Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Doktorski odradjeno. Bravo. Sada pravac njemacki baćuška.
Neka ostane i to zabiljezeno danas, Damir Dzumhur tri as servisa u jednom gemu (11 ukupno)!
Treće kolo je baćuška.
Ima onaj čupo slovak prije njega.
shake69 wrote:Doktorski odradjeno. Bravo. Sada pravac njemacki baćuška.
Neka ostane i to zabiljezeno danas, Damir Dzumhur tri as servisa u jednom gemu (11 ukupno)!
Treće kolo je baćuška.
Ima onaj čupo slovak prije njega.
Ma znam ja to, velim ''richtung bacuska'' u cetvrtfinalu...Red bi bio da ga organizator prebaci u neki popodnevni termin jer su vrlo teski uvjeti za igru u podne.
Jbga Damire, ako je mogao jedan Michael Chang (doduse sa 17) uzeti GS ja sam poceo vjerovati da mozes i ti. Sve sto trebas jeste da i ti vjerujes u isto i rad rad i samo rad, nije da nisi vec ispisao najvece uspjehe u istoriji bh tenisa al' mozes ti i vise. Go for it!
Onaj Darsis je pravi moron ima 5:3 u tajbreku trećeg seta i dva servisa i izgubi 7:5 tajbrek.
Damir da sad preskoči Lacka i sutra ako Saša bude kao danas ima velike šanse za polufinale.
Slovak da ne zna mlatnuti servis sto ga spasilo u 6-7 slucajeva kod BP, ne bi Damiru uzeo vise od 3-4 gema. Ovako ce proci malo bolje za oko.
Fin trening za njemackog baćušku.