Gdje si ovo našao?covjek_sam_zeno wrote:
I Mr.Nobody?
Moderator: _BataZiv_0809
Gdje si ovo našao?covjek_sam_zeno wrote:
kad ih preporucivah.elSaik wrote:Jel vi fakat gledate sve te filmove i preporučujete ih, ili tek tako nabacate 5-6 slika?!
101 Rejkjavik 7/10![]()
Boy A 9/10 [samo mi je nejasna scena kad mu se treba odjednom pojavi u onom gradiću - otkud ona tamo odjednom, ali eto...]
ali je zato ovaj trubadur samo taki. vec vidjeno 16000 puta.bingov buraz wrote:
Neko je vec preporucio pa samo da ponovim
Ne pogledah tih 15 999 pa molim da mi se ne zamjeri.johnnykola wrote:ali je zato ovaj trubadur samo taki. vec vidjeno 16000 puta.bingov buraz wrote:
Kako možeš porediti komediju sa dramom. Ccccc...johnnykola wrote:kad ih preporucivah.elSaik wrote:Jel vi fakat gledate sve te filmove i preporučujete ih, ili tek tako nabacate 5-6 slika?!
101 Rejkjavik 7/10![]()
Boy A 9/10 [samo mi je nejasna scena kad mu se treba odjednom pojavi u onom gradiću - otkud ona tamo odjednom, ali eto...]rejkjavik bolji jedno tri puta od boy a, ali i djecko je dobar.

pa kreni više, kad češ stič.bingov buraz wrote:Ne pogledah tih 15 999 pa molim da mi se ne zamjeri.johnnykola wrote:ali je zato ovaj trubadur samo taki. vec vidjeno 16000 puta.bingov buraz wrote:
nema na cemu.Kona__ wrote:Mislim da je @johnnykola preporucio, hvala ti, predivno.![]()

jako dobar!!Meho Kodro wrote:Pi*ka vam materina Cetnicka, je*em vam mater i cacu![]()
Insert iz filma "Oprosti za Kung Fu" vise nego solidne crnohumorne komedije ...
Ko moze neka ga pogleda...

jako tuzan film, sa predobrom pricom.. smith se odlicno snasao u jednoj drami.. jest da je nekako neobicno gledati ga u takvom filmu,ali odlicno je odglumio.todd_smith wrote:
Jedan od najboljih filmova sto sam ikada gledao, obavezno pogledati
Film je fenomenalan... Istina nisam navikao, da gledam Smith-a u ovakvim ulogama.north_1987 wrote:jako tuzan film, sa predobrom pricom.. smith se odlicno snasao u jednoj drami.. jest da je nekako neobicno gledati ga u takvom filmu,ali odlicno je odglumio.todd_smith wrote:

Ima Smith jos zapazenih uloga kao npr. Ali gdje je nominiran za Oskara i The Pursuit of Happyness gdje mislim da glumi sa sinom. Dobar glumac.stachu wrote:Film je fenomenalan... Istina nisam navikao, da gledam Smith-a u ovakvim ulogama.north_1987 wrote:jako tuzan film, sa predobrom pricom.. smith se odlicno snasao u jednoj drami.. jest da je nekako neobicno gledati ga u takvom filmu,ali odlicno je odglumio.todd_smith wrote:

Ti bas veze nemas o kontanju poente filmaMr.Salieri wrote:Neki dan mi je drug dao film,American Psycho,glavna uloga je Christian Bale...Film je stvarno extra i meni se svidio
Radi se o jednom covjeku,Paulu Batemanu,koji je ljubomoran na svakog koji ima nesto bolje od njega,pa cak i npr.visit kartu...Takodjer,ima veliki nagon za ubijanjem,tako da do kraja filma pobije mnogo ljudi...Jednostavno ga pogledajte,jer je film napet do kraja,gotivan i moze se uzivati u njemu![]()