Champions League 2012-13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bianconeri1988

#3101 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

marshall_bug wrote:
Ne tvrdim da je Barca trenutno bolja od Juventusa, ali tvrdim da ovaj Bianconeri zna da se nece dobro provesti ako im zapadne Barca i zato ponovo priprema teren spominjuci Uefalonu i neke penale.
Ne trpaj mi riječi u usta s tim dječijim poštapalicama Uefalona i slično, nisam ja iskompleksiran tip. Ja sam samo naveo ono što je čitav svijet vidio, a to je čist penal za Milan, nigdje nisam napisao da bi Barca ispala da je taj penal sviran. Barca bi sigurno prošla dalje jer su sinoć zabili kad su god to htjeli. Tebi je vokri što na svakoj utakmici neutralni navijači s punim pravom mogu reći da je sudija donio odluku u korist Barcelone.

Razlika između Milana i Juventusa je nebo i zemlja. Barca je jedva prošla Milana gledajući obje utakmice, prolaz osigurali u posljednjoj minuti golom Albe,do tada su visili u zraku, a protiv Juventusa će to biti mnogo teže, ne isključujem prolaz Stare dame ako se ta dva tima sastanu. Kao da bi Buffon primio drugi gol kao sinoć Abbiati, kao da bi se Messi šetkao pored Chiellinija, kao da bi Iniesta i Xavi imali prostora pored Marchisia i Vidala kao sinoć. Ruku na srce Conte je daleko bolji taktičar od Allegrija.

Kad su Italijani protiv Španije igrali kao Juventus u 3-5-2 formaciji bilo je 1:1, a kad je Prandelli u finalu promjenio sistem onda je bilo 4:0. :run:
respo

#3102 Re: Champions League 2012-13

Post by respo »

neutralni navijac kaze sudjeno u korist barcelone a navijac milana kaze da je greska sudca 1:1 jer je trebao biti i penal za barcu i penal za milan :-)
Djubre_

#3103 Re: Champions League 2012-13

Post by Djubre_ »

BALOTELLI- Jedini igrac koji je 2 puta u jednoj sezoni Lige prvaka ispao! :lol:

Sent from my GT-i9001
skenderija04

#3104 Re: Champions League 2012-13

Post by skenderija04 »

@ Bianconeri1988

Polako druze, ja bi volio da vidim staru damu protiv Madrida. Nemoj Talijane dva puta spojeno.
ultima_palabra

#3105 Re: Champions League 2012-13

Post by ultima_palabra »

Aj prekinite više s tim... Balotelli u Milanu nije bio registrovan za LP i samim tim nije ispao :roll:
Djubre_

#3106 Re: Champions League 2012-13

Post by Djubre_ »

Ejs :-?

Sent from my GT-i9001
Bianconeri1988

#3107 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

skenderija04 wrote:@ Bianconeri1988

Polako druze, ja bi volio da vidim staru damu protiv Madrida. Nemoj Talijane dva puta spojeno.
Reala me nije uopšte hastra, oni su Juventusu redovna mušterija u nock-out fazi, mada bih najradije Borussiu Dortmund ako ikako može. :D
respo wrote:neutralni navijac kaze sudjeno u korist barcelone a navijac milana kaze da je greska sudca 1:1 jer je trebao biti i penal za barcu i penal za milan :-)
Vobra, uvidio si razliku između neutralnog i pristrasnog navijača. 8-)
sistematski pregled

#3108 Re: Champions League 2012-13

Post by sistematski pregled »

Ovo uzimaju ili Barsa ili Real. Male šanse da nekome od ova dva tima zagorča život ima Bajern ali pehar će dići jedna od ove dvije ekipe. Ostale ekipe nemaju ni mrvu šansi.
respo

#3109 Re: Champions League 2012-13

Post by respo »

Bianconeri1988 wrote:
respo wrote:neutralni navijac kaze sudjeno u korist barcelone a navijac milana kaze da je greska sudca 1:1 jer je trebao biti i penal za barcu i penal za milan :-)
:-)
ne mogu da vjerujem a ti nisi skontao izgleda sta sam uopste napisao
ajd procitaj jos jednom
Djubre_

#3110 Re: Champions League 2012-13

Post by Djubre_ »

Ja sam ubjedjen da bayern dize pehar!

Sent from my GT-i9001
Logovan

#3111 Re: Champions League 2012-13

Post by Logovan »

marshall_bug wrote: Bianconeri bi volio da je Milan prosao jer zna da Juve protiv Barce nema sanse kao ni Italija protiv Spanije pa sad po defaultu izmislja neke penale za Milan ;)
Ma ja, on izmišlja penale a mene je eto nagovorio da ga podržim pa da i ja zajedno sa njim po defaultu izmišljam. :oops: :-)

Je l' neko sinoć primijetio ovu djevojku što je uletila na teren poslije gola Albe? :D
Image
Bianconeri1988

#3112 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

respo wrote:
Bianconeri1988 wrote:
:-)
ne mogu da vjerujem a ti nisi skontao izgleda sta sam uopste napisao
ajd procitaj jos jednom
Dobro sam ja skontao, tebe onako ložim. :lol:

Šalu na stranu, pročitao sam dosta komentara nakon sinoćnje utakmice na drugim forumima, većina spominje igranje rukom, a rijetko ko penal nad Pedrom. Ipak, mišljenje većine uvijek pobjeđuje.

Hoću da kažem kad je čist penal sviraj ga, majka mu stara, makar i protiv Barcelone.
respo

#3113 Re: Champions League 2012-13

Post by respo »

_terminaš_ wrote:
marshall_bug wrote: Bianconeri bi volio da je Milan prosao jer zna da Juve protiv Barce nema sanse kao ni Italija protiv Spanije pa sad po defaultu izmislja neke penale za Milan ;)
Ma ja, on izmišlja penale a mene je eto nagovorio da ga podržim pa da i ja zajedno sa njim po defaultu izmišljam. :oops: :-)

Je l' neko sinoć primijetio ovu djevojku što je uletila na teren poslije gola Albe? :D
Image
pogledaj snimak sto je postavio 505 cini mi se na temi o barciu vidi se kako ona ulijece i redar se oklizne za njom
respo

#3114 Re: Champions League 2012-13

Post by respo »

Bianconeri1988 wrote:
Dobro sam ja skontao, tebe onako ložim. :lol:

Šalu na stranu, pročitao sam dosta komentara nakon sinoćnje utakmice na drugim forumima, većina spominje igranje rukom, a rijetko ko penal nad Pedrom. Ipak, mišljenje većine uvijek pobjeđuje.

Hoću da kažem kad je čist penal sviraj ga, majka mu stara, makar i protiv Barcelone.
vecina spominje igranje rukom upravo jer su kivni na barcinu igru sto igra ovako uspjesno
a takodjer misljenje vecine nije uvijek ispravno
nemoj da ti navodim primjere van fudbala da bi ti objasnio neke stvari
uzmi samo nase izbore ili naci njemacku to je dovoljno da uvidis kako je misljenje vecine nekad i pogubno al necu vise o tome nije tema

niko ne govori da sudija nije mogao svirati penal zbog ruke mogao je kao sto je mogao nad pedrom al nije ni jedno ni drugo i to je to
i meni je nekad krivo sto su ponistili cist go bojana protiv intera al sta mogu ja ili bilo ko sada nista inter te godine uzeo lp iako je barca bila bolja i to je to idemo dalje
Bianconeri1988

#3115 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

Dakle većina spominju ruku iz razloga jer su kivni i ljubomorni na Barcu, a ne zato što je bila ruka. Hajd udure, kako ti kažeš. :D

Vidiš kako si ti mudar, spominješ Krkićev poništeni gol, a ne spominješ Busqetsov mig i simuliranje zbog kojeg je Motta dobio crveni u istoj toj utakmici, a vjerujem da samo pokušavaš ostati "realan." Joj, joj, joj. :D

Hajd nastavit ćemo, nemam vremena, čeka me djevojka, u suprotnom neću omastiti brkove zadugo. :lol:

Lijep pozdrav. :-D
5 0 5

#3116 Re: Champions League 2012-13

Post by 5 0 5 »

vidi, mali je milion kamera na camp nou. zar ne bi prikazali iz boljeg ugla da je stvarno igrao rukom.
respo

#3117 Re: Champions League 2012-13

Post by respo »

Bianconeri1988 wrote:Dakle većina spominju ruku iz razloga jer su kivni i ljubomorni na Barcu, a ne zato što je bila ruka. Hajd udure, kako ti kažeš. :D

Vidiš kako si ti mudar, spominješ Krkićev poništeni gol, a ne spominješ Busqetsov mig i simuliranje zbog kojeg je Motta dobio crveni u istoj toj utakmici, a vjerujem da samo pokušavaš ostati "realan." Joj, joj, joj. :D

Hajd nastavit ćemo, nemam vremena, čeka me djevojka, u suprotnom neću omastiti brkove zadugo. :lol:

Lijep pozdrav. :-D
je li bila ruka ili ne to mozemo nagadjati
je li namjera ili ne
u padu ovako onako neprirodan prirodan polozaj ruke i milion stvari zbog kojih se moze reci je li bila ruka ili nije
isto to se moze reci i u situaciji nad pedrom
je li onaj zapeo pa gurno pedra ili nije je li bilo namjere ili nije sve je to diskutabilno
i je li vazniji go ili crveni za igraca?
mozemo mi nabrajati svaku sitnicu sa bilo koje utakmice
al bit je sta je vaznije
jedan go ili 50 migova
niko ne opravdava migove jer svako zeli usojeh i prednost za svoju ekipu
i ja koji navijam za barcu da igram protiv nje vjerovatno bi migao ili trazio neke stvari koje su na granici da sudija sudi bacao se ili slicno
samo je pitanje sta je bitnije sto sudija previdi tvoj go koji ponisti ili moje miganje
a valjda je go vrijedniji u bilokom slucaju jer dirketno utice na rezultat dok miganje i ne utice
oridjidji

#3118 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

505sCrtom wrote:vidi, mali je milion kamera na camp nou. zar ne bi prikazali iz boljeg ugla da je stvarno igrao rukom.
ima snimak, gdje su ljudi analizirali taj detalj onako fino, slozivsi se da je penal bio za milan, prvo dva igraca milana su digli ruku da kazu sudiji kako je bio penal, dok su igraci barse gledali u sudiju nadajuci se da ce to svirati, medjutim nije... mada na kraju to nije ni bitno, sudija je procijenio da to nije bio penal i bespotrebno je vrtiti tu pricu. milan je odigrao kalkulantski, kukavicki i na kraju im se to osvetilo, nisi pokazali odlucnost da urade nesto vise i ispali su, zasluzeno... ako je milan bio bolji od barse u prvome mecu, u drugome je bila barsa i to dosta bolja nego milan prvu utakmicu i zato je milan zasluzeno ispao... sad sta bi bilo kad bi bilo je bespotrebno vrtiti... svaka nerealizovana sansa u ovakvim utakmicama kosta i po meni prelomni trenutak je bio promasaj Nianga i Mesijev drugi go... inace u drugom poluvremenu sa 1-1 jedan bi bilo drugacije igrati, nego sa 2-0... ali za ovakve utakmice se zivi i kad se dobijaju i kad se gubi... jednostavno sinoc milanu nije nista polazilo od ruke i to je to... barsa je odigrala perfektnu utakmicu i vidjecemo sta ce nastavak lige prvaka donjeti istoj ekipi...
ultima_palabra

#3119 Re: Champions League 2012-13

Post by ultima_palabra »

Zbog vas dvojice razmišljam da aktiviram gnjavator opciju :D
oridjidji

#3120 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

andr0id wrote:Ja sam ubjedjen da bayern dize pehar!

Sent from my GT-i9001
Nije nemoguce za ekipu koja je u zadnje tri godine igrala dva finala i oba izgubila. Mada bih volio iskren da budem da osvoji lp neka ekipa koja ne slovi za favorita.
oridjidji

#3121 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

NEGO STA MISLITE KAKAV CE BITI ZDRIJEB?

Ovo je moja prognoza izvucenih parova (ako naravno ne bude iznenadjenja veceras):

Real - Bajern/Arsenal,
Barselona - Juve,
Galata - Borusija,
Psg - Porto/Malaga.

Nesto mi onaj Platini dismr, pa ocekujem laksi zdrijeb za jedinu francusku ekipu u takmicenju...

:D
salle_eh1986

#3122 Re: Champions League 2012-13

Post by salle_eh1986 »

oridjidji wrote:NEGO STA MISLITE KAKAV CE BITI ZDRIJEB?

Ovo je moja prognoza izvucenih parova (ako naravno ne bude iznenadjenja veceras):

Real - Bajern/Arsenal,
Barselona - Juve,
Galata - Borusija,
Psg - Porto/Malaga.

Nesto mi onaj Platini dismr, pa ocekujem laksi zdrijeb za jedinu francusku ekipu u takmicenju...

neće juve na barcu, previše je to rizika da se ne dogodi finale real-barca :D
ja bih to 'vako:
real-porto
barca-galata
juve-borusia
bajern-psg
oridjidji

#3123 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

salle_eh1986 wrote:
oridjidji wrote:NEGO STA MISLITE KAKAV CE BITI ZDRIJEB?

Real - Bajern/Arsenal,
Barselona - Juve,
Galata - Borusija,
Psg - Porto/Malaga.

neće juve na barcu, previše je to rizika da se ne dogodi finale real-barca :D
ja bih to 'vako:
real-porto
barca-galata
juve-borusia
bajern-psg
ma nesto mi ovaj tvoj zdrijeb izgleda kao manje vise mazenje reala i barse :D

ima i ona hardcore verzija zdrijeba:
real-barsa, borusia -bajern, juve-galata, psg-porto :D
sema911s

#3124 Re: Champions League 2012-13