KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
thomasgravesen

#3101 Re: KUP BiH

Post by thomasgravesen »

andr0id wrote:Moram dodati to, da ce kup osvojiti nebitno celik ili sarajevo, ali samo sa cudom jednim.

Sarajevo je izgubilo borbu za titulu prvaka.

Celik je izgubio davno.

Sarajevo je napredan klub koji moze ici u evropu. I ne mogu sada zamisliti taj klub bez kupa i titule prvaka. Mozete li vi?

Kvalitetna ekipa jesu, ali i Celiku je stalo da osvoji nesto. Posto je sarajevo izgubilo titulu, sad mi sve smrdi da ce se zakinuti celik, i pustiti sarajevo u evropu. Jer ne ide nikako da tanov klub ne ide u evropu.

Kako god, nece biti ni jedna cista utakmica to je sigurno. Celik jadan trudit ce se koliko moze, protiv 11 igraca. Ali protiv ostalih nema sanse.

Ako celik osvoji kup i dobije licencu, to ce biti jedno CUDO, kao i da sarajevo ne osvoji nista. I to bi bilo jedno CUDO.

Tako da vas ne volim u finalu. Ne zbog vasih igraca i igre. Tu ste vi negdje. Nego zbog namjestaljke!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
:lol: :o OVO MORA BITI I NA OVOJ STRANI :shock: :lol:

@N.N., jel ti se to omako apostrof zencet :mrgreen:
brucos7

#3102 Re: KUP BiH

Post by brucos7 »

Šibicar wrote:
todd_smith wrote:Sumnjam da mozete ponuditi trecinu iznosa vasim kao mi nasim.

Nekome je stoja puno a nekome je i milja malo. :mrgreen:

Al' se Abdulah i Dino razbacuju Tanovim parama,može im se. :mrgreen:
Ovoga me i najvise strah :run:
thomasgravesen

#3103 Re: KUP BiH

Post by thomasgravesen »

leškarenje wrote:I ja se poceo razbacivati sa Tanovim parama,maloprije zvao cijeloj kafani turu :izet:
Jes to ti ibrakoviću :mrgreen:
xxfmanxx

#3104 Re: KUP BiH

Post by xxfmanxx »

leškarenje wrote:Samo pisite,od '95 OVO VAM JE NAJVECI USPJEH,IGRATI SA NAMA FINALE :izet:
pa niste ni vi nista bolji hahahaha
thomasgravesen

#3105 Re: KUP BiH

Post by thomasgravesen »

leško protiv memli strane i zenice, SAM :mrgreen:
andr0id

#3106 Re: KUP BiH

Post by andr0id »

Sto ovi pitari imaju iskustva na forumu jbte

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Radamel Falcao

#3107 Re: KUP BiH

Post by Radamel Falcao »

Možemo li kakvu peticiju napraviti da Savez ukine zabranu?
Obuca9

#3108 Re: KUP BiH

Post by Obuca9 »

Ako se ne varam i Uscuplic i Hukic imaju priliku da udju u historiju kao prvi koji su osvojili Kup BiH i kao igraci i kao treneri. Nadam se da ce to ipak biti Dzeno :D
Obuca9

#3109 Re: KUP BiH

Post by Obuca9 »

Doduse kako je krenulo, ispostavice se da oni nisu osvojili te Kupove, jer se to igralo prije 1998. godine i to se ne pika :D Ipak nezavisna BiH i fudbal u njoj nastaju tek od onog trenutka kad su Hrvati i Srbi pristali igrati.
Logovan

#3110 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Radamel Falcao wrote:Možemo li kakvu peticiju napraviti da Savez ukine zabranu?
Ma džaba peticije, molbe, itd, vjerovatno će zabrana ostati do kraja sezone. :twisted: Kako ono rekoše, uveli smo zabranu zbog protesta. :lol:
Butmiran

#3111 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Logovan wrote:
Radamel Falcao wrote:Možemo li kakvu peticiju napraviti da Savez ukine zabranu?
Ma džaba peticije, molbe, itd, vjerovatno će zabrana ostati do kraja sezone. :twisted: Kako ono rekoše, uveli smo zabranu zbog protesta. :lol:
Ne ukinu li je za finale nabijem ih na kurac redom sve. Treba medijski pritisak malo vršiti na savez da se ukine za finale.
Logovan

#3112 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Butmiran wrote: Ne ukinu li je za finale nabijem ih na kurac redom sve. Treba medijski pritisak malo vršiti na savez da se ukine za finale.
Medijski pritisak bi možda i donio ukidanje zabrane ali sumnjam. Nisam nešto optimističan al' nikako.
Rob_Atl

#3113 Re: KUP BiH

Post by Rob_Atl »

ma pustit ce nisu ni u savezu toliko ludi, bice na foru klub organizuje dolazak, bice sve tip top bla bla. Znaju da ce na Kosevu biti 20 000 , u Zenici nekih 15-tak pa to ce biti spektakl sigurno, samo da celik ne nabije sarajevo 3-0 u prvoj pa da druga ne bude zanimljiva :D :izet:
Diavel

#3114 Re: KUP BiH

Post by Diavel »

Rob_Atl wrote:ma pustit ce nisu ni u savezu toliko ludi, bice na foru klub organizuje dolazak, bice sve tip top bla bla. Znaju da ce na Kosevu biti 20 000 , u Zenici nekih 15-tak pa to ce biti spektakl sigurno, samo da celik ne nabije sarajevo 3-0 u prvoj pa da druga ne bude zanimljiva :D :izet:

Celik ne moze na treningu nabiti' 3 gola.... :D
PriNc_ba

#3115 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

realno bice belaja velikih ako puste gostujuce da dodju i u Ze i u Sa... i to mislim da bi bilo nezapamcenih belaja bar sto se tice belaja na nasim prostorima poslije rata. ocekuj 3 milje hordi u Ze i sigurno minimalno 4 milje robova u Sa osim ako prvu tekmu ne dobije gost s 3-4 razlike...

dovoljno je 20-30 kretena na jednoj strani napusenih i alkoholiziranih i da se pokrene belaj neki i to pogotovo kod robova koji su ionako povodljivi... od 4 milje mozda bi ih bilo 200-300 normalnih ali nemas ti tu sta biti normalan kad rulja krene.

ja sam iskreno za to da zabrana ostane i u finalu jer bice ionako 10ak hiljada na bilinom i 15ak hiljada na kosevu i dosta vala.

mada mozda i postoji mogucnost da se nadju predstavnici navijackih skupina i da se dogovori da nema belaja i da se nadju zajednicki svi da festaju citav dan i jednu i drugu tekmu.. tako bi se jedino mogli izbjeci belaji. ili eventualno da policija angazuje jedno 3 milje drotova da bas bude sigurica sve :D
Radamel Falcao

#3116 Re: KUP BiH

Post by Radamel Falcao »

PriNc_ba wrote:realno bice belaja velikih ako puste gostujuce da dodju i u Ze i u Sa... i to mislim da bi bilo nezapamcenih belaja bar sto se tice belaja na nasim prostorima poslije rata. ocekuj 3 milje hordi u Ze i sigurno minimalno 4 milje robova u Sa osim ako prvu tekmu ne dobije gost s 3-4 razlike...

dovoljno je 20-30 kretena na jednoj strani napusenih i alkoholiziranih i da se pokrene belaj neki i to pogotovo kod robova koji su ionako povodljivi... od 4 milje mozda bi ih bilo 200-300 normalnih ali nemas ti tu sta biti normalan kad rulja krene.

ja sam iskreno za to da zabrana ostane i u finalu jer bice ionako 10ak hiljada na bilinom i 15ak hiljada na kosevu i dosta vala.

mada mozda i postoji mogucnost da se nadju predstavnici navijackih skupina i da se dogovori da nema belaja i da se nadju zajednicki svi da festaju citav dan i jednu i drugu tekmu.. tako bi se jedino mogli izbjeci belaji. ili eventualno da policija angazuje jedno 3 milje drotova da bas bude sigurica sve :D
W
t
f?
Pitarrr82

#3117 Re: KUP BiH

Post by Pitarrr82 »

@PriNc_ba

Ides li ti na tekme nase lige?
PriNc_ba

#3118 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

prestao ici prije 3 godine.. prije toga nisam propustao ;)

mislim, ne bih volio da se ovo desi ali ko misli da se nece desiti belaj i to bas veliki taj je u zabludi... samo neki bas jak dogovor navijaca ili veliki angazman policije moze sprijeciti belaje u Sa i Ze. ne govorim da ce na stadionu biti belaja... ali dolazak i odlazak... pfff :-)
Pitarrr82

#3119 Re: KUP BiH

Post by Pitarrr82 »

PriNc_ba wrote:prestao ici prije 3 godine.. prije toga nisam propustao ;)

mislim, ne bih volio da se ovo desi ali ko misli da se nece desiti belaj i to bas veliki taj je u zabludi... samo neki bas jak dogovor navijaca ili veliki angazman policije moze sprijeciti belaje u Sa i Ze. ne govorim da ce na stadionu biti belaja... ali dolazak i odlazak... pfff :-)

Ma zato te i pitam, u smislu zasto ocekujes bas tolike nerede...
PriNc_ba

#3120 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

zato sto znam zenicane i znam kakvi su. ne generalizujem fkt... ali njihovu tribinu vecinom cine klosari kojima se zivot svodi na lopovluke, drogiranje, alkoholiziranje, razbojnistva i odlazak na tekme celika. ima tu i normalnih momaka naravno ali ti glavni sta zapocnu to ce pratiti i ostatak raje jer su povodljivi... ima hiljadu primjera za dokazati tu povodljivost.
ima realno i medju nasima debila ali eto koliko toliko ima neki red i trude se momci da se pridrzavaju pravila dogovorenih kako ce se ponasati i sta ce se raditi na gostovanju.

ono sto je bitno da nema belaja je da su obje strane mirne jer najmanja glupost s jedne strane ce prouzrokovati belaj. gostujuci navijaci sta god da naprave eto belaja. gosti ako dobiju eto opet belaja zbog nezadovoljnih domacina.

bukvalno 20 kretena mogu pokrenuti haos... a s obzirom da to nece biti gostovanje par stotina navijaca ne znam kako osigurati prostor za toliki broj navijaca da se krecu i u Sa i u Ze a da im se ne moze napraviti bilo kakva ceka ili cak da se dodje i do sudara oci u oci a to ako bi se desilo policija sumnjam da bi sta mogla napraviti...

i jednima i drugima je ovo prilika za trofej nakon dugo dugo godina i nece biti bas med i mlijeko medju navijacima...

sve u svemu mislim da zabrana treba da ostane ili da se dogovori neki ogranicen broj navijaca da bude tipa 500-600 sto bi policija i mogla kontrolisati...

ja bih najsretniji bio da budu krcati i bilino i kosevo i da gosti popune svoje tribine i da sve prodje kako treba ali nesto sumnjam. to je moje vidjenje. ne znaci da se podudara s drugim misljenjima. volio bih i ja u zenicu otici na tekmu da ne razmisljam hoce li me cigla opaliti ili nesto slicno. nemamo nikakvih argumenata ni jedni ni drugi da mozemo reci EH NE POSTOJI VELIKI RIZIK ZA DOLAZAK GOSTUJUCIH NAVIJACA... prema tome zabrana neka ostane ! :)
Last edited by PriNc_ba on 18/04/2014 10:56, edited 1 time in total.
Radamel Falcao

#3121 Re: KUP BiH

Post by Radamel Falcao »

Takvom logikom: veće utakmice uopće ne bi trebale imati navijače.

Ako je već rizično, neka policija perfektno osigura utakmice.

Ionako oni najviše keša izvlače iz FKS.
Obuca9

#3122 Re: KUP BiH

Post by Obuca9 »

Haj' ne lupaj Prinče svega ti.
PriNc_ba

#3123 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

koje vece tekme to dovode toliki broj gostujucih navijaca osim sarajevskog derbija ?

ja ne znam jel bilo 4-5 tekmi poslije rata da je bas veliki broj navijaca otisao na neko gostovanje i to je obicno bila titula u pitanju.

ako zabrana ostane ova prica je nepotrebna bila i bice mi drago ako tako bude :) a ako skinu zabranu onda cemo vidjeti sta ce biti i kako ce biti :)

i daj @obuca ti kakav kontra argument kojim mozes opravdati ukidanje zabrane. najlakse je reci ne lupaj.
Radamel Falcao

#3124 Re: KUP BiH

Post by Radamel Falcao »

Ja ti kažem da je tvoja logika najgori oblik defetizma koji postoji. Uvešćemo sve sankcije i onda ćemo biti ok i sigurni. Nije baš tako.
nema me tamo

#3125 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Obuca9 wrote:Haj' ne lupaj Prinče svega ti.

Lik dobro prica.
To što ti na istoku sjediš i jedeš košpice to je druga stvar.
Svaka veca utakmica Sarajeva u zadnjih par godina je prošla u neredima..
Samo poucen iskustvom u jednom se vara, ne treba 20 ljudi da se napravi problem s policijom..
Nekih 5 je sasvim dovoljno za rulju...
Post Reply