maja iz trsta, tutti frutti ili la costaradostan dan wrote:fali ti kvalitetna maja i rejbanke zaOtu konstataciju...animals wrote:
Lewis, converse,ko je to imo,jaci od Tite bio
i kais sa tokom
maja iz trsta, tutti frutti ili la costaradostan dan wrote:fali ti kvalitetna maja i rejbanke zaOtu konstataciju...animals wrote:
Lewis, converse,ko je to imo,jaci od Tite bio
Na fonu pop kulture i osamdesetih, ljudi moji kakav je booom bio film Oficir i Gentlemanradostan dan wrote:imao sam posla, pa nisam pročitao dvije zadnje strane...što, jel ga neko spomenuo?stakasa wrote: Mladichu sta imate reci o Terence Trent D'Arby-ju?
P.S.
Sace rec' nisam peder
zakon terens, on i blek, nije bilo jačih osamdesetsedma na osmu, definitivno pobucali bez najave i kao tipični luzeri ove nabjeđene - džeksona, princa i ostale.
obožavao sam tog žgolju.
ovo zbog reklame, vrtili je nemilice na exYu kanalima pred rat,Filter wrote:Banksy wrote:
bljak, 500kec... varteks kroj 630 tzv sulunarkupio dva para bas pred rat, trajale mi do 2000. i tad napravim sorceve od njih

animals wrote: 501,nosim i danas, imaju najbolji kroj..
i ne moze to svak nositi, treba imati guzicu za njih..
ili fred perry...uglavnomja wrote: maja iz trsta, tutti frutti ili la costa![]()
i kais sa tokom
mogu, mogu, išle su i te...kaiš sa tokom sa baščaršije, neki američki motiv tipa orao i sl...uglavnomja wrote:maja iz trsta, tutti frutti ili la costaradostan dan wrote:fali ti kvalitetna maja i rejbanke zaOtu konstataciju...animals wrote:
Lewis, converse,ko je to imo,jaci od Tite bio![]()
i kais sa tokom
Banksy wrote:Filter wrote:ovo zbog reklame, vrtili je nemilice na exYu kanalima pred rat,Banksy wrote:
bljak, 500kec... varteks kroj 630 tzv sulunarkupio dva para bas pred rat, trajale mi do 2000. i tad napravim sorceve od njih
jesu bile bljakal' vidiš, izdržljive
ovo su TE, prave, s DUGMIĆIMA, s CRVENOM, ne narandžastom markicom![]()
To je bio period kad smo kuci napamet ucili znakove na majicama. Sta je fred perry , kako je la costa, robe di kappa, beneton....Banksy wrote:ili fred perry...uglavnomja wrote: maja iz trsta, tutti frutti ili la costa![]()
i kais sa tokom
Kako je Juga bila vizionarska zemlja, danas je ovo vitalna vještina za sve naivne kupce sveprisutnih kineskih dupljaka...stakasa wrote:![]()
Ne znam bi li se smijo ili bi plako... I onda te poklopi rat, visestranacje, parlamentarizam, inostranstvo, kapitalizam a ti (citaj ja) mislis da si slifovan jer znas razliku izmedu pravih Leviski i dupljaka
P.S.
Radosni, dobro si za tu toku sa americkim orlom
Ne sudi sebi prestrogo. Raspad zemlje, agresija s dvije strane, promjena društvenog sistema. I jači i pripremljeniji bi se slomili.stakasa wrote:Banksy wrote: ovo zbog reklame, vrtili je nemilice na exYu kanalima pred rat,
![]()
Ne znam bi li se smijo ili bi plako... I onda te poklopi rat, visestranacje, parlamentarizam, inostranstvo, kapitalizam a ti (citaj ja) mislis da si slifovan jer znas razliku izmedu pravih Leviski i dupljaka
stakasa wrote: Na fonu pop kulture i osamdesetih, ljudi moji kakav je booom bio film Oficir i Gentleman
ćuti...imO.stakasa wrote: Radosni, dobro si za tu toku sa americkim orlom
Ne sudim ja prestrogo nego je to suocavanje sa stvarnoscu, trijeznjenje, bilo bolnoBanksy wrote:Ne sudi sebi prestrogo. Raspad zemlje, agresija s dvije strane, promjena društvenog sistema. I jači i pripremljeniji bi se slomili.stakasa wrote:Banksy wrote: ovo zbog reklame, vrtili je nemilice na exYu kanalima pred rat,
![]()
ne bih narandžastu džaba da mi daju...uglavnomja wrote:crvena markica
ne
narandzasta
Sve ok ali meni je Ricko stepenicu iznad svega pobrojanog. Joj kako puce nogom onoga djilkosa pred kafanom, je li ono majegeri sta li je onoradostan dan wrote:stakasa wrote: Na fonu pop kulture i osamdesetih, ljudi moji kakav je booom bio film Oficir i Gentleman
oficir i džentlmen,
flešdens, futluz, prljavi ples, ppl rein...
misionar, lovac na jelene,..
društvo mrtvih pjesnika, buđenje...
rat ruža...
ime ruže...
svak u svojoj klasi
plus one straNJske žikine dinastije - lov na zeleni dijamant, indijana džonsovi, istjerivači duhova, i tako to...
radostan dan wrote:ćuti...imO.stakasa wrote: Radosni, dobro si za tu toku sa americkim orlom![]()
ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaBanksy wrote:ne bih narandžastu džaba da mi daju...uglavnomja wrote:crvena markica
ne
narandzasta
501, imaju crvenu markicu..Banksy wrote:ne bih narandžastu džaba da mi daju...uglavnomja wrote:crvena markica
ne
narandzasta
uglavnomja wrote:radostan dan wrote:ćuti...imO.stakasa wrote: Radosni, dobro si za tu toku sa americkim orlom![]()