Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
LongDong
#3101 Re: Sa-x liga, komentari
Što sam upao u crnu seriju, pojma nemam kad sam nekog dobio, a da taj nije neko od onih što su napustili. Elem, nešto se mora promijeniti u ovoj mojoj ekipi, ili će da bude ona Nebojše Glogovca iz Kengura:"ima da odem u taj tamo Groningen i jebem im svima majku, od golmana do uprave"!!!
- Lakat Jebić
#3102 Re: Sa-x liga, komentari
btw imal tabel il rezultata il ponude za sljedece koloLakat Jebić wrote:gotovo brazil 6:2 uzeoand1medjed wrote:jbg.
gubim 2:1
pogodio svicarce,a lakat holandjane(u 90 dali 3. go)i spance(u 86.dali 3. go
)
nije mi se dalo
doduse osto mi je brazil,al tesko...a spanci su mogli dat jos jedno 4 gola, bas sam gledao drugo poluvrijeme
ugl cestitke medjedu na fer pleju
edit:
utakmica peru-paragvaj jel uopste igrana, paragvaj je sinoc igrao sa omanom?
- Neelix
#3103 Re: Sa-x liga, komentari
pojedine shupchine balave iz saveza, necemo ih imenovat, jel, upadaju u ligu kako im je cejf, i igraju lijeve rezultate iskljucivo u utakmicama protiv brata koji se boji za titulu.
razumijemol se
razumijemol se
- shalla
#3104 Re: Sa-x liga, komentari
Života vam koliko sam i sa kim sam igrao. Vidim da sam zabio dva gola al ne mogu da nađem onaj raspored prvenstva, nema teorije 
- campa_xxx
#3105 Re: Sa-x liga, komentari
Samo ako moze Cyprus da mi odgovori kako je moguce da je utakmica Neelix - vjecnobordo registrovana sa 0:3 (Neelix se nije pojavio) ako pravilo kaze da...
"- U slučaju nepojavljivanja igrača u jednom kolu, pobjeda automatski pripada njegovom protivniku i to rezultatom 1-0."
P.S. Ako nisam vidio neki nedavno usvojeni amandman na ovo pravilo onda je do mene i izvinjavam se...
"- U slučaju nepojavljivanja igrača u jednom kolu, pobjeda automatski pripada njegovom protivniku i to rezultatom 1-0."
P.S. Ako nisam vidio neki nedavno usvojeni amandman na ovo pravilo onda je do mene i izvinjavam se...
- cyprus
#3106 Re: Sa-x liga, komentari
1. Za Neelixa: kako ovaj još nije ni tamo ni vamo, držaćemo se onoga što piše: tek nakon eventualna 3 uzastopna nepojavljivanja biće izbačen iz lige. Ako se to desi, biće svima oduzeti poeni osvojeni protiv njega.
2. Odgovor campi_xxx: nisam siguran da li je elSaik tu promjenu pribilježio i pismeno, ali već drugu sezonu je praxa da se umjesto 1:0*, onome ko se pojavio računa broj postignutih golova, uz automatskih 3 boda.
3. Iz praktičnih razloga, nisam mogo čekat abondanzierija da kao i inače postavi parove, pa sam ih ja večeras postavio.
2. Odgovor campi_xxx: nisam siguran da li je elSaik tu promjenu pribilježio i pismeno, ali već drugu sezonu je praxa da se umjesto 1:0*, onome ko se pojavio računa broj postignutih golova, uz automatskih 3 boda.
3. Iz praktičnih razloga, nisam mogo čekat abondanzierija da kao i inače postavi parove, pa sam ih ja večeras postavio.
- Lakat Jebić
#3107 Re: Sa-x liga, komentari
Neelix wrote:pojedine shupchine balave iz saveza, necemo ih imenovat, jel, upadaju u ligu kako im je cejf, i igraju lijeve rezultate iskljucivo u utakmicama protiv brata koji se boji za titulu.
razumijemol se
kakav je ovo neki nepotizam, ocekujem da se generalna skupstina lige informira o ovome
- campa_xxx
#3108 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam protiv ovoga 100% , jer zasto bi ti meni 3 kola prije kraja oduzimao bodove koje sam ja posteno zaradio? Takvim cinom bi mi doveo u pitanje ostanak u ligi a po trenutnoj situaciji imam velike sanse da izborim ostanak. Najrealnije je da poslijednja 3 kola stavljas svima pobjedu 1:0 (u duelu protiv neelixa) ili po ovom novom pravilu (3 boda + golovi).cyprus wrote:1. Za Neelixa: kako ovaj još nije ni tamo ni vamo, držaćemo se onoga što piše: tek nakon eventualna 3 uzastopna nepojavljivanja biće izbačen iz lige. Ako se to desi, biće svima oduzeti poeni osvojeni protiv njega.
U slucaju da mi oduzmete na posten nacin stecene bodove ja istupam iz daljnjeg takmicenja...najozbiljnije vam govorim!
Znaci, nije nikakva vadiona jer sam blizu zone za ispadanje jer fakat mi se igra i igrao bi i u drugoj ligi ako bi ispao na posten nacin! Ja cu sad postaviti parove za naredno kolo, ali slijedece necu sve dok ne rijesite ovaj problem ...
- cyprus
#3109 Re: Sa-x liga, komentari
Neelix je postavio svoje parove, pa izgleda da nema razloga da se brinešcampa_xxx wrote:Ja sam protiv ovoga 100% , jer zasto bi ti meni 3 kola prije kraja oduzimao bodove koje sam ja posteno zaradio? Takvim cinom bi mi doveo u pitanje ostanak u ligi a po trenutnoj situaciji imam velike sanse da izborim ostanak. Najrealnije je da poslijednja 3 kola stavljas svima pobjedu 1:0 (u duelu protiv neelixa) ili po ovom novom pravilu (3 boda + golovi).cyprus wrote:1. Za Neelixa: kako ovaj još nije ni tamo ni vamo, držaćemo se onoga što piše: tek nakon eventualna 3 uzastopna nepojavljivanja biće izbačen iz lige. Ako se to desi, biće svima oduzeti poeni osvojeni protiv njega.
U slucaju da mi oduzmete na posten nacin stecene bodove ja istupam iz daljnjeg takmicenja...najozbiljnije vam govorim!
Znaci, nije nikakva vadiona jer sam blizu zone za ispadanje jer fakat mi se igra i igrao bi i u drugoj ligi ako bi ispao na posten nacin! Ja cu sad postaviti parove za naredno kolo, ali slijedece necu sve dok ne rijesite ovaj problem ...
- shalla
#3110 Re: Sa-x liga, komentari
Hoćel' ko meni odgovoriti 
- cyprus
#3111 Re: Sa-x liga, komentari
Ne razumim se u cvajtushaqqa wrote:Hoćel' ko meni odgovoriti
- Lakat Jebić
#3112 Re: Sa-x liga, komentari
shaqqa wrote:Hoćel' ko meni odgovoriti
18. kolo
striker - Jaguar84 0:0
emir tm87 - al neri 1:1
Topla voda – LongDong 0:0
Lakat Jebić - and1medjed 2:1
srpanj – blackyveca 1:3
Siberian_tiger – Shaqqa ?:2
ovaj tiger nije igrao, a sad kako oni u savezu racunaju njegove utakmice ne znam
- Topla voda
#3113 Re: Sa-x liga, komentari
jel to kao neko nekoga pusta?Lakat Jebić wrote:Neelix wrote:pojedine shupchine balave iz saveza, necemo ih imenovat, jel, upadaju u ligu kako im je cejf, i igraju lijeve rezultate iskljucivo u utakmicama protiv brata koji se boji za titulu.
razumijemol se
kakav je ovo neki nepotizam, ocekujem da se generalna skupstina lige informira o ovome![]()
![]()
ne pratim premijerku......ako neko ima neka saznanja nek proslijedi komisiji za regularnost takmicenja
- Topla voda
#3114 Re: Sa-x liga, komentari
Lakat Jebić wrote:shaqqa wrote:Hoćel' ko meni odgovoriti
18. kolo
ovaj tiger nije igrao, a sad kako oni u savezu racunaju njegove utakmice ne znam
ja sam dobio 1-0 pogodio montenegro
- Topla voda
#3115 Re: Sa-x liga, komentari
a protiv shaqqe nije niko igro i 0-2 je valjda...siberiana niko nije zamijenio
- Neelix
#3116 Re: Sa-x liga, komentari
nekoliko kola prije kraja prosle sezone kada smo se izvjesni lik i ja borili za titulu, jos "izvjesniji" lik, inace njegov brat, je u utakmici protiv njega pisao neke totalno lijeve i nemoguce rezultate, osiguravajuci mi tako tri boda. opstepoznat je to slucaj.
da ne spominjem sto se izvjesni balavac nije uopste trebao naci u prvoj ligi po rezultatima iz prosle sezone.
da ne spominjem sto se izvjesni balavac nije uopste trebao naci u prvoj ligi po rezultatima iz prosle sezone.
- Topla voda
#3117 Re: Sa-x liga, komentari
ne znam za toNeelix wrote:nekoliko kola prije kraja prosle sezone kada smo se izvjesni lik i ja borili za titulu, jos "izvjesniji" lik, inace njegov brat, je u utakmici protiv njega pisao neke totalno lijeve i nemoguce rezultate, osiguravajuci mi tako tri boda. opstepoznat je to slucaj.
sve sam skonto,al hajde igraj,ko zna sta nova sezona donosi....
-
elSaik
#3118 Re: Sa-x liga, komentari
Neelix wrote:nekoliko kola prije kraja prosle sezone kada smo se izvjesni lik i ja borili za titulu, jos "izvjesniji" lik, inace njegov brat, je u utakmici protiv njega pisao neke totalno lijeve i nemoguce rezultate, osiguravajuci mi tako tri boda. opstepoznat je to slucaj.
Znaš onu, jednom pička uvijek pička... još k tome licemjerna... evo tih lijevih parova... 1 pogodak i 3 stative... da ne govorim o tome da sam jedini igrao na Zenit...
Derby County - Arsenal FC 1:1 (2:6)
SC Freiburg - Greuther Fürth 2:1 (3:2)
Grenoble Foot - AC Ajaccio 1:0 (0:0)
Helsingborgs IF - Malmo FF 3:2 (4:2)
Viking Stavanger - Valerenga IF Oslo 3:0 (2:3)
Vitoria Setubal - Estrela Amadora 1:2 (0:0)
Manchester United - FC Barcelona 2:0 (1:0)
SC Heerenveen - Ajax Amsterdam 1:2 (1:2)
Zenit St Petersburg - Bayern München 3:1 (4:0)
AC Fiorentina - Glasgow Rangers 2:0 (0:0)
Chelsea FC - Liverpool FC 2 (1:1)
-
elSaik
#3119 Re: Sa-x liga, komentari
Evo, drug, da ti ja kažem šta će biti... igrao bi normala sve dok ga ne bi krenulo loše i onda bi prijetio ispadanjem, pozivao se na varanja Saveza i sl... Ne d'o Bog da je prvi, ne bi se on ni na šta žalio, vjeruj mi...Topla voda wrote:ne znam za toNeelix wrote:nekoliko kola prije kraja prosle sezone kada smo se izvjesni lik i ja borili za titulu, jos "izvjesniji" lik, inace njegov brat, je u utakmici protiv njega pisao neke totalno lijeve i nemoguce rezultate, osiguravajuci mi tako tri boda. opstepoznat je to slucaj.
edit: I da, ovdje su u pitanju više osobnih odnosi, odnosno nepodnošljivost nego realno stanje na terenu...
Meni i van Bastenu se ne pojave protivnici u zadnjem kolu prve sezone... samo ja varam...
Uđemo u ligu, preko štele, Mc_len, van Basten i ja... samo ja uđoh preko reda...
A još je veća špica kad se vječni uključi u sve ovo, ali sad neće, ide mu dobro...
Znam da vas smaram s ovim, ali ne volim da me se proziva za nešto što nisam uradio.
-
elSaik
#3120 Re: Sa-x liga, komentari
Parovi cvajte...
Siberian_Tiger - Jaguar84
Shaqqa - al_neri
striker - LongDong
Emir_TM87 - and1medjed
Topla voda - blackyveca
Lakat Jebić - srpanj
Shaqqa - al_neri
striker - LongDong
Emir_TM87 - and1medjed
Topla voda - blackyveca
Lakat Jebić - srpanj
- Lakat Jebić
#3121 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:Parovi cvajte...
Shaqqa - al_neri
striker - LongDong
Emir_TM87 - and1medjed
Topla voda - blackyveca
Lakat Jebić - srpanj
preskocio si jedno kolo cini mi se
19. kolo
blackyveca - Lakat Jebić
and1medjed - Topla voda
LongDong - emir tm87
al neri - striker
Jaguar84 - Shaqqa
srpanj - Siberian_tiger
20. kolo
Shaqqa - al neri
striker - LongDong
emir tm87 - and1medjed
Topla voda - blackyveca
Lakat Jebić - srpanj
Siberian_tiger - Jaguar84
-
elSaik
#3122 Re: Sa-x liga, komentari
Upravu ste... zajeba me cyprus u onoj tamo temi (Utakmice iz ponude za prognoziranje u 20. kolu, ispravi druže)... Izvinjavam se... 
- van Basten
#3123 Re: Sa-x liga, komentari
čuj Travnik - Željezničar 
- Emir_tm87
#3124 Re: Sa-x liga, komentari
jedna ispravka Emir_tm87 - al neri 2:1Lakat Jebić wrote:shaqqa wrote:Hoćel' ko meni odgovoriti
18. kolo
pogodio sam španiju i crnu goru
-
vjecnobordo
#3125 Re: Sa-x liga, komentari
Meni se malo mrsko svađati, nešto sam bezvoljanelSaik wrote:Evo, drug, da ti ja kažem šta će biti... igrao bi normala sve dok ga ne bi krenulo loše i onda bi prijetio ispadanjem, pozivao se na varanja Saveza i sl... Ne d'o Bog da je prvi, ne bi se on ni na šta žalio, vjeruj mi...Topla voda wrote:ne znam za toNeelix wrote:nekoliko kola prije kraja prosle sezone kada smo se izvjesni lik i ja borili za titulu, jos "izvjesniji" lik, inace njegov brat, je u utakmici protiv njega pisao neke totalno lijeve i nemoguce rezultate, osiguravajuci mi tako tri boda. opstepoznat je to slucaj.
edit: I da, ovdje su u pitanju više osobnih odnosi, odnosno nepodnošljivost nego realno stanje na terenu...
Meni i van Bastenu se ne pojave protivnici u zadnjem kolu prve sezone... samo ja varam...
Uđemo u ligu, preko štele, Mc_len, van Basten i ja... samo ja uđoh preko reda...
A još je veća špica kad se vječni uključi u sve ovo, ali sad neće, ide mu dobro...![]()
Znam da vas smaram s ovim, ali ne volim da me se proziva za nešto što nisam uradio.
A da ide dobro, ne ide. Ne mogu nikog da dobijem, il kad dobijem, na jedite jade.
Nego, Neelix je bliže istini. Prvo, jesi štelio, to je jasno ko dan. Pa vraćanja nekih bodova s pojedinim članovima lige za prvu sezonu