N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Djubre_

#3101 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Djubre_ »

Hoce Ivica da napravi Grbavicu ba.. pa sakuplja novac od kazni.. Tako kaznjava i Zelju (po najvise), jer njemu se gradi.. pa te pare idu u kasicu :) Ofirni su Osimi :)
Eborg

#3102 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
burek_in_space

#3103 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by burek_in_space »

haps01 wrote: Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmu ;)
Chestitam, dobio si mjesec dana da razmislish malo kakvu si gadost napisao, i da skontash hocesh li to ponavljati ubuduce.

14 okt 2012, 12:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» haps01

1 mjesec
Eborg

#3104 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

haps01 wrote:
Eborg wrote:Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmu ;)
Zabranu podrzavam i dalje, koja je alternativa? Jednostavno nemamo nacin da tome stanemo u kraj dok zakonodavstvo i policija ne uhvate prikljucak da se oni najgori udalje sa stadiona. Navijacka kultura nije bacanje baklji na ljude s djecom niti razvaljivanje nekakvih tamo kafana, tome se treba stati u kraj. Do tada neka i dalje uvode zabrane ako se nastavi sa zajebancijom (samo bih ja uveo pojedinacne zabrane klubovima/grupama, ne svima).

Sto se tice ostalog, mi smo u zadnje 3 sezone odigrali jedno 9 utakmica sa Zeljeznicarom i nijednom nismo pobijedili koliko se sjecam. Od tih 9 utakmica u 2 ili 3 smo im mozda parirali. Ne moze uvijek biti sudija (mada je bilo svega), jednostavno smo karina i to je to. Suti i treniraj pa cemo ih krhnuti.
oglo

#3105 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by oglo »

Eborg wrote:
haps01 wrote:
Eborg wrote:Dobro, hajmo malo biti realni. Svi znamo šta mislimo o mlađem Osimu i njegovim nekim izjavama i stavu ali nije baš fer da uvijek pljujemo i po Ivici Osimu. Ipak da nije bilo tog čovjeka mi bi sada igrali ligu korida i teferiča. Ima i on grešaka ali sam uvjeren da u banci ima više novca nego svi naši premijerligaši zajedno te da ipak razmišlja malo šire od toga hoće li "pomoći svom klubu" ili ne.
Ma sta nije fer, majmun slagirani, uzeo sebi za pravo da on odredjuje ligu po svom u detalj. Jos zabrana gostujucih navijaca, hahaha pa ta zabrana je nesto nagluplje sto je u zivotu napravio, plus novi zakon gdje ce jos samo sal zabraniti da nosis na utakmicu...I cudno bas da je Zeljo u vrhu od kako postoji Osimitet za Amarizaciju fudbala u BiH, ako nista bar bi svi klubovi trebali biti ravnopravni...Treba mu j***t mater svaku tekmu ;)
Zabranu podrzavam i dalje, koja je alternativa? Jednostavno nemamo nacin da tome stanemo u kraj dok zakonodavstvo i policija ne uhvate prikljucak da se oni najgori udalje sa stadiona. Navijacka kultura nije bacanje baklji na ljude s djecom niti razvaljivanje nekakvih tamo kafana, tome se treba stati u kraj. Do tada neka i dalje uvode zabrane ako se nastavi sa zajebancijom (samo bih ja uveo pojedinacne zabrane klubovima/grupama, ne svima).

Sto se tice ostalog, mi smo u zadnje 3 sezone odigrali jedno 9 utakmica sa Zeljeznicarom i nijednom nismo pobijedili koliko se sjecam. Od tih 9 utakmica u 2 ili 3 smo im mozda parirali. Ne moze uvijek biti sudija (mada je bilo svega), jednostavno smo karina i to je to. Suti i treniraj pa cemo ih krhnuti.

o ovoj zabrani samo da kazem da i nije neka steta jer nema tu masovnog gostovanja tako da finansijski niko nista ne gubi i onako su do sad barem robiajsi dzaba ulazili na strani,i onako zadnjih godina se i nedie na dalja gostovanja ,dizat toliku halabuku radi zabrane nema smisla
skaut_83

#3106 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by skaut_83 »

Image

Avdiju za kapitena :D
Mustang1

#3107 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

I proslu utakmicu je rekao da ce imati tu majicu ispod dresa ako dadne go :D Sad ne znam je'l poslije utakmice nosio ali tako je govorio :D
Eborg

#3108 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

:thumbup:
sadmire

#3109 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

nesto razmisljam koliko bismo bodova vise imali bez ovih glupih golova u zadnjim minutama: jedan iz Trebinja, jedan iz Travnika, jedan protiv Zelje i dva iz Bijeljine. Jos protiv Slavije onoliko dugo igraca vise imali, e to bi bila dobra baza za nastavak prvenstva.
Al tesko je kad nemas kvaliteta, onda ti valjda ni sreca nije naklonjena. Uglavnom, dosadasnji rezultati i nisu bili tako losi, niko ih nije u potpunosti nadigrao ili ponizio, samo jos malo i bit ce to solidna ekipa. Mozda se sreca u kupu vrati.
phillie

#3110 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

sadmire wrote:nesto razmisljam koliko bismo bodova vise imali bez ovih glupih golova u zadnjim minutama: jedan iz Trebinja, jedan iz Travnika, jedan protiv Zelje i dva iz Bijeljine. Jos protiv Slavije onoliko dugo igraca vise imali, e to bi bila dobra baza za nastavak prvenstva.
Al tesko je kad nemas kvaliteta, onda ti valjda ni sreca nije naklonjena. Uglavnom, dosadasnji rezultati i nisu bili tako losi, niko ih nije u potpunosti nadigrao ili ponizio, samo jos malo i bit ce to solidna ekipa. Mozda se sreca u kupu vrati.
Eto hoce, cim prodjemo Siroki, onda u polufinalu Gosk, pa finale sa Zvijezdom da razigramo :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3111 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Velkoski »

Robijaši :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3112 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

Dobra igre Celika u Listici.

Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena :thumbup:
Arteta

#3113 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Arteta »

Dobar Celik protiv Mladosti,nadam se da cete se plasirati u finale.
Eborg

#3114 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.

Trebat ce mnogo, mnogo pameti i truda u revansu, nije ovo ni blizu gotovo ali je manji pritisak.
Arteta

#3115 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Arteta »

Eborg wrote:Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.

Trebat ce mnogo, mnogo pameti i truda u revansu, nije ovo ni blizu gotovo ali je manji pritisak.
Kad se igra revans?
sorted

#3116 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sorted »

Celik bolji za klasu. :thumbup:
Ono nije bio gol Listice, nije presla ni blizu.
Realno, dvica ko kuca, ali dobro je i ovo.
ultima_palabra

#3117 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Bio je gol, Nurković kriv.
Logovan

#3118 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:Hvala Robiji zbog skandiranja Vedranovog imena :thumbup:

Co0l

#3119 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Arteta wrote:
Eborg wrote:Ocito su i igraci svjesni onoga sto je Jagodic sve vrijeme govorio - sve karte treba baciti na Kup BiH ove godine.

Kad se igra revans?
Za 3 sedmice,rece komentator da ce i ta utakmica bit na BHT.
Co0l

#3120 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

zlo87 wrote:

Pa na Bilinom uvijek bude transparent 'istina za Vedrana'...
Logovan

#3121 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Logovan »

Co0l wrote:
zlo87 wrote:

Pa na Bilinom uvijek bude transparent 'istina za Vedrana'...
:thumbup: Ne znam za to, hvala što si mi rekao. Puno mi znači svaki transparent, svako skandiranje.
Co0l

#3122 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

zlo87 wrote: :thumbup: Ne znam za to, hvala što si mi rekao. Puno mi znači svaki transparent, svako skandiranje.
Nisam,doduse,u zadnje vrijeme isao na utakmice al bio je jedan manji transparent tamo negdje izmedju juga i istoka cesto a ovaj je vec bio dobro poznat:

Image
Bisogna Vincere

#3123 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Bisogna Vincere »

zlo87 wrote:

+1

Pozdrav iz Sarajeva!
Ko to smat

#3125 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ko to smat »

Vozdra Zenicani.Hocemo li opet finale Celik-Zeljo.Bice garant.Vi prolazite Siroki a mi cemo doc do finala nema veze koce bit prije toga.Bice dobro finale i mislim da nece bit lako svama ko zadnji put.Borite se da uspijete zasluzili ste.
Post Reply