Slažem se kolegaultima_palabra wrote:Upravo to, end of discussionaerosa wrote:mada kako ih se većina kreće kao da su uzeli kontra-doping, pa ih malo primirilo
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- aerosa
#3101 Re: FK Sarajevo
-
Utic
#3102 Re: FK Sarajevo
Nekih 30-tak godina... ako je to nedavno, OK... izvini!aerosa wrote:I ti si nečim udaraš ili je to neka bolest možda ?Utic wrote:Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio???![]()
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu...
Pogledaj malo cijelu priču , pa nastavi gluposti valjati odnedavni manijače...
Nije to bolest rijetka, nisu poslijedice rata... dalje znas, ja vjerujem!?
-
Fordas
#3103 Re: FK Sarajevo
Kakav seferovic ljudi sta vam je, kad je to bilooooo, eeeeeeeeeeee, ko ce se toga sjecati.
nekada davno, u prastara vremena
pola sadasnjih forumasa se tad nije ni rodilo

nekada davno, u prastara vremena
pola sadasnjih forumasa se tad nije ni rodilo
- Meshtar
#3104 Re: FK Sarajevo
Gdledam jučer na dnevniku onog vašeg obrvastog poluidiota iz uprave vam, Šumana. Kaže da će imati sastanak sa Udruženjem prijatelja FK Sarajeva 1949?
Jel to neka nova fora? Zar ne piše na grubu 1946?
Ili sam u pravu za Šumana?
Jel to neka nova fora? Zar ne piše na grubu 1946?
-
internazionale
#3105 Re: FK Sarajevo
Fordas wrote:Kakav seferovic ljudi sta vam je, kad je to bilooooo, eeeeeeeeeeee, ko ce se toga sjecati.
nekada davno, u prastara vremena![]()
pola sadasnjih forumasa se tad nije ni rodilo![]()
i tada su kažu bili najspremniji, trčali duplo više od ostalih ekipa
- aerosa
#3106 Re: FK Sarajevo
Od logovanja na sa x do prije 5 dana...4 posta o Želji...Utic wrote:Nekih 30-tak godina... ako je to nedavno, OK... izvini!aerosa wrote:I ti si nečim udaraš ili je to neka bolest možda ?Utic wrote:Zera je pusio, drogirao se i bio jedan od vecih trgovaca svih vrsta narkotika... Lance maloprodaje imao po cijeloj BiH, a promet u veleprodaji mu se mjerio u bilionima... i sta bi kada si se probudio???![]()
BTW. kod nas su svi ovisnici, pa zar ne vidis kako Culum ima bolestan pogled, pravi narkomanski... a ne kao kod vas, sve fina djeca, idu u dzamiju (ili crkvu nedjeljom) i piju caj od nane ili ti ga mente kada izadju da prosetaju od gume sto gori, pa do gore dje golubovi budu...
Pogledaj malo cijelu priču , pa nastavi gluposti valjati odnedavni manijače...
Nije to bolest rijetka, nisu poslijedice rata... dalje znas, ja vjerujem!?
Od 25 do danas...ih, pa krenulo te pravo...
Elem nebitno...
Ma budala klasična...Meshtar wrote:Gdledam jučer na dnevniku onog vašeg obrvastog poluidiota iz uprave vam, Šumana. Kaže da će imati sastanak sa Udruženjem prijatelja FK Sarajeva 1949?![]()
Jel to neka nova fora? Zar ne piše na grubu 1946?![]()
Mada mislim da on i ne razumije šta priča, tako da su to svi osim njega
- Meshtar
#3107 Re: FK Sarajevo
Lijepo je da se slažemo oko toga da je budala. 
-
Utic
#3108 Re: FK Sarajevo
Drug, nismo svi internet navijaci... sreca, a ovih dana imam malo vise slobodnog vremena na poslu, pa sam se malo ukljucio... zamjeras mi nesto? Mislim da je malo banalno gledati po broju postova kakav je neko navijac...slazes se?
Necu vise pisati na vasoj temi, izvinjavam se...
- aerosa
#3109 Re: FK Sarajevo
Da završimo sa ovom pričom, ako pogledaš malo primjetit ćeš pravu poplavu "navijača" želje unazad mjesec dana koji su tu čak i godinama ali do sad "nisu pratili ovo smeće od lige" a sad su odjednom progledali...Utic wrote:Drug, nismo svi internet navijaci... sreca, a ovih dana imam malo vise slobodnog vremena na poslu, pa sam se malo ukljucio... zamjeras mi nesto? Mislim da je malo banalno gledati po broju postova kakav je neko navijac...slazes se?
PS ,
bureče....kad ćeš opet da nam dopustiš temu Premijer liga ?
Ovako se zalazi i previše po ostalim temama, pa off-a bude na pretek...
Last edited by aerosa on 30/03/2010 11:50, edited 1 time in total.
- Meshtar
#3110 Re: FK Sarajevo
Daj nam nickove da ih prijavimo odmah!!! 
-
Utic
#3111 Re: FK Sarajevo
Izvini, a zar je drugacija situacija kod drugih grupa navijaca... dok su rezultati tu sve je OK, a cim isti izostanu masa ljudi se "razbjezi" i pljuje po ligi, ostalim timovima, itd...aerosa wrote:Da završimo sa ovom pričom, ako pogledaš malo primjetit ćeš pravu poplavu "navijača" želje unazad mjesec dana koji su tu čak i godinama ali do sad "nisu pratili ovo smeće od lige" a sad su odjednom progledali...
Sto se mene licno tice, prisutan sam bio na vecini domacih tekmi kada smo harali ligom i kada smo bili dno dna, trudio sam se ici na sto vise gostovanja i pratiti svoj klub koliko se moze od obaveza (posao, zena, djete,...), ali si generalno u pravu... Ako govoris generalno, a ne izuzimas Zelju, Sarajeva ili bilo koji drugi klub...
- aerosa
#3112 Re: FK Sarajevo
Ma i govorim generalno, vjerovao ili ne da su mi na ignor listi jedino par "navijača" Sarajeva, čije gluposti nisam mogao da čitam, a spadaju u tu kategoriju koju si sad naveo.Utic wrote:Izvini, a zar je drugacija situacija kod drugih grupa navijaca... dok su rezultati tu sve je OK, a cim isti izostanu masa ljudi se "razbjezi" i pljuje po ligi, ostalim timovima, itd...aerosa wrote:Da završimo sa ovom pričom, ako pogledaš malo primjetit ćeš pravu poplavu "navijača" želje unazad mjesec dana koji su tu čak i godinama ali do sad "nisu pratili ovo smeće od lige" a sad su odjednom progledali...
Sto se mene licno tice, prisutan sam bio na vecini domacih tekmi kada smo harali ligom i kada smo bili dno dna, trudio sam se ici na sto vise gostovanja i pratiti svoj klub koliko se moze od obaveza (posao, zena, djete,...), ali si generalno u pravu... Ako govoris generalno, a ne izuzimas Zelju, Sarajeva ili bilo koji drugi klub...
Iskreno mrzim i slušati ljude koji pametuju o nečemu što u stvari i ne prate (imao sam u zadnjih tri dana dvije rasprave sa ljudima koji su ubiše da mu ubijede kako mi loše igramo radi ovog ili onog a na pitanje na koliko su utakmica bili ove sezone dobijem odgovor - ni na jednoj...)
- Charuga
- Globalni moderator
#3113 Re: FK Sarajevo
Ne volim pisati po vasoj temi ali sam maloprije doznao jednu informaciju vezanu za vas klub. Izgleda da je na redu novi rasplet oko situacije sa utakmicom u Tuzli. Stigao je odgovor od UEFE koji je pozitivan za vas klub. Bice jos desavanja oko ove utakmice.
Kako cuo od jednog navijaca Sarajeva tako napisao ovde na forumu. Nista dodao, nista oduzeo ..
Kako cuo od jednog navijaca Sarajeva tako napisao ovde na forumu. Nista dodao, nista oduzeo ..
- aerosa
#3114 Re: FK Sarajevo
A to je jedina logična odluka koja bi bila donijeta, mada gdje prestaje logika tu počinje Bosna i Hercegovina...Plavih_11 wrote:Ne volim pisati po vasoj temi ali sam maloprije doznao jednu informaciju vezanu za vas klub. Izgleda da je na redu novi rasplet oko situacije sa utakmicom u Tuzli. Stigao je odgovor od UEFE koji je pozitivan za vas klub. Bice jos desavanja oko ove utakmice.
Iskreno posle dvije izgubljene protiv te iste Slobode, nekako mi je muka i pomisliti na te bodova, ali bih volio radi Slobode da bude takva presuda, jer ono što su radili našim navijačima i igračima gore je samo za zgražavanje...
Što reče jedan policijski dužnosnik gore, "mene je stid šta vam rade..."
-
Bijeli_sa
#3115 Re: FK Sarajevo
tako je trebalo odmah da bude...i pazi ti sad kretena sta su napravili...Plavih_11 wrote:Ne volim pisati po vasoj temi ali sam maloprije doznao jednu informaciju vezanu za vas klub. Izgleda da je na redu novi rasplet oko situacije sa utakmicom u Tuzli. Stigao je odgovor od UEFE koji je pozitivan za vas klub. Bice jos desavanja oko ove utakmice.
-
Utokkha
#3116 Re: FK Sarajevo
A šta ćemo u slučaju da ENBE zna o slučaju Sloboda koliko i većina navijača drugih timova (osim Slobode i Sarajeva)?
Hoće li ti kvazi intelektualci uputiti izvinjenje zbog konstantnog bacanja ljage na klub za koji radi ENBE u kontekstu mutnih radnji, izvinjenje u slučaju nedostataka jasnih i pouzdanih dokaza?
ENBE je do sad trebao povući građansku tužbu, jer je i internet medij, samo što ovdje grupa anonimusa koordinirano blati klub i njega, pa da vi internet teoretičari i huligančići za kompom odgovarate za svoje riječi.
Hoće li ti kvazi intelektualci uputiti izvinjenje zbog konstantnog bacanja ljage na klub za koji radi ENBE u kontekstu mutnih radnji, izvinjenje u slučaju nedostataka jasnih i pouzdanih dokaza?
ENBE je do sad trebao povući građansku tužbu, jer je i internet medij, samo što ovdje grupa anonimusa koordinirano blati klub i njega, pa da vi internet teoretičari i huligančići za kompom odgovarate za svoje riječi.
- dobar_ti?
#3117 Re: FK Sarajevo
Bijeli_sa wrote:da Sarajevo ne bi slucajno bilo sampion
De se vi prvo potrudite da zabijete go na gostovanjima, pa cemo tek onda pricati o nekim titulama isl
-
Bordolini
#3118 Re: FK Sarajevo
..................
Last edited by dr.gog on 31/03/2010 10:13, edited 1 time in total.
Reason: kršenje pravila foruma, opomena pred dugotrajni ban
Reason: kršenje pravila foruma, opomena pred dugotrajni ban
-
Fordas
#3119 Re: FK Sarajevo
reci mi da se salis molim teUtokkha wrote:A šta ćemo u slučaju da ENBE zna o slučaju Sloboda koliko i većina navijača drugih timova (osim Slobode i Sarajeva)?
-
Utokkha
#3120 Re: FK Sarajevo
Moram malo
Ne fkt... Previše mi je egotrip ideja da je Nijaz pogurao Slobodu na apelaciji. Svi u ligi igraju lopte, a po kvalitetu igrača, najmanje dva tima iz Premijer lige su trenutno ispred i Želje, i Sarajeva. Međutim, puštati priču okolo kako je titula Sarajevu servirana na tacni je nigdje veze - treba se potruditi i izboriti.
Vjerujem, tj. znam da je Nijaz mutljao. Sjetim se samo Kozare u kupu davno, i ništa mi čudno za njega. Al da pretjerujete - vala... UH! Al fkt dajte samo izvor informacije za Nijaza u kontekstu Slobode. Biće opet da Dolac Malta Horde, provjereni navijači kojima svi vjerujete znaju puno...
Što je previše - previše je...
P.S. Sretno Zeki!
Ne fkt... Previše mi je egotrip ideja da je Nijaz pogurao Slobodu na apelaciji. Svi u ligi igraju lopte, a po kvalitetu igrača, najmanje dva tima iz Premijer lige su trenutno ispred i Želje, i Sarajeva. Međutim, puštati priču okolo kako je titula Sarajevu servirana na tacni je nigdje veze - treba se potruditi i izboriti.
Vjerujem, tj. znam da je Nijaz mutljao. Sjetim se samo Kozare u kupu davno, i ništa mi čudno za njega. Al da pretjerujete - vala... UH! Al fkt dajte samo izvor informacije za Nijaza u kontekstu Slobode. Biće opet da Dolac Malta Horde, provjereni navijači kojima svi vjerujete znaju puno...
P.S. Sretno Zeki!
-
The 51st State
#3121 Re: FK Sarajevo
istina je da nije sam muljao...Utokkha wrote:Moram malo![]()
P.S. Sretno Zeki!
-
B-Faza
#3122 Re: FK Sarajevo
Ovaj boldirani je saznao za Gavarica i tri zuta kartona i od njega je "potekla" kompletna prica,a da je upucen jeste sigurno.Utokkha wrote:Moram malo![]()
P.S. Sretno Zeki!
P.S. Oni ti ga p..e Malta
- dobar_ti?
#3123 Re: FK Sarajevo
Pa niko ovdje i ne govori nista kontra hordemalte. Svi mi ovdje znamo ko je on, znamo ga sa tribine i u njegovim informacijama uvijek ima nesto. Zar je to potrebno ponavljati?
Mi se samo pitamo kada cemo biti pocasceni novom peticijom u njegovoj reziji ili nekom novom ekskluzivnom informacijom o nastimanim derbijima isl. Malta javi se!!!
Mi se samo pitamo kada cemo biti pocasceni novom peticijom u njegovoj reziji ili nekom novom ekskluzivnom informacijom o nastimanim derbijima isl. Malta javi se!!!
-
Utokkha
#3124 Re: FK Sarajevo
Njega smatram relevantnim jedino ako ga proklamujete Sejhom Yasinom, Kimom I itd. vaše grupe. Duhovni vođa all the way...
Isti je podjednako iznosio uvjerenja da je Nijaz završio sudije na derbiju. Od tad se više nije pojavio, ali njegove gluposti na ovom forumu nisu zaboravljene i čekamo njegovu pojavu uoči narednog derbija, samo u drugoj formi... pardon username-u.
Jedino što ne mogu da vjerujem, da zaista mislite da smo toliko naivni. Funny...
Isti je podjednako iznosio uvjerenja da je Nijaz završio sudije na derbiju. Od tad se više nije pojavio, ali njegove gluposti na ovom forumu nisu zaboravljene i čekamo njegovu pojavu uoči narednog derbija, samo u drugoj formi... pardon username-u.
Jedino što ne mogu da vjerujem, da zaista mislite da smo toliko naivni. Funny...
-
B-Faza
#3125 Re: FK Sarajevo
..............
Last edited by dr.gog on 31/03/2010 10:12, edited 1 time in total.
Reason: kšenje pravila foruma, opomena pred dugotrajni ban
Reason: kšenje pravila foruma, opomena pred dugotrajni ban