Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alibaba_i_30_godina

#3101 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Sve su one sumLJive. :oops:
moonca

#3102 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

alibaba_i_30_godina wrote:Sve su one sumLJive. :oops:
Nema je bez mahane...samo je sreca ako ih NE primjetish
..
:oops: :zoka:
alibaba_i_30_godina

#3103 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

moonca wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Sve su one sumLJive. :oops:
Nema je bez mahane...samo je sreca ako ih NE primjetish
..
:oops: :zoka:
Kakve sam sreće..... :lol: :run:
allem_77

#3104 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by allem_77 »

chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, Čombe je riješio! :D
Koliko vidim, ovdje možeš naći samo dobrih savjeta? :D
Od filozofa do demagoga. Evo na primjer, ako nema desetak zuba, to ti je u startu +-10000 km. Ako si slabog imovinskog stanja, moraš kredit dizati. :lol:
Cookie85

#3105 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

allem_77 wrote:
chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, Čombe je riješio! :D
Od filozofa do demagoga. Evo na primjer, ako nema desetak zuba, to ti je u startu +-10000 km. Ako si slabog imovinskog stanja, moraš kredit dizati. :lol:
Zensko ti je kao starije auto, uvijek treba ulagati, vazda nesto fali i treba zamjeniti :D :lol:
cendlerbing

#3106 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten? :gnjavim:
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio! :D
Samo da kažem, ovo je puno privlačnije pročitati od Xavijevih žalopojki. :) :thumbup:
Guadalajara

#3107 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

cendlerbing wrote:
chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten? :gnjavim:
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio! :D
Samo da kažem, ovo je puno privlačnije pročitati od Xavijevih žalopojki. :) :thumbup:
Joooj ne volim ni ja kuknjavu... :(
Ubi u pojam :(
cendlerbing

#3108 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Cookie85 wrote:
allem_77 wrote:
Zensko ti je kao starije auto, uvijek treba ulagati, vazda nesto fali i treba zamjeniti :D :lol:
Ovo me podsjeti na onaj nekakav tvit. Kaže, u mene treba non stop ulagati ko u Opel Corsu:te daj idi na depilaciju, te uradi obrve, te farbanje kose, pa kad završim i nokte onda je vrijeme ponovo za sve ukrug. :lol:
cendlerbing

#3109 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Guadalajara wrote: Joooj ne volim ni ja kuknjavu... :(
Treba se družiti samo sa pozitivnim ljudima. :)
Guadalajara

#3110 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

cendlerbing wrote:
Guadalajara wrote: Joooj ne volim ni ja kuknjavu... :(
Treba se družiti samo sa pozitivnim ljudima. :)
Naravno...Druziti, raditi, saradjivati, zivjeti... :)

Mogu misliti kakav je kvalitet zivota sa nekim depresivcem i negativcem...Uzas... :|

Bolje u sumi sa medjedima nego sa takvom osobom... :izet:
Cookie85

#3111 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

cendlerbing wrote:
Ovo me podsjeti na onaj nekakav tvit. Kaže, u mene treba non stop ulagati ko u Opel Corsu:te daj idi na depilaciju, te uradi obrve, te farbanje kose, pa kad završim i nokte onda je vrijeme ponovo za sve ukrug. :lol:
Ah to su sve sitnice, tek kad pocne sa krupnijim stvarima, hocu nove sise, usne, guzove... :lol:
Nisrin

#3112 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Nisrin »

Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi :D
Cookie85

#3113 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi :D
A sta ti mislis sta mi radimo do sad ? :D :lol:
Guadalajara

#3114 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi :D
Bolje kakvu babinu cerku...covjek da ne radi i da se ne pati...taman da nadoknadi ono sto nije imao u zivotu...jel...sto sta ima veze...mogu i zene ulagati...valjda i one drze nekakav kapital...imaju nake skole..i tako to... :-D :skoljka:
Cookie85

#3115 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Guadalajara wrote:
Bolje kakvu babinu cerku...covjek da ne radi i da se ne pati...taman da nadoknadi ono sto nije imao u zivotu...jel...sto sta ima veze...mogu i zene ulagati...valjda i one drze nekakav kapital...imaju nake skole..i tako to... :-D :skoljka:
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad! ;)
Euphoria

#3116 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Ti si opasan investitor... Kod tebe je, cini mi se, vodilja Para busi sto burgija ne moze :lol:
Guadalajara

#3117 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Cookie85 wrote:
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad! ;)
Sto ba ? Meni su one bas gotivne te superiornije 8-) ...Nije valjda da se osjecas kastrirano pored takvih. :(
Euphoria

#3118 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Guadalajara wrote:
Cookie85 wrote:
Sto ba ? Meni su one bas gotivne te superiornije 8-) ...Nije valjda da se osjecas kastrirano pored takvih. :(
Ti si nova, moderna generacija
Cookie je ipak malo stariji coek :lol:
MarlboroGold

#3119 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Šta fali da žena donosi većinu love? :roll:
Nemoj samo biti beskoristan i ne vidim problem.
Euphoria

#3120 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Ne fali nista. Osim ako mu to daje vjetar u ledja da pravi gluposti. Kad mu zena prigovori, jedva doceka da joj kaze Ti zaradjujes vise pa dajes sebi za pravo da me kritikujes... I tako... Najgora je u bilo kojoj prilici jer zaradjuje vise :lol:
alibaba_i_30_godina

#3121 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Cookie85 wrote:
Guadalajara wrote:
Svakako će ti svašta nabijati na nos, ovako makar znaš da si i ti možda hajrovao. :oops: :cry:
Guadalajara

#3122 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Miss Moonlight wrote:Ne fali nista. Osim ako mu to daje vjetar u ledja da pravi gluposti. Kad mu zena prigovori, jedva doceka da joj kaze Ti zaradjujes vise pa dajes sebi za pravo da me kritikujes... I tako... Najgora je u bilo kojoj prilici jer zaradjuje vise :lol:
Jbg ko finansira komforan i lijep zivot....taj i odredjuje pravila.. ;-) valjda bi tako trebalo da bude...

Ili neka ona zaradi...donese...pa ce on gazda rasporediti...kao musko domacin...hahahaha :lol:
Euphoria

#3123 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Pa ne samo u tom smislu
Npr pobuni se zena sto je svako vece u kafani s jaranima, on kaze ti si bezobrazna zaradjujrs vise pa bi samnom da sefujes i tako za sve

Nekom muskarcu ce takva zena imponovati i on ce se truditi uz nju biti bolji i uspjesniji, izvlacit ce iz njega najbolje

A neki ce se zbog takve zene propiti i drogirati :lol:
Euphoria

#3124 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Pa znas sigurno neke primjere iz javnog zivota.
Ja i znam u svojoj okolini.
Licno nisam imala srecu sresti takvog, ali nada umire zadnja :pisnula:
Guadalajara

#3125 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

sherbett wrote:Ja bome ne poznajem muskarca kojem imponira uspjesnija zena.
Imponira mu uspjesna ali ne i uspjesnija :mrgreen:

Il se ovo sprdas? :?
Uspjesnija jok...ali imucnija sto bi mi smetala :razz: :mrgreen: :skoljka:
Post Reply