Niemand wrote:Vatever.
nije valjda da si se to naljutila
Moderator: _BataZiv_0809
Niemand wrote:Vatever.
meni vokali odvlače pažnju, al instrumentalna muzika, posebno ona mirna, relaksirajuća, pomaže mi kod čitanja suhoparnog štivaOmmadawn wrote:Ne. Baš kad čitam onda mi muzika odvlači koncentraciju tako da to je jedini momenat kad mi muzika ne odgovara.medvjed23 wrote:fino![]()
taman mi treba neka muzička podloga za čitanje stručnih tekstova.. beletristiku mogu i više volim nasuho![]()
slušate li vi šta kad čitate?
Tesko mi je replicirat sa mobitelaJohn Cleese wrote:Zecija sapa bi, u ovom slucaju, bila djelotvornijadale cooper wrote:Sad će Bloo strahovati da se ne probudi sa konjskom glavom u krevetu.![]()
![]()
Cuj muzika za citanjemedvjed23 wrote:baš nešto na tragu toga htjedoh dodati: kad tražim muziku za čitanje, bolje ću rezultate dobiti ako ukucam "music for sleeping" nego "music for reading"
medvjed23 wrote:jest jest, i onda u svakom drugom redu prevoda neki ninov stih..
medvjed23 wrote:preslušah do 2:04 i mislim da nema potrebe da dalje slušam![]()
elem, uzimajući u obzir specifičnosti novonastale situvacije, smatram da je vrijeme za taktičko povlačenje

Samo nemoj pustati onu Let it burnOmmadawn wrote:Kad spremam neko određeno jelo, biram koju ću muziku uz to slušati. Obično to ide preko vinila ali nerijetko puštam radio - streaming nekih stanica, ovisno šta spremam. Čini mi se da jelo uvijek ispadne ukusnije.
No, no, no. I love cats!Bloo wrote:Dale ce da sizi kad vidi slike maca