Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ultima_palabra

#3101 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ultima_palabra »

Demolition skroz dobar film. Šta god ova "ne preporuči" treba pogledati :D
Dosadno mii

#3102 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Dosadno mii »

Donnie Smith wrote:American Psycho (2000)

:run: :run: :run:

Hvala, ali, neka hvala.
Predobar je :D
Donnie Smith

#3103 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

E ne mogu da vjerujem :shock: :lol:
Donnie Smith

#3104 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

sumirprimus wrote:

Hvala, ali, neka hvala.
stani s kristijan bejlom?
da nemoj z.
koji sajko od lika.nosio sam film.
Jest, taj. Koga je on ustvari ubio, neki kažu samo Pola, neki kažu sve, neki kažu nije nikog, sve mu je u glavi, dio mu je u glavi, pola mu je u glavi :D
Donnie Smith

#3105 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

johnnykola wrote:Ni meni nije legao, a svi o njemu trube. MAda je kraj, koliko se sjećam, u nekom momentu bio zanimljiv.
Ma ne trube svi, nafurani tinejdžeri uglavnom. Užas je njihova furka :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3106 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Tomahawk11 »

Hvala, ali, neka hvala.
Odlican film.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3107 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pici »

Tomahawk11 wrote:

Hvala, ali, neka hvala.
Odlican film.

sto ljudi sto čudi... ja sam imao odbojnost prema ovom filmu tako da sam ga tek nedavno pogledao na nekom filmskom kanalu, jer nije bilo bog zna šta a i ponavljaju filmove non stop i... malo je reči da sam prijatno iznenađen, pogotovo kraj filma dje se desi neočekivani obrt... po meni odličan film :thumbup:
johnnykola

#3108 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by johnnykola »

pici wrote:
Tomahawk11 wrote:

Hvala, ali, neka hvala.
Odlican film.

sto ljudi sto čudi... ja sam imao odbojnost prema ovom filmu tako da sam ga tek nedavno pogledao na nekom filmskom kanalu, jer nije bilo bog zna šta a i ponavljaju filmove non stop i... malo je reči da sam prijatno iznenađen, pogotovo kraj filma dje se desi neočekivani obrt... po meni odličan film :thumbup:
Da, znam da je nešto bolje bilo na kraju.
Donnie Smith

#3109 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

pici wrote:
Tomahawk11 wrote:

Hvala, ali, neka hvala.
Odlican film.

Šta je neočekivani obrt? A ovi što ga u zvijezde zakivaju, bi li se usudili ponuditi svoje viđenje filma u kontekstu onih leševa, jesu li plod njegove mašte ili stvarnost. Hvala.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3110 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Velkoski »

Donnie, đe nabavljaš robu? :mrgreen:
dale cooper

#3111 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

Donnie Smith wrote:
Šta je neočekivani obrt? A ovi što ga u zvijezde zakivaju, bi li se usudili ponuditi svoje viđenje filma u kontekstu onih leševa, jesu li plod njegove mašte ili stvarnost. Hvala.
Film nije loš, ali knjiga je 10 puta bolja. Što se tiče ovog zadnjeg i u knjizi je također ostavljeno otvoreno interpretaciji.
Postoji velika mogućnost da je sve to plod njegove mašte. Meni su bile super zabavne Batemanove recenzije tada popularnih muzičara.
Dio o Phil Collinsu i Genesis je genijalan. :oops:
pici

#3112 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pici »

Donnie Smith wrote:

šHa ti je .BA koda sam te za guz uštipno... meni odličan film, tebi ne valja...The End.
karanana

#3113 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

Donnie, sta jos NE preporucujes?
Tito_i_Partija

#3114 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Tito_i_Partija »

ultima_palabra wrote:Demolition skroz dobar film. Šta god ova "ne preporuči" treba pogledati :D
Ma ovo je neki trol, 1/1.
omar little

#3115 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by omar little »

ultima_palabra wrote:Demolition skroz dobar film. Šta god ova "ne preporuči" treba pogledati :D
meni, vala, bio bez veze. bez cilja, bez smisla, bez icega. ja volim exploratory stvari gdje je putovanje poenta a ne destinacija, ali ovo je bas bilo suplje i jeftino. likovi nigdjevezni, premisa nekupljiva, uplitanje onog sina njenog ubaceno samo da se dobije na vremenu, cijela prica se upinje biti nesto neobicno i nevidjeno, metaforicno, duboko, smisleno, blah blah, dok je u stvarnosti level ofucanog romcoma sa izgubljenim likom kojeg jedino zagrljaj i toplina obiteljskog zivota moze spasiti vira u kojem se gubi (ali su tako quirky i kul i sjebani skupa sa odnosom majka i sin, "neobicna" obiteljska jedinka valjda samo za krastave konzerve koje jos uvijek mentalno obitavaju u 1957. :roll: ). giv mi a fakin brejk. a tek sto zvone prazno ti pokusaji dubokoumnosti i premisljanja o zivotu izmedju likova. argh. kemija izmedju dzjeka i naomi isto ne postoji. pola filma sam se pitala sta mene boli briga za bilo koga ovdje, zasto tracim svoje vrijeme i slajdrala po stats zone. :D

da ne bude zabune :D, vecinom preskacem njene postove, nemam nista zajednicko u ukusima. :D
Donnie Smith

#3116 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

pici wrote:
Donnie Smith wrote:

šHa ti je .BA koda sam te za guz uštipno... meni odličan film, tebi ne valja...The End.
Znači ni ti ga nisi skonto. Hajd, možda se nekad i pojavi neko koga je film iskreno oduševio, a pritom ga umije "objasniti".
karanana wrote:Donnie, sta jos NE preporucujes?
Imaš masu mojih postova na ovoj temi.
Tito_i_Partija wrote:
Ma ovo je neki trol, 1/1.
Šta se onda primaš.
Donnie Smith

#3117 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

dale cooper wrote:
Donnie Smith wrote:
Film nije loš, ali knjiga je 10 puta bolja. Što se tiče ovog zadnjeg i u knjizi je također ostavljeno otvoreno interpretaciji.
Postoji velika mogućnost da je sve to plod njegove mašte. Meni su bile super zabavne Batemanove recenzije tada popularnih muzičara.
Dio o Phil Collinsu i Genesis je genijalan. :oops:
Taj dio je ok. I onaj o konzumerizmu, nafuranom potrošačkom društvu, iskrivljenim vrijednostima. Svi hoće u Dorsiju, pa one kartice, vidi moju vidi moju :D
Ali ubijati ljude zbog vizitki :D
Ja guglala, ima masa kritika na film, masa objašnjenja, sto nekih verzija. Nisam čak ni znala da ima knjiga. Ali kad kažeš da i ona ima otvoren kraj, zaobići ću je...
pici

#3118 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pici »

Donnie Smith wrote:
pici wrote:

Znači ni ti ga nisi skonto. Hajd, možda se nekad i pojavi neko koga je film iskreno oduševio, a pritom ga umije "objasniti".
inaće film samo za dubokoumnu publiku koja ga okarakterišHe kao psiHohaotiČno remetalački diskus su tendencijom dijamentarno suženog vaskularnog kanala uz tip 20 ekstenzijalne porive prema konačnici ekstremiteta.

zabavi se malo, pogledaj koji crtani film.
Donnie Smith

#3119 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

Šojić je uvreĐen. #lol
A crtiće gledam kad god stignem, pa ti i nije neki štos. Nemoj biti plitka voda. :D
karanana

#3120 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

Joj i vas... Cemu tenzije?
pici

#3121 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pici »

Donnie Smith wrote:Šojić je uvreĐen. #lol
A crtiće gledam kad god stignem, pa ti i nije neki štos. Nemoj biti plitka voda. :D
džem od šljiva uz jogurat ide na romantičnu filmsku večer s blagim maženjem pupka i stopala
Mea_parvitas

#3122 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Mea_parvitas »

NI SLUČAJNO nemojte pogledati "komediju" Swiss Army Man. Ja goreg filma u zivotu nisam pogledao a pogledao sam ih pofin broj. Uzas zivi, nikad u zivotu mi nije bilo vise zao potrosenih 2h :sad: :? :twisted: :run:

Image
karanana

#3123 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

Da. Ja sam ga doduse ugasio nakon sat. Siguran sam da ima neku umjetnicko prenesenu vrijednost za koju sam ja preplitak da je razumijem, ali meni je odron.
Mea_parvitas

#3124 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Mea_parvitas »

Ma film je za K. Kakva crna poruka, jasno je meni sve, da je tu prica o borbi sa samim sobom, da istraje, bude hrabar, da se bori, bla bla, ali ovo je ogromno sranje od filma, ja sam se isfuro na kraju. Sto je najgore ima odlicnu ocjenu na IMDB (30.000 ljudi 7.2/10), ne vjerujem eto.
Donnie Smith

#3125 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Donnie Smith »

Dokle je došlo, da ne smiješ ni reći koji ti se film ne sviđa. Jebote :sad:
Pa dobro, kad je tako :sad:
Post Reply