Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alibaba_i_30_godina
#3101 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sve su one sumLJive. 
-
moonca
#3102 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nema je bez mahane...samo je sreca ako ih NE primjetishalibaba_i_30_godina wrote:Sve su one sumLJive.
..
- alibaba_i_30_godina
#3103 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kakve sam sreće.....moonca wrote:Nema je bez mahane...samo je sreca ako ih NE primjetishalibaba_i_30_godina wrote:Sve su one sumLJive.
..
![]()
-
allem_77
#3104 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koliko vidim, ovdje možeš naći samo dobrih savjeta?chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, Čombe je riješio!
Od filozofa do demagoga. Evo na primjer, ako nema desetak zuba, to ti je u startu +-10000 km. Ako si slabog imovinskog stanja, moraš kredit dizati.
-
Cookie85
#3105 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zensko ti je kao starije auto, uvijek treba ulagati, vazda nesto fali i treba zamjenitiallem_77 wrote:Koliko vidim, ovdje možeš naći samo dobrih savjeta?chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, Čombe je riješio!
Od filozofa do demagoga. Evo na primjer, ako nema desetak zuba, to ti je u startu +-10000 km. Ako si slabog imovinskog stanja, moraš kredit dizati.
- cendlerbing
#3106 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo da kažem, ovo je puno privlačnije pročitati od Xavijevih žalopojki.chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?![]()
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio!
-
Guadalajara
#3107 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Joooj ne volim ni ja kuknjavu...cendlerbing wrote:Samo da kažem, ovo je puno privlačnije pročitati od Xavijevih žalopojki.chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, nego da ja iskoristim priliku i pitam: Ima li kakva forumašica do 30 god, fina, kulturna, koja bi voljela da pronosa vjerenički prsten?![]()
I vi muški slobodno proširite ovu vijest, Čombe je riješio!![]()
Ubi u pojam
- cendlerbing
#3108 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ovo me podsjeti na onaj nekakav tvit. Kaže, u mene treba non stop ulagati ko u Opel Corsu:te daj idi na depilaciju, te uradi obrve, te farbanje kose, pa kad završim i nokte onda je vrijeme ponovo za sve ukrug.Cookie85 wrote:Zensko ti je kao starije auto, uvijek treba ulagati, vazda nesto fali i treba zamjenitiallem_77 wrote:Koliko vidim, ovdje možeš naći samo dobrih savjeta?chombe trajla be wrote:Puno ste mi ovo sve odvukli na filozofiju, Čombe je riješio!
Od filozofa do demagoga. Evo na primjer, ako nema desetak zuba, to ti je u startu +-10000 km. Ako si slabog imovinskog stanja, moraš kredit dizati.![]()
- cendlerbing
#3109 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Treba se družiti samo sa pozitivnim ljudima.Guadalajara wrote: Joooj ne volim ni ja kuknjavu...
Ubi u pojam
-
Guadalajara
#3110 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Naravno...Druziti, raditi, saradjivati, zivjeti...cendlerbing wrote:Treba se družiti samo sa pozitivnim ljudima.Guadalajara wrote: Joooj ne volim ni ja kuknjavu...
Ubi u pojam
Mogu misliti kakav je kvalitet zivota sa nekim depresivcem i negativcem...Uzas...
Bolje u sumi sa medjedima nego sa takvom osobom...
-
Cookie85
#3111 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ah to su sve sitnice, tek kad pocne sa krupnijim stvarima, hocu nove sise, usne, guzove...cendlerbing wrote:
Ovo me podsjeti na onaj nekakav tvit. Kaže, u mene treba non stop ulagati ko u Opel Corsu:te daj idi na depilaciju, te uradi obrve, te farbanje kose, pa kad završim i nokte onda je vrijeme ponovo za sve ukrug.
- Nisrin
#3112 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi 
-
Cookie85
#3113 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A sta ti mislis sta mi radimo do sad ?Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi
-
Guadalajara
#3114 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Bolje kakvu babinu cerku...covjek da ne radi i da se ne pati...taman da nadoknadi ono sto nije imao u zivotu...jel...sto sta ima veze...mogu i zene ulagati...valjda i one drze nekakav kapital...imaju nake skole..i tako to...Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi
-
Cookie85
#3115 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad!Guadalajara wrote:Bolje kakvu babinu cerku...covjek da ne radi i da se ne pati...taman da nadoknadi ono sto nije imao u zivotu...jel...sto sta ima veze...mogu i zene ulagati...valjda i one drze nekakav kapital...imaju nake skole..i tako to...Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi![]()
- Euphoria
#3116 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ti si opasan investitor... Kod tebe je, cini mi se, vodilja Para busi sto burgija ne moze 
-
Guadalajara
#3117 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sto ba ? Meni su one bas gotivne te superiornijeCookie85 wrote:
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad!
- Euphoria
#3118 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ti si nova, moderna generacijaGuadalajara wrote:Sto ba ? Meni su one bas gotivne te superiornijeCookie85 wrote:
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad!...Nije valjda da se osjecas kastrirano pored takvih.
Cookie je ipak malo stariji coek
- MarlboroGold
#3119 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Šta fali da žena donosi većinu love? 
Nemoj samo biti beskoristan i ne vidim problem.
Nemoj samo biti beskoristan i ne vidim problem.
- Euphoria
#3120 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne fali nista. Osim ako mu to daje vjetar u ledja da pravi gluposti. Kad mu zena prigovori, jedva doceka da joj kaze Ti zaradjujes vise pa dajes sebi za pravo da me kritikujes... I tako... Najgora je u bilo kojoj prilici jer zaradjuje vise 
- alibaba_i_30_godina
#3121 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Svakako će ti svašta nabijati na nos, ovako makar znaš da si i ti možda hajrovao.Cookie85 wrote:Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad!Guadalajara wrote:Bolje kakvu babinu cerku...covjek da ne radi i da se ne pati...taman da nadoknadi ono sto nije imao u zivotu...jel...sto sta ima veze...mogu i zene ulagati...valjda i one drze nekakav kapital...imaju nake skole..i tako to...Nisrin wrote:Budite ko Amerikanci...nadjete neku Azijatkinju ili Latinoamerikanku koja lijepo izgleda i kojoj j ebitno pobjeci iz bijede, ali budite spremni da ulazete u nju, jer ...pa vrijedi![]()
-
Guadalajara
#3122 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jbg ko finansira komforan i lijep zivot....taj i odredjuje pravila..Miss Moonlight wrote:Ne fali nista. Osim ako mu to daje vjetar u ledja da pravi gluposti. Kad mu zena prigovori, jedva doceka da joj kaze Ti zaradjujes vise pa dajes sebi za pravo da me kritikujes... I tako... Najgora je u bilo kojoj prilici jer zaradjuje vise
Ili neka ona zaradi...donese...pa ce on gazda rasporediti...kao musko domacin...hahahaha
- Euphoria
#3123 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ne samo u tom smislu
Npr pobuni se zena sto je svako vece u kafani s jaranima, on kaze ti si bezobrazna zaradjujrs vise pa bi samnom da sefujes i tako za sve
Nekom muskarcu ce takva zena imponovati i on ce se truditi uz nju biti bolji i uspjesniji, izvlacit ce iz njega najbolje
A neki ce se zbog takve zene propiti i drogirati
Npr pobuni se zena sto je svako vece u kafani s jaranima, on kaze ti si bezobrazna zaradjujrs vise pa bi samnom da sefujes i tako za sve
Nekom muskarcu ce takva zena imponovati i on ce se truditi uz nju biti bolji i uspjesniji, izvlacit ce iz njega najbolje
A neki ce se zbog takve zene propiti i drogirati
- Euphoria
#3124 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa znas sigurno neke primjere iz javnog zivota.
Ja i znam u svojoj okolini.
Licno nisam imala srecu sresti takvog, ali nada umire zadnja
Ja i znam u svojoj okolini.
Licno nisam imala srecu sresti takvog, ali nada umire zadnja
-
Guadalajara
#3125 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Uspjesnija jok...ali imucnija sto bi mi smetalasherbett wrote:Ja bome ne poznajem muskarca kojem imponira uspjesnija zena.
Imponira mu uspjesna ali ne i uspjesnija![]()
Il se ovo sprdas?