manekenka u penziji wrote:Koliko je zivahan, može li dočekati da se razvedem?
Žene pitaju žene
-
sha_ba
#3101 Re: Žene pitaju žene
- manekenka u penziji
#3102 Re: Žene pitaju žene
Caka je da mu treba žena radi nasljeđivanja porodične peMzije, jelte.
Ma dajte, manite se morala i "ne bih ja, ja sam poštena". Brak svakako neće konzumirati a 900 KM nije malo.
Koliko samo žena iz porodica sehida ima vanbračnu zajednicu a prima naknadu, i nek primaju. Da im je barem veća.
Sto se mene tice, ovako na prvu, nisu male pare a djevojka može uvijek imati pravog muza osim "na papiru". Mada, i to se kod hodze može srediti.
Ma dajte, manite se morala i "ne bih ja, ja sam poštena". Brak svakako neće konzumirati a 900 KM nije malo.
Koliko samo žena iz porodica sehida ima vanbračnu zajednicu a prima naknadu, i nek primaju. Da im je barem veća.
Sto se mene tice, ovako na prvu, nisu male pare a djevojka može uvijek imati pravog muza osim "na papiru". Mada, i to se kod hodze može srediti.
- Big Ang
#3103 Re: Žene pitaju žene
joooj wrote:Situacija je slijedeca. Mlada si. Dobijes ponudu da se "udas" za covjeka od 90 godina. Ne moram ni govoriti da su mu dani odbrojani. On ne trazi nista od tebe, cak ne moras ni zivjeti s njim. Samo poslije njegove smrti, djeci moras davati dio njegove penzije, a tebi ostaje 900 KM do kraja tvog zivota, naravno ako se ne udas.![]()
Da li bi uzele neko vrijeme i razmislile o tome ili bi kategoricki odbile!?
de mi broj njegov
- sheilak
#3104 Re: Žene pitaju žene
joooj wrote:Situacija je slijedeca. Mlada si. Dobijes ponudu da se "udas" za covjeka od 90 godina. Ne moram ni govoriti da su mu dani odbrojani. On ne trazi nista od tebe, cak ne moras ni zivjeti s njim. Samo poslije njegove smrti, djeci moras davati dio njegove penzije, a tebi ostaje 900 KM do kraja tvog zivota, naravno ako se ne udas.![]()
fuj. em star, em penzioner. em samo 900 KM?
fakat.Eurosa wrote:Pa u cemu je caka? On hoce da obezbjedi djecu s to malo para,sto bi dobijali od nje,pa mu kao treba zena da naslijedi penziju i dotira djecu? Ako je njemu 90, jbt kolika su djeca? 60,70?
- ja nisam ja
#3105 Re: Žene pitaju žene
Ima li dedo broj telefona hehe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- dobar osjecaj
#3106 Re: Žene pitaju žene
Samo u slucaju jednog susjeda koji zeli formalno ozeniti jednu djevojku s posebnim potrebama da bi joj ostavio penziju i da bi njena majka imala bolje uslove da se brine za nju, razumijem ovakve oblike prevare. Inace, ne razumijem sklonost bogaljizaciji u mladjoj zivotnoj dobi.joooj wrote:Situacija je slijedeca. Mlada si. Dobijes ponudu da se "udas" za covjeka od 90 godina. Ne moram ni govoriti da su mu dani odbrojani. On ne trazi nista od tebe, cak ne moras ni zivjeti s njim. Samo poslije njegove smrti, djeci moras davati dio njegove penzije, a tebi ostaje 900 KM do kraja tvog zivota, naravno ako se ne udas.![]()
-
vjetropirka
#3107 Re: Žene pitaju žene
đe ste ženice
treba mi preporuka za udobne patike,cipele ..neku obuću ..
idem na neko turističko putovanje , i treba mi udobna obuća za duže hodanje
- Big Ang
#3108 Re: Žene pitaju žene
kolko para?vjetropirka wrote:đe ste ženice![]()
- dobar osjecaj
#3109 Re: Žene pitaju žene
Vidjeh danas u Deichmannu sasvim pristojne zenske crne patike, zapravo nekoliko razlicitih modela. Probala sam tri para i djeluju pravo mekane i udobne za hodanje. 39.90 KM.vjetropirka wrote:đe ste ženice![]()
- lua
#3110 Re: Žene pitaju žene
Inače kad idem na put uvijek hodam u ovim:vjetropirka wrote:đe ste ženice![]()

Adidas superstar, trebalo da ih ima u adidas shopu kod tržnice. Meni su superudobne.
- Butmiran
#3111 Re: Žene pitaju žene
Imamo iste.lua wrote:Inače kad idem na put uvijek hodam u ovim:vjetropirka wrote:đe ste ženice![]()
Adidas superstar, trebalo da ih ima u adidas shopu kod tržnice. Meni su superudobne.
Istina za Vedrana!
- lua
#3113 Re: Žene pitaju žene
Na sjeveru uvijek najbolje tene.Butmiran wrote: Imamo iste.
Istina za Vedrana!
-
vjetropirka
#3115 Re: Žene pitaju žene
nije bitno koliko love , ne žalim za udobnu obuću dati i veću sumu
anđo, šta od geoxa ?
anđo, šta od geoxa ?
- Big Ang
#3117 Re: Žene pitaju žene
Trazila sam po internetu ali nema slike ovih mojih. Ja sam ih kupila jer cesto zbog posla puno pjesacim. I savrsene su. Skupe jesu ali ne zalim marke.vjetropirka wrote:nije bitno koliko love , ne žalim za udobnu obuću dati i veću sumu![]()
anđo, šta od geoxa ?
Haj da ti sutra postavim sliku,,mize?
-
vjetropirka
#3118 Re: Žene pitaju žene
možeBig Ang wrote:Trazila sam po internetu ali nema slike ovih mojih. Ja sam ih kupila jer cesto zbog posla puno pjesacim. I savrsene su. Skupe jesu ali ne zalim marke.vjetropirka wrote:nije bitno koliko love , ne žalim za udobnu obuću dati i veću sumu![]()
anđo, šta od geoxa ?
Haj da ti sutra postavim sliku,,mize?
-
vjetropirka
#3120 Re: Žene pitaju žene
fino izgledajuBig Ang wrote:ta daaaaaa
-
vjetropirka
#3122 Re: Žene pitaju žene
odoh poslije posla da ih probam, ako ih još imaBig Ang wrote:U Astri. Na rate
- Big Ang
#3123 Re: Žene pitaju žene
joj da te ne nagovaram ali stvarno su savršenevjetropirka wrote:odoh poslije posla da ih probam, ako ih još imaBig Ang wrote:U Astri. Na ratea rate ne spominji, sve mi je na rate
a i nagodne su za kombinovat
- alkalna_baterija
#3124 Re: Žene pitaju žene
Zene kakva je cijena 1 KM po stranici za lektorisanje magistarskog? Puno ili malo? 
- dobar osjecaj
#3125 Re: Žene pitaju žene
Firme i registrovani lektori naplacuju 10-15 maraka po stranici, leteci lektori na crno 5-10 maraka. Nema garancije ni kod jednih ni kod drugih da ces dobiti kvalitet u skladu s novcem koji platis.alkalna_baterija wrote:Zene kakva je cijena 1 KM po stranici za lektorisanje magistarskog? Puno ili malo?