Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eifel wrote:Hej, vi hitri, bijeli dani
NA zadnjoj slici stoje automobili: VW Glof 2 Mostarskih registarskih oznaka, VW Buba, FIAT Ritmo, Toyota Starlet DL Austrijskih registarskih oznaka.
e, sad sam i ja malo zumirao...jesi li siguran da je ovo Starlet? nekako mi prevelike štopke za ovu generaciju, a nije ni sljedeća generacija, koja je imala još manje štopke...
eifel wrote:Hej, vi hitri, bijeli dani
NA zadnjoj slici stoje automobili: VW Glof 2 Mostarskih registarskih oznaka, VW Buba, FIAT Ritmo, Toyota Starlet DL Austrijskih registarskih oznaka.
e, sad sam i ja malo zumirao...jesi li siguran da je ovo Starlet? nekako mi prevelike štopke za ovu generaciju, a nije ni sljedeća generacija, koja je imala još manje štopke...
Znao sam da ćeš se ti javiti...ali, i ovo mi je neki dan izazvalo veliku pažnju...doduše, slika je taman na početku rata, pa može ovdje, ne u ratne...205 GTI...
shandrprcSA wrote:Dodjoh u posjed navedeno knjige iz 1992 god i ako budem imao vremena skenirat cu je
Ako moze na pp informacija, gdje si je nabavio.
Intimno sam vezan za tu knjigu preko autora i ekipe koja ju je radila, a vise je nemam u posjedu... neke od skeniranih razglednica sam ja licno prikupio, kao klinac.
dječak sa šibicama wrote:
Intimno sam vezan za tu knjigu preko autora i ekipe koja ju je radila, a vise je nemam u posjedu... neke od skeniranih razglednica sam ja licno prikupio, kao klinac.
posudio od radnog kolege i to jedva a on je dobio na poklon...gustam je samo tako
dječak sa šibicama wrote:
Mislim da nije nikakav problem naći je i danas, u svakoj bolje opremljenoj knjižari. Ako ne nađeš, imaš je ovdje: