Veliki Brat 2013
Moderator: anex
- Not My Idea
#3101 Re: Veliki Brat 2013
Haleluja.
I dalje mislim da cura ima psihickih problema, ali za to nisu krivi ni ukucani ni mi, i mjesto joj nije u VB kuci nego na lijecenju, pod adekvatnim terapijama.
I dalje mislim da cura ima psihickih problema, ali za to nisu krivi ni ukucani ni mi, i mjesto joj nije u VB kuci nego na lijecenju, pod adekvatnim terapijama.
- Riddle
#3102 Re: Veliki Brat 2013
A nije bas ni privlacna. Sva nekakva zgurena, mrsava i stalno djeluje isprepadana. Jos kad napuci usne i izbeci oci... S njom se spetljas kad se dobro olesis u kafani, pa nista ne vidis. Zeljko je trijezan, ali mu se moze oprostiti, jer je corav na jedno oko.
-
nemampojmakad
#3103 Re: Veliki Brat 2013
haj u pivu da će je Milić poderatRiddle wrote:ali izgleda ponestalo je muzjaka. Dakle, vrijeme je da se ide.
- Riddle
#3104 Re: Veliki Brat 2013
Ako prethodno preboli truleks.nemampojmakad wrote:haj u pivu da će je Milić poderatRiddle wrote:ali izgleda ponestalo je muzjaka. Dakle, vrijeme je da se ide.
-
_nevermind_
#3105 Re: Veliki Brat 2013
Znaci, plan je da ekipa (Vendi, Aneta, braca i Milic) glume kao da nista nisu skontali, a da ostatak ne zna da su oni provalili Avu, da Ava to ne bi skontala i da ne pocne opet histerisati.
Vendi je Avi jako zamjerila jer je htjela njoj da proda glumu, cijelu noc joj nije dala spavati. E sad hoce da joj vrati na nacin da sama sebi padne u zamku.
A Aneta:''Da, da, daaaaa, naravno, da daaaa''

Vendi je Avi jako zamjerila jer je htjela njoj da proda glumu, cijelu noc joj nije dala spavati. E sad hoce da joj vrati na nacin da sama sebi padne u zamku.
A Aneta:''Da, da, daaaaa, naravno, da daaaa''
-
nemampojmakad
#3106 Re: Veliki Brat 2013
_nevermind_ wrote:Znaci, plan je da ekipa (Vendi, Aneta, braca i Milic) glume kao da nista nisu skontali, a da ostatak ne zna da su oni provalili Avu, da Ava to ne bi skontala i da ne pocne opet histerisati.
A Aneta:''Da, da, daaaaa, naravno, da daaaa''![]()
zar im je toliko dugo trebalo da skontaju Avu
-
academy46
#3107 Re: Veliki Brat 2013
Opet mi nekako žao Ave.
Što reći o Vendi?
Više ne možeš nikome vjerovati
Što reći o Vendi?
Više ne možeš nikome vjerovati
- Tears
#3108 Re: Veliki Brat 2013
sta ti ima biti zao Ave?
Likusi strategija do pobede je bila prvo da se smuva s onim Urosem , i Uros je dobro postupio prema njoj al nije trebao da pretera ...
Pa kada je videla da joj je propao plan sa njim , bacila se na Blizanca ,a ako ste gledali koliko se ja secam ne znam dal je to bio drugi ili neki tamo dan u kuci kada je Uros bio ljut na blizance nemam pojma sto/sta , pa ih je Ava pljuvala sa njim , i na kraju kada ju je Uros oterao od sebe , ona se onom blizancu uvalila , al aj stvarno ko bi normalan bio s njom u vezi ?
Ja ni pijan joj ne bi prisao
A i pogotovo zbog onoga ako ste citali u novinama (jest da puno lazu - al cisto sumljam da su u vezi nje lagali ), ono kako je ucenjivala svog profesora koga , i uzimala mu pare , pa na kraju ni ona ni njena stara nisu zavrsile u zatvoru , vec njen bivsi decko , covek ni kriv ni duzan otisao u zatvor ....Ako je to istina a verujem da jeste jer ava je ava .....Onda se vidi na sta je sve spremna , a ovde glumi neko nevinasce , jos sad kada je cestitala svojoj mami rodjendan u ispovedaonici , ono brate i corav bi covek video da glumi ko urnebes salata ...
Likusi strategija do pobede je bila prvo da se smuva s onim Urosem , i Uros je dobro postupio prema njoj al nije trebao da pretera ...
Pa kada je videla da joj je propao plan sa njim , bacila se na Blizanca ,a ako ste gledali koliko se ja secam ne znam dal je to bio drugi ili neki tamo dan u kuci kada je Uros bio ljut na blizance nemam pojma sto/sta , pa ih je Ava pljuvala sa njim , i na kraju kada ju je Uros oterao od sebe , ona se onom blizancu uvalila , al aj stvarno ko bi normalan bio s njom u vezi ?
Ja ni pijan joj ne bi prisao
A i pogotovo zbog onoga ako ste citali u novinama (jest da puno lazu - al cisto sumljam da su u vezi nje lagali ), ono kako je ucenjivala svog profesora koga , i uzimala mu pare , pa na kraju ni ona ni njena stara nisu zavrsile u zatvoru , vec njen bivsi decko , covek ni kriv ni duzan otisao u zatvor ....Ako je to istina a verujem da jeste jer ava je ava .....Onda se vidi na sta je sve spremna , a ovde glumi neko nevinasce , jos sad kada je cestitala svojoj mami rodjendan u ispovedaonici , ono brate i corav bi covek video da glumi ko urnebes salata ...
- ho oponopono
#3109 Re: Veliki Brat 2013
...jaoo Avangardo čak mi više nisi ni smiješna, da Bog sačuva si!
-
senchika
#3110 Re: Veliki Brat 2013
Ja sam od pocetka govorila da je Ava veliki prevarant koji dobro i originalno glumi svoju ulogu...
Kad se sjetim koliko sam joj se smijala u Surviveru, tad mi je jos bila simpaticna jer je nisam "provalila" ali sad....FUJ
Kad se sjetim koliko sam joj se smijala u Surviveru, tad mi je jos bila simpaticna jer je nisam "provalila" ali sad....FUJ
- Not My Idea
#3111 Re: Veliki Brat 2013
Dobro, Aneta.senchika wrote:Ja sam od pocetka govorila da je Ava veliki prevarant koji dobro i originalno glumi svoju ulogu...
- Converse
#3112 Re: Veliki Brat 2013
Ma nesto kontam...
Nije ni onom Zeljku svaku vjerovati, sinoc u ispovjedaonici, dok je pricao o Avi, vise puta je spomenuo kako je on jak igrac, kako je njegov brat jak igrac, kako kad je bio u francuskom VB je bio najbolji igrac, igrac, igrac...
Eh sad, moguce je da su on i njegov brat, kao jebeni igraci, da bi izbjegli ono sto se desilo Urosu, plasirali tu pricu o glumi. Jer bolje da oni prvi sjebu Avu i prvi "udare" na nju, vec ona njih.
Na kraju krajeva svi oni tu glume, samo Ava nije mogla do kraja odglumiti...
Nije ni onom Zeljku svaku vjerovati, sinoc u ispovjedaonici, dok je pricao o Avi, vise puta je spomenuo kako je on jak igrac, kako je njegov brat jak igrac, kako kad je bio u francuskom VB je bio najbolji igrac, igrac, igrac...
Eh sad, moguce je da su on i njegov brat, kao jebeni igraci, da bi izbjegli ono sto se desilo Urosu, plasirali tu pricu o glumi. Jer bolje da oni prvi sjebu Avu i prvi "udare" na nju, vec ona njih.
-
_nevermind_
#3113 Re: Veliki Brat 2013
Previse se uzivila u uloguConverse wrote:Ma nesto kontam...
Da je Ava glumica, to je vise i vrapcima na grani jasno, ali ne postajem mudrija ni iz Zeljkovog ponasanja. Ko zna ...mozda povrijedjen ego, muska sujeta, da ne ispadne totalni kreten, potrcko, p.zda
Evo trac partije od sinoc
Last edited by _nevermind_ on 19/04/2013 00:42, edited 1 time in total.
- Converse
#3115 Re: Veliki Brat 2013
Gledala sam Avu i izjave njenog oca i prije, i sve ovo sam nekako naslucivala, ali opet zivot mi se zgadi nakon ovih analiza..._nevermind_ wrote:
Previse se uzivila u uloguOni se najvise i cude tome sto je pukla sad nakon 3 sedmice, a ne tamo negdje pred sami kraj. Ja kontam mozda je i to dio njene taktike, da joj sad svi okrenu ledja, pa da ona kao prava zrtva dodje do finala.
Da je Ava glumica, to je vise i vrapcima na grani jasno, ali ne postajem mudija ni iz Zeljkovog ponasanja. Ko zna ...mozda povrijedjen ego, muska sujeta, da ne ispadne totalni kreten, potrcko, p.zda![]()
Mozda se i stvarno primio na nju, pa sad daj spasavaj sto se spasiti moze, okreni cijelu pricu u svoju korist i ukradi Avi ulogu zrtve
![]()
Evo trac partije od sinoc
- klavirdžija
#3116 Re: Veliki Brat 2013
Evo i snimka gdje salonuša Volk islam naziva "satanističkom verom"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JBs#t=453s
- ČičineBrčine
#3117 Re: Veliki Brat 2013
Ma ne to sam ja izmislio, ona je olicenje kulture i ljudskostiklavirdžija wrote:Evo i snimka gdje salonuša Volk islam naziva "satanističkom verom"
- zemomak
#3118 Re: Veliki Brat 2013
7:50klavirdžija wrote:Evo i snimka gdje salonuša Volk islam naziva "satanističkom verom"
TT 2 via iPhone 5
- dječak sa šibicama
#3119 Re: Veliki Brat 2013
Pa, za one zadrte pravoslavce, svaka nepravoslavna religija je satanisticka.
Ova zena je mozda obrazovana, ja sam cuo da ima 2 doktorata? ali obrazovan je i Seselj, zapravo radi se o genijalcu, valjda najmladji doktor nauka u nekadasnjoj Jugoslaviji.
Samo to ne znaci da nije zlo od covjeka.
Opet kazem, to ne treba gledati, kome smeta. B 92 sada vec pretjeruje, poticu nacionalne teme, sve zbog gledanosti. Na perfidan nacin, sa ovim turbanima i sta im vec to znaci, vi koji pratite bolje znate.. pretpostavljam da se igraju Sulejmana.
Lijepa farma, vrhunac nacionalnih tema im je obicaji na srbijanskom selu... za sada.
Ova zena je mozda obrazovana, ja sam cuo da ima 2 doktorata? ali obrazovan je i Seselj, zapravo radi se o genijalcu, valjda najmladji doktor nauka u nekadasnjoj Jugoslaviji.
Samo to ne znaci da nije zlo od covjeka.
Opet kazem, to ne treba gledati, kome smeta. B 92 sada vec pretjeruje, poticu nacionalne teme, sve zbog gledanosti. Na perfidan nacin, sa ovim turbanima i sta im vec to znaci, vi koji pratite bolje znate.. pretpostavljam da se igraju Sulejmana.
Lijepa farma, vrhunac nacionalnih tema im je obicaji na srbijanskom selu... za sada.
- alkibijad
#3120 Re: Veliki Brat 2013
Meni se čini da je Maja Volk to rekla na ironičan način jer se obraćala ovim mega-giga Srbendama i turbo-pravoslavnim vjernicima sa unutrašnjim sagorjevanjem, Slavku i Maji Nikolić. Obratite pažnju na kontekst
Kao da ih je ložila, u smislu, jao kako ćemo sad jadni mi veliki pravoslavci, i to sve u toku vaskršnjeg posta da se nađemo u ovoj "satanističkoj vjeri". Tako sam je ja shvatio.
PS. Nemoj da me neko pogrešno shvati, nemam ja ništa protiv pravoslavlja, niti drugih vjera, nego se podsmijavam ovim licemjerima koji fol poste a iz usta im same pogani izlaze.
PS. Nemoj da me neko pogrešno shvati, nemam ja ništa protiv pravoslavlja, niti drugih vjera, nego se podsmijavam ovim licemjerima koji fol poste a iz usta im same pogani izlaze.
Last edited by alkibijad on 17/04/2013 16:12, edited 1 time in total.
- Converse
#3121 Re: Veliki Brat 2013
A jest se Slavko uzivio u ulogu, on bi cak i fizicku silu da primjeni nad neposlusnom robinjom 
- amiliana
#3122 Re: Veliki Brat 2013
Converse wrote:A jest se Slavko uzivio u ulogu, on bi cak i fizicku silu da primjeni nad neposlusnom robinjom
-
spacebound
#3123 Re: Veliki Brat 2013
Ma meni je i Soraja za
Ona je malo prefriganija od Ave pa nije napadna,ali je glumica za 5+.Premazana je svim bojama i non stop nešto pozira.
Ona je malo prefriganija od Ave pa nije napadna,ali je glumica za 5+.Premazana je svim bojama i non stop nešto pozira.
-
Baba_Droga
#3124 Re: Veliki Brat 2013
Mozda su Avangarda i Medo imali sex (koji možda i nije prikazan u potpunosti)
Eh sada, nakon toga Avangarda (kao žena) postaje još više HIPER HIPER senzibilna, jos vise ukljucuje sva cula...i jos vise postaje paranoicna po pitanju zavjera i samog Zeljka.
Sevap bi bio da je izvedu iz VB-a , tacno se brinem za njeno zdravlje
Eh sada, nakon toga Avangarda (kao žena) postaje još više HIPER HIPER senzibilna, jos vise ukljucuje sva cula...i jos vise postaje paranoicna po pitanju zavjera i samog Zeljka.
Sevap bi bio da je izvedu iz VB-a , tacno se brinem za njeno zdravlje
- thesting
#3125 Re: Veliki Brat 2013
Milic je danas imao ludu izjavu vezano za nju, ne znam kako nisu cenzurisali onom pticicom. Cak je i meni previse vulgarno bilo ali njemu to prilici. Kaze prosuo bi joj ono cime je napunila usne, namazao k***c sa tim pa joj zabio u s***kspacebound wrote:Ma meni je i Soraja za![]()