To su neki zajednicki prijatelji, pola ih se ja odrekao, pola su stali na njenu stranu. S kim sam se druzio prije nje i sad se druzim . Elem je li se iko ovdje zbario, Vidim i ozenjeni dolaze,kontaju ove rastavljene laka lovina?moonca wrote:Nije smijesno.
Ne mali broj zena izgubi svoje drustvo ulaskom u brak . Nove obaveze, prioriteti ..jos ako dodje ubrzo dijete, pogotovo .
. zatim ako ima prijateljice koje nemaju djece - prorijedi se druzenje ...![]()
Ima supeug prijatelja koje ona ne voli -iz bilo kod razloga , ili on ne voli neke njene .... urijede druzenje ... i udalje se...
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- scarface32
#3101 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- scarface32
#3102 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
gradskadjeca wrote:I ja sam vjerovao. I eto ga, platih danak. Moram konstatovati da povjerenja vise nemam, da ga nikad necu steci, i da cu shodno tome nakon ovog braka ostati sam do kraja. Nisam sam u sustini, imam masu obaveza, ali neka veza ili nesto, ne hvala.moonca wrote:hm ... to su rijetke veze sa takvim odnosom slobode-ako je uopste sloboda.scarface32 wrote:jesam, ja nju nikad nisam pitao ni gdje ce ni s kim ce, valjda treba imati povjerenje u partnera? Ako ne vjerujes onda pitanja i pod pitanja.
.ako nista drugo- lijepo je znati gdje je ko od partnera zbog 'nesretnih slucajeva' desavaju se....![]()
..sto se tice povjerenja- pa, zasto je problem reci gdje ides i s kim si u drustvu--- onda...
Sto bi rekli, bolje masta nego svasta.
-
moonca
#3103 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
...scarface32 wrote:gradskadjeca wrote:moonca wrote:
I ja sam vjerovao. I eto ga, platih danak. Moram konstatovati da povjerenja vise nemam, da ga nikad necu steci, i da cu shodno tome nakon ovog braka ostati sam do kraja. Nisam sam u sustini, imam masu obaveza, ali neka veza ili nesto, ne hvala.
- scarface32
#3104 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
...moonca wrote:scarface32 wrote:
Pa ja i nisam svjez.gazim petu godinu.
- strucnjakdemagog
#3105 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
hmm, kako mislis da je moguce smuvat se preko foruma? recimo nacin razmiljanja ti se podudara sa nekom osobom, sve se slazete u principu, pogledi na zivot... nakon 5-6 mjeseci vidis da je to ta koja ti odgovara. zoves je na kafu, pristane. sreci nema kraja. nađete se na kafi i razocaras se ko u 8. sezonu GoT-a.scarface32 wrote:To su neki zajednicki prijatelji, pola ih se ja odrekao, pola su stali na njenu stranu. S kim sam se druzio prije nje i sad se druzim . Elem je li se iko ovdje zbario, Vidim i ozenjeni dolaze,kontaju ove rastavljene laka lovina?moonca wrote:Nije smijesno.
Ne mali broj zena izgubi svoje drustvo ulaskom u brak . Nove obaveze, prioriteti ..jos ako dodje ubrzo dijete, pogotovo .
Ima supeug prijatelja koje ona ne voli -iz bilo kod razloga , ili on ne voli neke njene .... urijede druzenje ... i udalje se...
- scarface32
#3106 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
pa jarane jeste li samo pisali ovdje ili si je vidio prije izlaska? lijepo je nekog upoznati preko foruma ali to je mac sa dvije ostrice. Zato se ja javljam u kasne sate skolskim.strucnjakdemagog wrote:hmm, kako mislis da je moguce smuvat se preko foruma? recimo nacin razmiljanja ti se podudara sa nekom osobom, sve se slazete u principu, pogledi na zivot... nakon 5-6 mjeseci vidis da je to ta koja ti odgovara. zoves je na kafu, pristane. sreci nema kraja. nađete se na kafi i razocaras se ko u 8. sezonu GoT-a.scarface32 wrote:To su neki zajednicki prijatelji, pola ih se ja odrekao, pola su stali na njenu stranu. S kim sam se druzio prije nje i sad se druzim . Elem je li se iko ovdje zbario, Vidim i ozenjeni dolaze,kontaju ove rastavljene laka lovina?moonca wrote:Nije smijesno.
- strucnjakdemagog
#3107 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu?
bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu. 
- scarface32
#3108 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
strucnjakdemagog wrote:pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu?bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu.
pa ima li fb ili nesto?posalje sliku na viber.
-
moonca
#3109 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja... 
- scarface32
#3110 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....
- gradskadjeca
#3111 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Da, a pogotovo kada covjek ima ovako direktan uvid u necije pisanje, moze razviti pretpostavku da li mu neko odgovara. Nekome su djevojke koje znaju sastaviti i procitati vise od dvije recenice HOT ( hebo li me konj ).scarface32 wrote:ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
Kod mene se zena zaljubila u moj govor i glas, ja u njeno pisanje.
- scarface32
#3112 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Trazi nepismene.gradskadjeca wrote:Da, a pogotovo kada covjek ima ovako direktan uvid u necije pisanje, moze razviti pretpostavku da li mu neko odgovara. Nekome su djevojke koje znaju sastaviti i procitati vise od dvije recenice HOT ( hebo li me konj ).scarface32 wrote:ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
- strucnjakdemagog
#3113 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
pa ajde kazi nekoj ovde da ti posalje sliku na viber.scarface32 wrote:strucnjakdemagog wrote:pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu?bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu.
- insomnia78
#3114 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa sto nece? Ljudi se vjencavali na forumu
-
moonca
#3115 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
E i tebe da udomimo.. 
-
Fudo387
#3116 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Izvini, a kako to?gradskadjeca wrote:Da, a pogotovo kada covjek ima ovako direktan uvid u necije pisanje, moze razviti pretpostavku da li mu neko odgovara. Nekome su djevojke koje znaju sastaviti i procitati vise od dvije recenice HOT ( hebo li me konj ).scarface32 wrote:ukusi su razliciti. sto je meni lijepo , to nekom nije. Ali normalnim osobama je prica najbitnija, interesovanja.....moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
Mislim, zaljubis se u pisanje?
Sta napise?
- strucnjakdemagog
#3117 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
naravno da prevlada. fizicki izgled je najbitniji. dakle najbitniji. ko god kaze da nije, taj laze prvo samog sebe, pa onda ostale. ne mozes biti s nekom ako ti se fizicki ne sviđa, pa taman da je marija kiri.
- scarface32
#3118 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
sto da ne? pa valjda iz pisanja moze zakljuciti moze li da ti da broj ili ne?strucnjakdemagog wrote:pa ajde kazi nekoj ovde da ti posalje sliku na viber.scarface32 wrote:strucnjakdemagog wrote:pa kako ces je vidjeti prije izlaska, na skajpu?bolje se javljat skolskim ili nekim poznanicama na fejsu... bar znas sta imas na sonu.
- insomnia78
#3119 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Mislis Maraja Keristrucnjakdemagog wrote:moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
naravno da prevlada. fizicki izgled je najbitniji. dakle najbitniji. ko god kaze da nije, taj laze prvo samog sebe, pa onda ostale. ne mozes biti s nekom ako ti se fizicki ne sviđa, pa taman da je marija kiri.
- strucnjakdemagog
#3120 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
insomnia78 wrote:Pa sto nece? Ljudi se vjencavali na forumu
pa zato sto ovde niko nikome ne vjeruje. da bi ti neka sa foruma poslala sliku treba da trunite bar jedno 5-6 mjeseci. i na kraju ti posalje sliku, ti se prepadnes. ili obrnuto.
- gradskadjeca
#3121 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa npr, Imam na sebi plave gacice i slusam doorse, a ja volim zelju, kontas ???Fudo387 wrote:
Izvini, a kako to?
Sta napise?
- strucnjakdemagog
#3122 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
pa pokusaj. javi ako uspijes da i ja probam.scarface32 wrote:sto da ne? pa valjda iz pisanja moze zakljuciti moze li da ti da broj ili ne?strucnjakdemagog wrote:
pa ajde kazi nekoj ovde da ti posalje sliku na viber.
- scarface32
#3123 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
strucnjakdemagog wrote:moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
pa i to je stvar ukusa. Ima li ili nema hemije je najbitnije.
- strucnjakdemagog
#3124 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
insomnia78 wrote:Mislis Maraja Keristrucnjakdemagog wrote:moonca wrote:Dakle . ipak vam fizicki izgled -prevalda nad onim sto ste do tada imali putem pisanja...
pa jbt znas li ko je marija kiri?
btw, nisam siguran da je maraja keri nesto posebno pametna.
-
Fudo387
#3125 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hm, kontam sad.gradskadjeca wrote:Pa npr, Imam na sebi plave gacice i slusam doorse, a ja volim zelju, kontas ???Fudo387 wrote:
Izvini, a kako to?
Sta napise?
Mislim, to za gacice.
Zelju i doorse ne kontam.