Baltazar_khan wrote:Znaš u čemu je bit. Momak pod nickom armani, ili kako već je stavio fotografije vaše koreografije, i odgovorio sam mu. Nisam nikoga vrijeđao, bijednim pokušajima uvreda, za razliku od tebedino84 wrote: Baltazare,naravno da nisi saban,ali si neopisivo dosadan i u tome je bit.Igrate u Evropi i ti ovdje na ovoj temi opet visis kao i vecina likova.Ja vam nisam pozelio ni srecu niti nesrecu od dana kada ste poceli igrati u Evropi,slova ostavio niti na temi FCS u Evropi a o topicu FCS da i ne pricam,zato sto me tvoj klub jednostavno ne zanima niti me ikada zanimao,nisam se kladio protiv vas,nisam slavio kada ste primali golove,nisam gledao vase utakmice ali tebi je to tesko shvatiti.Utakmica Zelje sa Saobracajcem i Fojnicom mi je interesantnija nego vasa u Evropi jer je Zeljo tim sa kojim zivim i koji volim,jer mi je vaznije igra li Selimovic zadnjeg veznog nego bilo sta u vezi FCS.Tako ne razmislam samo ja,nego i vecina ljudi koji vole Zelju na ovo forumu.Shvati to vise vec jednom,pa neces onda ostavljati ovdje HZ koreografije,ni ti ni ostali,jer ovo jednostavno nije tema za to,za te slike postoji druga tema,je li to tesko vise shvatiti.Ja mislim da nije.![]()
Imam pravo da dajem postove na bilo kojoj temi na ovom forumu.
Nigdje ne piše da se ne smije ni jedan pitar javiti na vašoj temi.
I nemoj odmah da daješ zaključke o koreografiji. Nisam rekao da vam ne valja koreografija. I sam se sjećam te koreografije, jer sam bio prisutan na toj tekmi, poslao sam haveru sms na jugu i rekao mu svaka čast na ovome, odličan posaoNe možeš ti sad da vrijeđaš nekoga ko kaže da je bolja ova sad koreografija koju prave horde zla od vaše. Jer ja sam vazda cijenio one koreografije na kojim se ispiše neko slovo, papirima, a ne trakama, i najlonima na kojim je štampano slovo.
To što te ne interesuje ništa u vezi FCS... Ne možeš od toga da bježiš. Kad odeš na net, glavna vijest su uspjesi bordo tima u evropi. Isto tako kad upališ tv, kad kupiš dnevne novine, na naslovu su ti slike kako se raduju Alaim i kompanijaMožda zbog toga što je u zadnjih mjesec dana cijeli svijet, u bordo obojen, pišeš postove koje sadrže poveću dozu frustracije i uvreda
tebi je Zeljo u dusi cim ti visis na ovoj temi