Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar je voćar, iz Rahića , njih je Bingo preuzeo i plasira njihove proizvode po marketima pa su živnuli malo. Vidim da su uradili i facelift ambalaža , prijašnje su bile blago rečeno užas
Nisrin wrote:Jps jedno razocarenje nase DOMACE proizvodnje!
NOVA VITA od zove- grozan okus, mucninu mi stvara-.- a rekoh bit ce OK zamjena Cedeviti -kako da ne!!!
Čuj od zove ? E nju još nisam vidio, baš je moram naći da probam pa makar se i razočarao . Novu Vitu od narandže i limuna sam probao i nisu ništa lošije od Cedevite.
Gold nuti je postao još bolji. Sad je praaavo kremast, kao nekadašnji tecni eurokrem. Sad ne znam koja je cijena, ja sam uzela kanticu od 900gr. Uglavnom, ja sam zadovoljna.
manekenka u penziji wrote:Gold nuti je postao još bolji. Sad je praaavo kremast, kao nekadašnji tecni eurokrem. Sad ne znam koja je cijena, ja sam uzela kanticu od 900gr. Uglavnom, ja sam zadovoljna.
Onaj Bingov, sto ima i bijeli i smeđi krem. Dođe u kantici.
Ne znam mu cijenu, znam da je smiješna u odnosu na druge, tako da je u omjeru cijena:kvalitet i više nego dobar.
Katnica je smeđa sa puno nekih šarenih detalja.
Sarajevski Sensation sa grejfrutom je užas, identičan Jamnicinom. Danas naručim u gradu Senzaciju, čovjek mi donese ja povuče i gledam šta je sad ovo Limeta zakon