znam vec ima ponegdje internetu, jucer sam u Bordersu bio cijena je $26; popust 2-10% i nije neki popust; cekat cu mjesec i kad bude 50% offljubav_aha wrote:ako kupis na internetu prije izlaska,moze biti jeftinija,licno sma se uvjerila kupovanjem naucnih DVD dokumentaracacorolla02 wrote:Ovu kontam kupiti i procitati, zvanicno izlazi sad u martu, i jucer sam imao priliku da je prelistam, i mnogo ima dobrih informacija vezanih za Yugo i marketing u ex-Yu i SAD; skupa je jos $26.00 pa cu cekati da pojeftini![]()
Šta trenutno čitate?
Moderator: Chloe
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#3101 Re: Šta trenutno čitate?
-
elSaik
- tesla
#3103 Re: Šta trenutno čitate?
Završio:

Počinjem:

Počinjem:

-
tamantije
#3105 Re: Šta trenutno čitate?
Henri Sackerman PRETRPANA POSTELJA
- mrtva kokoš
#3106 Re: Šta trenutno čitate?
Nerzuk Ćurak - Filozofija zagrljaja

- StLouis
#3107 Re: Šta trenutno čitate?
Paul Auster - Oracle night/ Noc prorocanstva
Je li neko vec procitao ovu knjigu? Dobio sam je na poklon prolsog vikenda u LA, bas me interesira kakva je...
Je li neko vec procitao ovu knjigu? Dobio sam je na poklon prolsog vikenda u LA, bas me interesira kakva je...
-
skolica
#3109 Re: Šta trenutno čitate?
Zivot insekata -Pelevin 
"Peljevinov roman "Život insekata" (1993) zadivljujuće je maštovito, kreativno i zabavno delo koje svet ruskog društva devedesetih pretvara u svet insekata, vešto poredeći izvesne karakteristične osobine, ali ostavljajući prostora i za psihološku karakterizaciju likova. Nataša ne želi da živi kao njena majka Marina, i od mrava postaje muva, koja, u potrazi za boljim životom upoznaje američkog biznismena, komarca -krvopiju Sema Sakera. Otac-balegar uči sina da je ceo svet samo lopta od balege koju čitav život moraš da kotrljaš, ali da je život i uprkos tome lep. Sin, posle dugog kopanja pod zemljom izlazi na svet kao stari zrikavac, kome ostaje samo da sa ostalima razgalami kako je život prošao uzalud...."
"Peljevinov roman "Život insekata" (1993) zadivljujuće je maštovito, kreativno i zabavno delo koje svet ruskog društva devedesetih pretvara u svet insekata, vešto poredeći izvesne karakteristične osobine, ali ostavljajući prostora i za psihološku karakterizaciju likova. Nataša ne želi da živi kao njena majka Marina, i od mrava postaje muva, koja, u potrazi za boljim životom upoznaje američkog biznismena, komarca -krvopiju Sema Sakera. Otac-balegar uči sina da je ceo svet samo lopta od balege koju čitav život moraš da kotrljaš, ali da je život i uprkos tome lep. Sin, posle dugog kopanja pod zemljom izlazi na svet kao stari zrikavac, kome ostaje samo da sa ostalima razgalami kako je život prošao uzalud...."
- tesla
#3111 Re: Šta trenutno čitate?
Dario Džamonja - Ptica na grani
Topla preporuka.
Topla preporuka.
- mofo33
#3113 Re: Šta trenutno čitate?
citam Kriminalne price 1/2 od Pierre Bellemare
trazim inspiraciju...
trazim inspiraciju...
Last edited by mofo33 on 16/03/2010 08:20, edited 1 time in total.
- Fair Life
- malosutra81
#3115 Re: Šta trenutno čitate?
nije bas na temu al mislim da cu ovdje najlakse naci odgovor...
dakle hocu da citam murakamija, nisam nista dosad, pa ako neko jeste da mi preporuci koja mu je knjiga hvale vrijedna. bojim se da ako prvo "ubodem" neku bezveznu da mi se nece dalje citati nista od njega
hvala unaprijed:)
dakle hocu da citam murakamija, nisam nista dosad, pa ako neko jeste da mi preporuci koja mu je knjiga hvale vrijedna. bojim se da ako prvo "ubodem" neku bezveznu da mi se nece dalje citati nista od njega
- maybelline
#3117 Re: Šta trenutno čitate?
- zasad sam ocarana!
- laganica, chick-flick, ali je na svedskom pa mi dobro dodje da obnovim fond rijeci I jos uvijek...

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#3118 Re: Šta trenutno čitate?
Nacimam veceras.....uh, poslje 25 str. bas je provokativna sa indijanskog/asteske tacke gledanja na mexicko drustvo, podjelu, njegove probleme te sacuvanja indijanske kulture i danas danile.

- Erzsebet
- Erzsebet
- Nadinka
#3121 Re: Šta trenutno čitate?
Ja sam prvu procitala ''Juzno od granice, zapadno od sunca'' i mene je upravo ona navukla na Murakamija i dalje citanje, pa mozda da probas i timalosutra81 wrote:nije bas na temu al mislim da cu ovdje najlakse naci odgovor...
dakle hocu da citam murakamija, nisam nista dosad, pa ako neko jeste da mi preporuci koja mu je knjiga hvale vrijedna. bojim se da ako prvo "ubodem" neku bezveznu da mi se nece dalje citati nista od njega![]()
- Nadinka
#3122 Re: Šta trenutno čitate?
Ja sam prvu procitala ''Juzno od granice, zapadno od sunca'' i mene je upravo ona navukla na Murakamija i dalje citanje, pa mozda da probas i timalosutra81 wrote:nije bas na temu al mislim da cu ovdje najlakse naci odgovor...
dakle hocu da citam murakamija, nisam nista dosad, pa ako neko jeste da mi preporuci koja mu je knjiga hvale vrijedna. bojim se da ako prvo "ubodem" neku bezveznu da mi se nece dalje citati nista od njega![]()
- corolla02
#3123 Re: Šta trenutno čitate?
s'jedeca

- terra_incognita
#3124 Re: Šta trenutno čitate?
Nadinka wrote:Ja sam prvu procitala ''Juzno od granice, zapadno od sunca'' i mene je upravo ona navukla na Murakamija i dalje citanje, pa mozda da probas i timalosutra81 wrote:nije bas na temu al mislim da cu ovdje najlakse naci odgovor...
hvala unaprijed:)Ona je lagana i meni je bila jako zanimljiva i svidio mi se njegov nacin pisanja, pa sma onda presla na Sputnik ljubav, Plesi plesi i tako dalje..
meni je bolja Tvrdo kuhana zemlja i kraj svijeta a kazu da je Norveska suma najbolja
kako god-neces pogrjesiti
- malosutra81
#3125 Re: Šta trenutno čitate?
hvala:) narucila vec Juzno od granice, zapadno od sunca i Norvesku sumuterra_incognita wrote:Nadinka wrote:Ja sam prvu procitala ''Juzno od granice, zapadno od sunca'' i mene je upravo ona navukla na Murakamija i dalje citanje, pa mozda da probas i timalosutra81 wrote:nije bas na temu al mislim da cu ovdje najlakse naci odgovor...
hvala unaprijed:)Ona je lagana i meni je bila jako zanimljiva i svidio mi se njegov nacin pisanja, pa sma onda presla na Sputnik ljubav, Plesi plesi i tako dalje..
meni je bolja Tvrdo kuhana zemlja i kraj svijeta a kazu da je Norveska suma najbolja
kako god-neces pogrjesiti