Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3101 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa mislim da je i Bog informisan o Amelu Ćuriću i njegovoj pobjedi, količina spama na Fejsbuku k'o da se Isus ponovo pojavio negdje.
Kul smo jer ne gledamo TV uopšte, 2015. godina, jbg.
Kul smo jer ne gledamo TV uopšte, 2015. godina, jbg.
- avetinja
#3102 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na Zvezdama Granda se može napraviti dobra karijera. Samo što je kod njih takva situacija da većina pobjednika ne naprave karijeru, dok ostali finalisti postanu popularni._BataZiv_0809 wrote:A realno ko je to napravio karijeru nakon pobjede u nekom od ovih takmicenja?
I fakat me broj ovih takmicenja podsjeca na hiperprodukciju kadraa la univerzitet travnik/vitez/kiseljak
- insomnia78
#3103 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kolega, za zareze i k tome slicno imamo temu o lingvistiKiMuhamed Đakmić wrote:Možeš li još koju rečenicu spojiti u ovu jednu uz pomoć zareza?Velkoski wrote:Domaćih "umjetnika" nema jer jednostavno ne znaju napraviti ništa mainstream, jebiga. U biti najpopularniji su reperi, al' su sad u zatvoru svi.![]()
![]()
Nemamo ni lijepih žena na estradi, pa da makar to prodamo, jbt najpopularnija stvar koju smo "izveli" je Senada Nurkić. Mi smo najluzerskiji ex-Yu narod i to je sada već fakt.
I ultima, to je to, TV nisam upalio, brat bratu, pet godina, sinoć da nije bilo statusa o Ćuriću k'o da je Bajram ne bih ni znao da je pobijedio na nekom antimultitalentshowu.
Mleet-u, mislio sam reci da su sipci gori al sam se sjetiJo Rite Ora
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3104 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote: Kolega, za zareze i k tome slicno imamo temu o lingvistiKi
Mleet-u, mislio sam reci da su sipci gori al sam se sjetiJo Rite Ora

-
dezurni_ucenik
#3106 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Point. wrote:To je sad in. Ne gledaju se talent emisije al se sve zna o njima.
Ne gledam talent emisije. I ako znam nesto, to je zato sto dosta ljudi na fejsbuk pisu statuse o njima.
- ultima_palabra
#3107 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemam ni FB... ja sam saznao od Kljiksa 
-
dezurni_ucenik
#3108 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Ma niđe veze fakat... neko se fura da je urban i onda sjedne ispred TV-a i sluša kako neko prepjevava "da te bogdo ne volim"dezurni_ucenik wrote:Toliko muzike na svijetu, pa da bi pretrazio bandcamp trebali bi godine i godine, a ovdje se pojedinci svezali talent emisija. Ko da su one mjerilo necega. Paula Abdul u ziriju - EJ NAJEZIO SAM SE. Pjevaljka koja je isfurana sa pocetkom devedesetih godina.I vidici završavaju na Merlinu, Joksimoviću ili One Direction... pa jebemuled, makar je danas sve dostupno,
Generalno ne kontam omladinu kojoj TV natura program, hajd što moji starci gledaju televiziju jer ne znaju za torrente i streamove... ali za ove informatički obrazovane je to fakat lijenost i zapuštenost. Ja jutros prvi put čuo da postoji taj X Factor
I na kraju krajeva, taj isti Amel Curic pjeva redovno po Sarajevu zadnjih deset i kusur godina. Od bivseg SA Kluba, Undergrounda, Sloge ...
Jesu li ikad otisli na njegov nastup? Sumnjam. Jesu li kupili njegov album "Urnebes" da ga malo poguraju. Sumnjam, ali zato 2015.godine, svi su odjednom ludi za njim. Bio predmet sprdnje i zajebancije zajedno sa Kicetom, sad odjednom svi ga gotive.
- JThomas
#3109 Re: Popularne stvari koje ne kontam
na svakim radio vijestima na svakom radiju danas, bez obzira koliko kratkim, pomenuto je da je amel ćurić pobijedio na x faktoru. znači i da ne čitam vijesti na internetu (također na naslovnici svih portala) saznao bi vozeći se na posao, htio-ne htio, pokušavajući što prije doći do muzike.
- ultima_palabra
#3110 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma to je ono "hajmo glasat za našeg"... ljudi su glasali i za Memudezurni_ucenik wrote:ultima_palabra wrote:Ma niđe veze fakat... neko se fura da je urban i onda sjedne ispred TV-a i sluša kako neko prepjevava "da te bogdo ne volim"dezurni_ucenik wrote:Toliko muzike na svijetu, pa da bi pretrazio bandcamp trebali bi godine i godine, a ovdje se pojedinci svezali talent emisija. Ko da su one mjerilo necega. Paula Abdul u ziriju - EJ NAJEZIO SAM SE. Pjevaljka koja je isfurana sa pocetkom devedesetih godina.I vidici završavaju na Merlinu, Joksimoviću ili One Direction... pa jebemuled, makar je danas sve dostupno,
Generalno ne kontam omladinu kojoj TV natura program, hajd što moji starci gledaju televiziju jer ne znaju za torrente i streamove... ali za ove informatički obrazovane je to fakat lijenost i zapuštenost. Ja jutros prvi put čuo da postoji taj X Factor
I na kraju krajeva, taj isti Amel Curic pjeva redovno po Sarajevu zadnjih deset i kusur godina. Od bivseg SA Kluba, Undergrounda, Sloge ...
Jesu li ikad otisli na njegov nastup? Sumnjam. Jesu li kupili njegov album "Urnebes" da ga malo poguraju. Sumnjam, ali zato 2015.godine, svi su odjednom ludi za njim. Bio predmet sprdnje i zajebancije zajedno sa Kicetom, sad odjednom svi ga gotive.
-
pashasolidni
#3111 Re: Popularne stvari koje ne kontam
gdje se Kiceta sjeti ovaj...Enver Lugavic 
-
dezurni_ucenik
#3112 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma to je ono "hajmo glasat za našeg"... ljudi su glasali i za Memuultima_palabra wrote:ultima_palabra wrote:Ma niđe veze fakat... neko se fura da je urban i onda sjedne ispred TV-a i sluša kako neko prepjevava "da te bogdo ne volim"dezurni_ucenik wrote:Toliko muzike na svijetu, pa da bi pretrazio bandcamp trebali bi godine i godine, a ovdje se pojedinci svezali talent emisija. Ko da su one mjerilo necega. Paula Abdul u ziriju - EJ NAJEZIO SAM SE. Pjevaljka koja je isfurana sa pocetkom devedesetih godina.I vidici završavaju na Merlinu, Joksimoviću ili One Direction... pa jebemuled, makar je danas sve dostupno,
I iduce godine neki novi Amel, mozda neka Amela i tako u krug. Ako gotive Curica, kad izda sljedeci album, fino u prvi cd shop i kupite, bez torenata i guzovace muzike. Ako ga respektujete, kupite njegova izdanja.
Al' Keith Urban u ziriju talent emisija.
-
dezurni_ucenik
#3113 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pashasolidni wrote:gdje se Kiceta sjeti ovaj...Enver Lugavic
Ma znam da su bili haveri, zajedno nastupali
- uglavnomja
#3114 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dezurni_ucenik wrote: Bio predmet sprdnje i zajebancije zajedno sa Kicetom, sad odjednom svi ga gotive.
a dje to?
prvi talent show u regiji, bas bio interesantan i kvalitetan, bar meni i to pred kraj. a do kraja se gledalo zbog smijanja kakvih je sve likova dolazilo. amel, a i kice su dokazali da znaju pjevati i ona jedna zenska krakte kose sto je pjevala par stvari sto naginju na jazz, ne mislim na onu suvanu ili kako se zove, ona je bas taraba, ne znam kako je prosla do kraja.
i paralelno isao isti show na novoj tv u hrvatskoj, pa su malo gostovali vamo tamo. i kod njih pobijedio lik sa slicnim izborom muzike, klinac neki od mandarina iz metkovica. nije amelu ni do koljena sto se tice pjevanja.
nije bilo tad fb, ali svi su pricali o tome. i nije bio "medjunarodni" show, nego samo bosanski. realno, kice je bio par miliona puta simapticniji lik, ali amel bolje pjeva.
i to bi bilo sve od mog iskustva sa tim showovima
kad su pocela djeca od 12-13 godina, curice obucene kao kuravice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3115 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rafael Dropulić pobijedio.
Realno, Saša, Tin i Kedžo bili najbolji.

Jebo te, ja bio četvrti osnovne, ove antimultitalent karine i jesu za taj intelektualni nivo.
Realno, Saša, Tin i Kedžo bili najbolji.
Jebo te, ja bio četvrti osnovne, ove antimultitalent karine i jesu za taj intelektualni nivo.
Last edited by Velkoski on 22/06/2015 23:40, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#3116 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ta kratko osisana je Jelena. Ja mislim da pjeva trenutno u Monumentu.uglavnomja wrote:dezurni_ucenik wrote: Bio predmet sprdnje i zajebancije zajedno sa Kicetom, sad odjednom svi ga gotive.
a dje to?
prvi talent show u regiji, bas bio interesantan i kvalitetan, bar meni i to pred kraj. a do kraja se gledalo zbog smijanja kakvih je sve likova dolazilo. amel, a i kice su dokazali da znaju pjevati i ona jedna zenska krakte kose sto je pjevala par stvari sto naginju na jazz, ne mislim na onu suvanu ili kako se zove, ona je bas taraba, ne znam kako je prosla do kraja.
i paralelno isao isti show na novoj tv u hrvatskoj, pa su malo gostovali vamo tamo. i kod njih pobijedio lik sa slicnim izborom muzike, klinac neki od mandarina iz metkovica. nije amelu ni do koljena sto se tice pjevanja.
nije bilo tad fb, ali svi su pricali o tome. i nije bio "medjunarodni" show, nego samo bosanski. realno, kice je bio par miliona puta simapticniji lik, ali amel bolje pjeva.
i to bi bilo sve od mog iskustva sa tim showovima![]()
kad su pocela djeca od 12-13 godina, curice obucene kao kuravice![]()
da mekecu i njacu
-
pashasolidni
#3117 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma sjecam se...kako je Kice tad izgledao svjezh,danas bi trebao izgledati kao stogodishnjakdezurni_ucenik wrote:pashasolidni wrote:gdje se Kiceta sjeti ovaj...Enver Lugavic
Ma znam da su bili haveri, zajedno nastupali. Sjecam se plakata za njihove svirke.
- ultima_palabra
#3118 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Natali i Nera PanteraVelkoski wrote:Rafael Dropulić pobijedio.![]()
Realno, Saša, Tin i Kedžo bili najbolji.![]()
- uglavnomja
#3119 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:Rafael Dropulić pobijedio.![]()
a hebote dje ih izvuce, pa jos ovaj doda neru i onu drugu
gurala joj nova tv neki spotic sa brodicima ... a veze zenska s pjevanjem nema.
- dječak sa šibicama
#3120 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dizdarka je napravila solidnu karijeru, Rafo propao, Nera snimila jednu pjesmu sto ja pamtim, Sasa Tin i Kedzo ko neki pokusaj Bekstribojsa.
Onaj Sasa isti Neil Patrick, ko da ih je ista mati rodila.

Onaj Sasa isti Neil Patrick, ko da ih je ista mati rodila.

- ćiribiribela
#3121 Re: Popularne stvari koje ne kontam
3 6 5 je proslo danaaaa, bez tebeee boljeee sammm 
-
dezurni_ucenik
#3122 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ćiribiribela wrote:3 6 5 je proslo danaaaa, bez tebeee boljeee sammm
Je li se to javljas iz svijeta lucidnih snova ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3123 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moja memorija je i moje prokletstvo.uglavnomja wrote:Velkoski wrote:Rafael Dropulić pobijedio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hebote dje ih izvuce, pa jos ovaj doda neru i onu drugu![]()
![]()
![]()
gurala joj nova tv neki spotic sa brodicima ... a veze zenska s pjevanjem nema.
Nera pjeva ono centar svita
- Cherry-Cherry
#3124 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jedino je Natali uspjela. Mislim, nije sad da je neki gigant, ali je koliko-toliko uspjela.
-
Gabrielo
#3125 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U kojeg si zaljubljena bila?ćiribiribela wrote:3 6 5 je proslo danaaaa, bez tebeee boljeee sammm