Grčka katastrofa od reprezentacije. Ne bi me čudilo da u sljedećim kvalifikacijama prorade, s obzirom kakvi smo pehovi.
EDIT: 3:3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jedu mudainsaneinthebrain wrote:pljuste crvendaci u beogradu
50+ kvota na 7 golova.Logovan wrote:Između Grčke i Mađarske ne prestaju pljuštati golovi i preokreti. Očekujem da se desi još jedan preokret i da padnu jedno 4 gola.
ima, al nije isti ko onaj sa albancima.insaneinthebrain wrote:ima li prenos na ptpc-u da gledam onog cetnika. srpski junaci sa dva igraca manje pruzaju 'erojski otpor svetskoj velesili portugalu
Nije to po meni jos gotovo! Bar teoretski. Grcka i s pobjedom posljednja, Madjarima se brisu bodovi s njima jer Farani imaju bolju gol razliku za peto mjesto, ali su i dalje Madjari prvi u borbi za trece mjesto! E, sad koliko je realno da ni Hrvati ni Ukrajina ne dobiju!House wrote:4:3
mađari u baražu
Naravno da nije isti, onog sad negdje vodom posipaju i daju mu kocku šećera. Albanija se plasirala na EURO. Kreten neku večer se namjerno cereči i prkosi a večeras "njegovi" ostaju a Albanci idu dalje.baxul wrote:ima, al nije isti ko onaj sa albancima.insaneinthebrain wrote:ima li prenos na ptpc-u da gledam onog cetnika. srpski junaci sa dva igraca manje pruzaju 'erojski otpor svetskoj velesili portugalu
hrvati nikako ne mogu biti treci najbolji i dzabe ih spominjesshake69 wrote:Nije to po meni jos gotovo! Bar teoretski. Grcka i s pobjedom posljednja, Madjarima se brisu bodovi s njima jer Farani imaju bolju gol razliku za peto mjesto, ali su i dalje Madjari prvi u borbi za trece mjesto! E, sad koliko je realno da ni Hrvati ni Ukrajina ne dobiju!House wrote:4:3
mađari u baražu
Kaze covjek ovako: Od 2010. nismo dobili ekipu koja je bila nosioc grupeinsaneinthebrain wrote:ima li prenos na ptpc-u da gledam onog cetnika. srpski junaci sa dva igraca manje pruzaju 'erojski otpor svetskoj velesili portugalu
Neko je dobre pare klepio na kladari.Partijaner wrote:50+ kvota na 7 golova.Logovan wrote:Između Grčke i Mađarske ne prestaju pljuštati golovi i preokreti. Očekujem da se desi još jedan preokret i da padnu jedno 4 gola.
ah, da samo jos ukrajina mozeinsaneinthebrain wrote:hrvati nikako ne mogu biti treci najbolji i dzabe ih spominjesshake69 wrote:Nije to po meni jos gotovo! Bar teoretski. Grcka i s pobjedom posljednja, Madjarima se brisu bodovi s njima jer Farani imaju bolju gol razliku za peto mjesto, ali su i dalje Madjari prvi u borbi za trece mjesto! E, sad koliko je realno da ni Hrvati ni Ukrajina ne dobiju!House wrote:4:3
mađari u baražu
Mađarska, jer se brisu bodovi sa zadnjom reprezentacijom.shake69 wrote:A dobije Norveska Italiju a Hrvatska Maltu i ko je najbolji treci tada, ako izuzmemo da Ukrajina nece pobijediti Sopaniju?insaneinthebrain wrote:hrvati nikako ne mogu biti treci najbolji i dzabe ih spominjesshake69 wrote: Nije to po meni jos gotovo! Bar teoretski. Grcka i s pobjedom posljednja, Madjarima se brisu bodovi s njima jer Farani imaju bolju gol razliku za peto mjesto, ali su i dalje Madjari prvi u borbi za trece mjesto! E, sad koliko je realno da ni Hrvati ni Ukrajina ne dobiju!
Kaže hladno kad su izjednačili da bi se borili za direktan plasman na EP da ih ne 'eba dron u BeograduTomahawk11 wrote:Kaze covjek ovako: Od 2010. nismo dobili ekipu koja je bila nosioc grupeinsaneinthebrain wrote:ima li prenos na ptpc-u da gledam onog cetnika. srpski junaci sa dva igraca manje pruzaju 'erojski otpor svetskoj velesili portugalu![]()
A onda....od kad se raspala SFRJ, tj. ostale Sr i CG, nismo dobili jacu reprezentaciju na domacem terenu![]()
Al dobro, danas je pobijedio Novak Djokovic![]()
![]()
![]()
Pa majku mu, kazes fino, mi smo sramota, 4 jbna boda, al jok....mada je i to ''mi'' upitno, al eto, nek mu/im bude
nema ništa gore nego kad se kepeci nafuraju da su veličinapalermo wrote:Novi format je dobar i doprinosi širenju fudbala kao jednoj od najvažnijih stvari u životu ljudi. Platini je očito vizionar i ko god ga zamijeni sasvim sigurno neće pokušati da vraća na staro.Romanista 101% wrote:ove "male" repke trebaju graditi spomenik Platiniju jer ne bi nikad vidjeli EP da ovaj nije prosirio broj ucesnika
ali posto je Plati(mi)ni blize zatvoru nego novom mandatu ne bi cudilo ako dodje neko normalan da opet vrati na 16 ucesnika
Mislim da je liga šampiona i zatvoreni krug koji su tamo stvorili moćni klubovi jedna dobra lekcija ovima koji odlučuju o fudbalu i njegovoj budućnosti.
I nikako mi nije jasno zašto smetaju nekom male reprezentacije.