Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
plagijator1975

#3101 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

insomnia78 wrote:
Opalaopa12 wrote:HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA O MOJ BOŽE KAKAV JE OVO KRALJ , TO NIJE NORMALNO HAHAHAHHAHAHAHA

E svaka ti cast majstore , opet umirem od smijeha zbog njega HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
Sta je uradio?

s' moje sokoćalo
Ne moze se opisat, gledaj sutra :lol::lol:

N4
iPod

#3102 Re: Farma

Post by iPod »

Kal El

#3103 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Meni ga stvarno žao bilo kad je rekao "neću da čitam,imam samo dva razreda škole neću više da čitam" :roll:
iscrtani čovek

#3104 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:
iPod wrote:Mislim da je Goca Bozinovska ovom izjavom o Staniji i Filipu dosta toga rekla, nema tu ljubavi vec samo taktika.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Da ali meni se ne svidja njena naglo probudjena hrabrost kad u blizini nema farmera... cim su oni tu, odmah su joj svi djeca i sve ih voli.

Ogi je sad zajebo sa rezultatima, poletio je sa onim 2prije dupliranja", zastao malo kad je skuzio da je uranio, ali onda je rekao rezultate.

Znaci, Radojka gazda, Memo sluga. Vesna danas rece dobro "kako su ovi seljaci promucurni, odmah je napala Memu, a sve suti suti, a napala momka jer je mangup, oni su dosli da zarade pare, ona i Dule".
A baš su promoćurni, ko da su Ajnštajni...pa naravno da su došli da zarade pare seljaci, a šta ovi drugi kao nisu, građani
su gadljivi na pare, oni bi 50.000 evra sigurno odbacili, tu su došli da se druže...
Herr Flick

#3105 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:lol: :lol:
skuterista

#3106 Re: Farma

Post by skuterista »

koma žešća haha
kisni indijanac

#3107 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

gazda je znači radojka....očekivano....
dječak sa šibicama

#3108 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Naravno, seljacina zenu stavio za gazdu.

Memo sluga 100%.

Vec joj se ulizuju klosari... zna li ova citati?
Herr Flick

#3109 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Jel se gleda samo ko je u sedmici imao najmanje glasova ili od pocetka??Ja mislim da samo ko u sedmici ima najmanje glasova :-)
kisni indijanac

#3110 Re: Farma

sad ide seljačka patetika, ova je sve ozbiljno shvatila, ma eki je institucija :-D
dječak sa šibicama

#3111 Re: Farma

Herr Flick wrote:Jel se gleda samo ko je u sedmici imao najmanje glasova ili od pocetka??Ja mislim da samo ko u sedmici ima najmanje glasova :-)
Samo u sedmici, od momenta kad se izaberu sluge, krece glasanje za drugog duelista, kad se podijele stapici i objave rezultati glasanja, u izolaciju idu dva i do cutra navece se glasa samo za njih dva.

Da sam na Meminom mjestu, ja joj nebi ni jedan zadatak obavio. Totalna ignorancija. On je u pravu 100%, rekao je Duletu da ce ispasti jer radi glupe poteze, ovi se naljutili, i Dule ispao. I ko je tu u pravu.
dječak sa šibicama

#3112 Re: Farma

Ofirno joj se ulizuju, Gocka prednjaci, cudo i njoj nije rekla "ti si moje dijete" :roll:

Maloprije dogovore da nece nista raditi, sad ce raditi kao za Radojku... samo jos fali da Memo kaze "za tebe Radojka, podmecem ledja" :-) :lol:
Herr Flick

#3113 Re: Farma

Post by Herr Flick »

dječak sa šibicama wrote:
Herr Flick wrote:Jel se gleda samo ko je u sedmici imao najmanje glasova ili od pocetka??Ja mislim da samo ko u sedmici ima najmanje glasova :-)
Samo u sedmici, od momenta kad se izaberu sluge, krece glasanje za drugog duelista, kad se podijele stapici i objave rezultati glasanja, u izolaciju idu dva i do cutra navece se glasa samo za njih dva.

Da sam na Meminom mjestu, ja joj nebi ni jedan zadatak obavio. Totalna ignorancija. On je u pravu 100%, rekao je Duletu da ce ispasti jer radi glupe poteze, ovi se naljutili, i Dule ispao. I ko je tu u pravu.
Aha,pa nemora znacit da ce Memu stavit za slugu,mada imala je okrsaj sa njim tako da je vrlo vjerovatno.Ko je portparol :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#3114 Re: Farma

A ma 100%, jutros je i Memo sam rekao, sutra sam sluga.

I u pravu je, on njima iz dobre namjere kaze "Dule, radis kikseve", ova se na njega natakari jer joj smeta iskren komentar, a ovi ostali imaju tako podle komentare o "svrljiskim seljacinama" naravno iza ledja kad nema Duleta i Radojke, i sad joj se uvlace u dupe.

I na kraju Memo negativac, a ovi divni krasni.
kisni indijanac

#3115 Re: Farma

dječak sa šibicama wrote:A ma 100%, jutros je i Memo sam rekao, sutra sam sluga.

I u pravu je, on njima iz dobre namjere kaze "Dule, radis kikseve", ova se na njega natakari jer joj smeta iskren komentar, a ovi ostali imaju tako podle komentare o "svrljiskim seljacinama" naravno iza ledja kad nema Duleta i Radojke, i sad joj se uvlace u dupe.

rek'o im je memo noćas, nemojte mi ba seljačke politike :mrgreen:
dječak sa šibicama

#3116 Re: Farma

Neka je :D

Zaboli ga, bice sluga, ako dobije stapice, imace glasove na svojoj strani.

Kako god okrenes, raja ce glasati za njega, za razliku od njenog Duleta.
Sabirni centar

#3117 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:A ma 100%, jutros je i Memo sam rekao, sutra sam sluga.

Memo tek skonto gdje je došao..jutros uz kafu u razgovoru sa Saškom, Erom, Žirinovskom i Ljubom, kaže da je razočaran u skoro sve ljude tamo, da nikom ne vjeruje čak ni kad mu kažu "dobar dan", i da mu ni Ekrem više nije što je bio. :roll:

Biće sluga sigurno, ona Rajka je opasna baš, čovjek bi rekao ne zna se hljeba najesti, ali seljačka politika je čudo. :oops:

Sad gledam na zvaničnoj fb stranici farma, da je Stanija navodno trudna. :-)

Ne sa Filipom već od prije ulaska na farmu. :-)

Šta neće plasirati samo da povećaju gledanost, a starleti pobjedu. :zzzz:
kupačica

#3118 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote: I u pravu je, on njima iz dobre namjere kaze "Dule, radis kikseve",
Nešto mi je promaklo, ne znam šta ih je savjetovao :?
dječak sa šibicama

#3119 Re: Farma

Memo u zivotu nije imao priliku upoznati seljake u smislu da sa njima dijeli dobro i zlo, nema iskustva sa tim.

Ja na moju zalost jesam, i odlicno poznajem taj nacin razmisljanja.

Mislim, seljaci, svi smo mi seljaci, ja mislim na ove nepismene sto govoriti ne znaju... pa zednog ce te preko vode prevesti, jos ako si meka srca pa se spustis na njihov nivo, progutaju te i ispljunu ko anakonda.

I Era je seljak covjek, velikosrbin nominalno :D ali nije gad, ima neke vrline kakve takve, spominjem zbog balansa i odnosa.

Plus ova njihova seljacka mladez, Aki, Fitjko, od zla oca i gore matere. To je skroz drugi svijet, koji mi neki, ne razumijemo dok ne dodjemo u kontakt sa njim. E doslo i Memino vrijeme edukacije. Polako je i Ekija poceo citati, Eki je taj, on jeste zabavan tip ali on je seljacina.

Ljuba, Shah, Danijel, kakvi su da su, gradska su djeca.
dječak sa šibicama

#3120 Re: Farma

kupačica wrote:
dječak sa šibicama wrote: I u pravu je, on njima iz dobre namjere kaze "Dule, radis kikseve",
Nešto mi je promaklo, ne znam šta ih je savjetovao :?
Pa ne znam ni ja sve detalje, konkretno, znam da je Duletu govorio da radi kikseve i da ce zbog toga izgubiti glasove (recimo Dule kaze Saski ha-ha ti si se namjerno porezala, kontamo svi da je Saska sretna sa svakom paznjom koju dobije ali reci da je sretna sto joj je prst skoro otfikaren, bolesno je) na sta je Radojka skocila uvrijedjeno i izgovorila se Memi, kako on nije tako dobar, kako je namjerno bio sluga kod Goce jer je znao da ce Vesna dobiti glasove itd itd... izgovori se ona njemu, a naivan covjek bi rekao ne zna Rajka govoriti... i maloprije, postala gazda, da vidis kako ih usutkuje, neko pita "mogu li nesto reci?" a Rajka "tisina, ne mozes, ti suti" i tako to :-)

Memo je ispao u pravu, jer je Dule izletio zbog svojih kikseva... pa sad.
kupačica

#3121 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote: Memo je ispao u pravu, jer je Dule izletio zbog svojih kikseva... pa sad.
Vidjela sam njihovu međusobnu netrpeljivost još prije par nedelja, recimo na Igri istine Memo mangup ustane i pita Rajku: "Da li si sigurna da bi Dule mogao da pobijedi?" A Radojka ko iz topa: "Vala Memo, otkako si ti došao, pored tebe Dule nema nikakve šanse." Tu je Radojka ubola poen na dosjetljivost, čuo se i smijeh u pozadini.
Ali ispade na kraju da je Memina procjena bila dobra, jer Dule je zbog nečega očigledno kažnjen. Čudno mi je da Dule ispadne prije malog Fiće ili Saške recimo.
karanana

#3122 Re: Farma

Post by karanana »

seljak imo vise glasova, cudo nije znao pitanja. na kraju mu je to bio zadnji klix.
dječak sa šibicama

#3123 Re: Farma

Dzaba mu blaga prednost u glasovima, njega je porazio jedan Danijel, prakticno bezlicna osoba, zanimljiv tek kao Jovanin ukras oko pi...

Dule je u prvom duelu, u kojem je bio, imao preko 80% glasova. On je sinoc trebao potuci Danijela do nogu, jer Dule je "covjek iz naroda", kako Memo racuna na sigurne glasove iz BiH + masu glasova iz Srbije jer ga raja voli, tako je i Dule racunao na glasove ruralne Srbije. Medjutim, tanko...

Kiksao je covjek, postao je naporan, sto kaze torokusa Vesna "ko avet hoda po farmi, prisluskuje, petlja se u sve, daje glupe komentare na sve".

Ona Vesna sve vidi, steta sto je torokusa i slihtara. Da nije, bila bi najjaca osoba na farmi. Ovako je samo zlo :D
dječak sa šibicama

#3124 Re: Farma

kupačica wrote:
dječak sa šibicama wrote: Memo je ispao u pravu, jer je Dule izletio zbog svojih kikseva... pa sad.
Vidjela sam njihovu međusobnu netrpeljivost još prije par nedelja, recimo na Igri istine Memo mangup ustane i pita Rajku: "Da li si sigurna da bi Dule mogao da pobijedi?" A Radojka ko iz topa: "Vala Memo, otkako si ti došao, pored tebe Dule nema nikakve šanse." Tu je Radojka ubola poen na dosjetljivost, čuo se i smijeh u pozadini.
Pa da... a Memo joj poslije toga kaze "ja ti nabacujem loptu da malo nahvalis Duleta, a ti meni kajlu uvali". Ona ga samo gleda.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3125 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Moguće je i da Ekrema stavi za slugu kao osvetu za prvu sedmicu. Ili Memu. Trećeg nema.
Od ženskih? Sa kim nije dobra? Možda opet Vesna? :roll:
Locked