@Banksy, imam tu malu sadilicu, ili kako se vec zove...samo nisam sigurna da ce to ici preko fplije...samo ce foliju gurati u zemlju...probice je, ali i vjerovatno nagurati, jer nije bas da folija bude potpuno zategnuta da se ne moze pomjeriti....moje vidjenje
sto se tice rupa za vece biljke razmisljam da foliju izbusim u kuci i da je gotovu serviram muzu da je moze postaviti a onda svekrvi da sadi...vidjecemo hoce li ovo funkcionisati...ako neko zna bolje rjesenje sa folijom, bujrum
@vrtlaru bolan majstorisem koliko mogu...tj. ja smisljam a muz sprovodi u djelo...a da mi nije lako gledati, nije
@mu'min nije svaka hanuma sposobna kao tvoja, jbg
ja sam se juce poigrala sa sjemenima zacinskog bilja...posijala sam u male saksijice 11 biljcica koje planiram drzati u kuci do toplog proljeca...fali mi saksija, moram to zbaviti...a ubrzo se pozabaviti i paradajzima i paprikama
kod zacinskog vrta ne treba nesto posebno plijeviti, jel' da?...mislila sam kad otopli jednostavno pobacati sjeme zacinskog bilja po krovu...samo sebi naznaciti gdje sam sta posijala kako bih sama znala...ali plijeviti ne mogu...pa sta u kojem kutu naraste sa travom...ima li ovdje kakvih ideja? bice jedino problem sto se ne bi trebalo kositi u tom slucaju...briljantan plan zar ne