Tocno. No ovim im je otvoren put. Hiljade ako ne i desetine hiljada se izmesalo sa izbeglicama "izgubilo" dokumenta i krenulo put Nemacke. Pazi nije meni problem, oni ne zele ostati ovde kod nas i srecan im put ali meni je vrlo glupo i neodgovorno pustiti desetine hiljada ljudi bez dokumenata da predju 4-5 granice.Connaisseur Karlin wrote:
Postojanje ileglanih ekonomskih imigranata nije novost,a oni su odvek dio migarcije .
Naprotiv, meni je nelogicno ne dati obrazlozenje zasto ih je pozvala u ime cele EU. Opet, meni nije problem, ali razumem Istocnjake jer oni nju nisu glasali za precednika Evrope a ona im nije dala nikakvo obrazlozenje. Imaju se pravo ljutiti.Connaisseur Karlin wrote: markel ih je pozvala sa ciljem koji nam nije nikak javno objasnjen,zato je nelogicno osudjivati rad osobe ,o kojem ne znamo detalje.
Sve neka je njen motiv bio iz ciste humanosti, i slepac bi video da ce reakcije biti negative.
Osim ako joj cilj nije ujediniti Evropu kroz rast desnice i pretvaranja EU u Cetvrti Rajh