N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#3101 Re: N.K. Čelik Zenica
Hoce Ivica da napravi Grbavicu ba.. pa sakuplja novac od kazni.. Tako kaznjava i Zelju (po najvise), jer njemu se gradi.. pa te pare idu u kasicu
Ofirni su Osimi 
-
Eborg
#3102 Re: N.K. Čelik Zenica
Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
- burek_in_space
#3103 Re: N.K. Čelik Zenica
Chestitam, dobio si mjesec dana da razmislish malo kakvu si gadost napisao, i da skontash hocesh li to ponavljati ubuduce.haps01 wrote: Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmu
14 okt 2012, 12:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» haps01
1 mjesec
-
Eborg
#3104 Re: N.K. Čelik Zenica
Zabranu podrzavam i dalje, koja je alternativa? Jednostavno nemamo nacin da tome stanemo u kraj dok zakonodavstvo i policija ne uhvate prikljucak da se oni najgori udalje sa stadiona. Navijacka kultura nije bacanje baklji na ljude s djecom niti razvaljivanje nekakvih tamo kafana, tome se treba stati u kraj. Do tada neka i dalje uvode zabrane ako se nastavi sa zajebancijom (samo bih ja uveo pojedinacne zabrane klubovima/grupama, ne svima).haps01 wrote:Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmuEborg wrote:Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
Sto se tice ostalog, mi smo u zadnje 3 sezone odigrali jedno 9 utakmica sa Zeljeznicarom i nijednom nismo pobijedili koliko se sjecam. Od tih 9 utakmica u 2 ili 3 smo im mozda parirali. Ne moze uvijek biti sudija (mada je bilo svega), jednostavno smo karina i to je to. Suti i treniraj pa cemo ih krhnuti.
-
oglo
#3105 Re: N.K. Čelik Zenica
Eborg wrote:Zabranu podrzavam i dalje, koja je alternativa? Jednostavno nemamo nacin da tome stanemo u kraj dok zakonodavstvo i policija ne uhvate prikljucak da se oni najgori udalje sa stadiona. Navijacka kultura nije bacanje baklji na ljude s djecom niti razvaljivanje nekakvih tamo kafana, tome se treba stati u kraj. Do tada neka i dalje uvode zabrane ako se nastavi sa zajebancijom (samo bih ja uveo pojedinacne zabrane klubovima/grupama, ne svima).haps01 wrote:Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmuEborg wrote:Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
Sto se tice ostalog, mi smo u zadnje 3 sezone odigrali jedno 9 utakmica sa Zeljeznicarom i nijednom nismo pobijedili koliko se sjecam. Od tih 9 utakmica u 2 ili 3 smo im mozda parirali. Ne moze uvijek biti sudija (mada je bilo svega), jednostavno smo karina i to je to. Suti i treniraj pa cemo ih krhnuti.
o ovoj zabrani samo da kazem da i nije neka steta jer nema tu masovnog gostovanja tako da finansijski niko nista ne gubi i onako su do sad barem robiajsi dzaba ulazili na strani,i onako zadnjih godina se i nedie na dalja gostovanja ,dizat toliku halabuku radi zabrane nema smisla
-
Mustang1
#3107 Re: N.K. Čelik Zenica
I proslu utakmicu je rekao da ce imati tu majicu ispod dresa ako dadne go
Sad ne znam je'l poslije utakmice nosio ali tako je govorio 
-
Eborg
- sadmire
#3109 Re: N.K. Čelik Zenica
nesto razmisljam koliko bismo bodova vise imali bez ovih glupih golova u zadnjim minutama: jedan iz Trebinja, jedan iz Travnika, jedan protiv Zelje i dva iz Bijeljine. Jos protiv Slavije onoliko dugo igraca vise imali, e to bi bila dobra baza za nastavak prvenstva.
Al tesko je kad nemas kvaliteta, onda ti valjda ni sreca nije naklonjena. Uglavnom, dosadasnji rezultati i nisu bili tako losi, niko ih nije u potpunosti nadigrao ili ponizio, samo jos malo i bit ce to solidna ekipa. Mozda se sreca u kupu vrati.
Al tesko je kad nemas kvaliteta, onda ti valjda ni sreca nije naklonjena. Uglavnom, dosadasnji rezultati i nisu bili tako losi, niko ih nije u potpunosti nadigrao ili ponizio, samo jos malo i bit ce to solidna ekipa. Mozda se sreca u kupu vrati.
- phillie
#3110 Re: N.K. Čelik Zenica
Eto hoce, cim prodjemo Siroki, onda u polufinalu Gosk, pa finale sa Zvijezdom da razigramosadmire wrote:nesto razmisljam koliko bismo bodova vise imali bez ovih glupih golova u zadnjim minutama: jedan iz Trebinja, jedan iz Travnika, jedan protiv Zelje i dva iz Bijeljine. Jos protiv Slavije onoliko dugo igraca vise imali, e to bi bila dobra baza za nastavak prvenstva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3111 Re: N.K. Čelik Zenica
Robijaši 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3112 Re: N.K. Čelik Zenica
Dobra igre Celika u Listici.
Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
- Arteta
#3113 Re: N.K. Čelik Zenica
Dobar Celik protiv Mladosti,nadam se da cete se plasirati u finale.
-
Eborg
#3114 Re: N.K. Čelik Zenica
Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.
Trebat ce mnogo, mnogo pameti i truda u revansu, nije ovo ni blizu gotovo ali je manji pritisak.
Trebat ce mnogo, mnogo pameti i truda u revansu, nije ovo ni blizu gotovo ali je manji pritisak.
- Arteta
#3115 Re: N.K. Čelik Zenica
Kad se igra revans?Eborg wrote:Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.
-
sorted
#3116 Re: N.K. Čelik Zenica
Celik bolji za klasu.
Ono nije bio gol Listice, nije presla ni blizu.
Realno, dvica ko kuca, ali dobro je i ovo.
Ono nije bio gol Listice, nije presla ni blizu.
Realno, dvica ko kuca, ali dobro je i ovo.
- ultima_palabra
#3117 Re: N.K. Čelik Zenica
Bio je gol, Nurković kriv.
- Logovan
#3118 Re: N.K. Čelik Zenica
-LIBERO- wrote:Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
- Co0l
#3119 Re: N.K. Čelik Zenica
Za 3 sedmice,rece komentator da ce i ta utakmica bit na BHT.Arteta wrote:Kad se igra revans?Eborg wrote:Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.
- Co0l
#3120 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa na Bilinom uvijek bude transparent 'istina za Vedrana'...zlo87 wrote:-LIBERO- wrote:Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
- Logovan
#3121 Re: N.K. Čelik Zenica
Co0l wrote:Pa na Bilinom uvijek bude transparent 'istina za Vedrana'...zlo87 wrote:-LIBERO- wrote:Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
- Co0l
#3122 Re: N.K. Čelik Zenica
Nisam,doduse,u zadnje vrijeme isao na utakmice al bio je jedan manji transparent tamo negdje izmedju juga i istoka cesto a ovaj je vec bio dobro poznat:zlo87 wrote:Ne znam za to, hvala što si mi rekao. Puno mi znači svaki transparent, svako skandiranje.

- Bisogna Vincere
#3123 Re: N.K. Čelik Zenica
+1zlo87 wrote:-LIBERO- wrote:Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena
Pozdrav iz Sarajeva!
-
h-a-r-u-n
-
Ko to smat
#3125 Re: N.K. Čelik Zenica
Vozdra Zenicani.Hocemo li opet finale Celik-Zeljo.Bice garant.Vi prolazite Siroki a mi cemo doc do finala nema veze koce bit prije toga.Bice dobro finale i mislim da nece bit lako svama ko zadnji put.Borite se da uspijete zasluzili ste.