FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#3101 Re: FK Sloboda Tuzla
eno atletiko madrid prodao utakmicu. izdali navijace zbog par miliona od kladionice. duse prodane

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
maida95
#3103 Re: FK Sloboda Tuzla
Tyke wrote:nema kardinalnih gresaka, znam da nije Solinas
sa s mu i tamo počinje nick
i Ajax istoSSemir wrote:eno atletiko madrid prodao utakmicu. izdali navijace zbog par miliona od kladionice. duse prodane
![]()
-
sumirprimus
#3104 Re: FK Sloboda Tuzla
Majdo ba.na.

-
costacurta
#3105 Re: FK Sloboda Tuzla
Npr.bjelave wrote:
Ne kontam koja vrsta deala moze biti u pitanju? Kladionica, sta?
Nije mi jasno kako mu se to isplati jer bi za titulu dobio nekih 300 000EU vise nego samo za plasman u Evropu. Mislim da je UEFA prosle godine, ako se dobro sjecam, tako nagradjivala sampiona.
Cisto me interesira koja racunica mora stajati iza tog deala da se isplati?
Ja ne mogu domislit i sa ovom pamecu dobacit kako mu se to moglo isplatit.
Btw, cestitke za jucer a i za sezonu svakako.
250k eura dobijes od UEFAe, istina, ali to su pare koje idu klubu a tu se vec javljaju potražioci, masa njih od poreske uprave do pojedinacnih sudskih tuzbi, zatih raznorazna potrazivanja i dok to sve poplacas ostane ti para da kupiš slanaca.
Ovako marku daš, dobiješ 20 i lova je samo tvoja.
Hm,
Vidi,
Nakon afere Punac ja sam rekao da bih halalio izgubljene bodove protiv bilo koga samo da prisustvujem jednom tom sastanku na kome se dogovaraju te stvari. Pa u Puncu smo vidjeli da su oni u parku princeva dogovarali rezultate u Vitezu, Travniku i ko zna gdje još.
Sad mi naumpade jedna scena iz dokumentarca Vidimo se u čitulji gdje Kristijan priča o lopovluku i kaže kako su ljudi sa naših prostora stoka sitnog zuba, ako npr dvijica krenu u neki zajednicki biznis i treba da uloze po 5000 maraka a za 5 godina ce da zarade 100k, jedan ili obojica od starta kontaju ko ce cekati 5 godina, kako bih ga mogo zajebat makar za ovih 5000, uhar kolko god namaknem.
Sjecam se kad su Halilovica prodali u Varteks. Sića Enes Mesanovic je tad dobio par odijela varteksovih i nekog bakšiša, 5-10k maraka a ovi ga odmah prodali u Italiju cinimise Pjacenzu za pola miliona. Ha ja.
- plain vanilla
#3106 Re: FK Sloboda Tuzla
smijesno, Azmirove pare su vec bile njegove, lik i dalje ulaze svoje pare
ali, hajde, ti i dalje vjeruj u svoju teoriju
sad smo opet spali na 6 navijaca na forumu
ali, hajde, ti i dalje vjeruj u svoju teoriju
sad smo opet spali na 6 navijaca na forumu
-
nelle_tz
#3107 Re: FK Sloboda Tuzla
Psovke navijaca Slobode upucena igracima i Husicu zbog nedolaska igraca navijacima nakon utakmice sa Sarajevom
Ovaj jedan psuje hljeb i Allaha na 0:59, ovaj drugi govori da on gine za ovaj klub na 3:35, na 1:49 psuje mater u p.... igracima
Ovaj jedan psuje hljeb i Allaha na 0:59, ovaj drugi govori da on gine za ovaj klub na 3:35, na 1:49 psuje mater u p.... igracima
-
maida95
#3108 Re: FK Sloboda Tuzla
Mene sramota bila to i spomenuti, taj video.. Ovo je sramota da nema veće.
- plain vanilla
#3109 Re: FK Sloboda Tuzla
zaista ne znam sta je cilj?
eto Azmir prodao utakmicu i sta sad? da ga otjeramo u Ameriku i Slobodu prepustimo Gradu?
ne znam sta ocekuju navijaci, po zlatnog ljiljana jer su isli na utakmice?
'bote mish, pa trebali smo se boriti za opstanak da im srce bude na mjestu
eto Azmir prodao utakmicu i sta sad? da ga otjeramo u Ameriku i Slobodu prepustimo Gradu?
-
maida95
#3110 Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo nelle, ne moraš baš ovu bruku postavljati i na temu PL BIH..
-
SSemir
#3111 Re: FK Sloboda Tuzla
kostakurta, meni idalje nije jasno zasto covjeku treba 2 godine da gubi zivce ulaze pare, bori se sa vjetrenjacama, trpi hiljadu problema i sta sve ne. zasot mu je trebalo ove dvije godine da se bori sa potraziocima, sudskim potrazivanjima, poreznom upravom, raznorazna potrazivanja koja je sve poplacao. kad je jednostavno mogao srediti tu utakmicu i kao neko sa strane, doci i ponuditi pare kome treba, i zaradjivati onda na kladionici.
hoces da kazes da je do sad ulozio 2 miliona u slobodu, sve radi jednog cilja, da proda utakmicu drini?
mislis da ne bi mogao lakse kao neko nepoznat, anonimac iz amerike, doci i ponuditi strucnom stabi u igracima 500 000 KM (lupam cifru) i srediti da to proda. manji bi bio pritisak javnosti, ne bi bio poznat, ne bi niko sumnjao u njeg. mislis da to ne bi uspio sa tim parama?
pa zasto to jednostavno nije uradio u prvom dijelu sezone, mogao je prodati utakmicu, i opet na kraju ostati u borbi za titulu. oba cilja postici? zasto je bas cekao kraj prvenstva, da zajebe sve i navuce gnjev tuzlaka?
argumenti kostakurta. kad optuzujes nekog iznosis argument. spominjanje drugih ljudi nije nikakav argument
hoces da kazes da je do sad ulozio 2 miliona u slobodu, sve radi jednog cilja, da proda utakmicu drini?
mislis da ne bi mogao lakse kao neko nepoznat, anonimac iz amerike, doci i ponuditi strucnom stabi u igracima 500 000 KM (lupam cifru) i srediti da to proda. manji bi bio pritisak javnosti, ne bi bio poznat, ne bi niko sumnjao u njeg. mislis da to ne bi uspio sa tim parama?
pa zasto to jednostavno nije uradio u prvom dijelu sezone, mogao je prodati utakmicu, i opet na kraju ostati u borbi za titulu. oba cilja postici? zasto je bas cekao kraj prvenstva, da zajebe sve i navuce gnjev tuzlaka?
argumenti kostakurta. kad optuzujes nekog iznosis argument. spominjanje drugih ljudi nije nikakav argument
-
nelle_tz
#3112 Re: FK Sloboda Tuzla
Nek se vidi kakav pritisak se radi igracima bespotrebno pred utakmicu Finala Kupa. Sloboda je Ligu izgubila zbog euforije, prekratke klupe i pritisaka medija i navijaca. Ko bi normalan igrao dobro kad ti sopstveni igraci psuju mater, Allaha, hljeb, djecu.I nek se vidi ova sramotamaida95 wrote:Bravo nelle, ne moraš baš ovu bruku postavljati i na temu PL BIH..
- plain vanilla
#3113 Re: FK Sloboda Tuzla
tacnomaida95 wrote:Bravo nelle, ne moraš baš ovu bruku postavljati i na temu PL BIH..
-
Tyke
#3114 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne dozvoli druze da se i drugi nasladjuju nasim nevoljama. Ako smo zasrali, onda cemo sami i srediti to, kao i masu puta do sada. Ne daji povoda dusmanima da ismijavaju sva trud koji se do sada ulozio, jer to sto si postavio nije nista novo na nasim terenima i van njih.nelle_tz wrote:Nek se vidi kakav pritisak se radi igracima bespotrebno pred utakmicu Finala Kupa. Sloboda je Ligu izgubila zbog euforije, prekratke klupe i pritisaka medija i navijaca. Ko bi normalan igrao dobro kad ti sopstveni igraci psuju mater, Allaha, hljeb, djecu.I nek se vidi ova sramotamaida95 wrote:Bravo nelle, ne moraš baš ovu bruku postavljati i na temu PL BIH..
-
maida95
#3115 Re: FK Sloboda Tuzla
To je to
Svakako bi oni saznali za ovo, ali bi možda i ignorisali jer bi saznali sa par dana zakašnjenja, a ne ovako servirano im je na tanjiru sve, samo da nas

Svakako bi oni saznali za ovo, ali bi možda i ignorisali jer bi saznali sa par dana zakašnjenja, a ne ovako servirano im je na tanjiru sve, samo da nas
-
Samprotivsviju
#3116 Re: FK Sloboda Tuzla
maida95 wrote:To je to![]()
Svakako bi oni saznali za ovo, ali bi možda i ignorisali jer bi saznali sa par dana zakašnjenja, a ne ovako servirano im je na tanjiru sve, samo da nas![]()
-
SSemir
#3117 Re: FK Sloboda Tuzla
promijeni naslov videa u: "navijaci psuju igracima sto su dali samo 4 gola sarajevu"

-
nelle_tz
#3118 Re: FK Sloboda Tuzla
Video je objavljen, imas ga na tuzlanski. ba, na sportsport.ba forumu i komentarise se otkako je objavljenTyke wrote:Ne dozvoli druze da se i drugi nasladjuju nasim nevoljama. Ako smo zasrali, onda cemo sami i srediti to, kao i masu puta do sada. Ne daji povoda dusmanima da ismijavaju sva trud koji se do sada ulozio, jer to sto si postavio nije nista novo na nasim terenima i van njih.nelle_tz wrote:Nek se vidi kakav pritisak se radi igracima bespotrebno pred utakmicu Finala Kupa. Sloboda je Ligu izgubila zbog euforije, prekratke klupe i pritisaka medija i navijaca. Ko bi normalan igrao dobro kad ti sopstveni igraci psuju mater, Allaha, hljeb, djecu.I nek se vidi ova sramotamaida95 wrote:Bravo nelle, ne moraš baš ovu bruku postavljati i na temu PL BIH..
I nek se vidi kakav pritisak imaju igraci pred utakmice od strane tzv. navijaca.Jedini problem sa ovim videom mogu imati oni koji se nalaze i koji psuju majku, Allaha, hljeb igracima
Last edited by nelle_tz on 08/05/2016 23:22, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#3119 Re: FK Sloboda Tuzla
Sreca pa ovo spovanje allaha ne dotice po ekioe
kostic ivetic veselinovic nemNja 
- agnostic_front
#3120 Re: FK Sloboda Tuzla
hardkor je iz tuzle. sretno u kupu i valjda Sarajevo zijani od olimpica

-
bjelave
#3121 Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci, mislio si na kladionu. Nisam siguran da je tu mogao tako lako hajrovati ovu cifru koju bi vec dobio od UEFA a koja nije nimalo mala.costacurta wrote:Npr.bjelave wrote:
Ne kontam koja vrsta deala moze biti u pitanju? Kladionica, sta?
Nije mi jasno kako mu se to isplati jer bi za titulu dobio nekih 300 000EU vise nego samo za plasman u Evropu. Mislim da je UEFA prosle godine, ako se dobro sjecam, tako nagradjivala sampiona.
Cisto me interesira koja racunica mora stajati iza tog deala da se isplati?
Ja ne mogu domislit i sa ovom pamecu dobacit kako mu se to moglo isplatit.
Btw, cestitke za jucer a i za sezonu svakako.
250k eura dobijes od UEFAe, istina, ali to su pare koje idu klubu a tu se vec javljaju potražioci, masa njih od poreske uprave do pojedinacnih sudskih tuzbi, zatih raznorazna potrazivanja i dok to sve poplacas ostane ti para da kupiš slanaca.
Ovako marku daš, dobiješ 20 i lova je samo tvoja.
Hm,
Vidi,
Nakon afere Punac ja sam rekao da bih halalio izgubljene bodove protiv bilo koga samo da prisustvujem jednom tom sastanku na kome se dogovaraju te stvari. Pa u Puncu smo vidjeli da su oni u parku princeva dogovarali rezultate u Vitezu, Travniku i ko zna gdje još.
Sad mi naumpade jedna scena iz dokumentarca Vidimo se u čitulji gdje Kristijan priča o lopovluku i kaže kako su ljudi sa naših prostora stoka sitnog zuba, ako npr dvijica krenu u neki zajednicki biznis i treba da uloze po 5000 maraka a za 5 godina ce da zarade 100k, jedan ili obojica od starta kontaju ko ce cekati 5 godina, kako bih ga mogo zajebat makar za ovih 5000, uhar kolko god namaknem.
Sjecam se kad su Halilovica prodali u Varteks. Sića Enes Mesanovic je tad dobio par odijela varteksovih i nekog bakšiša, 5-10k maraka a ovi ga odmah prodali u Italiju cinimise Pjacenzu za pola miliona. Ha ja.
I nije tu morao nesto cekati da je naplati, par mjeseci.
Ne sumnjam ja u postenje nasih sportskih radnika generalno
Imamo opravdane razloge da sumnjamo da je Celo iz Radnika istrgovao svoja 3 boda u posljednjem kolu protiv Borca, recimo, najsvjeziji primjer.
Medjutim, u ovom konkretnom slucaju Slo-Dri ne vidim kako bi se Husicu to isplatilo. Ne znam jeli Sloboda-Drina bila kao par na kladionama vani a ovdje zaraditi tu lovu da kompemzira ovo sto bi UEFA isplatila ne cini se bas vjerovatnim. Plus tu je dalje lova od transfera, prodaje igraca, itd. Ogroman ulog je bio u igri da bi ga se tako jeftino naplatilo.
-
Dead Man Walking
#3122 Re: FK Sloboda Tuzla
Pogledah ovaj video.
Ovaj brkica izbrijani kao da je iz Nadrealista pobjego, kad se svadjaju u DD Nista, pravi Lafo Mamone - "desetkom sam diplomiro, eee!" 
- kamen spoticanja
#3123 Re: FK Sloboda Tuzla
Cilj je da i njima Azmir udjeli koju pinku...oni ginu na tribini a dzaba...ne moze takoplain vanilla wrote:zaista ne znam sta je cilj?
idu izbori...mora se malo zakuhavat...hint zenica
- plain vanilla
#3124 Re: FK Sloboda Tuzla
i onda se cude da su ih igraci ispalili i otisli u svlacionicukamen spoticanja wrote: Cilj je da i njima Azmir udjeli koju pinku...oni ginu na tribini a dzaba...ne moze tako
cim je klub uspjesan i pocnu se vrtiti kakve pare, odmah se pojave 'dobrocinitelji'
dok je Sloboda propadala, nigdje nikoga
- kamen spoticanja
#3125 Re: FK Sloboda Tuzla
Bili su oni i kad je propadala...zato i jeste propadalaplain vanilla wrote:i onda se cude da su ih igraci ispalili i otisli u svlacionicukamen spoticanja wrote: Cilj je da i njima Azmir udjeli koju pinku...oni ginu na tribini a dzaba...ne moze tako
cim je klub uspjesan i pocnu se vrtiti kakve pare, odmah se pojave 'dobrocinitelji'
dok je Sloboda propadala, nigdje nikoga
pogledaj transfere love od grada prema klubu
neko je to morao potrositi