Ocekivao sam malo siru eloboraciju, a ne lakonsku negaciji, s tvoje strane. Bajrovic smatra da se ne moze vjerovati Dodikovoj administraciji kada je rijec o verifikaciji izbornog procesa sto argumentirano potkrepljuje slucajom Srebrenice u kontekstu posljednjih lokalnih izbora. On, zapravo tvrdi da su ove promjene izbornog zakona kvinsliske, odnosno Abdicevske jer u buducnosti, za sva vremena, potpuno onemogucuju reintegraciju.Canton wrote:To je Bajrovicevo miseljenje sa kojim se ja ne slazem. Na kojeg agitpropa mislis?bjelave wrote:
Pa evo u Bajrovicevom tekstu u BH danima je obajsnjeno da se ovo sto predlazes onemogucava sporazumom, odnosno njegovim dijelom koji govori o izmmjeni izbornag zakona,
Zasto SDP agitprop ignorira stavove svog bivseg sefa Bajrovica?
Dio koji govori o izmjeni izbornog zakona ce ubrzati proces verifikacije izbora. Oni koji smatraju da su osteceni ce se moci zaliti i ici ce se na ponovno prebrojavanje.
Bajrovic je uz Suljagica vodio posljednju predizbornu kampanju, na taj agitprop mislim, za opce izbore 2010 iz kojih SDP crpi legalitet ali ne i legitimitet za ovo sto sada radi.