Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
scarface32

#3101 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

moonca wrote:Nije smijesno.
Ne mali broj zena izgubi svoje drustvo ulaskom u brak . Nove obaveze, prioriteti ..jos ako dodje ubrzo dijete, pogotovo .
. zatim ako ima prijateljice koje nemaju djece - prorijedi se druzenje ... :-)

Ima supeug prijatelja koje ona ne voli -iz bilo kod razloga , ili on ne voli neke njene .... urijede druzenje ... i udalje se... :)
To su neki zajednicki prijatelji, pola ih se ja odrekao, pola su stali na njenu stranu. S kim sam se druzio prije nje i sad se druzim . Elem je li se iko ovdje zbario, Vidim i ozenjeni dolaze,kontaju ove rastavljene laka lovina?
scarface32

#3102 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

gradskadjeca wrote:
moonca wrote:
scarface32 wrote:jesam, ja nju nikad nisam pitao ni gdje ce ni s kim ce, valjda treba imati povjerenje u partnera? Ako ne vjerujes onda pitanja i pod pitanja.
hm ... to su rijetke veze sa takvim odnosom slobode-ako je uopste sloboda.

.ako nista drugo- lijepo je znati gdje je ko od partnera zbog 'nesretnih slucajeva' desavaju se.... :-)

..sto se tice povjerenja- pa, zasto je problem reci gdje ides i s kim si u drustvu--- onda...
I ja sam vjerovao. I eto ga, platih danak. Moram konstatovati da povjerenja vise nemam, da ga nikad necu steci, i da cu shodno tome nakon ovog braka ostati sam do kraja. Nisam sam u sustini, imam masu obaveza, ali neka veza ili nesto, ne hvala.

Sto bi rekli, bolje masta nego svasta.
moonca

#3103 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

scarface32 wrote:
gradskadjeca wrote:
moonca wrote:
I ja sam vjerovao. I eto ga, platih danak. Moram konstatovati da povjerenja vise nemam, da ga nikad necu steci, i da cu shodno tome nakon ovog braka ostati sam do kraja. Nisam sam u sustini, imam masu obaveza, ali neka veza ili nesto, ne hvala.

... :-) svjezi ste obojica -- malo vremena vam treba da sredite zice u mozgu.. :-) :)
scarface32

#3104 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

moonca wrote:
scarface32 wrote:

... :-) svjezi ste obojica -- malo vremena vam treba da sredite zice u mozgu.. :-) :)[/quote]

Pa ja i nisam svjez.gazim petu godinu.
strucnjakdemagog

#3105 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by strucnjakdemagog »

scarface32 wrote:
Ne mali broj zena izgubi svoje drustvo ulaskom u brak . Nove obaveze, prioriteti ..jos ako dodje ubrzo dijete, pogotovo .

Ima supeug prijatelja koje ona ne voli -iz bilo kod razloga , ili on ne voli neke njene .... urijede druzenje ... i udalje se... :)
To su neki zajednicki prijatelji, pola ih se ja odrekao, pola su stali na njenu stranu. S kim sam se druzio prije nje i sad se druzim . Elem je li se iko ovdje zbario, Vidim i ozenjeni dolaze,kontaju ove rastavljene laka lovina?
hmm, kako mislis da je moguce smuvat se preko foruma? recimo nacin razmiljanja ti se podudara sa nekom osobom, sve se slazete u principu, pogledi na zivot... nakon 5-6 mjeseci vidis da je to ta koja ti odgovara. zoves je na kafu, pristane. sreci nema kraja. nađete se na kafi i razocaras se ko u 8. sezonu GoT-a. :D
scarface32

#3106 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

strucnjakdemagog wrote:
scarface32 wrote:

hmm, kako mislis da je moguce smuvat se preko foruma? recimo nacin razmiljanja ti se podudara sa nekom osobom, sve se slazete u principu, pogledi na zivot... nakon 5-6 mjeseci vidis da je to ta koja ti odgovara. zoves je na kafu, pristane. sreci nema kraja. nađete se na kafi i razocaras se ko u 8. sezonu GoT-a. :D
pa jarane jeste li samo pisali ovdje ili si je vidio prije izlaska? lijepo je nekog upoznati preko foruma ali to je mac sa dvije ostrice. Zato se ja javljam u kasne sate skolskim. :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
strucnjakdemagog

#3107 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu? :D bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu. :D
scarface32

#3108 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

strucnjakdemagog wrote:pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu? :D bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu. :D

pa ima li fb ili nesto?posalje sliku na viber.
moonca

#3109 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja... :-)
scarface32

#3110 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja... :-)

ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....
gradskadjeca

#3111 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by gradskadjeca »

scarface32 wrote:
moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja... :-)
ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....
Da, a pogotovo kada covjek ima ovako direktan uvid u necije pisanje, moze razviti pretpostavku da li mu neko odgovara. Nekome su djevojke koje znaju sastaviti i procitati vise od dvije recenice HOT ( hebo li me konj ).

Kod mene se zena zaljubila u moj govor i glas, ja u njeno pisanje.
scarface32

#3112 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

gradskadjeca wrote:
scarface32 wrote:
Da, a pogotovo kada covjek ima ovako direktan uvid u necije pisanje, moze razviti pretpostavku da li mu neko odgovara. Nekome su djevojke koje znaju sastaviti i procitati vise od dvije recenice HOT ( hebo li me konj ).

Trazi nepismene.
strucnjakdemagog

#3113 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

scarface32 wrote:
strucnjakdemagog wrote:pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu? :D bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu. :D

pa ajde kazi nekoj ovde da ti posalje sliku na viber. :lol:
insomnia78

#3114 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by insomnia78 »

Pa sto nece? Ljudi se vjencavali na forumu
moonca

#3115 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

E i tebe da udomimo.. :lol:
Fudo387

#3116 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Fudo387 »

gradskadjeca wrote:
scarface32 wrote:

Izvini, a kako to?
Mislim, zaljubis se u pisanje?
Sta napise?
strucnjakdemagog

#3117 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

naravno da prevlada. fizicki izgled je najbitniji. dakle najbitniji. ko god kaze da nije, taj laze prvo samog sebe, pa onda ostale. ne mozes biti s nekom ako ti se fizicki ne sviđa, pa taman da je marija kiri.
scarface32

#3118 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

strucnjakdemagog wrote:
scarface32 wrote:

sto da ne? pa valjda iz pisanja moze zakljuciti moze li da ti da broj ili ne?
insomnia78

#3119 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by insomnia78 »

strucnjakdemagog wrote:

naravno da prevlada. fizicki izgled je najbitniji. dakle najbitniji. ko god kaze da nije, taj laze prvo samog sebe, pa onda ostale. ne mozes biti s nekom ako ti se fizicki ne sviđa, pa taman da je marija kiri.
Mislis Maraja Keri
strucnjakdemagog

#3120 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

insomnia78 wrote:Pa sto nece? Ljudi se vjencavali na forumu

pa zato sto ovde niko nikome ne vjeruje. da bi ti neka sa foruma poslala sliku treba da trunite bar jedno 5-6 mjeseci. i na kraju ti posalje sliku, ti se prepadnes. ili obrnuto. :lol:
gradskadjeca

#3121 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by gradskadjeca »

Fudo387 wrote:
Izvini, a kako to?
Sta napise?
Pa npr, Imam na sebi plave gacice i slusam doorse, a ja volim zelju, kontas ??? :-D
strucnjakdemagog

#3122 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

scarface32 wrote:
strucnjakdemagog wrote:
sto da ne? pa valjda iz pisanja moze zakljuciti moze li da ti da broj ili ne?
pa pokusaj. javi ako uspijes da i ja probam. :D
scarface32

#3123 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

strucnjakdemagog wrote:

pa i to je stvar ukusa. Ima li ili nema hemije je najbitnije.
strucnjakdemagog

#3124 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

insomnia78 wrote:
strucnjakdemagog wrote:

Mislis Maraja Keri
:lol:

pa jbt znas li ko je marija kiri?

btw, nisam siguran da je maraja keri nesto posebno pametna.
Fudo387

#3125 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Fudo387 »

gradskadjeca wrote:
Fudo387 wrote:
Izvini, a kako to?
Sta napise?
Pa npr, Imam na sebi plave gacice i slusam doorse, a ja volim zelju, kontas ??? :-D
Hm, kontam sad.
Mislim, to za gacice.
Zelju i doorse ne kontam.
Post Reply