HEHEHEHEHEHEHEHChmoljo wrote:Za to ces morati uzeti malo jace droge.nema me tamo wrote:Šta to tacno ti znas o njemu hajde napiši zanima me
Zahiragić opet jaše
-
nema me tamo
#3101 Re: Zahiragić opet jaše
- Connaisseur Karlin
#3102 Re: Zahiragić opet jaše
Fudo postao sljedbenik Zahiragica

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3103 Re: Zahiragić opet jaše
Otvori je, ko ti brani? Svakako ja ni ovu otvorio nisam.Fudo387 wrote:Pa ne seres...
Nema tema Niksic opet jase.
A jase, nije da ne jase.
Prati loptu, fudo.
-
Fudo387
#3104 Re: Zahiragić opet jaše
Ovo isto da Uscuplic govori Bekenbaeuru, prati loptu.Chmoljo wrote:Otvori je, ko ti brani? Svakako ja ni ovu otvorio nisam.Fudo387 wrote:Pa ne seres...
Nema tema Niksic opet jase.
A jase, nije da ne jase.
Prati loptu, fudo.
Haj dobro, nema veze.
- Chmoljo
#3105 Re: Zahiragić opet jaše
Uscuplic je bar na domacem terenu.
-
Fudo387
#3106 Re: Zahiragić opet jaše
Reci to uefi.Chmoljo wrote:Uscuplic je bar na domacem terenu.
- Kejn
#3107 Re: Zahiragić opet jaše
Iskoristio Zahiraga pravo prve bračne noći nad ovim jadnim uljudbenim...piupiu wrote:Aktuelan, aktuelan. On se penje ka stolici, a mi palamudimo.Kejn wrote:Šta je to sad ćutuk provalio ?
Zar je još aktuelan?![]()
http://ba.n1info.com/a245944/Vijesti/Vi ... na-N1.html
A šta ćeš... plakat ćemo mi za rahmetli Alijom i Tihićem, Durakovićem,Bakirom, Silajdžićem, Zlajom... kada nas ova smraka zajaše za par godina...
- Chmoljo
#3108 Re: Zahiragić opet jaše
Ne treba mi posrednik.Fudo387 wrote:Reci to uefi.Chmoljo wrote:Uscuplic je bar na domacem terenu.
- Nastasia
#3109 Re: Zahiragić opet jaše
Nije se borio za invalidninu, on se borio da se odbrani. Da nisu napadali, ne bi se ni borio.nema me tamo wrote:E to je tuga stvarno jeste..Nastasia wrote:Zahiragić? Moguće.nema me tamo wrote:Upravo je to tema Nastasia jer je on upravo bivši " kriminalac " s prošlošću.
Namjerno pišem pod navodnim znacima jer u muriji nije zapisan.
Baš kao što ni ja nisam da jesam ležao bi 5
Opet, ni takvih "kriminalaca" njegove struke nije bilo u rovovima, već u foteljama, al' nejse. I malo si pretjerao sa ovih 90%, prije će biti da ih je 10%.
Jer ti isti suborci mog oca danas umiru od gladi, imaju minimalne invalidnine i nikakva prava.
Ima ih par što su se fino ratom uhljebili, ali ti nisu vidjeli žuča, nego se ranjavali kod kuće u koljena, da ne moraju ići na liniju, pa kasnije vezama i vezicama izganjali zlatne ljiljane i ordenje.
Bolan, moj otac tri puta ranjavan, ima tri gelera u sebi i invalidninu od 27 maraka.
Al' pazi ovo stari ti se nije borio za invalidninu na kraju krajeva moj je poginuo 40 dana nakon što sam se rodio.
Inace da li ti je stari predao papire kad je trebao?
Ako je istina za ranjavanje može on svašta nešto izganjat ako ima papir..
Poput klix pomoci recimo poput onog što ih šalju na more i to, besplatno..
Ali kažem ti, ti kriminalci o kojima ti pričaš i koje porediš sa Harisom na sve moguće načine izbjegavali rovove. Evo ovaj kuća do mene, dvaput sam sebe ranio da ne može na liniju
Takvi nemaju ni muda ni ljubavi da brane svoju zemlju.
Ima takvih, vjerskih fanatika, koji bi glavu izgubili radi svog fanatizma, al' Zahiragić nije nikakav vjerski fanatik, nit se on borio za džumu radi toga, on je samo vlat trave koja se povija onako kako vjetar puše.
-
nema me tamo
#3110 Re: Zahiragić opet jaše
Kriminalci su ti odbranili grad na pocetku rata...
Ne govorim ja da je kriminalac vec da ima prošlost i dokazao se da ima muda i zbog toga guram ovu pricu oko rata jer znam stvari..
Ti i drugi pojedinci ga gledate kroz druge oci kao uhljebljenog i kao nekog ko je podignut da bude u politici što nije istina kontas..
Onaj postavlja slike trezora banke kao on bi se tu krio kao Bakir, a ovaj bi ga pojeo da ih staviš sad da imaju isto godina i u to vrijeme..
Prica se isto tako da je vjerski fanatik a on to nije vec prica kao da je musliman fanatizam izvlace iz dzepa ljudi jer ga je tako lakše objasnit..
Eh sad kad sam završio s ovim da kazem da ja licno nisam nikakav vjernik i da kazem da su religije opcenito price za malu djecu i da bi se kontrolirala masa samim tim što su " osnovane " hiljadama godina unazad od ljudi iz pečina ti sve govori.
I da ima ih pun kurac što su izganjali pogodnosti nakon rata jer u vrijeme rata je bilo 270 hiljada aktivnih boraca dok danas nakon svega imaš skoro pola miliona, a da smo imali pola miliona pregazili bi četnike.
Ne govorim ja da je kriminalac vec da ima prošlost i dokazao se da ima muda i zbog toga guram ovu pricu oko rata jer znam stvari..
Ti i drugi pojedinci ga gledate kroz druge oci kao uhljebljenog i kao nekog ko je podignut da bude u politici što nije istina kontas..
Onaj postavlja slike trezora banke kao on bi se tu krio kao Bakir, a ovaj bi ga pojeo da ih staviš sad da imaju isto godina i u to vrijeme..
Prica se isto tako da je vjerski fanatik a on to nije vec prica kao da je musliman fanatizam izvlace iz dzepa ljudi jer ga je tako lakše objasnit..
Eh sad kad sam završio s ovim da kazem da ja licno nisam nikakav vjernik i da kazem da su religije opcenito price za malu djecu i da bi se kontrolirala masa samim tim što su " osnovane " hiljadama godina unazad od ljudi iz pečina ti sve govori.
I da ima ih pun kurac što su izganjali pogodnosti nakon rata jer u vrijeme rata je bilo 270 hiljada aktivnih boraca dok danas nakon svega imaš skoro pola miliona, a da smo imali pola miliona pregazili bi četnike.
- triconja
#3111 Re: Zahiragić opet jaše
Kriminalci su klinac moj odbranilinema me tamo wrote:Kriminalci su ti odbranili grad na pocetku rata...
Jebem ti velicanje hajduka
-
nema me tamo
#3112 Re: Zahiragić opet jaše
Da ti nije bilo kriminalaca vecinom prvih dana druga bi ti zastava bila.
To ptice na grani znaju.
To ptice na grani znaju.
- triconja
#3113 Re: Zahiragić opet jaše
velicanje hajdukanema me tamo wrote:Da ti nije bilo kriminalaca vecinom prvih dana druga bi ti zastava bila.
To ptice na grani znaju.
- ultima_palabra
#3114 Re: Zahiragić opet jaše
Pa jel Hare krimos? Reci nama koji nismo upoznati sa tim dijelom njegove karijere.nema me tamo wrote:Da ti nije bilo kriminalaca vecinom prvih dana druga bi ti zastava bila.
To ptice na grani znaju.
-
nema me tamo
#3115 Re: Zahiragić opet jaše
ultima_palabra wrote:Pa jel Hare krimos? Reci nama koji nismo upoznati sa tim dijelom njegove karijere.nema me tamo wrote:Da ti nije bilo kriminalaca vecinom prvih dana druga bi ti zastava bila.
To ptice na grani znaju.
Veci od Sarica
- ultima_palabra
#3116 Re: Zahiragić opet jaše
Jel ko El Chapo?
- vješalica
- piupiu
#3119 Re: Zahiragić opet jaše
Eh, toooo!!!! Toooo!!!!triconja wrote:Jebem ti velicanje hajduka![]()
![]()
-
Korisničkoime
#3120 Re: Zahiragić opet jaše
Mozel mi neko objasniti sta je namjerno rasparna odjeca, jel sad se ne smije na hlace na peglu obuci teniske ili obrnuto moja naj kombinacija na trenerku cipe.vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/unsa-donosi-ko ... e-302083#2
Ono jest neukusno ali hajd dokazi da je namjerno raspar.
- Bloo
- Globalna šefica
#3121 Re: Zahiragić opet jaše
Tetovaže?vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/unsa-donosi-ko ... e-302083#2
Kako namjeravaju odrasloj osobi zabraniti da se tetovira ili joj uskratiti ulazak na fakultet i prisustvovanje predavanju, a po tom osnovu?
- Bloo
- Globalna šefica
#3122 Re: Zahiragić opet jaše
Rasparana*Korisničkoime wrote:Mozel mi neko objasniti sta je namjerno rasparna odjeca, jel sad se ne smije na hlace na peglu obuci teniske ili obrnuto moja naj kombinacija na trenerku cipe.vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/unsa-donosi-ko ... e-302083#2
Ono jest neukusno ali hajd dokazi da je namjerno raspar.
-
kakavdanakneiskustvu
#3123 Re: Zahiragić opet jaše
smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
- sheilak
#3124 Re: Zahiragić opet jaše
Za trenerke i papuce se slazem sve ostalo je bezveze (r)
- ultima_palabra
#3125 Re: Zahiragić opet jaše
Konačno nešto pametno i od njega