Popovi, debeovci, radikali i dssovci nas vuku na dno.
(Sima, 8. decembar 2011 14:17)
# Link komentara
Preporučujem (+404)
Ne preporučujem (-106)
Šta je ovo
Pohapsite kriminalce!
(voja, 8. decembar 2011 14:24)
# Link komentara
Preporučujem (+403)
Ne preporučujem (-120)
Šta je ovo
I to baš dan pre odluke... hvala vam braćo, pamtiću vaše "herojske" podvige. Mi kukavice iz Srbije idemo sad nešto da radimo kako bi vi imali za pivo...
(Nenad, 8. decembar 2011 14:10)
# Link komentara
Preporučujem (+400)
Ne preporučujem (-86)
Šta je ovo
Sta se zezate vise? Sto ne mozete da prihvatite realnost? Pa tako je Srbija dobila Vojvodinu i od Madjarske i madjari koji su ziveli tad u vojvodinu nisu se uopste zbunili nego sto pre prihvatili realnost. I sta sad? Zive lepo kao manjina i trude se. Tako su iste te godine izgubili jos mnogo vise teritorije i prihvatili iako je to mnogo vise bolelo im kao sad Srbiji Kosovo. Sta ocete da se ratujete sa SAD mozda? Ajde razmislite malo vas tamo ima mozda 100 000 koji se mucite a ovako mucite i nas 8 miliona!
(Beretka, 8. decembar 2011 14:22)
# Link komentara
Preporučujem (+364)
Ne preporučujem (-107)
Šta je ovo
To braćo šverceri!!!!
(maestro, 8. decembar 2011 14:10)
# Link komentara
Preporučujem (+307)
Ne preporučujem (-93)
Šta je ovo
Sram ih bilo. Ovo je cisto politicka stvar i zaista bismo trebali da se okanemo tog Kosova i tih ljudi. Neka im je srecan put za Rusiju, tacnije Sibir...
(Marija, 8. decembar 2011 14:13)
# Link komentara
Preporučujem (+288)
Ne preporučujem (-118)
Šta je ovo
SNS
Ovo su organizovali SNS, DSS i sateliti...
(NNikolica, 8. decembar 2011 14:15)
# Link komentara
Preporučujem (+269)
Ne preporučujem (-82)
Šta je ovo
E sad ne moze niko da me ne ubedi da iza ovoga ne stoji opozicija na celu sa DSS tj. Kostunicom i radikalima! Jes` sad im je toliko prekipelo pa nisu mogli da sacekaju subotu, nego bas pred petak i 9. decembar a svi znamo sta bi tada trebalo da se desi. Ovaj postupak nema veze sa ugrozenim pravima Srba koje sam do sada uvek podrzavao, vec iskljucivo sa interesom da Srbija ne dobije status kandidata EU, drugim recima - strancarenje! Zato nam je i ovako kako nam je........
(Balvan, 8. decembar 2011 14:13)
# Link komentara
Preporučujem (+240)
Ne preporučujem (-64)
Šta je ovo
KFOR stvarno treba da se stidi. Da su iole ozbiljni, ova gomila ne bi smela da pridje putu.
(Srbija pre kosova., 8. decembar 2011 14:20)
# Link komentara
Preporučujem (+228)
Ne preporučujem (-97)
Šta je ovo
Ви на ,,барикадама" очигледно нисте у стању да схватите неке ствари... А ти Тадићу потпиши Преокрет!
(нисам националиста, само реалиста!, 8. decembar 2011 14:15)
# Link komentara
Preporučujem (+219)
Ne preporučujem (-87)
Šta je ovo
Mene samo interesuje o čemu će mediji pisati kada se reši status Kosova. Pa oni više neće znati čime da nas zatrpavaju 24 sata dnevno. Dokle ću da čitam i slušam šta je ko ručao na Kosovu? Moj život ima mnogo više smisla od toga da GODINAMA pratim šta se IZ MINUTA U MINUT dešava na Kosovu.
(Miloš, 8. decembar 2011 14:12)
# Link komentara
Preporučujem (+211)
Ne preporučujem (-59)
Šta je ovo
Ma nek ih hapse vise jednom,dosta nas nervirali!!!
Ne treba vise nikakvo zasedanje i deklaracija Skupstine Srbije,nek im sudi Kosovski sud.
(Suboticanin, 8. decembar 2011 14:08)
# Link komentara
Preporučujem (+206)
Ne preporučujem (-79)
Šta je ovo
Cilj blokade je torpediranje europskih integracija a vojskovođa je ruski poslanik iz Beograda?
Čije se to točno ciljeve podržava?
(HRvoje, pitam jer mi nije jasno, 8. decembar 2011 14:08)
# Link komentara
Preporučujem (+196)
Ne preporučujem (-45)
Šta je ovo
Bolje bi im bilo da nesto rade, nego sto vec dosadise sa tim svojim balvanima.Ovo nam sunarodnici vracaju sto dobijaju od Srbije duple plate, mleko, hleb .....
Sutra je 09. decembar, i naravno onda su zli Nemci.Izgleda da su oni mnogo bolje upoznati sa scenarijom politickih struktura u Srbiji, nego sto mi mislimo.
(bolje radite, 8. decembar 2011 14:16)
# Link komentara
Preporučujem (+180)
Ne preporučujem (-47)
Šta je ovo
Sprdnja!
(nikadobjavljenkomentar, 8. decembar 2011 14:22)
# Link komentara
Preporučujem (+173)
Ne preporučujem (-50)
Šta je ovo
heheheehe, baj, baj kandidaturooooo....hehehehehhe
(prva stvar, 8. decembar 2011 14:05)
# Link komentara
Preporučujem (+172)
Ne preporučujem (-56)
Šta je ovo
Ha, ha: "Nema kandidature!" - Nema ni Jarinja.
E baš nam je vizionarska politika.
(Bijek, 8. decembar 2011 14:06)
# Link komentara
Preporučujem (+170)
Ne preporučujem (-31)
Šta je ovo
Balvani ostaju, balvani.
(srboljub, 8. decembar 2011 14:25)
# Link komentara
Preporučujem (+161)
Ne preporučujem (-38)
Šta je ovo
Niste mogli da mirujete da bar Petak prodje xD
(Stexsa, 8. decembar 2011 14:12)
# Link komentara
Preporučujem (+160)
Ne preporučujem (-61)
Šta je ovo
Sta je bivsa "braco" sa tzv. Severa Kosova, zapretila opasnost da ipak dobijemo kandidaturu, pa vas lokalni sherifi i sverceri poslali da OPET izigravate majmune po prelazima? More, smirila bi mi se dusa da vas vidim u Sibiru kako na -30 tucate kamen u kratkim rukavima i pravite barikade! Vi stvarno za bolje i niste. Sram vas bilo.
(Cile, 8. decembar 2011 14:52)
# Link komentara
Preporučujem (+157)
Ne preporučujem (-52)
Šta je ovo
Jok, ovo nije planirano da ne bi sutra dobili kandidaturu!
Haha, pa treba vas sve automatski ispisati iz drzavljanstva Srbije!!!
(Aristotel, 8. decembar 2011 14:25)
# Link komentara
Preporučujem (+156)
Ne preporučujem (-36)
Šta je ovo
Hvala braco Srbi, a mi cemo da radimo kako biste vi imali od cega da zivite na barikadama, SRAMOTA, kako nas zavitlavate, pa vi ste jedna neopevana BANDA, jedna RULJA, koja sa nasim glavama raspolaze. Ma dinara vise nedam za takozvanu bracu sa KOsova.
(Mirjana, 8. decembar 2011 14:41)
# Link komentara
Preporučujem (+153)
Ne preporučujem (-62)
Šta je ovo
Sjasite Kosovari, pardon Rusi!
(dosta!, 8. decembar 2011 14:59)
# Link komentara
Preporučujem (+149)
Ne preporučujem (-62)
Šta je ovo
Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas...
(xxx, 8. decembar 2011 14:59)
# Link komentara
Preporučujem (+146)
Ne preporučujem (-34)
Šta je ovo
A gde cete da bezite kad KFOR izgubi strpljenje? Ne mislite valjda u Srbiju? Nadam se da ste obezbedili karte za Kamchatku.
(Petar, 8. decembar 2011 14:55)
# Link komentara
Preporučujem (+136)
Ne preporučujem (-55)
Šta je ovo
Svaka čast KOSOVSKI JUNACI, nemojte da sklanjate barikade, vi ste POSLEDNJA LINIJA ODBRANE cele Srbije! Izdržite, idu skoro izbori!
(Nemanja, 8. decembar 2011 14:14)
# Link komentara
Preporučujem (+130)
Ne preporučujem (-271)
Šta je ovo
Ali zasto zaboga? Ljudi samo otezavate, trebamo se boriti na drugi sigurniji nacin.
(Bojan, 8. decembar 2011 14:10)
# Link komentara
Preporučujem (+130)
Ne preporučujem (-63)
Šta je ovo
Kolaricu, panicu, pletemo se samicu; sami sebe zaplicemo, sami sebe rasplicemo...
Ili ti - igrala se deca. 'ajde, izdrzite jos jedan dan da nam slucajno ne dadnu kandidaturu za EU pa da vam se naljute gazde...
(Aleksandar, 8. decembar 2011 14:17)
# Link komentara
Preporučujem (+128)
Ne preporučujem (-32)
Šta je ovo
Puna podrška!
Istrajte, nemojte da vas ovaj lažljivi režim ili još gora međunarodna zajednica kupi.
Nisu ispuweni uslovi zbog kojih vas je vlada Srbije i pozvala na barikade (povratak na stanje od pre 25.07.) dakle nema razloga ni da se sklawate.
nisam Srbina ali vam dajem punu podršku.
Laszlo, Szenta
(Laszlo, Szenta, 8. decembar 2011 14:14)
# Link komentara
Preporučujem (+126)
Ne preporučujem (-269)
Šta je ovo
Nekome, odnosno Vojislavu Kostunici licno, veoma je stalo da minira svaku sansu da se integrisemo u EU. Pretpostavljam da ce i on i njegovo veselo drustvo iz Beograda pokazati pravu solidarnost sa Srbima sa Kosova ukoliko ovi odluce da napuste svoje domove i presele se u Beograd. Racunam da ce Kostunica licno da primi bar jednu cetvoroclanu porodicu na stan i hranu na neodredjeno vreme, naravno.
(Zoro, 8. decembar 2011 14:40)
# Link komentara
Preporučujem (+119)
Ne preporučujem (-35)
Šta je ovo
"Građani su postavili nove barikade na..."
Kakvi gradjani, to je SDS, SNS, 1389, Dveri, Amfilohijevi popovi, kriminalci, sverceri...
(FANTASY TENIS, 8. decembar 2011 14:32)
# Link komentara
Preporučujem (+119)
Ne preporučujem (-35)
Šta je ovo
ako zbog ovakvih ispada ekstremista ne dobijemo kandidaturu u petak, ja cu kao gradjanin prvi da priznam kosovo i odrecicu se svega srpskog na kosovu! muka mi je vise od severa kosova!
(Paznja!, 8. decembar 2011 14:32)
# Link komentara
Preporučujem (+119)
Ne preporučujem (-37)
Šta je ovo
Braćo, žao mi vas je zbog zle sudbine, ali što ostatak Srbije povlačite za sobom u ponor? Da li uopšte znate šta radite? Meni sve to liči na nečiju šizofreniju ili zlu nameru. Uglavnom rezultat je isti - sje**ti Srbiju što više!
(Vladimir Nbgd4eveR, 8. decembar 2011 14:39)
# Link komentara
Preporučujem (+118)
Ne preporučujem (-33)
Šta je ovo
Bojim se da ovo neće imati neki pozitivan efekat,jedino će ih umesto 80% gradjana Srbije mrzeti 95%!
(kaktus, 8. decembar 2011 14:56)
# Link komentara
Preporučujem (+116)
Ne preporučujem (-39)
Šta je ovo
Ajde zbogom onda i srbi na kosovu i EU, bas je ovaj svet zaguljen. A mi mislili oni se bore za nas kao mi za njih a ono niste.
(milan, 8. decembar 2011 14:12)
# Link komentara
Preporučujem (+115)
Ne preporučujem (-44)
Šta je ovo
Srbija treba da ZAHTEVA od KFOR-a da razbije ove bande kriminalaca!
Dosta je bilo!
(Beogradjanin, 8. decembar 2011 14:47)
# Link komentara
Preporučujem (+111)
Ne preporučujem (-31)
Šta je ovo
daaaaaaj bre, prestanite vise sa ovim cirkusom, dojadili ste i bogu i ljudima!!
(zgadjena, 8. decembar 2011 14:33)
# Link komentara
Preporučujem (+110)
Ne preporučujem (-32)
Šta je ovo
Tesko će me neko ubediti da je to slučajno i spontano. Neko vešto vuče konce, a tome nekome nikako ne odgovara da u ovoj zemlji zavlada mir, red, rad i disciplina, odnosno da se i za jotu približimo standardima koji važe u EU.
(daca, 8. decembar 2011 14:49)
# Link komentara
Preporučujem (+107)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Imam sasvim ozbiljno pitanje: u cijoj nadleznosti je da prizna Kosovo? Da li to moze da uradi Vlada Srbije?
Ako moze, PREKLINJEM vas da to uradite. Prekratite nam muke.
Ne moramo ni da dobijemo taj datum, nista, nista ne moramo da dobijemo, samo nam skinite s vrata taj balast.
Nema ovo nikakve veze ni s ldp-om, ni s "preokretom"! Ja sam "siguran glas" DS-a i ne znam kako da taj "siguran glas" uslovim, pa vam pisem ovde: DOSTA MI JE KOSOVA! Dosta mi je balvana, dosta mi je ovakvih vesti.
Vi morate da se okrenete ekonomiji. Jednostavno MORATE.
(stavite tacku na ovo!, 8. decembar 2011 15:01)
# Link komentara
Preporučujem (+104)
Ne preporučujem (-30)
Šta je ovo
Danas je cetvrtak, sednica vlade... Daj priznajte Kosovo, oslobodite nas ovih besposlicara! Ceo zivot su navikli da zive na grbaci ostatka Srbije, sa nekim izgovorom o srpstvu i krizi... Mozda da probaju da pocnu da zive sa Albancima kao sto to rade nasa Braca po enklavama, a koji su jedini stvarno zaboravljeni od ove drzave...
(Zox, 8. decembar 2011 14:31)
# Link komentara
Preporučujem (+104)
Ne preporučujem (-37)
Šta je ovo
Bruka!
(B, 8. decembar 2011 14:50)
# Link komentara
Preporučujem (+102)
Ne preporučujem (-38)
Šta je ovo
Sada menjam stav. Do danas sam navijao za Srbe koje brane svoje ognjiste, a od danas navijam za KFOR protiv izdajnicke opozicije iz Beograda koja je ujedno i vlast na severu Kosova. Go KFOR!
(Kennedy, 8. decembar 2011 14:48)
# Link komentara
Preporučujem (+101)
Ne preporučujem (-38)
Šta je ovo
ma ajde sta cete sada na put,.... niko nama nece poverovati,....sa jednom sporazum - a sa druge barrikade. Mi opet radimo ono sto nama kaze, ali samo kad je vec kasno.
(Prolaznik, 8. decembar 2011 14:22)
# Link komentara
Preporučujem (+101)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Predsednice bolje dajte nalog da se ovi primitivni kriminalci pohapse, nego sto nas ubedjujete da treba da radimo a ne da se snalazimo.Necemo posle njihove borbe "za nacionalne interese" moci vise ni da se snalazimo.
Nemojte prodati 7 miliona ljudi za sacicu balvandzija.
(poruka predsedniku, 8. decembar 2011 14:49)
# Link komentara
Preporučujem (+94)
Ne preporučujem (-29)
Šta je ovo
Da li Srbi na severu drzave Kosovo priznaju drzavu Srbiju? To razumem da ne priznaju drzavu Kosovo, ali ni za drzavu Srbiju nisam siguran. Taman uspeli u 5 do 12 da napravimo neki sporazum, ali zato "balvanisti" odlucili da se suprotstave odlukama drzave Srbije. Jedini razlog za tim je njihova zelja da Srbija ne dobije status kandidata, jer mogli su glat da sacekaju dva dana i da se onda jogune.
Ako oni tamo uzivaju u tome da "zabadaju klipove" u tocak Srbije, i ja cu se radovati kad KFOR bude uklanjao barikade.
(Bacvanin, 8. decembar 2011 14:27)
# Link komentara
Preporučujem (+94)
Ne preporučujem (-16)
Šta je ovo
Priznajmo vec jednom to Kosovo i ostavimo srednji vek sa svestenstvom i narodom da se moli i lelece. Dosta vise srednjovekovnih predstava a da bi se manjina bogatila.
(I ja sam gradjanin Srbije, 8. decembar 2011 15:05)
# Link komentara
Preporučujem (+93)
Ne preporučujem (-28)
Šta je ovo
I u poslednji sekundama Srbija sama sebi lupa blok i krece u kontra napad protiv sebeee!! Fenomenalno

Stvarno fenomenalno

(Tacker, 8. decembar 2011 14:28)
# Link komentara
Preporučujem (+91)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
dokle bre vise?!?
(milos BGD, 8. decembar 2011 14:33)
# Link komentara
Preporučujem (+91)
Ne preporučujem (-29)
Šta je ovo
Koji su to Srbi koji su blokirali put? Siguran sam da ih neko debelo placa za takve anti-Srpske interese. Kolika su izdavanja za KIM? Koliko kosta do danas Srbiju KIM? Pa ti Srbi hoce da budu gradjani Rusije a ne Srbije. Pa neka ih Rusi doniraju, pa neka sede kod kuce i nista ne rade,a ne ovako da mene moje dete, unuka moje prijatelje, ljude dobrih zelja blamiraju i nanose neshvatljivu stetu. Sram ih bio!
(Veroljub, 8. decembar 2011 14:47)
# Link komentara
Preporučujem (+88)
Ne preporučujem (-19)
Šta je ovo
Sad je belodano da mracne ruke na daljinskom upravljacu partijskih poslusnika na severu Kosova DSS,NS,Radikali, evidentno ruse Srbiju i jenu kandidaturu u EU! Ti neprijatelji srpskog naroda vrse delo protiv drzavnih interesa. To je posao za pravosudne organe. ne bude li tako, mi smo u bezvlascu i taoci buducih kandidata za vlast u Srbiji. sad znamo kako ce nam biti sa njima! a znali smo to i mnogo ranije, ako cemo pravo!
(jovan, 8. decembar 2011 14:34)
# Link komentara
Preporučujem (+87)
Ne preporučujem (-24)
Šta je ovo
Pa dobro ljudi jel ste vi normalni???
(Vojvođan!, 8. decembar 2011 14:45)
# Link komentara
Preporučujem (+87)
Ne preporučujem (-23)
Šta je ovo
Do juče je Tadić propovedao da su barikade citiram "Demokratsko sredstvo odbrane nacionalnih interesa Srba koji žive na Kosovu, mirnim putem". Onda je promenio politiku pre 10 dana i tražio da se barikade uklone. Kakva šizofrena politika. Da ne spominjem Dačića koji je hteo da ratuje, a danas...Vreme je da menjamo vlast.
(Beogradjanin, 8. decembar 2011 14:37)
# Link komentara
Preporučujem (+85)
Ne preporučujem (-46)
Šta je ovo
Voleo bih sad da vam ueti KFOR i da vas ...otera!
(Atanasije, 8. decembar 2011 14:52)
# Link komentara
Preporučujem (+85)
Ne preporučujem (-41)
Šta je ovo
Konacno neka lepa vest ovih dana!Sto nas vise suzavaju obrucima,to vise rastemo U VIS!
(Maja, 8. decembar 2011 14:19)
# Link komentara
Preporučujem (+84)
Ne preporučujem (-110)
Šta je ovo
Ako Tadic hoce da trguje glavama kosmetskih srba onda ce se morati nesto i oni pitati a ne samo on i Borko Stefanovic!
(Milan, 8. decembar 2011 14:07)
# Link komentara
Preporučujem (+84)
Ne preporučujem (-173)
Šta je ovo
fenomenalno! Sad vidis barikadu,sad je ne vidis! Nije tu,ali tu je! hahahahaha Auuu,ko ovde lovu uzima bre za ovu zezanciju? pa jes,neko mora i predizbornu kampanju da plati....nema se love .... kriza....
(anabolid Srbije, 8. decembar 2011 14:25)
# Link komentara
Preporučujem (+83)
Ne preporučujem (-12)
Šta je ovo
Najvaznije je to sto je crkva umesana, tek ce nam sada svanuti.
(iv@n, 8. decembar 2011 14:53)
# Link komentara
Preporučujem (+82)
Ne preporučujem (-39)
Šta je ovo
Jarinje bi trebalo da bude prestonica Srbije. Pored Jagnjenice to je najslavnije srpsko mesto, rame uz rame sa Dudinim Kršom.
(Radovan, 8. decembar 2011 14:20)
# Link komentara
Preporučujem (+80)
Ne preporučujem (-34)
Šta je ovo
Kao i uvek, pred važne događaje za Srbiju, majstori pakla ponovo su uzeli stvar u svoje ruke. Ovog puta bi država trebalo da ide do kraja i ispita ko su inspiratori novih barikada (valjda nisu iz opozicionih stranaka)
(dragan, 8. decembar 2011 14:30)
# Link komentara
Preporučujem (+79)
Ne preporučujem (-18)
Šta je ovo
Ljudi uopste mi ove barikade nisu jasne,pokusavam da shvatim al ne mogu...
(Haos, 8. decembar 2011 15:06)
# Link komentara
Preporučujem (+79)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
Tempirano tacno pred sastanak na kom se odlucuje o putu kojim bi Srbija trebalo da ide tj. pred sastanak u Briselu na kom se donosi odluka o statusu kandidata.
Ovo je klasican primer anti drzavne politike i prilika za javnog tuzioca da preispita KO je taj kome ovo odgovara i KO stoji iza ove blokade.
Ovo nije politicko pitanje vec cist kriminal i delovanje protiv interesa drzave.
(NNikolica, 8. decembar 2011 14:26)
# Link komentara
Preporučujem (+79)
Ne preporučujem (-10)
Šta je ovo
I posle nije namerno da bi se sprecilo dobijanje kandidature???
Srecom, odluka je odavno doneta. Srbija je od sutra i zvanicno kandidat!
A za vas na barikadama, sledi oduzimanje pasosa Srbije, istraga, i najverovatnije priznavanje Kosova od strane vlasti od strane vlasti, jer ce i dalje biti ista garnitura...
Neka bude da je ovo samo jedno logicno razmisljanje, a retko kad gresim!
(milos, 8. decembar 2011 14:40)
# Link komentara
Preporučujem (+76)
Ne preporučujem (-31)
Šta je ovo
Ovi barikadisti su odlučili da prekinu svaku neizvesnost oko statusa kandidata. Etničkim DSS-ovcima sa severa Kosova ćemo se zahvaliti na sledećim izborima.
(amstel, 8. decembar 2011 14:34)
# Link komentara
Preporučujem (+76)
Ne preporučujem (-24)
Šta je ovo
Kad pre? A samo sto su je uklonili. Na sta ovo lici? Cemu i kome sluzi? Sta sluti? Dobro sigurno ne. A zasto onda opet? O Boze vidis li, cujes li? Zasto? Hiljadu puta zasto? A danas ce sutra biti juce i tako za redom.
(Nijazi Kuqi, 8. decembar 2011 14:48)
# Link komentara
Preporučujem (+75)
Ne preporučujem (-24)
Šta je ovo
Ode kandidatrura. Kosovari u zdravlju i veselju potrosili pare koje ste primili od lokalnih svercera. Ovo je sve njihovo maslo i maslo dss-a i srs-a, kojima je cilj da nas odvedu kod onoga sto je pokrrao izbore u svojoj zemlji, i koji zeli da prekinemo svaki konatakt sa EU.
(igor vr, 8. decembar 2011 15:01)
# Link komentara
Preporučujem (+73)
Ne preporučujem (-24)
Šta je ovo
Boze, smiluj se, daj nam malo pameti.
(Skywalker, 8. decembar 2011 14:29)
# Link komentara
Preporučujem (+72)
Ne preporučujem (-15)
Šta je ovo
Smorili ste.
(1892, 8. decembar 2011 14:29)
# Link komentara
Preporučujem (+72)
Ne preporučujem (-18)
Šta je ovo
Hoće li ikad prestati ova budalaština? Svaki dan nova strategija! Sad ćemo molitvama rješiti stvari! Otkako su Crkve počele određivati pravila i što više smo ko fol vjernici sve nam gore ide. Svima nama zajedno na prostoru bivše Jugoslavije! A Srbija se konačno treba okrenuti svojim građanima i prestati da se svaki drugi - treći dan duri na nekoga tamo! Za sve što se desilo krivi su neki drugi..Barikade i balvane su u Hrvatskoj postavljali neki drugi koji nisu voljeli Srbe! Ma dajte, nego sklonite se više...A sveštenstvo neka pošteno objasni narodu ko ih je doveo u ovu situaciju pa onda neka dobro zapamte ko im je neprijatelj! Sami sebi!
(silver siver, 8. decembar 2011 15:08)
# Link komentara
Preporučujem (+72)
Ne preporučujem (-31)
Šta je ovo
strasno! na tadicevom mestu malo bih obisao prostorije DSS-a, da vidimo o cemu se ovde radi.
(malisa, 8. decembar 2011 15:06)
# Link komentara
Preporučujem (+70)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
Opet balvani.
(Dragutin, 8. decembar 2011 14:30)
# Link komentara
Preporučujem (+70)
Ne preporučujem (-16)
Šta je ovo
Pustimo to susedno Kosovo kojem su izgledi da udje u EU isto kao sto su izgledi da Zvezdane Staze postanu svakodnevica.
Ajde bar Srbiju da uteramo u EU bar nas fermaju, a Kosovo ni ne spominju o clanstvu.....
(Ivan 81, 8. decembar 2011 14:54)
# Link komentara
Preporučujem (+69)
Ne preporučujem (-40)
Šta je ovo
Zasto?
(ZnakPitanja, 8. decembar 2011 14:48)
# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-17)
Šta je ovo
Licno mislim da ce ovo igranje sa barikadama trajati jos ovu sedmicu dok se ne odluci o kandidaturi Srbije,posle ce to KFOR ukloniti.
(Hn, 8. decembar 2011 14:28)
# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-11)
Šta je ovo
Providno je koliko neko zeli da se ne dobije kandidatura. Iskreno bih voleo da neko zbog toga odgovara
(joca, 8. decembar 2011 15:00)
# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-18)
Šta je ovo
Ma stvarno svaka nam cast pa stvarno zasluzejemo mesto gde smo sada.
(djula, 8. decembar 2011 14:27)
# Link komentara
Preporučujem (+66)
Ne preporučujem (-10)
Šta je ovo
Organizatore (bez obzira na ishod u Briselu) odmah pohapsiti i suditi im za orgsnizovano anti-drzavno delovanje.
U suprotnom, Srbija ce dokazati da nije za Evropu.
U svakoj Evropskoj drzavi ovakav cin bi se smatrao najvecim izdajstvom. Samo se ovde to tolerise jer iza toga stoje politicke stranke (SNS, SRS, DSS, Konuzin, Amfilohije & co. 1389, Dveri... i ostala bagra).
Drzava sada ima priliku da dokaze da je drzava spremna za EU.
Policija, tuzilastvo, sudstvo.
Ako nikome nista zbog ovog ne bude... onda je Merkelova u pravu. Jos nismo za Evropu.
(ABS Minel, 8. decembar 2011 14:44)
# Link komentara
Preporučujem (+66)
Ne preporučujem (-23)
Šta je ovo
Daj narode opameti se već jednom! Ne radite protiv interesa svoje države a za dobro jedne propale stranke i politike! Ne možete protiv volje većine srpskog naroda, a ako to baš želite obiće se najviše vama o glavu!
(Milan, 8. decembar 2011 14:28)
# Link komentara
Preporučujem (+66)
Ne preporučujem (-14)
Šta je ovo
Ja bi stvarno, ali stvarno voleo da znam ko placa ove ljude. Do sada ni ja nisam verovao, ali je sada potpuno dokazano da ovo nije neki ugrozeni narod koji se samoorganizovao, nego da rade po nalogu odredjenih struktura. Sad opet razmisljam da glasam za DS, iako sam resio da necu izaci jer niko ne zasluzuje podrsku. Ali kad vidim da opozicija misli najlosije svom narodu samo da bi se dokopala vlasti....brrrrr
(Uzas, 8. decembar 2011 14:44)
# Link komentara
Preporučujem (+64)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo
i naravno cikrus se nastavlja, samo nemoj da kad ne dobijemo kandidaturu da se posle toga svi lepo pokupe i da odu kucama..
(neopredeljeni.blogspot.com, 8. decembar 2011 14:27)
# Link komentara
Preporučujem (+63)
Ne preporučujem (-8)
Šta je ovo
bravo gangsteri sverceri i ostala mafijo, svima vama rusko tursko albansko koje god drzavljanstvo, samo sto dalje od srbije
(., 8. decembar 2011 14:44)
# Link komentara
Preporučujem (+63)
Ne preporučujem (-24)
Šta je ovo
Ko koga ovde zeza?!
(igor, 8. decembar 2011 14:28)
# Link komentara
Preporučujem (+62)
Ne preporučujem (-11)
Šta je ovo
TOOOOOOOOO JUNACINE, vucite nas na dno i tako smo izvisili
(PECANAC, 8. decembar 2011 15:00)
# Link komentara
Preporučujem (+61)
Ne preporučujem (-29)
Šta je ovo
Puna podrska Srbima! Ne u NATO!
(marija, 8. decembar 2011 14:50)
# Link komentara
Preporučujem (+60)
Ne preporučujem (-136)
Šta je ovo
Sve je ovo losa rezija i neciji hir.Planski je ovo odradjeno i sada je nalakse kriviti one koji nemaju veze sa tim.
(Грчански Деспот, 8. decembar 2011 14:56)
# Link komentara
Preporučujem (+57)
Ne preporučujem (-27)
Šta je ovo
Haha show must go on:)
(Predrag, 8. decembar 2011 14:49)
# Link komentara
Preporučujem (+56)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo
Duvajte vise i vi i vase barikade.....
(Evropa, 8. decembar 2011 14:31)
# Link komentara
Preporučujem (+56)
Ne preporučujem (-8)
Šta je ovo
Osvetlili ste obraz Srbinov. Branite se svom silom. Ovi beogradski vazali ne znaju sta je sloboda.
(banat, 8. decembar 2011 14:54)
# Link komentara
Preporučujem (+55)
Ne preporučujem (-145)
Šta je ovo
Ovo mi sve bas na nista dobro ne mirise...sigurno se kuva nesto burno u ovo zimsko doba olujsko...
(Posmatrac iz komsiluka, 8. decembar 2011 14:29)
# Link komentara
Preporučujem (+53)
Ne preporučujem (-13)
Šta je ovo
Kapiram da je prica sledeca "Ej ovi izboksovali kandidaturu vrci brzo balvane" !!!!
(Milan I, 8. decembar 2011 14:45)
# Link komentara
Preporučujem (+49)
Ne preporučujem (-18)
Šta je ovo
A kao KFOR onolika sila nije mogla da ih spreci da blokiraju put. Klasicno spinovanje od strane EU, satro nama je stalo da put bude prohodan ali cemo vas provocirati pa vas pustiti da blokirate put a onda cemo vas optuziti da ste ga blokirali svojom krivicom. E nece biti da je tako.
(Don Kihot, 8. decembar 2011 14:58)
# Link komentara
Preporučujem (+47)
Ne preporučujem (-80)
Šta je ovo
Stoka jednom,stoka zauvek...Znate kada ce mo da dobijemo kandidaturu...Nikad!!!
(Srbin, 8. decembar 2011 14:17)
# Link komentara
Preporučujem (+43)
Ne preporučujem (-14)
Šta je ovo
Ovo je narucila vlast da sutra ima izgovor.
(worldwide, 8. decembar 2011 14:28)
# Link komentara
Preporučujem (+37)
Ne preporučujem (-73)
Šta je ovo
Hteli ste preokret? Eto vam preokret! Podrska braci!
(Milan, 8. decembar 2011 14:47)
# Link komentara
Preporučujem (+34)
Ne preporučujem (-89)
Šta je ovo
Sklanjanje barikada je medijski spin nekih kompromisa izmedju Srba na severu Kosmeta i KFOR-a, sve sa ciljem da bi se Isti ti Srbi jedini optuzili za nedobijanje jalove kandidature. Medijska bruka.
(Milos, 8. decembar 2011 14:40)
# Link komentara
Preporučujem (+33)
Ne preporučujem (-40)
Šta je ovo
A vi sto "dajete" za Kosovske srbe izgleda bi voleli da Vam dodju i ostali pa da im lepo naplacujete kirijice od 100 do 200 evra onako bratski. Sram vas bilo ! kakvi ste nezajazljivi oca i majku bi prodali. Ljudi samo brane svoje i ne bojte se nece umreti od gladi. Taj narod je dostojanstven i u blagostanju i u krizi.Pustite li siptare sa njihovim tablicama kupice vas za jedan rucak a onda gledajte da posle vi ne molite RUSE DA VAS PRIME U SIBIR. Uzmite se u pamet !
(zrze, 8. decembar 2011 14:46)
# Link komentara
Preporučujem (+32)
Ne preporučujem (-52)
Šta je ovo
..koliko sam video, ako je ova ekipa koja sedi na ovom putu uslikana danas, tu su i pripadnici SPC. kakvi su ovo balvani covece... ja sam odlucio, palim iz ove zemlje...CUS
(Vladimir, 8. decembar 2011 14:17)
# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-7)
Šta je ovo
Izgleda da im je Borko objasnio kakvu im je sudbinu dogovorio pa im se to nesto ne dopada.
(sima, 8. decembar 2011 14:44)
# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-27)
Šta je ovo
Treba Srbi iz Srbije da blokiraju pare koje se salju na Kosovo pa da vide!
(Petar, 8. decembar 2011 15:14)
# Link komentara
Preporučujem (+21)
Ne preporučujem (-5)
Šta je ovo
Priznala bih Kosovo i izgubljenu bitku za tu pokrajnu. Bilo bi dobro za sve Srbe i tamo i u Srbiji. Postavljanjem barikada samo cinimo gore sebi.
(Da se ja pitam.., 8. decembar 2011 15:12)
# Link komentara
Preporučujem (+16)
Ne preporučujem (-5)
Šta je ovo
Svaka čast KOSOVSKI JUNACI, nemojte da sklanjate barikade, vi ste POSLEDNJA LINIJA ODBRANE cele Srbije! Izdržite, idu skoro izbori!
(Nemanja, 8. decembar 2011 14:14)
To li se nadaš da će dođu "vadikali" na vlast ???
(Miško, 8. decembar 2011 15:12)
# Link komentara
Preporučujem (+11)
Ne preporučujem (-8)
Šta je ovo
...alo balvani sklonite se...
(dax, 8. decembar 2011 15:11)
# Link komentara
Preporučujem (+11)
Ne preporučujem (-4)
Šta je ovo
Put nisu blokirali srbi i gradjani republike srbije tako da nemojte da krivite narod sa severa kosova i obicne gradjane .Put blokiraju pojedinci tj kriminalci sa severa kosmeta i svi znaju ovde ko to radi! Srbijo uradi sve sto je u tvojoj moci ili zahtevaj od Kfora da se ti ljudi uhapse i da se konacno uspostavi red i mir i zakon na severu da bi mi obicni gradjani mogli da funkcionisemo i zivimo normalno i da srbija konacno krene ka evropi!
(mIK, 8. decembar 2011 15:24)
# Link komentara
Preporučujem (+7)
Ne preporučujem (-3)
Šta je ovo
'ebite se 90-e. Scena je spremna za veliku koaliciju malih ljudi ...
(nikola, 8. decembar 2011 15:23)
# Link komentara
Preporučujem (+5)
Ne preporučujem (-1)
Šta je ovo
Au brate, pa recite kolike su vam dnevnice, skupićemo mi među sobom, ne morate da stavljate barikade...
(jole, 8. decembar 2011 15:19)
# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-2)
Šta je ovo
OD SADA NECU VISE DA CUJEM za severno kosovo i te severne KOSOVARE !!! Ostanite sa albancima, isti ste kao i oni!!!
(Sasa, 8. decembar 2011 15:19)
# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-3)
Šta je ovo
Srpska posla..klasika...pa kad budu dobili po usima onda ce biti ..Pa sto niste lepo kazali..Piii bre mukami je od takozvanog napacenog naroda na Kosovu bole njih uvo za Srbe u Srbiji tako da mene bole uvo sad za njih.
(A-ha, 8. decembar 2011 15:22)
# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-1)
Šta je ovo
Sramota. Ovi likovi dole treba da odgovaraju za antidržavno delovanje. Zbog njih par desetina hiljada 7 miliona ispašta!
Posle će vam biti žao kada cela Vojvodina ode zbog ovakvih balvana.
(republika, 8. decembar 2011 15:15)
# Link komentara
Preporučujem (+3)
Ne preporučujem (-2)
Šta je ovo
A kao KFOR onolika sila nije mogla da ih spreci da blokiraju put. Klasicno spinovanje od strane EU, satro nama je stalo da put bude prohodan ali cemo vas provocirati pa vas pustiti da blokirate put a onda cemo vas optuziti da ste ga blokirali svojom krivicom. E nece biti da je tako.
(Don Kihot, 8. decembar 2011 14:58)
Nekom treba budjenje... Don Kihote, budi se, cujes li sta buncas u snu...
(iq=0, 8. decembar 2011 15:17)
# Link komentara
Preporučujem (+3)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Bez brige,ovo su samo uslovne barikade do marta!
(hipokrizijom na istu, 8. decembar 2011 15:25)
# Link komentara
Preporučujem (+1)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Vreme je za referendum, EU ili Dudin krš ??
(dušan, 8. decembar 2011 15:25)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-2)
Šta je ovo
Ima li u ovoj je***oj državi nekoga ko može da pohapsi, razjuri, onesposobi ovaj šljam, njegove organizatore i inicijatore, koji svakog božijeg dana nanose ogromnu štetu Srbiji i svima u njoj, a još nas i koštaju basnoslovno mnogo novca, živaca i odricanja...!!!???
(matori, 8. decembar 2011 15:25)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-2)
Šta je ovo
Opasni ovi plaćenici bre...njihova deca dobijaju besplatne knjige u školama,dole se prodaju placevi i zgrću orgomne pare od toga,nikome ne odgovara da se situacija na Kosovu reši,jer je to crna rupa evrope,tamo je tranzitni čvor droge,iz južne amerike prema istoku,nažalost svi ćute o tome.
(Tiktak, 8. decembar 2011 15:26)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-1)
Šta je ovo
Evo, ja priznajem Kosovo. Molim drzavu da sledi moj primer.
(Sedi, jedan, 8. decembar 2011 15:25)
# Link komentara