Željko Komšić osniva novu stranku

Locked
udrch

#3101 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by udrch »

nemojte tako, Željko nam treba prije svega radi majorizacije..dok god nam je to sport broj jedan, treba ga podržavati..moj glas ima opet, Bakiru svakako ne treba :D ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3102 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JoseMujica »

tako je udrch...valja održati standard...Louis Vutton je to ;-) ...i konačno nabaviti auto :D
muzicar_iz_parka

#3103 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by muzicar_iz_parka »

JoseMujica wrote:tako je udrch...valja održati standard...Louis Vutton je to ;-) ...i konačno nabaviti auto :D
A jel taj Louis neki glumac iz španskih serija? :mrgreen:
Damir_5

#3104 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Damir_5 »

mikasa wrote: Evo jos jednog razloga zasto sam davno prestao da komuniciram sa gosp. D....._5, pa isto preporucujem i ostalim forumasima :run:
Da li ces mi vjerovati ako ti kazem da nemam pojma da smo ja i ti komunicirali u proslosti? De ti meni sad reci sta da radim ja da mu dokazem, da trazim rodni list i smrtovnice mojih predaka i da tako dokazujem?

JoseMujica wrote:divu doktorovaca na okupu što jedan drugog bodre...de se po brojevima poredajte da vas gazda more poznati :lol:
Kad vas minderasa i neojugoslovena nema sredine, kod vas vlada parola, ako si protiv nas, onda si SDA ili SDP ili doktorov?

Znas li ti koliko samo u Americi ima neutralnih, zasto iskljucujes mogucnost da i kod nas ima takvih? Zato sto ti je na taj nacin lakse diskreditirati nekog koji pise kako ti se ne svidja protiv centrale, vozda, vozdovih bivsih i sadasnjih pudlica?

Inace nije sramota biti ni doktorov.

Mislim ljudi budite pametni, pa doktor je amater za neojugoslovencine, vozda i vozdove pudlice trenutno na vlasti ili izvan nje po lopovluku. Ne kazem da mu stranka nije puna lopova, jeste sve lopov do lopova, ali kod vas su jos veci lopovi.

Medjutim vi to ovdje predstavljate kao da je doktor kum licno, a kadrovi centrale andjeli? Cekaj malo, spusti loptu. Vidi ti njih, oni prstom upiru u svakog koji je izvan matrice centrale i prozivaju ga doktorovim, kao eto sad oni andjeli, a doktor kum licno? Doktor mozda jeste lopov ako mu se pronadje imovina koja moze cak i baciti sumnju na njega da je lopov, ali bivsi i sadasnji kadrovi centrale su megalopovi. Pa sta bi sa razmjenama torbi? Jos da kadrovi centrale nisu proveli u decenijskoj opoziciji, koliko bi se centrala nakrala. Ali nista ne brinite, dolazi novi period decenijske opozicije. Vladas 18 mjeseci, pa deset godina u opoziciju, pa onda opet, vladas 18 mjeseci, pa deset godina u opoziciju.
Doktor29

#3105 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Doktor29 »

JoseMujica wrote:divu doktorovaca na okupu što jedan drugog bodre...de se po brojevima poredajte da vas gazda more poznati :lol:
Ili Divi :-)
JoseMujica

#3106 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JoseMujica »

pa dobro što se palite ko hepo kocke kad Doktora spomenem ako niste njegov cyber SA :?:

znam da sam vas zapamtio na onoj temi đe ste redom srceparajuće eseje Doktoru pisali, koji mogu uz bok onom pismu podrške Slučajnom Prolazniku od onog zeničkog dupelisca. Čak mi je ovo vaše bio veći šok jer Doktor sigurno ne čita forum...osim ako je Antalija tako dosadna, a Selma opet s frule prešla na violinu
Doktor29

#3107 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Doktor29 »

JoseMujica wrote:pa dobro što se palite ko hepo kocke kad Doktora spomenem ako niste njegov cyber SA :?:

znam da sam vas zapamtio na onoj temi đe ste redom srceparajuće eseje Doktoru pisali, koji mogu uz bok onom pismu podrške Slučajnom Prolazniku od onog zeničkog dupelisca. Čak mi je ovo vaše bio veći šok jer Doktor sigurno ne čita forum...osim ako je Antalija tako dosadna, a Selma opet s frule prešla na violinu
Ako se odnosi na mene potpuno si fulio a Doktora sam vidio prije neki dan na Barama ( na moje iznenadjenje), prisustvova je jednoj Dzenazi
Damir_5

#3108 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Damir_5 »

JoseMujica wrote:pa dobro što se palite ko hepo kocke kad Doktora spomenem ako niste njegov cyber SA :?:

Pa zato sto si dosadan s tim "doktorov". Napisem jednu rijec ti me etiketiras da sam "doktorov simpatizer". Pa da sam i takav zasto bi se krio, doktor ima intelekta kao vozd i sve pudlice zajedno, osim toga dok je bio clan predsjednistva vozao se u Skodi Fabiji, a mogao je kao i Tihic sjesti u VW Pheatona od 350 k maraka, ne bi zavrsio kao ni Tihic u zatvoru ili mogao je i on kao Komsic se vozikati sa suncanim cvikama u Mecki kabriolet, a ispred i iza drotovi.

Samim tim uvijek bi izabrao doktora prije Komsica ili vozda koji sve vise posudjuje lovu od punca kao i Ivo Sanader. Da sad ne pricam da je doktor terc i da nam upravo jedan takav danas treba, jer ovi drugi potpisuju sve sto im se stavi pod nos. Kako su krenuli, do izbora ce potpisati veliku Srbiju. Medjutim sansa da se on vrati, mislim da je nikakva. Osim toga, da je valjda mislio se vracati, imao je materijala do sad se deset puta predstaviti kao spasioc i vec sad krenuti u kampanju.

Osim toga vi iz centrale bivsi i sadasnji, predstavljate se kao "andjeli", eto sad doktor licno "crni djavo", a kadrovi centrale "andjeli" pa sad nekog sramota priznati da je "doktorov", a vi ga "andjeli" prozivate?

P.S. Selma who?
Prpa.ba

#3109 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Prpa.ba »

Genije wrote:pet stranica od jutros
mašala :thumbup:

šta li će tek biti u aprilu :lol:
Ni SDP a.r. nije izazivao ovakve polemike. Sta li ce tek biti na forumu na dan D. :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#3110 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by sabina1 »

ultima_palabra wrote:Već sam objasnio zašto. Panike će biti u svim strankama, na SDA će možda manje direktno uticati... ali hoće indirektno... sa SDP-om su se uvijek mogli dogovoriti oko mazijanja, jer su ista fela. Sad dolazi igrač koji možda neće poštovati uhodana pravila :)

Kad skinu svoje parazitske guzice narodu sa grbače, onda mi neće biti na vrh jezika ;-)
Panike hoće biti. Prvo u SDP-u jer će veliki broj njihovih simpatizera podržati ŽK. Mislim da će SDU potuno nestati (pogotovo nakon Pećanćeve koalicije i raznih "Mira" koje su se dosjetile pravde nakon preslaska u SDU).
No tu i nema velike političke štete. SDP je zaslužio politički debakl jer je u vrlo kratkom roku uspio da smanjuje ovlasti države,koalira sa SDA i SBB te da se miri i svađa sa HDZ(ovima) nadugo i naširoko na račun poreskih obveznika. Njima treba hitna promjena vodstva te modernizacija i promjena kadrova da bi 2018 svi mi mogli očekivati "nešto".
SDU kao partija je sasvim nepotrebna.
No panike nema tamo gdje bi je najviše trebalo biti. U Našoj Stranci. Ne vjerujem da oni zbilja ne vide da će nestati (sa ionako skromnom glasačkom bazom) ukoliko se podhitno ne diferenciraju od ŽK - kako znaju i umiju. A to neće biti lako pogotovo jer će ŽK imati medije iza sebe a NS neće ili će morati "dodvoravati".
SDA nema šta da paniči. U našim uslovima u dijelovima BiH sa bošnjačkom većinom ona je neuništiva bez obzira što ŽK fura populizam.
A opet uz dužno poštovanje ne mislim da ŽK "neće poštovati uhodana pravila"....mislim da ih itekako hoće poštovati... :bih:
Damir_5

#3111 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Damir_5 »

Prpa.ba wrote:

Ni SDP a.r. nije izazivao ovakve polemike. Sta li ce tek biti na forumu na dan D. :lol:
Ma to sam ja danas malo stisnuo, jer sam se razocarao u Komsica sto se tice politicke borbe za Bosnu. Medjutim ja brzo gubim interesovanje. Ono kao i svi ostali nakon verbalnog "lupanja Kostunice po nosu i prstima" sam kontao ovaj je politicki bosanski beton, a on tracao Amerima Hareta i napadao sto je ovaj pokrenuo nekakvu akciju ili kampanju da se uradi revizija tuzbe Bosne protiv Srbije?

Umjesto da mu se pridruzio i da su obadvojica raspalila po tome sto se tad ocekivalo od obadvojice po svaku cijenu, a on frajer totalno kontra, jos hvalio Radmanovica Amerima sto je glasao da se pokloni oruzje Afganistanu (sto je san svakog velikosrbina), oruzje koje su nasi ljudi kupovali odvajajuci od usta svoje djece i to u vrijeme kad se Srbija naoruzava pojacanim tempom? Pa "dje" tu mnogi vide politicku "borbu za Bosnu" kod Komsica?

Pa kakav je on fajter za Bosnu, Titina slika u kabinetu, "nidje" ni biste Kulina Bana, Tvrtka ili barem ljiljana grba u kabinetu? Pa zasto se on bori, za Bosnu ili za Jugoslaviju?
ultima_palabra

#3112 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by ultima_palabra »

Dobro ba, razumjeli smo i prvih deset puta :-)
brucos7

#3113 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by brucos7 »

Damir_5 wrote:
Prpa.ba wrote:

Ma to sam ja danas malo stisnuo, jer sam se razocarao u Komsica sto se tice politicke borbe za Bosnu. Medjutim ja brzo gubim interesovanje. Ono kao i svi ostali nakon verbalnog "lupanja Kostunice po nosu i prstima" sam kontao ovaj je politicki bosanski beton, a on tracao Amerima Hareta i napadao sto je ovaj pokrenuo nekakvu akciju ili kampanju da se uradi revizija tuzbe Bosne protiv Srbije?

Umjesto da mu se pridruzio i da su obadvojica raspalila po tome sto se tad ocekivalo od obadvojice po svaku cijenu, a on frajer totalno kontra, jos hvalio Radmanovica Amerima sto je glasao da se pokloni oruzje Afganistanu (sto je san svakog velikosrbina), oruzje koje su nasi ljudi kupovali odvajajuci od usta svoje djece i to u vrijeme kad se Srbija naoruzava pojacanim tempom? Pa "dje" tu mnogi vide politicku "borbu za Bosnu" kod Komsica?

Pa kakav je on fajter za Bosnu, Titina slika u kabinetu, "nidje" ni biste Kulina Bana, Tvrtka ili barem ljiljana grba u kabinetu? Pa zasto se on bori, za Bosnu ili za Jugoslaviju?
Sve tacno!
Damir_5

#3114 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Damir_5 »

ultima_palabra wrote:Dobro ba, razumjeli smo i prvih deset puta :-)
Pa sto me onda etiketirate kao "doktorovog" na svaki moj post? Ja uporan da nisam, a vi maltene virtualnom silom bi me smjestili kao "doktorovog"? Dobro je da me niste proglasili za doktora licno?

Volim ja raspaliti po bivsim i sadasnjim kadrovima centrale i to besplatno i bez ikakve koristi i isto uzivam kao i kad raspalim po minderasima. Sta vam mogu kad ste i jedni i drugi naopaki pa imam materijala pisati koliko hoces.
Paranoid

#3115 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Paranoid »

Damir_5 wrote:
ultima_palabra wrote:Dobro ba, razumjeli smo i prvih deset puta :-)
Pa sto me onda etiketirate kao "doktorovog" na svaki moj post? Ja uporan da nisam, a vi maltene virtualnom silom bi me smjestili kao "doktorovog"? Dobro je da me niste proglasili za doktora licno?

Volim ja raspaliti po bivsim i sadasnjim kadrovima centrale i to besplatno i bez ikakve koristi i isto uzivam kao i kad raspalim po minderasima. Sta vam mogu kad ste i jedni i drugi naopaki pa imam materijala pisati koliko hoces.
Obzirom da ne poznaješ Selmu, siguran sam da nemas dodrnih tačaka sa hećimom...

Sorry na offtopiku
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#3116 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by sabina1 »

Još kad bi Doktor čitajući forum platio posmatrače iz Novog Sarajeva bio bi :thumbup:
JoseMujica

#3117 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JoseMujica »

jesti ti naivna Sabina...evo jedna narodna mudrost

ima jedna nariodna priča kad se pop gušio u rijeci i naišao neki mladić i viče popu: Pope daj ruku...pope daj ruku....ono da ga izvuče iz vode...a pop ništa i uduši se.

Dođe momak kući i priča starom...kaže mu ovaj: ja jesi i ti budala...umjesto daj pope ruku trebao si reći uzmi pope ruku...ti znaju samo da uzimaju.

ps

a pazite samo nikova kod ovih likova što se uzajamno podržavaju
kosac23

#3118 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

A taman me Dr. Dake - Damir dirka naš prepade,zadnjih par stranica urijedi sa postovima,reko da ga hercika nije spucala,al dobro je,evo ga opet,ipak je bilo do promjene vremena...
Damireeee druže,pazi se tamo od srijede do petka,kazu idu "babine huke", budi aktivan tad da znamo da si živ!!!!
:bih: :bih:
mikasa

#3119 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by mikasa »

JoseMujica wrote: a pazite samo nikova kod ovih likova što se uzajamno podržavaju
samo jos fali onaj .....23 :wink:
kosac23

#3120 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

mikasa wrote:
JoseMujica wrote: a pazite samo nikova kod ovih likova što se uzajamno podržavaju
malo si se zeznuo/la... :skoljka:
It_is_a_Leclerc

#3121 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by It_is_a_Leclerc »

Panika u kleptomanskim redovima kriminalnih anti-bosanskih falangi kakva je npr. SDA ili SDP, dovoljno govori kakvu opasnost predstavlja Komšić za njih. Zato je odgovornost na svakom Bošnjaku, i pro-bosanski orjentiranom građaninu da pomogne u sahranjivanju SDP-a i SDA.
JoseMujica

#3122 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JoseMujica »

šta je ovo :shock: ...pa ovi napadaju sve teme u tipkaroškim grupama....Doktor je sve karte bacio na cyber rat i već 2 godine pred izbore formirao svoje CA odrede
kosac23

#3123 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

It_is_a_Leclerc wrote:Panika u kleptomanskim redovima kriminalnih anti-bosanskih falangi kakva je npr. SDA ili SDP, dovoljno govori kakvu opasnost predstavlja Komšić za njih. Zato je odgovornost na svakom Bošnjaku, i pro-bosanski orjentiranom građaninu da pomogne u sahranjivanju SDP-a i SDA.
mujice kontas il treba deset puta?? :evil:
mikasa

#3124 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by mikasa »

kosac23 wrote:
mikasa wrote:
malo si se zeznuo/la... :skoljka:
k'o da sam evlija...
kosac23

#3125 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by kosac23 »

zoom66 wrote:hocete li nastaviti normalno ili da poduzimam nagradnu igru put u kreku? :?
ekspresno isključiti sa teme nesposobne uhljebljene parazitske provokatore, koji zbog svog minornog uticaja u vanjskom realnom svijetu ovdje u virtuali pokušavaju nadoknaditi tzv. rad u "partiji" prije svega, pa onda u ostalim strankama...
:run:
Locked