Ne trpaj mi riječi u usta s tim dječijim poštapalicama Uefalona i slično, nisam ja iskompleksiran tip. Ja sam samo naveo ono što je čitav svijet vidio, a to je čist penal za Milan, nigdje nisam napisao da bi Barca ispala da je taj penal sviran. Barca bi sigurno prošla dalje jer su sinoć zabili kad su god to htjeli. Tebi je vokri što na svakoj utakmici neutralni navijači s punim pravom mogu reći da je sudija donio odluku u korist Barcelone.marshall_bug wrote:
Ne tvrdim da je Barca trenutno bolja od Juventusa, ali tvrdim da ovaj Bianconeri zna da se nece dobro provesti ako im zapadne Barca i zato ponovo priprema teren spominjuci Uefalonu i neke penale.
Razlika između Milana i Juventusa je nebo i zemlja. Barca je jedva prošla Milana gledajući obje utakmice, prolaz osigurali u posljednjoj minuti golom Albe,do tada su visili u zraku, a protiv Juventusa će to biti mnogo teže, ne isključujem prolaz Stare dame ako se ta dva tima sastanu. Kao da bi Buffon primio drugi gol kao sinoć Abbiati, kao da bi se Messi šetkao pored Chiellinija, kao da bi Iniesta i Xavi imali prostora pored Marchisia i Vidala kao sinoć. Ruku na srce Conte je daleko bolji taktičar od Allegrija.
Kad su Italijani protiv Španije igrali kao Juventus u 3-5-2 formaciji bilo je 1:1, a kad je Prandelli u finalu promjenio sistem onda je bilo 4:0.