Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#3101 Re: Manchester United FC

Post by bingov buraz »

Svi ostali jaci klubovi u Engleskoj kupe 3-4 igraca na godinu jer im vise i ne treba zato sto imaju vec uhodane sisteme i timove,City je 2007 imao 11 taraba na terenu i jos vece tarabe na klupi a rekonstrukcija cijele ekipe kosta,tako da je i normalno da potrose basnoslovnu cifru ako zele titulu.
skafiskafsnjak

#3102 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

@quasar... ne brini, trollat cu ja jos ...
Riddle

#3103 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

United najvise mrze zbog jedne stvari. Trofeji. Da nikad nista ne osvoje, da igraju lijepo i da nikome ne predstavljaju prijetnju, bili bi vrlo simpatican klub. Vrlo jasno. Drugi razlozi mozda postoje, ali su minorni u odnosu na ovaj glavni koji je suha istina. Isti slucaj je bio s Liverpoolom tokom sedamdesetih i osamdesetih godina proslog vijeka. Ne izmisljajte dalje. Kad ta mrznja prestane, onda fanovi Uniteda trebaju biti zabrinuti. United je dosta puta drugim klubovima uradio ono sto je City njima uradio juce, tako da je ova rezultatska anomalija svima dosla kao praznik. Nikad nisam vidio da se tako veliki broj ljudi sa razlicitih strana toliko raduje nekom rezultatu. Iako mi je bilo krivo, na neki nacin su mi te reakcije popravile raspolozenje. :mrgreen:
skafiskafsnjak

#3104 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Nek uzivaju pacenici ... nece dugo .
art vandeley

#3105 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Nista vise no odlika navijaca malih i manjih klubova .Ljubomora :D .
Jucer se vise slavio neuspjeh (katastrofa) Uniteda, nego vlastiti uspjeh.
Mrzitelji dosli na svoje :zzzz:
quasar

#3106 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

art vandeley wrote:Nista vise no odlika navijaca malih i manjih klubova .Ljubomora :D .
Jucer se vise slavio neuspjeh (katastrofa) Uniteda, nego vlastiti uspjeh.
Mrzitelji dosli na svoje :zzzz:
Cuj navijaca? A to ste vi navijaci?
Pardon.

Samo zbog qurchevitog ponasanja "navijaca", igraca, menadzera, Utd ima vise hejtera nego navijaca.
Meni je jucer Siti popravio dan. Brate volim kad veliki trehnu u svoj svojoj aroganciji ledjima od ledinu.....
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3107 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

United najvise mrze zbog jedne stvari. Trofeji
Biiiip ! Vaš odgovor je netačan !!!

Ja uopće ama trunku jednu ne mrzim United, nemam nikakvog razloga za to.

Al takozvani navijači su im, u većini slučajeva, da Bog dragi sačuva... i zbog toga mi je vEomA drago kad god zijane
Jeff Bingham

#3108 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

Meni je United poslije FKS i Milana bio treci najdrazi klub, dok nisam poceo citat ovaj forum :-) sad ih ne mogu nikako.
jeza u ledja

#3109 Re: Manchester United FC

Post by jeza u ledja »

Ne znam jel bilo....

Kazu najgori poraz Uniteda na svom stadionu jos od 1955 godine. :shock:
Kazu isto United nije primio 6 golova na svom stadionu jos od 1930 godine. :o :o
I na kraju, najveca pobjeda Citija u gradskom derbiju jos od 1926 godine. :o :o :o
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3110 Re: Manchester United FC

da zaključimo ovu priču o bogatašima i mercenaries (nikad ne skontah šta ovo tačno znači) i malih simpatičnih dečki iz komšiluka koji igraju zbog slave i tradicije:

United

De Gea-£18m.
Smalling-£10.5m.
Evans-Free.
Ferdinand-£30m.
Evra-£7m.
Anderson-£20.3m.
Fletcher-Free.
Nani-£17.3m.
Young-£18m.
Rooney-£28m.
Welbeck-Free.

Subs:
Lindegaard-£3.5m.
Fabio-£2.5m.
Jones-£18m.
Park-£4m.
Valencia-£18m.
Berbatov-£30.75m.
Hernandez-£7m.

Total-£232.85m.

City

Hart-£600k.
Richards-Free.
Kompany-£6m.
Lescott-£24m.
Clichy-£7m.
Barry-£12m.
Yaya-£19.5m.
Milner-£16m.
Aguero-£38m.
Silva-£24m.
Balotelli-£24m.

Subs:

Pantilimon-Free.
Kolarov-£17m.
Toure-£14m.
Nasri-£25m.
Zabaleta-£5.5m.
De Jong-£18m.
Dzeko-£27m.

Total-£277.6m.

Considering we didn't have Tevez(-£25.5m), but can't really be classed as an active squad member anymore.

United-no Vidic(£7m), Carrick(£18.6m), that would make it £258.45m vs. £284.6m(£7m for AJ), so a difference of £26.15m
jeza u ledja

#3111 Re: Manchester United FC

Post by jeza u ledja »

Mercenary - placeni ratnik. (tipa Legija Stranaca)
skafiskafsnjak

#3112 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A jesi upro k'o tele u sarena vrata.... Pa bola United je to potrosio u 10 godina, a ovi u 2 ... cccc . Isto brate... isto je to ...
jeza u ledja

#3113 Re: Manchester United FC

Post by jeza u ledja »

Lescott placen 24 miliona. Hahaha. :lol:
odesveuhonduras

#3114 Re: Manchester United FC

L00d wrote:A jesi upro k'o tele u sarena vrata.... Pa bola United je to potrosio u 10 godina, a ovi u 2 ... cccc . Isto brate... isto je to ...
tako je, s tim da ste vi u 10 godina prije toga potrošili još toliko, a ovi nisu imali za germe :wink:

jezauledza, danke :-D
skafiskafsnjak

#3115 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A i osvojili 2 puta ligu prvaka .... sto SHity nece jooooosss :P

PS: al haj nebitno, bolji jucer pobjedio . necemo o parama nego o kvalitetu, bez obzira kako se on stekao ...

Cestitam !
odesveuhonduras

#3116 Re: Manchester United FC

jeza u ledja wrote:Lescott placen 24 miliona. Hahaha. :lol:
Lescott je kupljen u vrijeme kad je svaki igrač City-a preplaćen jer je to bio jedini način da stvore neki kostur ekipe.. i Malaga ima para haman ko City ali teško da će ikad uspjeti privući top svjetske igrače.. City je ipak druga stvar, mnogo više tradicije i ekonomskog potencijala ali na početku nije bilo lako dobiti velike igrsče bez velikih para... ali za 5 godina će svi trčati da dođu kod njih govoreći kako su to sanjali od 1864. ko što su dosad govorili za United, Liverpool, Barcelonu, Real Madrid i sl.

I Lescott je izuzetno napredovao ove godine, igra stalno prilično dobro, a jučer je bio haman pa odličan
skafiskafsnjak

#3117 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:
Lescott je kupljen u vrijeme kad je svaki igrač City-a preplaćen jer je to bio jedini način da stvore neki kostur ekipe.. i Malaga ima para haman ko City ali teško da će ikad uspjeti privući top svjetske igrače.. City je ipak druga stvar, mnogo više tradicije i ekonomskog potencijala ali na početku nije bilo lako dobiti velike igrsče bez velikih para... ali za 5 godina će svi trčati da dođu kod njih govoreći kako su to sanjali od 1864. ko što su dosad govorili za United, Liverpool, Barcelonu, Real Madrid i sl.

I Lescott je izuzetno napredovao ove godine, igra stalno prilično dobro, a jučer je bio haman pa odličan
:lol:

PS: Mislim...smijesno mi nesto ... a jes veca je od Malage :D
Last edited by skafiskafsnjak on 24/10/2011 21:48, edited 1 time in total.
odesveuhonduras

#3118 Re: Manchester United FC

L00d wrote:A i osvojili 2 puta ligu prvaka .... sto SHity nece jooooosss :P

PS: al haj nebitno, bolji jucer pobjedio . necemo o parama nego o kvalitetu, bez obzira kako se on stekao ...

Cestitam !
volim što ima ovaj Bluemoon forum pa ne moram pisati puno sam, samo prepišem... vaši odgovori su toliko mehanički i predvidljivi da ne postoji post koji može nekoga ostaviti zatečenog.

Evo evolucije izjava isprepadanih Unitedovih navijača :D
1. You may have gotten rich owners but they will pull out in 2 years and it'll end in tears.
2. You may have lots of money but won't be able to attract the best players to match the top teams because you have no history/tradition.
3. You may have some good players but will never get 4th place with this bunch of mercenaries.
4. You may have gotten 4th place but you'll win nothing.
5. You may have bought the FA Cup but its one tinpot trophy.
6. You may have gotten 4th place and won the FA Cup but you'll never win the league.
7. You may be on course to win the league but it'll mean nothing because you bought it. <--- We are here
8. You may have won the league but it was a hollow success and means nothing
9. You may have reached the Champions League semis this year but that is as far as you'll get.
10. You may have won the Champions League but it means noth... *gunshot*
odesveuhonduras

#3119 Re: Manchester United FC

L00d wrote:
odesveuhonduras wrote:

:lol:
pa s obzirom da vama tradicija počinje 1992. nije ni čudo da ti nije jasno... do 1970-ih godina je City otresao pod s vama jadan ne bio.. al šta ti znaš kad si prije tri godine postao navijač :D
vukojebina

#3120 Re: Manchester United FC

Post by vukojebina »

L00d wrote:A i osvojili 2 puta ligu prvaka .... sto SHity nece jooooosss :P
dobro, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal izbgubit 6:1 :lol: :lol: :lol: :lol:
skafiskafsnjak

#3121 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Jao jao ... koji pacenici ... u pm ...
odesveuhonduras

#3122 Re: Manchester United FC

L00d wrote:Jao jao ... koji pacenici ... u pm ...
ogledalce, ogledalce.. :D
Jeff Bingham

#3123 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

da je moj klub izgubio 1:6 ja bih se ubio :D
skafiskafsnjak

#3124 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Jeff Bingham wrote:da je moj klub izgubio 1:6 ja bih se ubio :D
Ma haj, bice i toga :D
odesveuhonduras

#3125 Re: Manchester United FC

Jeff Bingham wrote:da je moj klub izgubio 1:6 ja bih se ubio :D
i to za samo nekih 30 miliona manje uloženog novca :D
Post Reply