Nisam ba ni rekao da je oslobodjen odgovornosti. Smanji malo flejmanje. Malo ti je sto si klonirana nakon trajnog bana. Hos opet?vjeshalica wrote:Neznanje ne oslobadja odgovornosti
Citaj malo bolje sta drugi pisu. Sa razumjevanjem.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nisam ba ni rekao da je oslobodjen odgovornosti. Smanji malo flejmanje. Malo ti je sto si klonirana nakon trajnog bana. Hos opet?vjeshalica wrote:Neznanje ne oslobadja odgovornosti
Vjerujem ja sve to, samo postoji dijagnoza - Alzhajmerova bolest. Možda neki rani pokazatelji.Naslovnica wrote:[q
Moj kolega je čovjek srednjih godina, ozbiljan, legalista 100%, samo mu se desilo da je zaboravio, jednostavno previše obaveza, trka-frka, nije čovjek namjerno vozio neregistrovano auto.
Ne vjerujem da će mu se opet desiti ista greška, ali može se svakome desiti i kraj priče.
Platiće koliko ga sljeduje, firma također i to je to.
jasta ovdje ste svi megasupermeni pamet vam radi cisto bez hickupa savrseno nikad nista ne zaboravite nikd nista ne pogrijesite ne guzite druge zene ne prekoracujete ogranicenja ne jebete svasta osim misica iz ministarskih muda ste poispadali prelijepi ste i svi preko metar i 90 sa kitama od 19+...punice zavide vlstitoj djeci kad ih ozenite jebote.... radite superinteligentne poslove vozite auta samo novaod is 0-40kkm + sa manke od 30000 km na satu sva pitanja u zivotu su vam rijesena i sve ostalo sto krasi perfektnog lika.... o vi jbo te presavrseni530i wrote:Vjerujem ja sve to, samo postoji dijagnoza - Alzhajmerova bolest. Možda neki rani pokazatelji.Naslovnica wrote:[q
Moj kolega je čovjek srednjih godina, ozbiljan, legalista 100%, samo mu se desilo da je zaboravio, jednostavno previše obaveza, trka-frka, nije čovjek namjerno vozio neregistrovano auto.
Ne vjerujem da će mu se opet desiti ista greška, ali može se svakome desiti i kraj priče.
Nije Alzhajmerova bolest, provjereno.530i wrote:Vjerujem ja sve to, samo postoji dijagnoza - Alzhajmerova bolest. Možda neki rani pokazatelji.Naslovnica wrote:[q
Sve stoji ali nema potrebe za tolikim emocijama, nije vrijedno banovanja.commendatore wrote:jasta ovdje ste svi megasupermeni pamet vam radi cisto bez hickupa savrseno nikad nista ne zaboravite nikd nista ne pogrijesite ne guzite druge zene ne prekoracujete ogranicenja ne jebete svasta osim misica iz ministarskih muda ste poispadali prelijepi ste i svi preko metar i 90 sa kitama od 19+...punice zavide vlstitoj djeci kad ih ozenite jebote.... radite superinteligentne poslove vozite auta samo novaod is 0-40kkm + sa manke od 30000 km na satu sva pitanja u zivotu su vam rijesena i sve ostalo sto krasi perfektnog lika.... o vi jbo te presavrseni530i wrote:Vjerujem ja sve to, samo postoji dijagnoza - Alzhajmerova bolest. Možda neki rani pokazatelji.Naslovnica wrote:[q
okliznucete se vi kad tad jebeno je kad se visoko leti aterira se brutalno... jos bi reko stogod al popusicu ban bezveze
Ovo je klasična šizofrenija npr., nije Alzhajmercommendatore wrote:
jasta ovdje ste svi megasupermeni pamet vam radi cisto bez hickupa savrseno nikad nista ne zaboravite nikd nista ne pogrijesite ne guzite druge zene ne prekoracujete ogranicenja ne jebete svasta osim misica iz ministarskih muda ste poispadali prelijepi ste i svi preko metar i 90 sa kitama od 19+...punice zavide vlstitoj djeci kad ih ozenite jebote.... radite superinteligentne poslove vozite auta samo novaod is 0-40kkm + sa manke od 30000 km na satu sva pitanja u zivotu su vam rijesena i sve ostalo sto krasi perfektnog lika.... o vi jbo te presavrseni
okliznucete se vi kad tad jebeno je kad se visoko leti aterira se brutalno... jos bi reko stogod al popusicu ban bezveze
Nisam topli brat, pa ne bih mogao, ali hvala na ponudi u svakom slučajucommendatore wrote:bilmi mogo analizirat hasimagu kad si taki vjest mozes njezno bez srkleta polako
Profil i anfas.ing-ecc wrote:Vjerovatno prave 'dvije brze slike'..... da imas sta gledati ako trazis fotodokumentaciju
Meni je do sad svaka kamera koja me iznenadila blicnula dva puta.NediM17 wrote:Juce oko podneva vozim, nazovi brzom cestom kroz Blazuj, u pravcu Sarajeva, desnom trakom postujuci ogranicenje od 60 km/h (iako je to ogranicenje upitno jer na izlazu sa Petrol puNpe ima znak da izlazis na put rezervisan za motorna vozila, dakle ogranicenje od 100 km/h), kad lijevom trakom projuri nervozni kamiondzija iz Viteza, firma Economic, naravno kamera uradi svoje, crveno blicnu dva puta. E sad da li inace blica dva puta ili sam i ja postao kolateralna steta? Mislim, da se razumijemo nisam nimalo nasekiran, nego me onako interesuje da li je moguce da je i mene uslikala ili je normalno da dvaput blicne?
Blicne dva puta, meni je tako blicnula u RakoviciNediM17 wrote:Juce oko podneva vozim, nazovi brzom cestom kroz Blazuj, u pravcu Sarajeva, desnom trakom postujuci ogranicenje od 60 km/h (iako je to ogranicenje upitno jer na izlazu sa Petrol puNpe ima znak da izlazis na put rezervisan za motorna vozila, dakle ogranicenje od 100 km/h), kad lijevom trakom projuri nervozni kamiondzija iz Viteza, firma Economic, naravno kamera uradi svoje, crveno blicnu dva puta. E sad da li inace blica dva puta ili sam i ja postao kolateralna steta? Mislim, da se razumijemo nisam nimalo nasekiran, nego me onako interesuje da li je moguce da je i mene uslikala ili je normalno da dvaput blicne?
Jbm ti inzenjere. Ima li idje na svijetu da se iskljucujes iz lijeve trake?chudjenhe wrote:u blazuju jucer...vozim lijevom trakom, skrenucu za ilidzu
i tik pred kamerom, liku u bmw-u valjda doklincilo mojih 60 km/h, prestroji se u desnu i gas...prikocio je kad je blicnulo
![]()
![]()