?Kikibombona wrote:Ko ce naslijediti Hilari?
Ko bira?
Hoce li to biti bivsi gradonacelnik Njujorka?
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- ultima_palabra
#3101 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Pandakonda
#3102 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Na Bill Maher show-u Bernie je rekao kako će se kandidovat za senat 2018-e i ne odbacuje mogućnost da će se kandidovat za predsjednika 2020-e. On je najstariji od ovih kandidata ako se ne varam tako da ne znam u kakvom će stanju biti do 2020 
- Acid25
#3103 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo ga! Borac protiv masonaca i gušterskog establišmenta!
https://theintercept.com/2016/11/08/tru ... lobbyists/
But the Trump transition team is a who’s who of influence peddlers, including: energy adviser Michael Catanzaro, a lobbyist for Koch Industries and the Walt Disney Company; adviser Eric Ueland, a Senate Republican staffer who previously lobbied for Goldman Sachs; and Transition General Counsel William Palatucci, an attorney in New Jersey whose lobbying firm represents Aetna and Verizon. Rick Holt, Christine Ciccone, Rich Bagger, and Mike Ferguson are among the other corporate lobbyists helping to manage the transition effort.
https://theintercept.com/2016/11/08/tru ... lobbyists/
But the Trump transition team is a who’s who of influence peddlers, including: energy adviser Michael Catanzaro, a lobbyist for Koch Industries and the Walt Disney Company; adviser Eric Ueland, a Senate Republican staffer who previously lobbied for Goldman Sachs; and Transition General Counsel William Palatucci, an attorney in New Jersey whose lobbying firm represents Aetna and Verizon. Rick Holt, Christine Ciccone, Rich Bagger, and Mike Ferguson are among the other corporate lobbyists helping to manage the transition effort.
- Banksy
#3104 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Democrats prepare to elect new leader after Hillary Clinton defeat
http://indianexpress.com/article/world/ ... t-4376134/
Democrats’ First Big Decision Since the Election: Choosing a New Leader
http://time.com/4570158/democratic-part ... h-ellison/
Democrats Look to Fill Leadership Post After Election Defeat
http://www.bloomberg.com/politics/artic ... ion-defeat
-
zijancer
#3105 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zaboravih,
"I think the joke is on... I don’t know who the joke is on, really. I don’t even know if there is a joke."
- Kikibombona
#3106 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hilari Klinton - drzavna sekretarkaultima_palabra wrote:?Kikibombona wrote:Ko ce naslijediti Hilari?
Ko bira?
Rudi Djuliano - bivsi gradonacelnik Njujorka
Sta sam ofulao?
Vidim spominje se i nekakav Bolton, zaboravih mu ime. Zapamtio sam ga po FC Bolton. Kakav je on? Znam da je Djulijano konzervativac teski.
- stakasa
#3107 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Rudy je glavni kandidat za novog ministra vanjskih poslovaKikibombona wrote:Hilari Klinton - drzavna sekretarkaultima_palabra wrote:?Kikibombona wrote:Ko ce naslijediti Hilari?
Ko bira?
Sta sam ofulao?![]()
Vidim spominje se i nekakav Bolton, zaboravih mu ime. Zapamtio sam ga po FC Bolton. Kakav je on? Znam da je Djulijano konzervativac teski.
- ultima_palabra
#3108 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ofulao si da Hillary nije sekretarka već 4 godine... KerryKikibombona wrote:Hilari Klinton - drzavna sekretarkaultima_palabra wrote:?Kikibombona wrote:Ko ce naslijediti Hilari?
Ko bira?
Sta sam ofulao?![]()
Bolton je bio ambasador u UN-u za vrijeme Busha... lagao kad je god zinuo. Možda i veći jastreb od Rudyja.
- Kikibombona
#3109 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Aaaaaa... Totalno sam smetnuo da je Keri aktuelni DS.ultima_palabra wrote: Ofulao si da Hillary nije sekretarka već 4 godine... Kerry![]()
Bolton je bio ambasador u UN-u za vrijeme Busha... lagao kad je god zinuo. Možda i veći jastreb od Rudyja.
Znaci, Trampulja oko sebe okuplja teskase...
Svabe i Francuzi povracaju od muke. Dzonson ce se snaci, to je ljigo stari. Bice kao Bler Busu, potrckalo.
- Banksy
#3110 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
November 15,
Former New York City Mayor Rudy Giuliani was the favorite to be secretary of state in President-elect Donald Trump's administration, a senior Trump transition official said Monday.
The official told the Associated Press there was no real competition for the job and that it was Giuliani's if he wanted it. However, a second official cautioned that John Bolton, a former U.S. ambassador to the United Nations, remained in contention for the job.
Trumpovi izbori su predvidivi i poznati, zanimljivije je pratiti šta će biti s Demokratskom strankom, ko će je preuzeti, na koju stranu će otići i kako će se profilirati u budućnosti.
-
omar little
#3111 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kod mene u gradu poceli osvitati kukasti krizevi po zgradama i zeni na vratima kike iznad kriza.
sve je pod kontrolom, zvijer fasizma je cas posla vratit u mentalnu septicku jamu iz koje su je pustili. pis of fakin kejk.
jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
sve je pod kontrolom, zvijer fasizma je cas posla vratit u mentalnu septicku jamu iz koje su je pustili. pis of fakin kejk.
jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
- Acid25
#3112 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako će izgledati Donwalld.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3113 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zar si ti u amerikA?omar little wrote:kod mene u gradu poceli osvitati kukasti krizevi po zgradama i zeni na vratima kike iznad kriza.
-
omar little
#3114 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nisam, u tome je i poenta.Velkoski wrote:zar si ti u amerikA?omar little wrote:kod mene u gradu poceli osvitati kukasti krizevi po zgradama i zeni na vratima kike iznad kriza.
jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3115 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pih, već sam kont'o da ćeš da me vodiš u LA 
-
omar little
#3116 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne volim zapadnu obalu, ja sam east coast girl 
- Banksy
#3117 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kažu, ''dobro je što će ovaj nenadani događaj probuditi, mobilizirati i homogenizirati progresivne snage svijeta''.omar little wrote: jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
Tačno ne znam da li bih zaplakala ili se grohotom nasmijala.
-
Fudo387
#3118 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Banksy wrote:Kažu, ''dobro je što će ovaj nenadani događaj probuditi, mobilizirati i homogenizirati progresivne snage svijeta''.omar little wrote: jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
- Pandakonda
#3119 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hoće da obore drugi amandman (koji im daje pravo da nose oružije), a na kraju oni sami pozivaju na mobilizacijuBanksy wrote:Kažu, ''dobro je što će ovaj nenadani događaj probuditi, mobilizirati i homogenizirati progresivne snage svijeta''.omar little wrote: jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
-
Fudo387
- Banksy
#3121 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:Banksy wrote:Kažu, ''dobro je što će ovaj nenadani događaj probuditi, mobilizirati i homogenizirati progresivne snage svijeta''.omar little wrote: jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
- Tito_i_Partija
#3122 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Toliko od samoproglasenog novinara i navodnog "maestra fudbalskih dojava".omar little wrote:nisam, u tome je i poenta.Velkoski wrote:zar si ti u amerikA?omar little wrote:kod mene u gradu poceli osvitati kukasti krizevi po zgradama i zeni na vratima kike iznad kriza.
jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.![]()
Mozda mu idu slike bolje nego rijeci? Haj' da vidimo. Clue # 1:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3123 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
što bih ja znao đe omar živi cc, još ne spavam na Barcinoj temi
mosa west coast btw

mosa west coast btw
-
omar little
#3124 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ih. mobilization and homogenization will be tremendous. huge. so much togetherness; safety pins, hashtags, memes and everything.Banksy wrote:Kažu, ''dobro je što će ovaj nenadani događaj probuditi, mobilizirati i homogenizirati progresivne snage svijeta''.omar little wrote: jadni smo svi mi sto ovisimo o demokratama koji glavu iz vlastite i neoliberalne guzice niti su u stanju niti ce izvaditi.
-
daddy-kool
#3125 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kaže ne treba se plaho sikirat - poredi dolazak Trumpa sa kugom, holokaustom, Hirošimom ...Fudo387 wrote:Ne treba se plaho sekirat'
http://www.huffingtonpost.com/tobias-st ... 79774.html?
...sta je tu je.