Moj Burece, da ne bude to ipak ganjanje pocasnih golova u zadnjim minutama prije nego li gol za pobjedu!burek_in_space wrote:Ma ovo ja u stilu LSD-anorth wrote:
Ne "meremo" mi moj bureče 4 komada realno dati Pofaličkom, ali neka želja je 1-1 do 89 minute i onda Husejinović ili Krpić za pokisla lica "nepobjedivih".....Brko je priželjkivao derbi konačno sa golovima pa pošto oni prošli nisu znali da daju, nego smo mi sami sebi morali dati, a derbi prije toga nisu mogli Sarajevu koje je imalo 9 igrača gola dati, red je da napuhanom riđobrkom ispunimo želju da bude derbi sa golovima....
![]()
A lichno sam stava da ce sutra biti 2-2, nazhalost.
Nazhalot zato shto ce fuliti neko uzadnjim sekundama mecha, za nashu pobjedu.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3101 Re: Sarajevski derbi
-
elSaik
#3102 Re: Sarajevski derbi
Dominirati ne znači uvijek nabijati protivnika velikom razlikom.KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
Bodovno najuspješnji klub u historiji Bundeslige:
BVB
vs Bayern 1:0 1:0
vs Schalke 2:1 2:0
vs Gladbach 2:0 1:1
vs Bayer 1:0 0:0
vs Stuttgart 4:4 1:1
6-4-0
Usporedba:
Željezničar
vs Široki 1:2 1:0
vs Sarajevo 1:0 _:_
vs Borac 3:0 1:0
vs Olimpik 1:0 0:0
vs Zrinjski 3:3 0:0
5-3-1
-
ibizza
#3103 Re: Sarajevski derbi
Joooooooooj jedva cekam da se zavrsi tekma,strrumfova nece biti 5 dana na forumu.
- burek_in_space
#3104 Re: Sarajevski derbi
Ondanisu pochasni, nego za remiBHF_Manijak wrote:
Moj Burece, da ne bude to ipak ganjanje pocasnih golova u zadnjim minutama prije nego li gol za pobjedu!
U svakom sluchaju, meni je zhao shto vam ja to moram reci, ali sutra se zavrshava niz nepobjedivosti Zheljeznichara, imam pouzdane informacije, i ne bih imenovao svoj izvor. Samo cu reci da ima brkove i sin je jednog poznatog chike.
-
caros
#3105 Re: Sarajevski derbi
ultima_palabra wrote:Stand-up komedija...
Jest jest, tako je
- Tvrtko II Kotromanić
#3106 Re: Sarajevski derbi
caros wrote:Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ.ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
de ba, nismo djeca, nemoj mi te internet huliganske price
- LunaLati
#3107 Re: Sarajevski derbi
Ma nek sutra bude dobra utakmica, nek bude golova, nek ne bude pregrubih startova, nek bude finog navijanja bez onih glupih, debilnih, jadnih, nepotrebnih uvreda sa sa ničije strane, nek igrači i navijači daju sve od sebe da derbi polako vrati stari sjaj.
Derbi ko derbi uvijek je nezahvalno prognozirati kad jedna lopta il trenutak inspiracije jednog igrača može srušiti snove i nade onom drugom.
Mi smo za ovu sezonu dio svojih snova ostvarili i ponosni smo na naše momke, ponosni na svog napuhanog riđobradog ublehaša , valjda ćete u budućnosti i vi to isto moći reći za svoje.
Derbi ko derbi uvijek je nezahvalno prognozirati kad jedna lopta il trenutak inspiracije jednog igrača može srušiti snove i nade onom drugom.
Mi smo za ovu sezonu dio svojih snova ostvarili i ponosni smo na naše momke, ponosni na svog napuhanog riđobradog ublehaša , valjda ćete u budućnosti i vi to isto moći reći za svoje.
-
caros
#3108 Re: Sarajevski derbi
Dobro, priča je internet huliganska. 
- Šibicar
#3109 Re: Sarajevski derbi
burek_in_space wrote:Nemoj spammatiŠibicar wrote:Kažu sutra se na koševu snima Titanik 3,očekuje se brodolom i potop malenih.
Husejnović jutros vidjen pijan i opljačkan ispred jednog sarajevskog lokala.

- burek_in_space
#3110 Re: Sarajevski derbi
Sad vec imash opomenu pred ban
Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati.

Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati.
- Donau
#3111 Re: Sarajevski derbi
Sutra, u ova doba, bebice sa Grvabice će fino da spavaju na uplakanim jastucima. 
-
north
#3112 Re: Sarajevski derbi
Jao šibicaru taman ad stavim zalogaj u usta i ti ovaj fuj stavljaš, sram te bilo
Vala mi onaj zadrti primitivac Bešlija koji bi samo da se svađa i bije nije daleko od ovoga, samo što je Said doktor fudbala za masnu kosu...
Vala mi onaj zadrti primitivac Bešlija koji bi samo da se svađa i bije nije daleko od ovoga, samo što je Said doktor fudbala za masnu kosu...
- just principe
#3113 Re: Sarajevski derbi
i ko je pobjedio u vasem nadmudrivanju ?
- Donau
#3114 Re: Sarajevski derbi
Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji

sa foruma fksinfo.com

sa foruma fksinfo.com
- M10A4EVER
#3115 Re: Sarajevski derbi
Sutra je derbi covjece, o cemu ti?just principe wrote:i ko je pobjedio u vasem nadmudrivanju ?
- CASUALE
#3116 Re: Sarajevski derbi
Ja ove likove iznad 10000 postova ne uzimam zaozbiljno po meni su to obicni simpatizeri a ne navijaci,ne uzimajuci u obzir moderatore.
- M10A4EVER
#3117 Re: Sarajevski derbi
Ko je kriv sto vam je ta prostorija od par kvadrata (koja je btw i sve sto imate u posjedu) tako mala pa se i reklama mora skuciti...Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji
sa foruma fksinfo.com
- ultima_palabra
#3118 Re: Sarajevski derbi
Objektivno, ovakav scenario vam nikako ne odgovara... obično pritisak pred derbi anulira razliku u kvalitetu, a pritiska kod nas sada nema, titula osvojena a kup se smješi
S druge strane vi tovarite dodatni pritisak na igrače, kao neki spas sezone ako se pobijedi
A oni ionako dobro ne reaguju na to (sjetimo se Mirzinih izjava za prazne tribine
)
1-3 bi bio neki realan odraz snaga u ovom trenutku.
S druge strane vi tovarite dodatni pritisak na igrače, kao neki spas sezone ako se pobijedi
1-3 bi bio neki realan odraz snaga u ovom trenutku.
-
Pitari-CHWIILA
-
north
#3120 Re: Sarajevski derbi
Malo ne pratiš vijesti ili ne čitaš pomno, radi se o prostorijama ASA-e u sklopu kojih je ŠKODA Auto, tako da tužba ima osnovaM10A4EVER wrote:Ko je kriv sto vam je ta prostorija od par kvadrata (koja je btw i sve sto imate u posjedu) tako mala pa se i reklama mora skuciti...Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji
sa foruma fksinfo.com
- Šibicar
#3121 Re: Sarajevski derbi
Ne možeš ti mene nabanovati kol'ko ja mogu naspamovati.burek_in_space wrote:Sad vec imash opomenu pred ban![]()
Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati.![]()
Nemoj zajebavati baš je moćan prizor.north wrote:Jao šibicaru taman ad stavim zalogaj u usta i ti ovaj fuj stavljaš, sram te bilo![]()
- Donau
#3122 Re: Sarajevski derbi
Ovo u prostorijama Škode.M10A4EVER wrote:Ko je kriv sto vam je ta prostorija od par kvadrata (koja je btw i sve sto imate u posjedu) tako mala pa se i reklama mora skuciti...Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji
sa foruma fksinfo.com
- M10A4EVER
#3123 Re: Sarajevski derbi
Ups, pa to nisu vase prostorije...
Valjda se ni ovo malo zastave onda ne bi moglo vidjeti!
Valjda se ni ovo malo zastave onda ne bi moglo vidjeti!
- ganjeta
#3124 Re: Sarajevski derbi
Ne laži vraženorth wrote:Mi smo svoju avliju davno pomeli i od tada je dominacija kada je tribina u pitanju, vi svoju tek treba da pometete, ....ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
A vidjećemo sutra koliko je to sjever u krizi
A ono lafo smijeTvrtko II Kotromanić wrote:caros wrote:Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ.ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.![]()
de ba, nismo djeca, nemoj mi te internet huliganske price
- Salah ad-Din
#3125 Re: Sarajevski derbi
Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji
sa foruma fksinfo.com
E svaka cast za ovo, pa naravno da ce staviti zastavice Sarajeva i Perutnine Ptuj, nece se ofirati sa Zeljinim zastavicama