Malo im je ovo bezze

Moderators: Charuga, Tomahawk11

i kod njega nagnječeni ćoškovi...adiazrael wrote:Za sve koji su se zalili evo objasnjenja
http://www.cardzreview.com/difference-w ... ack-album/

S lijeve strane klikneš play. Moraš imati preko 50% tačnih odgovora.kucniljubimac wrote:Zna li neko gdje je taj kviz, gdje dobiješ još jedan paketić?
Ceka se na aktivacijski kod oko 15-20 minuta.kokuz_sa wrote:jel ko imao problema sa ragistracijom za online album?
pokusam registrovati se i nista
kakd kliknem samo tako ostane sve
upisani svi podaci i sve ostalo
a kad kliknete na registraciju jel se refresh stranica ili sta..channel10 wrote:Ceka se na aktivacijski kod oko 15-20 minuta.kokuz_sa wrote:jel ko imao problema sa ragistracijom za online album?
Podigni malo na vrh stranice pa vidi gdje si pogrijesio pri registraciji. I ja sam imao problema dok nisam vidio na vrhu stranice da imam premalo karaktera kod izabranog nick-a. Tek onda klik na registraciju i cekas aktivacijski kod do nekih pola sata.kokuz_sa wrote:a kad kliknete na registraciju jel se refresh stranica ili sta..channel10 wrote:Ceka se na aktivacijski kod oko 15-20 minuta.kokuz_sa wrote:jel ko imao problema sa ragistracijom za online album?
meni nista kao da nisam ni kliknuo
I jos sacekati da izadje ovaj sa tvrdim koricama, pa onda sve odraditi po ps-uphillie wrote:Ja sam budala sto nisam zastekao onaj dzabni album i skupljao slicice bez da ih zalijepim, pa tek kad ih sve sakupim onda sjesti i odraditi taj "krvavi posao"Ovako, album se izvitoperio, na sredini gdje je zaheftan, prokinula se stranica....ko da je u ratu bio
ali eto, ipak ce biti lijepa uspomena, a za EP2016 cemo pametnije
ma sve izgleda dobrochannel10 wrote:Podigni malo na vrh stranice pa vidi gdje si pogrijesio pri registraciji. I ja sam imao problema dok nisam vidio na vrhu stranice da imam premalo karaktera kod izabranog nick-a. Tek onda klik na registraciju i cekas aktivacijski kod do nekih pola sata.kokuz_sa wrote:a kad kliknete na registraciju jel se refresh stranica ili sta..channel10 wrote: Ceka se na aktivacijski kod oko 15-20 minuta.
meni nista kao da nisam ni kliknuo

Ma album je generalno tesko sranje,papir tanak ,korice uzasne i rijetko ko da ima glanc ocuvan ... zato i idem na ovaj HC,unutra je puno bolji ,nema kolinih pljackasih pizdarija sa nekim slicicima gdje ti samo uzimaju pare a ima i dodatne stranice koje ovaj meki nemaphillie wrote:Ja sam budala sto nisam zastekao onaj dzabni album i skupljao slicice bez da ih zalijepim, pa tek kad ih sve sakupim onda sjesti i odraditi taj "krvavi posao"Ovako, album se izvitoperio, na sredini gdje je zaheftan, prokinula se stranica....ko da je u ratu bio
ali eto, ipak ce biti lijepa uspomena, a za EP2016 cemo pametnije