BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Richard Peti

#3101 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Richard Peti »

Salihamidzic je zbog ovakvih stvari napustio repku :oops:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3102 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Admir_1984 »

nisam neshto bio euforican, kad covjek pogleda nama od 11 igraca iz prve postave trojica-cetvorica igraju redovno u klubovima :roll:

To da su rumuni nizerazredna reprezentacija moze samo laik pricati, kakvi god da su nizerazredni nisu, a nama su sada pokazali ko je nizerazredna reprezentacija.

Vezano za ovu tekmu Susic je mislim pogrijesio sa formacijom, pogrijesio je sa ibricicem, sa mravcem...igre jednostavno nije bilo.

Al isto tako koliko je Susic kriv, krivi su i igraci, pa ne mogu da vjerujem da mogu imati toliku dozu indisponiranosti kao veceras, pa rumuni od prve minute ginuli za loptu, a nashi izvode neke pete i nabijaju samo lopte :roll:

A za ta opijanja, da pripreme sluze samo za toga je za neku drugu temu, al bojim se da nashi vrli novinari nikada nece povuci to pitanje, uvijek ce oni biti dijamanti...a ti se narode sekiraj zbog njih
klixober

#3103 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by klixober »

Evo da ja napravim iznimku i stanem u odbranu Ibričića. :D
Jeste katastrofalno igrao, ne znam više po koji put da ga ističem kao lošu kariku, ali jednostavno iz razloga što je taktika i timska motivacija za K. Ibričić je na ovoj poziciji, sa ovim zadacima, mogao igrati samo kod matorog luđaka i najvećeg motivatora na svijetu, Ćire Blaževića. Ćiro bi ga stavio na lijevog beka i uvjerio ga da je za klasu bolji od Abidala. Isto važi za lijevo krilo, ili bilo koju drugu poziciju bilo kojeg igrača.

Pape nema to u sebi, a nažalost nema ni taktičko znanje. Koji bi tim na svijetu odigrao uspješno sa 4 klasična playmaker-a i defanzivnim veznim na zalasku karijere koji u klubu grije klupu?

Ja ću kao strastveni navijač reprezentacije i za Papeta reći - da je od govana, naš je. Vjerovatno naš najbolji igrač ikada...ali postigračku karijeru je fulao.

I biću najsretniji ako me demantuje i odvede nas na prvenstvo, a meni priredite forumsko kamenovanje zbog ovog posta. :D Kako god...opet navijam protiv Albanije. :bih:
Sasvim_Obican

#3104 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Ima li još koji da nam je prije mjesec dana rekao da ćemo izgubiti i prije 13 godina nam rekao da nećemo biti drugi, ili su se svi ispucali sa svojim moraliziranjem za večeras ?
elSaik

#3105 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by elSaik »

I tako. Pape selektor. :mrgreen:
solo2

#3106 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by solo2 »

jutarnji wrote:jebo ja trenera koji pred utakmicu nije u stanju reci ovo...
"slusaj `vamo, vi ste 11 sretnika od 3 miliona. ostatak je u teskom kurcu, zivi za dan da vas vidi na terenu, da
im popravite ionako sjeban dan. halo, zvjezdane, slusas li? slusam pape. pa slusaj jebo ti sebi mater, i ti edine, i za
tebe isto vazi. hocu u narednih 90 minuta da te vidim kako grizes. mozes li? ne znam...mrs u pm. sta ima da ne znas
hamdo sine( treca liga vrbanjusa) haj` udji, bar cu neki sevap zaraditi.
30 miliona eura smo skuplji od ekipe s kojom smo igrali..halo? znate li vi da za 30 miliona sva drzava radi osam godina?
ne znamo!
u redu, karabeg daj mi tau 84vorku da ih sve postreljam!!! :x :x :x :x :x :x
jebemtitaj mentalitet.
BRAVO MAJSTORE :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

btw - Bracu za seletkora :dance:
campa_xxx

#3107 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by campa_xxx »

jutarnji wrote:jebo ja trenera koji pred utakmicu nije u stanju reci ovo...
"slusaj `vamo, vi ste 11 sretnika od 3 miliona. ostatak je u teskom kurcu, zivi za dan da vas vidi na terenu, da
im popravite ionako sjeban dan. halo, zvjezdane, slusas li? slusam pape. pa slusaj jebo ti sebi mater, i ti edine, i za
tebe isto vazi. hocu u narednih 90 minuta da te vidim kako grizes. mozes li? ne znam...mrs u pm. sta ima da ne znas
hamdo sine( treca liga vrbanjusa) haj` udji, bar cu neki sevap zaraditi.
30 miliona eura smo skuplji od ekipe s kojom smo igrali..halo? znate li vi da za 30 miliona sva drzava radi osam godina?
ne znamo!
u redu, karabeg daj mi tau 84vorku da ih sve postreljam!!! :x :x :x :x :x :x
jebemtitaj mentalitet.
Ovako nesto? :mrgreen:

"Dodji 'vamo Pedja...DODJI 'VAMO...stas se pozdravljati pred utakmicu " :lol:

_071_

#3108 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by _071_ »

Admir_1984 wrote:A za ta opijanja, da pripreme sluze samo za toga je za neku drugu temu, al bojim se da nashi vrli novinari nikada nece povuci to pitanje, uvijek ce oni biti dijamanti...a ti se narode sekiraj zbog njih
Naravno da neće, kada većina pije skupa sa njima, i redovno je premirana od strane Saveza da prljav veš ne iznosti u javnost. Fudbaleri, profesionalci, a tri dana uoči tekme na roštilju kod Mahira Beathousea :lol: možete li tako zamisliti Robbena i Sneijdera?!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3109 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

solo2 wrote:
btw - Bracu za seletkora :dance:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
al_neri

#3110 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by al_neri »

Ma jebo nas sto se nerviramo , bitno je rumunke zguzit :roll:
Frankyee

#3111 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

Ima li nekih vijesti o Medunjaninu i njegovom stanju , da li je povreda opasna ?
Bosanski_kralj

#3112 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

_071_ wrote:
Admir_1984 wrote:A za ta opijanja, da pripreme sluze samo za toga je za neku drugu temu, al bojim se da nashi vrli novinari nikada nece povuci to pitanje, uvijek ce oni biti dijamanti...a ti se narode sekiraj zbog njih
Naravno da neće, kada većina pije skupa sa njima, i redovno je premirana od strane Saveza da prljav veš ne iznosti u javnost. Fudbaleri, profesionalci, a tri dana uoči tekme na roštilju kod Mahira Beathousea :lol: možete li tako zamisliti Robbena i Sneijdera?!
Mislim da bi se i oni tako ponašali, kad bi imali priliku.

Zna se ko je dužan zavesti disciplinu u timu.
ODVRATAN_i_GADAN

#3113 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Da ne citam sve sto je napisano, samo me interesuje, smjeniste li Papeta?
Dialer

#3114 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dialer »

Zaveo je pa ga novinari proglasise, nema cim nisu.
BHF_Manijak

#3115 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

JoseMujica wrote:
BHF_Manijak wrote:Meni je sad jedino jos zalosnije, pored ovog deranja guzova od poluamaterskih Rumuna, sto cemo kao nekako na guzove dobit ove uhljupe Albance, pa ce onda opet bit nakvih milion kombinacija "kako da Bosna dodje iz miliontog pokusaja konacno na hebeni EURO"!!! :zzzz: :oops: Eh ako Bjelorusija idigra 2:2 sa Luxenburgom, ako Francuska izgubi 1:2 od Rumuna, a mi uz to dobijemo 3:2 Albance, ako temperatura bude 26,2°C uz vlaznost zraka od 75%, ali ne smije puhati jugo vise od 2,5m/s, i to sve da padne na petak 13. onda imamo sanse... :zzzz:
Manijak ovdje i jeste bio početak našeg poraza što su svi Rumune proglasili amaterskom ekipom...jesu imali problema (smjena generacija) ali Rumuni nisu amateri i imaju solidne igrače, u šta smo se večeras i uvjerili.

Imaju ljudi jak klubove i solidnu ligu ne zaboravi da skoro svake godine jedan rumunski klub igra grupnu fazu CL-a, a đe smo mi :?:
Ma vjeruj mi druze da bi sa iole sposobnijim selektorom, ove Rumune glat mlatnuli, oni su ti vjeruj mi u rangu one Belgije koju je Miroslav dva puta mlatno, ni jaci ni slabiji! :wink: Necu Ciru kovati u zvijezde, ali kazem da bi bilo koji drugi, strucan covjek od ovih zvijezdica nesto skovo i napravio, ako nista neko nam treba ko ce disciplinu zavesti medju ove nafurane igrace i ko ce biti dovoljno dobar motivator, covjek sa mudima da krene na pobjedu i da igra otvoreno, a ne da se na ziher ide, bem ti nas mentalitet gubitnicki vise! :x
Admir_1984

#3116 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Admir_1984 »

Bosanski_kralj wrote:
_071_ wrote:

to ova slika gore sa rostilja kod mahira??

tacno tako, tu sva krivica ide na selektora, koliko god mi bio Safet drag, bolje mu je da ne radi nikako nego ovako. Kodro je bio junacina, svoje tjerao i nogirali ga, a dok se god bude uvlacilo u necije guzice, bilo savezu ili igracima od nas nikad nishta nema. Na pocetku sam ko nesh povjerovao bio u tu neki disciplinu koju je zaveo, al ovo danas je izgleda u rangu onog cirkusa koji je vladao kod cire i njegovih predhodnika
LSD

#3117 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Bosanski_kralj wrote:
_071_ wrote:

Kad je Sušić poceo zavoditi disciplinu, ovdje se raja cudila u stilu " Pa gdje je Begović, ko je on da na Begi trenira disciplinu, nek mu se izvine i nek ide u englesku da sa njim pregovara, gdje je Jahić, gdje je Nadarević, što ovo, što ono"...Pape ce nakon ove mlamaže vjerovatno i još nekim se zahvaliti i dodatno zavesti disciplinu, ali ce to forumaši i novinari protumaciti kao autogol njegov, on ce biti krivac zašto necemo gledati neke naše zvijezde kojima je mrsko potrcati....možda jest njegova krivica što je previše blag covjek i sa taktvim karakterom, ali ovi igraci su nezahvalni i koriste to...treba njima tiranin i diktator koji ce ih slati na spavanje u 22.00 , provjeravati jesu li u sobama, maltretirati na treninzima i ne dati im da maknu iz karantina.
campa_xxx

#3118 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by campa_xxx »

Sto se tice Ibricica on je ovdje sve rekao :x

Nakon utakmice protiv Rumuna u Zenici .... 1:04 Ibricic: "je.em i tebe i navijace..." :x

mire - ložač

#3119 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mire - ložač »

Da se pridružim kolektivnom s(r)anju svijesti forumaša ( zahvaljujući milionerima koji su igrali večeras)....

Evo me pjan k'o duga ... i boli me nek je izgubljena tekma, tako se osjećam da bi volio da izgube i od Albanije i da smo kvit ... Ma *ebo ih sve redom.... ( svi su bogatiji i žive bolje nego ja)

Ovo vrijeme je njihov godišnji odmor i njih prosto nije briga ni za što ....

čak da smo dobili grupu k'o Hrvati opet bi bili opšta pushiona.....

Što bi reklo Zabranjeno pušenje ( jedna lasta ne čini proljeće i nikad ga neće ni činiti) - Džeko me razočarao kao vođa jedne generacije totalno ( boli ga K... ) - isti k'o i Salihamidžić kad je potpisao za Bayern....

Ja sam kupio kartu za Zenicu al' sam je poder'o i

od sad BOJKOT pička im materina REDOM. :x ... Pape izvini ne odnosi se na tebe.....
Admir_1984

#3120 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Admir_1984 »

Pa to se i trazi, cvrsta ruka i zdravo

A vezano za taj autoritet, begovica, nadarevica i slicno, Safet je tu pogrijesio sto se prema svima nije postavio isto, oslobadja Dzeku, a tamo po novinama sere po Begovicu, ili postedjuje Ibricica, a sere po Nadarevicu. Znaci i tu je bio neodlucan :roll:
spree

#3121 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by spree »

cuj vjerov'o igracima. koji kurac da im vjeruje? pa nisu guzni haveri. jbt on treba da im naredjuje da vidi ko grize ko je u formi. da prostudira, protivnika postavi takvitku, ali ne moze to to se ne uci u 2 turskoj ligi. braco moja mila ko je nama selektor :-). igraci jesu odigrali ko kite, ali ko je trebao prepoznati da ce takvi biti prije utakmice :? pape brate dragi haj ti u penziju. eto sve si prosao. bio igrac (za ovo svaka cast) bio trener nekog kluba i na kraju selektor, dosta ti vise.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3122 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by -LIBERO- »

Ma trenba im Ivica Osim da ih mentalno iskontrolise. Al' hebi ga ...Ivica zivota i snage nema za to..na zalost.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3123 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

BHF_Manijak wrote:
JoseMujica wrote:
BHF_Manijak wrote:Meni je sad jedino jos zalosnije, pored ovog deranja guzova od poluamaterskih Rumuna, sto cemo kao nekako na guzove dobit ove uhljupe Albance, pa ce onda opet bit nakvih milion kombinacija "kako da Bosna dodje iz miliontog pokusaja konacno na hebeni EURO"!!! :zzzz: :oops: Eh ako Bjelorusija idigra 2:2 sa Luxenburgom, ako Francuska izgubi 1:2 od Rumuna, a mi uz to dobijemo 3:2 Albance, ako temperatura bude 26,2°C uz vlaznost zraka od 75%, ali ne smije puhati jugo vise od 2,5m/s, i to sve da padne na petak 13. onda imamo sanse... :zzzz:
Manijak ovdje i jeste bio početak našeg poraza što su svi Rumune proglasili amaterskom ekipom...jesu imali problema (smjena generacija) ali Rumuni nisu amateri i imaju solidne igrače, u šta smo se večeras i uvjerili.

Imaju ljudi jak klubove i solidnu ligu ne zaboravi da skoro svake godine jedan rumunski klub igra grupnu fazu CL-a, a đe smo mi :?:
Ma vjeruj mi druze da bi sa iole sposobnijim selektorom, ove Rumune glat mlatnuli, oni su ti vjeruj mi u rangu one Belgije koju je Miroslav dva puta mlatno, ni jaci ni slabiji! :wink: Necu Ciru kovati u zvijezde, ali kazem da bi bilo koji drugi, strucan covjek od ovih zvijezdica nesto skovo i napravio, ako nista neko nam treba ko ce disciplinu zavesti medju ove nafurane igrace i ko ce biti dovoljno dobar motivator, covjek sa mudima da krene na pobjedu i da igra otvoreno, a ne da se na ziher ide, bem ti nas mentalitet gubitnicki vise! :x
kontam nešto nama treba kakav trener Švabo, ala ko što je Rehagel Grke pod konac postrojio...samo jebga nemamo para za to.

Imal kakav naš diktator....ha pa Vaha :idea: samo ni za njega para nemamo
Lakat Jebić

#3124 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Lakat Jebić »

diktator, nas mentalitet i jest samo za toga... ovo se ne odnosi samo na reprezenatciju...
Bosanski_kralj

#3125 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

LSD wrote:Kad je Sušić poceo zavoditi disciplinu, ovdje se raja cudila u stilu " Pa gdje je Begović, ko je on da na Begi trenira disciplinu, nek mu se izvine i nek ide u englesku da sa njim pregovara, gdje je Jahić, gdje je Nadarević, što ovo, što ono"...Pape ce nakon ove mlamaže vjerovatno i još nekim se zahvaliti i dodatno zavesti disciplinu, ali ce to forumaši i novinari protumaciti kao autogol njegov, on ce biti krivac zašto necemo gledati neke naše zvijezde kojima je mrsko potrcati....možda jest njegova krivica što je previše blag covjek i sa taktvim karakterom, ali ovi igraci su nezahvalni i koriste to...treba njima tiranin i diktator koji ce ih slati na spavanje u 22.00 , provjeravati jesu li u sobama, maltretirati na treninzima i ne dati im da maknu iz karantina.
Takve se stvari odmah u korjenu sasjeku, tako da ne bismo sad imali ovakvih problema.
Locked