Vidio sam i ja taj post malo se zeznuo jer starteri zavise i od povreda i žutih te forme (a tu je i smjena generacija kao što je slučaj sa Muratovićem kao i što će biti uskoro i sa Rahimićem) tako da tu u repki još imamo Pandžu zatim je tu i Hasagić, Sušić reče da će vjerovatno opet podijeliti utakmice jednu on jednu Begović, tu su još uvijek naravno i Misimović i Ibričić ali njihov problem je poznat, zatim Muslimović je također još uvijek u repki, Ibišević isto tako al ima povredu, Pjanić je tada sjedio na klupi sada je u prvih 11, Salihović i Štilić su također bili u repki kao i Mravac i Rahimić. U biti ne možemo gledati prvih 11 za razliku od Belgije došao je Mujdža, Begović, Lulić, Zec i Zahirović kao novi igrači budući da je Papac povratnik a oko repke se vrte Bešić i Vranješ (po meni suviše rijetko).van Basten wrote:na nekoj drugoj temi neko izbaci naš sastav protiv Belgije prije 2,5 godine i upoređujući taj sstav sa onim protiv Bjelorusije u Zenici samo su dva startera ista . Spahić i Džeko. Ali eto, bitno je izbaciti floskulu da je Pape ziheraš koji neće da zove nikoga van tog nekakvog famoznog masonskog kruga
Jer ispade Sušić pozvao 20 novih igrača i uvrstio ih u repku a ono je 5 s tim da jedan visi u zraku (Begović) drugog je doveo Pirić (Lulića) iako Sušić ima zasluge što se istog držao i integrisao u ekipu a po meni je pitanje da li bi treći (Zahirović) bio pozvan da Muratović još može igrati. Nisu to floskule Pape voli provjerene igrače kao i svaki trener što je normalno samo što mi imamo problem da nemamo puno takvih pa bi selektor možda morao malo više da ih sam provjerava.