F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Atticus Finch

#3101 Re: Inter

Post by Atticus Finch »

just principe wrote:
Atticus Finch wrote:Sve čestitke Interu. Odlična partija i potpuno zaslužena pobjeda. :thumbup:

hvala :D Ubuduce budi umjeren u izjavama prije meca :D
Nekad pogodiš i boostaš ego po forumima, nekad progutaš vlastite riječi i čestitaš boljem protivniku. :)
just principe

#3102 Re: Inter

Post by just principe »

:dance: :D
Image
Image
ExNihilo

#3103 Re: Inter

Post by ExNihilo »

just principe wrote::dance: :D
Image
Image

:lol: :thumbup:
bosanska senzacija

#3104 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Imamo i Supermena u ekipi ali to se već odavno zna :D

Image

Image
ExNihilo

#3105 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Image
BigBen

#3106 Re: Inter

Post by BigBen »

Zanetti u defanzivi odigrao odlicno i to protiv veoma brzog igraca. Nevjerovatan igrac sa 39 godina na plecima. Jedan od razloga lose igre je i njegova neutralizacija lijeve strane gdje Asamoah nije mnogo ucinio. Zaista veliki respekt prema tom igracu...

Mnogi sadasnji fudbaleri u njegovim godinama, vjerovatno, nece moci ni trcati :D
ExNihilo

#3107 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Smireno gledam snimak na Areni upravo i nevjerovatno koliko je Zanetti lopti uzeo. Nezamjenjiv.
BigBen

#3108 Re: Inter

Post by BigBen »

Inter me iznenadio vise nego sto je Zanetti :D ...

Jedva cekam revans na San Siru, aBd...pa da uzvratimo :)
ExNihilo

#3109 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Podcjenjivali ste nas previše u međusobnim razgovorima :D

Ništa, barem je borba za scudetto neizvjesnija. Ne bi bilo zanimljivo da se neko previše odvoji na vrhu. :D
just principe

#3110 Re: Inter

Post by just principe »

Zanetti je fenomen 8-)

Joj Strame :D Porastao mi je u ocima iako ga od pocetka sezone i uvodnih poraza ne mirisem :-)
Napreduje :dance:
“Juve keep talking about what happened on the pitch, on the pitch, on the pitch – well, Inter beat them on the pitch. Inter are growing and that is the important thing.”
almirony

#3111 Re: Inter

Post by almirony »

Odgledah snimku. Ovaj Inter lici na Murinjov Inter, jos treba imati u vidu da smo igrali bez Sneijdera. Po meni najbolji veceras Palacio.
ExNihilo

#3112 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
BigBen

#3113 Re: Inter

Post by BigBen »

Nije to neka dominacija bila, Inter je vise zelio pobjedu i na kraju zasluzeno odlazi sa tri boda. Sad ce biti zanimljivo do kraja, vjerovatno, utrka sa tri ekipe, mada su Juve i Inter u maloj prednosti. Ja i dalje vjerujem u scudetto, al sada sa vise respekta prema interu kao najvecem rivalu do kraja prvenstva. Bice gusto jedno je sigurno...

Onaj Milito nije normalan, pa zabija kao u najboljim danima...
almirony

#3114 Re: Inter

Post by almirony »

Ellinor wrote:Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.
just principe

#3115 Re: Inter

Post by just principe »

almirony wrote:
tako izgleda, ali recimo da je on danas bio umjesto Casana, mislim da bi jos opasniji izgledali.
upravo umjesto Cassana jer argentinska veza u napadu razvaljuje..
A nakon Sneijderove povrede protiv Chieva ova serija od 7 uzastop tekmi u ligi je krenula.. Jos "samo" 11 i novi rekord :D 17 je rekord
ExNihilo

#3116 Re: Inter

Post by ExNihilo »

almirony wrote:
Ellinor wrote:Sneijder bi se teško uklopio u ovaj tim koji je dobio zadnjih 9+ utakmica.
Ne znam, po meni Cassano igra jako dobro. Njegov dolazak je bio pun pogodak. Sneijder mi je, uz Militra i Zanettija, najdraži igrač - ali previše se na njega oslone. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ga Strama uklopiti u ekipu sada kad su se već "odvikli" od njega. Nadam se da neće biti previše eksperimentisanja.
almirony

#3117 Re: Inter

Post by almirony »

Ellinor wrote:
almirony wrote:
Ne znam, po meni Cassano igra jako dobro. Njegov dolazak je bio pun pogodak. Sneijder mi je, uz Militra i Zanettija, najdraži igrač - ali previše se na njega oslone. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ga Strama uklopiti u ekipu sada kad su se već "odvikli" od njega. Nadam se da neće biti previše eksperimentisanja.

moze uci jedino umjesto Cassana, work rate Palacia je puno puno bolji od obojice, tako da je Palacio uz Milita naravno, zagarantovan, asistira,zabija, vraca se do 16 metara. Fakat ce biti zanimljivo vidjeti kako ce uklopiti Sneijdera, koji je sada valjda svjestan da se ne moze samo setati po terenu i mahati rukama sudijama.
ExNihilo

#3118 Re: Inter

Post by ExNihilo »

To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.
almirony

#3119 Re: Inter

Post by almirony »

Ellinor wrote:To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.
slatke brige, sto bi rekli :) i btw, da ne zaboravim, mada je off topic, onaj post o The Dark Knight Rises ti je vrh, kapa dole :thumbup:
ExNihilo

#3120 Re: Inter

Post by ExNihilo »

almirony wrote:
Ellinor wrote:To i jeste problem. S jedne strane imaš Cassana koji igra dobro, uklopio se u ovaj tim i nisu ga doveli da bi sjedio na klupi, a s druge Sneijdera, najplaćenijeg nogometaša u ekipi, koji "mora" igrati. Međusobno su isključivi na terenu. Da je Sneijder onaj "stari" dileme ne bi bilo. Vidjet ćemo.
slatke brige, sto bi rekli :) i btw, da ne zaboravim, mada je off topic, onaj post o The Dark Knight Rises ti je vrh, kapa dole :thumbup:
hvala drug :)
Verocious

#3121 Re: Inter

Post by Verocious »

Cestitam na pobjedi :thumbup:

Boli sto je ovaj sjani niz morao biti prekinut od Intera al tako je valjda moralo biti :)

Jos jednom cestitke i vidimo se na San Siru 8-)
ultima_palabra

#3122 Re: Inter

Post by ultima_palabra »

just principe wrote::dance: :D
Image
Image
ExNihilo

#3123 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Verocious wrote:Cestitam na pobjedi :thumbup:

Boli sto je ovaj sjani niz morao biti prekinut od Intera al tako je valjda moralo biti :)

Jos jednom cestitke i vidimo se na San Siru 8-)

Giuseppe Meazzi :D :razz:

Hvala na čestitkama i što si prije utakmice bio fer pa nisi pljuvao :D
Ale10

#3124 Re: Inter

Post by Ale10 »

Image
just principe

#3125 Re: Inter

Post by just principe »

Post Reply