haman te pogodio sa sokocala 
- insomnia78
#3112 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bla, bla.dita von teese wrote:Ti, sokocalo, jalde jest super imat to sokocalo da pises s njega, kako bi inace progovorio pred nekom zenom? Usta se malo zavezu, jel tako?Platformas wrote:Realnoinsomnia78 wrote:Pusti suplju, upecaju se na kola i pare ba
s' moje sokocalo
Sokocalo jaranice sretno ozenjen vec dvije ipo godine, a ti fataj te sto si ig u osnovnoj propustila a oni sad stali malo na noge
s' moje sokocalo
- dita von teese
#3113 Re: Vasa najgora date iskustva :P
insomnia78 wrote: Bla, bla.
Sokocalo jaranice sretno ozenjen vec dvije ipo godine, a ti fataj te sto si ig u osnovnoj propustila a oni sad stali malo na noge
s' moje sokocalo
Namaste, covjece.
- insomnia78
#3114 Re: Vasa najgora date iskustva :P
???
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
-
sha_ba
#3115 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dzaba buraz, ne prica ona francuski...insomnia78 wrote:???
s' moje sokocalo
- insomnia78
#3116 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne znam vala koji prica al nije ono ni na bosanskomsha_ba wrote:dzaba buraz, ne prica ona francuski...insomnia78 wrote:???
s' moje sokocalo
![]()
s' moje sokocalo
-
sha_ba
#3117 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nekad je najbolje ne razumjet se... sta te briga, svoj ti pos'o 
- insomnia78
#3118 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I to sto ka'es, haj Žsha_ba wrote:nekad je najbolje ne razumjet se... sta te briga, svoj ti pos'o
s' moje sokocalo
-
sha_ba
#3119 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Žinsomnia78 wrote:I to sto ka'es, haj Žsha_ba wrote:nekad je najbolje ne razumjet se... sta te briga, svoj ti pos'o
s' moje sokocalo
- Zatamnjena stakla
#3120 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dusa_raskopuša wrote:
Msm sta reci. Tipicno muski.
Ma neš na nas muške tako života mi
- Superhikk
#3121 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da napišem ovdje u kratkim crtama, a kad nađem vremena napisaću scenario za neki erotski triler sa krajem iz teških drama turske kinematografije. To je bilo najbolje date iskustvo godinu i par mjeseci. Počelo slučajnim upoznavanjem u većem društvu, bezazlenom pričom o astrologiji za koju se dotična jače interesovala. Tad bijah pri kraju studija i ono, u fazonu da se nadoknadi propušteno prethodnih godina skapavanja nad knjigom. Na prvi pogled, otjelotvorenje mojih tadašnjih maštarija, starija, po mojoj tadašnjoj procjeni 4-8 godina, prirodna plavuša, glasa ko u djevojčice, elokventna, hiperaktivna, vulkan strasti. No, za moj ukus i previše provokativna. Odmah druga pomisao (prvu znate je l' ?
) "daleko van domašaja neiskusnog žutokljunca, ni ne pokušavaj da ne ispadaš smiješan". Znao poneke cake iz astrologije i malo doprinosio ženskom naglabanju o tome što ju je kanda zainteresovalo i uzme mi podatke i broj telefona. Kao da mi pogleda natal na lap topu kući, pa da mi kaže šta ako želim. Hajd rekoh. I dalje čvrsto uz drugu pomisao. I nakon par dana ona pozove, malo se ispričamo o opštim mjestima i to uzme zamaha sledećih dana toliko da se nađu bezbroj zajedničkih interesovanja i otegne se na po 4,5 sati razgovora telefonom svaki dan. Veoma zanimljiva osoba, čudna mješavina francuskih, ruskih i vojvođanskih gena, totalna disproporcija u onome kako se prezentuje izgledom i kakva je u komunikaciji. Misteriozno. Ne zabadam previše nos u njene intimne stvari, jer i dalje se držim pomisli broj 2 iako prijatna komunikacija ubaca fleševe pomisli broj 1. Nakon nekoliko dana ona prva počinje da insistira na zbližavanju, boljem upoznavanju. Kaže da je 5 godina starija, razvedena, u poslu sa nekretninama,situirana, živi sama. Razvijemo neku povezanost, maštu, razumijevanje. Dobijem sve njene telefone, dostupna mi 24 časa ali ja nešto i dalje nesiguran. Ne bih da se upuštam u bilo šta što je krenulo emotivno, da me šejtan ne ponese
a on već dobrano nosi. Kad su se uplele i strasti, kad mi je otvoreno rekla da jednostavno mora da me proba, lavina je već krenula. Nakon mjesec i nešto intenzivne komunikacije poziva me za vikend u njen stan. Tu već u hodniku počinje što sam mislio da može samo u filmovima. Nakon 3 vrela dana, stan napuštam sa otiscima od ugriza na vratu i žuljevima . Sve se razbuktalo i ponavljalo iz vikenda u vikend. Ja i dalje kao sa kočnicom kad su u pitanju obećanja, budućnost, kao dileme muče a u sebi odlijepio i samo želim da traje dok traje. Imponuje kad demonstrira šta je sve u stanju da napravi za mene, ma koliko to bilo iracionalno po mom shvatanju granica do kojih se ide zbog emocija i strasti. To traje mjesecima i nema nijednog razloga da sumnjam u neku skrivenu pozadinu. Dolazi i ona kod mene, upoznao par njenih prijatelja.Onda mi kaže da joj brat renovira stan pa će sa porodicom biti kod nje u stanu dok ga ne srede. Ok, tu su hoteli, izlasci, sve ostalo regularno. Onda kaže da se pojavio bivši, da je prati na poslu, po gradu, piše poruke, hoće da je vrati. Kaže da je taj kamataš i još štošta sa one strane zakona. Plaši se šta bi mi uradio da me vidi sa njom jer joj je jednog bivšeg poslao u šok sobu. Negdje je zaustavi na ulici, prebije, probuši bubnu opnu,kasnije ostane sa nagluvošću 75% na tom uvu i uzme telefon. Tamo moje slike, poruke, klipovi. Zove par dana i prijeti. Frka, ali ne odustajem od nje, ne dok je u takvom stanju. Još ona me uvjerava biće sve u redu, angažovala policiju, neke poznanike, smiriće ga oni. Jednom u hotelu zvoni joj telefon, vidim uznemirila se, ide u kupatilo da odgovori, što inače nikad ne radi. Sve lampice za uzbunu upaljene, čujem govori kako je kod prijateljice, nemoj da dolaziš, ne može ti se ona javiti sad, zauzeta je.
Pitam je li sve u redu. Kaže brat, kontroliše je jer je već sa onim imala problema pa da ne upada u nove. To nisam kupio, gdje brat da kontroliše sestru zrelu ženu. Već tu noć ja odsutan, uklapam stvari u neki scenario koji bi objasnio sve ali ne ide. Pozdravimo se sjutra dan i kažem joj da me laže i da ne želim više ni da razgovaram sa njom ukoliko ne želi da kaže istinu. Tu se zaplače i kaže ostavićeš me ako ti kažem. Tu već vidim, kraj, nešto je krupno sigurno. Kopkam po sebi šta mi je promaklo. A mislio kako sam oprezan. Nemam racionalno objašnjenje. Ne kontaktiramo par dana, šalje poruke strpi se, sve će se srediti. Ne odgovaram. Riješen da prekinem a opet me kopka šta je u pozadini svega. Ne mogu da prihvatim da je kraj a da ne znam zbog čega. Onda me zove u 3 sata ujutru. Javim se, kaže mi da je neko ubio njenog bivšeg, ispitivali je u policiji. Zorom ja na trafiku kupujem novine kad tamo vijest o ubistvu i u njoj piše pronašla ga supruga, ona, u drugom stanu. Kao ne žive zajedno duže vremena, poremećeni odnosi. Krah. Zove ona taj dan, nisam sposoban ni a da izustim, samo se pitam je li moguće da se ovo dešava. Danima ne spavam, ne mogu da budem pametan. Nakon mjesec dana uhapse ih desetak osumnjičenih, dužnika, saradnika i nju. I jedan od njih prizna da mu je ona platila da ga ubije. Još veći krah. Zove njen prijatelj koga su isto taj dan privodili, kaže i njega na detektoru ispitivali, jedno piitanje bilo da li sam ja ubica
Onda je trebalo jednu dvije godine da se kako tako skrpim i da potisnem to. I sad kad od neke piplice čujem laž, huh
Pitam je li sve u redu. Kaže brat, kontroliše je jer je već sa onim imala problema pa da ne upada u nove. To nisam kupio, gdje brat da kontroliše sestru zrelu ženu. Već tu noć ja odsutan, uklapam stvari u neki scenario koji bi objasnio sve ali ne ide. Pozdravimo se sjutra dan i kažem joj da me laže i da ne želim više ni da razgovaram sa njom ukoliko ne želi da kaže istinu. Tu se zaplače i kaže ostavićeš me ako ti kažem. Tu već vidim, kraj, nešto je krupno sigurno. Kopkam po sebi šta mi je promaklo. A mislio kako sam oprezan. Nemam racionalno objašnjenje. Ne kontaktiramo par dana, šalje poruke strpi se, sve će se srediti. Ne odgovaram. Riješen da prekinem a opet me kopka šta je u pozadini svega. Ne mogu da prihvatim da je kraj a da ne znam zbog čega. Onda me zove u 3 sata ujutru. Javim se, kaže mi da je neko ubio njenog bivšeg, ispitivali je u policiji. Zorom ja na trafiku kupujem novine kad tamo vijest o ubistvu i u njoj piše pronašla ga supruga, ona, u drugom stanu. Kao ne žive zajedno duže vremena, poremećeni odnosi. Krah. Zove ona taj dan, nisam sposoban ni a da izustim, samo se pitam je li moguće da se ovo dešava. Danima ne spavam, ne mogu da budem pametan. Nakon mjesec dana uhapse ih desetak osumnjičenih, dužnika, saradnika i nju. I jedan od njih prizna da mu je ona platila da ga ubije. Još veći krah. Zove njen prijatelj koga su isto taj dan privodili, kaže i njega na detektoru ispitivali, jedno piitanje bilo da li sam ja ubica
-
Sanchezsa90
#3123 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Znaci ti si penetrirao Danu Škrbu luđače jedan 
- Superhikk
#3124 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ona je piletina za mene, zaboravih da napišem da sam istovremeno iz novina saznao i da nije bila 5 godina starija nego cijelih 10. U to mi je bilo najteže da povjerujem.Sanchezsa90 wrote:Znaci ti si penetrirao Danu Škrbu luđače jedan
- Zatamnjena stakla
#3125 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Haj bar ti je dobro bilo hahahahahahahahahah
Drama