Nekad pogodiš i boostaš ego po forumima, nekad progutaš vlastite riječi i čestitaš boljem protivniku.just principe wrote:Atticus Finch wrote:Sve čestitke Interu. Odlična partija i potpuno zaslužena pobjeda.
hvalaUbuduce budi umjeren u izjavama prije meca
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atticus Finch
#3101 Re: Inter
- just principe
- ExNihilo
#3103 Re: Inter
just principe wrote:![]()
![]()
-
bosanska senzacija
#3104 Re: Inter
Imamo i Supermena u ekipi ali to se već odavno zna

- ExNihilo
-
BigBen
#3106 Re: Inter
Zanetti u defanzivi odigrao odlicno i to protiv veoma brzog igraca. Nevjerovatan igrac sa 39 godina na plecima. Jedan od razloga lose igre je i njegova neutralizacija lijeve strane gdje Asamoah nije mnogo ucinio. Zaista veliki respekt prema tom igracu...
Mnogi sadasnji fudbaleri u njegovim godinama, vjerovatno, nece moci ni trcati
Mnogi sadasnji fudbaleri u njegovim godinama, vjerovatno, nece moci ni trcati
- ExNihilo
#3107 Re: Inter
Smireno gledam snimak na Areni upravo i nevjerovatno koliko je Zanetti lopti uzeo. Nezamjenjiv.
-
BigBen
#3108 Re: Inter
Inter me iznenadio vise nego sto je Zanetti
...
Jedva cekam revans na San Siru, aBd...pa da uzvratimo
Jedva cekam revans na San Siru, aBd...pa da uzvratimo
- ExNihilo
#3109 Re: Inter
Podcjenjivali ste nas previše u međusobnim razgovorima
Ništa, barem je borba za scudetto neizvjesnija. Ne bi bilo zanimljivo da se neko previše odvoji na vrhu.
Ništa, barem je borba za scudetto neizvjesnija. Ne bi bilo zanimljivo da se neko previše odvoji na vrhu.
- just principe
#3110 Re: Inter
Zanetti je fenomen
Joj Strame
Porastao mi je u ocima iako ga od pocetka sezone i uvodnih poraza ne mirisem
Napreduje
Joj Strame
Napreduje
“Juve keep talking about what happened on the pitch, on the pitch, on the pitch – well, Inter beat them on the pitch. Inter are growing and that is the important thing.”
- almirony
#3111 Re: Inter
Odgledah snimku. Ovaj Inter lici na Murinjov Inter, jos treba imati u vidu da smo igrali bez Sneijdera. Po meni najbolji veceras Palacio.
- ExNihilo
#3112 Re: Inter
Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
-
BigBen
#3113 Re: Inter
Nije to neka dominacija bila, Inter je vise zelio pobjedu i na kraju zasluzeno odlazi sa tri boda. Sad ce biti zanimljivo do kraja, vjerovatno, utrka sa tri ekipe, mada su Juve i Inter u maloj prednosti. Ja i dalje vjerujem u scudetto, al sada sa vise respekta prema interu kao najvecem rivalu do kraja prvenstva. Bice gusto jedno je sigurno...
Onaj Milito nije normalan, pa zabija kao u najboljim danima...
Onaj Milito nije normalan, pa zabija kao u najboljim danima...
- almirony
#3114 Re: Inter
tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.Ellinor wrote:Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
- just principe
#3115 Re: Inter
upravo umjesto Cassana jer argentinska veza u napadu razvaljuje..almirony wrote:
tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.
A nakon Sneijderove povrede protiv Chieva ova serija od 7 uzastop tekmi u ligi je krenula.. Jos "samo" 11 i novi rekord
- ExNihilo
#3116 Re: Inter
Ne znam, po meni Cassano igra jako dobro. Njegov dolazak je bio pun pogodak. Sneijder mi je, uz Militra i Zanettija, najdraži igrač - ali previše se na njega oslone. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ga Strama uklopiti u ekipu sada kad su se već "odvikli" od njega. Nadam se da neće biti previše eksperimentisanja.almirony wrote:tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.Ellinor wrote:Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
- almirony
#3117 Re: Inter
Ellinor wrote:Ne znam, po meni Cassano igra jako dobro. Njegov dolazak je bio pun pogodak. Sneijder mi je, uz Militra i Zanettija, najdraži igrač - ali previše se na njega oslone. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ga Strama uklopiti u ekipu sada kad su se već "odvikli" od njega. Nadam se da neće biti previše eksperimentisanja.almirony wrote:tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.Ellinor wrote:Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
moze uci jedino umjesto Cassana, work rate Palacia je puno puno bolji od obojice, tako da je Palacio uz Milita naravno, zagarantovan, asistira,zabija, vraca se do 16 metara. Fakat ce biti zanimljivo vidjeti kako ce uklopiti Sneijdera, koji je sada valjda svjestan da se ne moze samo setati po terenu i mahati rukama sudijama.
- ExNihilo
#3118 Re: Inter
To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.
- almirony
#3119 Re: Inter
slatke brige, sto bi rekliEllinor wrote:To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.
- ExNihilo
#3120 Re: Inter
hvala drugalmirony wrote:slatke brige, sto bi rekliEllinor wrote:To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.i btw, da ne zaboravim, mada je off topic, onaj post o The Dark Knight Rises ti je vrh, kapa dole
-
Verocious
#3121 Re: Inter
Cestitam na pobjedi
Boli sto je ovaj sjani niz morao biti prekinut od Intera al tako je valjda moralo biti
Jos jednom cestitke i vidimo se na San Siru
Boli sto je ovaj sjani niz morao biti prekinut od Intera al tako je valjda moralo biti
- ExNihilo
#3123 Re: Inter
Verocious wrote:Cestitam na pobjedi![]()
Boli sto je ovaj sjani niz morao biti prekinut od Intera al tako je valjda moralo biti![]()
Giuseppe Meazzi
Hvala na čestitkama i što si prije utakmice bio fer pa nisi pljuvao
- just principe
#3125 Re: Inter
pobjeda ko i svaka druga.. A vi je protumacite kako hocete.
inace
The Prince of 2012: Only Messi and Ronaldo have scored more league goals than Milito this calendar year

inace
The Prince of 2012: Only Messi and Ronaldo have scored more league goals than Milito this calendar year