Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lejlamo wrote:
joj grome ..nadam se da nisam dobro procitala to ispod slike....
u svakom slucaju...hvala za igru... ...laku noc ...
ma šalim se lejla
moram ti priznati da mi je malo krivo kad neko pobjedi svih stotinu pa to malo osjećam kao svoj poraz a za mene su porazi traume prave....
dakle šalio sam se sa ovim ispod slike
svaka tebi čast Lejla, rekoh ja tebi kad si počela da si mnogo jaka
Koji od navedenih stihova po redosljedu moramo otpjevati ako nastavimo pjevušiti eurosong pjesmu Love in rewind: ''One to hundred, multiplied to you.....'' ?
a- it all looks nice
b- it all looks great
c- it all looks cool
Poison Ivy wrote:
Koji od navedenih stihova po redosljedu moramo otpjevati ako nastavimo pjevušiti eurosong pjesmu Love in rewind: ''One to hundred, multiplied to you.....'' ?
a- it all looks nice b- it all looks great
c- it all looks cool
ali pazi da ne pobrkaš redosljed 1-37 2 pr.
Upravo pjeva na radiju
MedenoSrce wrote:
Za koji grad ide voz koji u 3 : 10 polazi iz Bisbeea , Arizona u naslovu westerna režisera Jamesa Mangolda ?
a- za Tombstone b- za Yumu
c- za Wichitu
Spomenik sa natpisom ''Pođi neznanče, Sparti pripovjedi, pali smo slušajuć' šta nam zapovjedi'' se nalazi na mjestu gdje se odigrala koja od navedenih bitaka ?
a- bitka kod Maratona
b- bitka kod Gaugamele
c- bitka kod Termopila
čini mi se da si ti filmofilka i ako si gledala jedan dobar film od prije par godina mogla bi ovo znati (300 )
AC_grom_DC wrote:
Spomenik sa natpisom ''Pođi neznanče, Sparti pripovjedi, pali smo slušajuć' šta nam zapovjedi'' se nalazi na mjestu gdje se odigrala koja od navedenih bitaka ?
a- bitka kod Maratona
b- bitka kod Gaugamele c- bitka kod Termopila
čini mi se da si ti filmofilka i ako si gledala jedan dobar film od prije par godina mogla bi ovo znati (300 )
MedenoSrce wrote:
a- bitka kod Maratona
b- bitka kod Gaugamele c- bitka kod Termopila