desava se mnogo stosta u Allahovo ime a Allah nema nista sa tim, nego naprotiv ce takve da kazni koji u njegovo ime rade stvari koje on nije propisao, i to zestoko da kazni jer Allaha ugone u laz.aditon wrote:Ti ovdje lažeš kad negiraš da se ovo ne dešava u Allahovo ime. Takvi kao ti i interpretiraju Kur'an na takav način te dolazi do ovakvih stvari. Dok ovo pišem to se negdje upravo dešava. A opet ponavljam, žena je za Allaha potrošna roba, tj upravu je čovjek kad kaže da 4 žene nemaju moć tj njihove riječi nemaju snagu i težinu kao nešto što muškarac kaže.Smrcak15 wrote:teske gluposti valjas, a i lazi ujedno, cuj da bicuju silovanu osobu, pa de mi molim daj neki hadis pa makar i apokrifan koji dozvoljava bicevanje silovane osobeAli Allah nas voli sve, samo eto, tu i tamo nas mora prepadati i kažnjavati, teška srca, jer ne klanjamo
![]()
problem sa tobom sto sve naopako razumijes, i to ti godi sto naopako razumijes a ne postavljas stvari na prava mjesta
jer tebi godi da plojujes po Allahu, a ne uptias se dali je Alah ikad ili muhammed propisao da se silovana zena bicuje
cak sta vise znas li ti covjece sta Allah kaze za silovanu zenu u Kuranu:
24:33.... I ne nagonite robinje svoje da se bludom bave – a one žele biti čestite – da biste stekli prolazna dobra ovoga svijeta; a ako ih neko na to prisili, Allah će im, zato što su bile primorane, oprostiti i prema njima smilostan biti.
ispisi ovo i stavi na zid da citas svaku noc pred spavanje.
Ako Allah licno kaze da ce se smilovati silovanoj zeni kako onda ti mozes lagati i tvrditi da je bicavanje zene sastavni dio islama, pusti mi to sto neko radi to, u ovim ludim vremenima neduzne glave se sijecu radi Allaha a Allah nema nista sa tim, pa hocemo li Allaha optuziti za nedjela ljudi, kako li samo naopako postavljas stvari i onda se cudis sto nevjerujes kad frcaju strawman argumenti iz Tebe.
nacrtas sam sliku i onda opalis paljbu po njoj, a ja ti kazem, nemam nista sa tom sliku , slika predstavlja skroz suprotno od onoga sto vjerujem.