FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#3101 Re: FC Barcelona
Mislio sam da je Villareal puno jaca ekipa ... 
- Charuga
- Globalni moderator
#3102 Re: FC Barcelona
Jeli to ona taktika ..ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada
- Zmijuga loma
#3103 Re: FC Barcelona
Kakav Villareal. Njih Wolfsburg rastavi, gdje nece mocna Barca. 
- ultima_palabra
#3104 Re: FC Barcelona
Pa i nije...dosta je ovisilo o ovom meču, Villareal inače ne odgovara Barceloni, jedini je izborio x na Camp Nou ove sezone u prvenstvu. Teško je se uzdati u Sevillu kad vidim kako igraju u zadnje vrijeme...plus i Madrid ima gadno gostovanje na Mallorci.Plavih_11 wrote:Jeli to ona taktika ..ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada
80-20% rekao bih... ali Madrid nikad ne odustaje, to znamo
-
Kumerle
#3105 Re: FC Barcelona
Nemoj da brines Sevilla ce ih rasturiti ko katalonsku skupstinu to je stari španski klub!ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada
- ultima_palabra
#3106 Re: FC Barcelona
Što bi Vugda rekao: Jedno su želje, a drugo su pozdraviKumerle wrote:Nemoj da brines Sevilla ce ih rasturiti ko katalonsku skupstinu to je stari španski klub!ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada
Nego jel neko gledao, jel realan rezultat ovih 4-1?
-
LSD
#3107 Re: FC Barcelona
Ma jok , trebali su domacini pobjeditiultima_palabra wrote:Što bi Vugda rekao: Jedno su želje, a drugo su pozdraviKumerle wrote:Nemoj da brines Sevilla ce ih rasturiti ko katalonsku skupstinu to je stari španski klub!ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada![]()
Barca sa pola snage pobjedila , vjeruj na rijec
A Busquets iz utakmice u utakmicu pokazuje o kakvom se ljigavcu radi...tacno taj igrac iritira svojom pojavom cak i Barcine navijace.
-
Kumerle
#3108 Re: FC Barcelona
Objektivno Villareal je bio bolji i zasluzio je remi na samom pocetku utakmice dva cista zicera je zapucao Nilmar koji je iskljucivi krivac za poraz Villareala, prvi gol Barcelone odbica od odbrambenog...ultima_palabra wrote:Što bi Vugda rekao: Jedno su želje, a drugo su pozdraviKumerle wrote:Nemoj da brines Sevilla ce ih rasturiti ko katalonsku skupstinu to je stari španski klub!ultima_palabra wrote:Izgleda Barca prođe najtežu prepreku...vrlo blizu titule sada![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#3109 Re: FC Barcelona
Villareal je trebao i mogao pobjediti ali Barcelona je imala srece i dala 4 gola .. 
-
Fordas
#3110 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:Villareal je trebao i mogao pobjediti ali Barcelona je imala srece i dala 4 gola ..
Nego jeste li vidjeli slikanje sa laportom u lozi?
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#3111 Re: FC Barcelona
jel neko vidio deda mraza na tribinama i on navija za barcu
-
salle_eh1986
#3112 Re: FC Barcelona
Nije to bio djed mraz, već djed božićnjakcrysis wrote:jel neko vidio deda mraza na tribinama i on navija za barcu
- mrtva kokoš
#3113 Re: FC Barcelona
ma djed barcasalle_eh1986 wrote:Nije to bio djed mraz, već djed božićnjakcrysis wrote:jel neko vidio deda mraza na tribinama i on navija za barcu

- JMGuti
#3114 Re: FC Barcelona
i sta onda kad dovedete Villu? Igracete mozda 4-4-2? Igrati mozda 4-3-3 pa upropastiti ga na krilu kao i Henrya?
Valencija je s Realom prosle sezone postigla usmeni dogovor pa su ih na kraju prevarili i trazili jos pet miliona koje Real nije htio isplatiti. S takvim ljudima ne treba poslovati usmeno.
Valencija je s Realom prosle sezone postigla usmeni dogovor pa su ih na kraju prevarili i trazili jos pet miliona koje Real nije htio isplatiti. S takvim ljudima ne treba poslovati usmeno.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#3115 Re: FC Barcelona
ne stavicemo ga da se kiseli na klupi i uvodicemo ga u igru u 80 minuti ko vi benzemu i raula .
- ultima_palabra
-
LSD
#3117 Re: FC Barcelona
Vezano za temu...i Ribery i Arshavin javno nude svoje usluge Barceloni.
Ribery: "Ako dođem u Barcelonu, biće to zbog Xavija"
"Messi je trenutno najbolji igrač na svijetu, ali onaj s kim bi najviše volio igrati je Xavi" - kazao je Ribery.
"Za mene, Messi je trenutno igrač bez konkurencije. Ali, onaj s kim bi najviše voli igrati jeste Xavi. On je odličan igrač koji zna upravljati i organizovati ekipu, i vrlo je siguran u svojim pasovima. Trenutno je u odličnoj formi" - kazao je Ribery za FIFA.com
Igrač Arsenala Andrey Arshavin još je jednom potvrdio svoju želju da zaigra u Barceloni, te je potvrdio kako će ovog ljeta napustiti Emirates i preći na Nou Camp. Nedavno je izjavio kako bi vrhunac njegove karijere bilo obući dres Blaugrane, nakon čega je izazvao gnjev svog trenera Arsena Wengera.
U svojim izjavama o prelasku potvrdio je i to kako će sa njim put Barcelone krenuti i Gael Clichy.
- Ovo ljeto idem u Barcelonu - izjavio je Rus a prenosi magazin People. Uvijek sam sanjao o odlasku u Španiju i nastupanju za najbolji tim na svijetu. Bili su nesigurni u moju igru kad sam igrao u Rusiji ali sam im pokazao kako sam sposoban i znam da su spremni na razgovore sa mnom - kazao je Arshavin.
- Želim igrati za vrhunski tim i pokušati osvojiti sve trofeje. Ne mislim da možete porediti jedan tim sa drugim, ali sve je u pobjeđivanju. Želim igrati za Barcelonu i to se nikada neće promijeniti - kazao je Andrey.
- Znam i to da bi Gael Clichy volio igrati na Nou Campu i da bi se dobro uklopio u njihovu igru.
Arshavin je prokomentarisao činjenicu da bi se morao mogo potruditi ako želi zauzeti svoje mjesto u Pepovom timu.
- Bilo bi teško natjecati se sa Xavijem i Iniestom, ali to je baš ono što ja želim. Ne želim se "ušetati" u tim - dodao je ovaj omaleni Arsenalovac.
- ultima_palabra
#3118 Re: FC Barcelona
Hmm...daLSD wrote: ne kontam što to tebi kao navijacu Reala ne valja ova vijest nisi valjda i navijac Španije na SP
Koliko god ne volim Barcu, ta dvojica su doktori fudbala
-
LSD
#3119 Re: FC Barcelona
Slažem se kolega , u potpunostiultima_palabra wrote:Hmm...daLSD wrote: ne kontam što to tebi kao navijacu Reala ne valja ova vijest nisi valjda i navijac Španije na SP![]()
A i nije mi drago ako neko sebi upropaštava karijeru...vidi šta se dešava sa Iniestom.
Koliko god ne volim Barcu, ta dvojica su doktori fudbala
-
Royal Arsenal
#3120 Re: FC Barcelona
LSD, zasto iznosis neistine iz trac novina, kojima je jedini cilj da sto bolje budu prodavane po cijenu
iznosenja lazi.
Arshavin ne ide nigdje i to je dao do znanja nasem Vodi.
iznosenja lazi.
-
LSD
#3121 Re: FC Barcelona
Samo sam prenio text ,ništa nije iz moje glave napisano.Royal Arsenal wrote:LSD, zasto iznosis neistine iz trac novina, kojima je jedini cilj da sto bolje budu prodavane po cijenu
iznosenja lazi.
Aršavin je jasno i glasno rekao šta misli i gdje želi da ide...ostaje da vidimo šta ce se dalje dešavati....o tom-potom.
A Fabregas je vec spakovao kofere prema rodnoj grudi
Le Boss se tu ništa ne pita ,kad srce vuce...krv nije voda.
-
Royal Arsenal
#3122 Re: FC Barcelona
Fabregas je produzio ugovor(nije to jos objavljeno) i jasno dao do znanja koji klub voli.
Ovo sto pisu o Arshavinu su lazi i to covjek nikad nije rekao.
Ovo sto pisu o Arshavinu su lazi i to covjek nikad nije rekao.
-
Kumerle
#3123 Re: FC Barcelona
Nakon sto je najdrazi vodja trazio objasnjenje Arshavin je rekao da ono sto kaze ruskim medijima agencije namjerno lose prevedu i plasiraju nesto sto nikad nije izjavio, rekao je da je sretan u Arsenalu i da ne namjerava nigdje ici i da se navijaci ne trebaju obazirati na te podvale!
Naravno jalni navijac Barcelone ce svaku laz plasirati kao neku informaciju gdje je on "JASNO" rekao
cuj jasno je rekao ko da je njemu dao intervju! Fabregas ima novi ugovor i spakovao je kofere prema rodnoj grudi na zasluzeni odmor!
Naravno jalni navijac Barcelone ce svaku laz plasirati kao neku informaciju gdje je on "JASNO" rekao
-
savsvoj
#3124 Re: FC Barcelona
sve i da hoce i da on placa ko bi ga uzeo ? cudi me da ga "vodja" drzi sa ozbiljom na godine...
-
Kumerle
#3125 Re: FC Barcelona
ne znam ja ko ga hoce i ko bi ga uzeo samo sam odgovorio na ove smijesne spekulacije.savsvoj wrote:sve i da hoce i da on placa ko bi ga uzeo ? cudi me da ga "vodja" drzi sa ozbiljom na godine...