Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
seln

#30976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

high_volume wrote:
seln wrote:
hadzinicasa wrote:ma ko mi je kriv sto sam nastavila kopati.... pa sam se i sjetila ovoga:
https://www.klix.ba/komentar/129252 i kako ga je Konakovic danima oslovljavao sa Muhamede....

zadnja dva pitanja.... pa (ex)premijeru, pobogu.
Pa, jedno pitanje interesuje i mene, da li se on stidi svog imena?
Promijenio ga, uzeo umjetnicko? Iskreno, ko je cuo za ovog "umjetnika" prije njegovog politickog angazmana?
Mene interesuje slično. Bi li tako podlo i primitivno provocirao čovjeka da je ime Denis promijenio u ime Muhamed?
Niti provociram, niti je podlo ni primitivno, pa bih zamolio da se suzdrzite sa epitetima.

Primjer: Hamza Raznatovic... nisam simpatizant prozelita, ni u jednom ni u drugom pravcu, ali, boze moj... to je ljudsko pravo.
Hamza je ime promijenio jer je promijenio vjeru. Hamza je (osim sto je lafo neki muzicar) prilican anonimus i nema bas neki uticaj na zivot drugih.
I Nemanja je promijenio ime, jer je promijenio vjeru. Ali, vise od toga je to bio politicki statement. Dakle: supak, uhljup, firaun sa Gorice... srecom, bez veceg uticaja na nase zivote.
I Muhammed je promijenio ime (vjeru nije, bar tako kaze, a i zaboli me za tim). Kaze da je to ucinio iz inata.. ono, posvadjao se sa selom, pa odsjekao sebi kurac.
Samo, Muhammed je u jednom trenutku pucao na visoke politicke funkcije. Dozvolicete moju sumnju je li neko ko nesto radi iz inata podoban za politicku funkciju. Ili necete dozvoliti, a i to me zaboli.

A taj primitivizam, podlost, zaostalost koje implicirate meni, demonstrirate i sami. Siguran sam da svaki od vas cvrsto vjeruje da me promjena imena interesuje iz vjerskih ili nacionalnih razloga. Actually, ne interesuje me ni mrve, ali to se tako finogradskorajskim forumasima ne moze objasniti.
Jer, gdje bi zaboga ostala vasa finogradskorajstvenost, ako ne bi bilo nekog zaostalog papka (tj. mene) s kojim cete se porediti i na kojeg cete s visine gledati sa vaseg finogradskorajstvenog pijedestala.
To sto sam u pogledu vjere, nacije, seksualnog ili politickog opredjeljenja vjerovatno liberalniji od vecine vas.... who cares?
Glavno je "Slavko, imamo dilera... ovaj, papka".
seln

#30977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Better Man wrote:
high_volume wrote:
seln wrote:
Promijenio ga, uzeo umjetnicko? Iskreno, ko je cuo za ovog "umjetnika" prije njegovog politickog angazmana?
Mene interesuje slično. Bi li tako podlo i primitivno provocirao čovjeka da je ime Denis promijenio u ime Muhamed?
Nek je stid i sramota svakog ko Denisa gleda na osnovu imena i to što je svoje izvorno ime Muhamed promjenio u Denis. To samo govori koliko su takvi ljudi zaostali primitivci i pogan najgore vrste.
Sta ces, nismo svi najfinija najgradskija raja.
hadzinicasa

#30978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hadzinicasa »

seln wrote:
high_volume wrote:
seln wrote:
Niti provociram, niti je podlo ni primitivno, pa bih zamolio da se suzdrzite sa epitetima.

Primjer: Hamza Raznatovic... nisam simpatizant prozelita, ni u jednom ni u drugom pravcu, ali, boze moj... to je ljudsko pravo.
Hamza je ime promijenio jer je promijenio vjeru. Hamza je (osim sto je lafo neki muzicar) prilican anonimus i nema bas neki uticaj na zivot drugih.
I Nemanja je promijenio ime, jer je promijenio vjeru. Ali, vise od toga je to bio politicki statement. Dakle: supak, uhljup, firaun sa Gorice... srecom, bez veceg uticaja na nase zivote.
I Muhammed je promijenio ime (vjeru nije, bar tako kaze, a i zaboli me za tim). Kaze da je to ucinio iz inata.. ono, posvadjao se sa selom, pa odsjekao sebi kurac.
Samo, Muhammed je u jednom trenutku pucao na visoke politicke funkcije. Dozvolicete moju sumnju je li neko ko nesto radi iz inata podoban za politicku funkciju. Ili necete dozvoliti, a i to me zaboli.

A taj primitivizam, podlost, zaostalost koje implicirate meni, demonstrirate i sami. Siguran sam da svaki od vas cvrsto vjeruje da me promjena imena interesuje iz vjerskih ili nacionalnih razloga. Actually, ne interesuje me ni mrve, ali to se tako finogradskorajskim forumasima ne moze objasniti.
Jer, gdje bi zaboga ostala vasa finogradskorajstvenost, ako ne bi bilo nekog zaostalog papka (tj. mene) s kojim cete se porediti i na kojeg cete s visine gledati sa vaseg finogradskorajstvenog pijedestala.
To sto sam u pogledu vjere, nacije, seksualnog ili politickog opredjeljenja vjerovatno liberalniji od vecine vas.... who cares?
da ne prejudiciram, jel' ovo (i) meni?
seln

#30979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

hadzinicasa wrote:
seln wrote:
high_volume wrote:

da ne prejudiciram, jel' ovo (i) meni?
Svakome ko mi imputira neke "podle i primitivne" razloge mog zanimanja za promjenu imena Muhameda Gracica.
Control panel

#30980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Meni je gore od promjene imena ono sto su uradili sabina kad je promijenila iz bosnjaka u ostale radi interesa (para) i forto kad je primao dva pausala pa kad su ga otkrili eto kao nije znao pa ce drugi vratiti.
hadzinicasa

#30981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hadzinicasa »

seln wrote:
Svakome ko mi imputira neke "podle i primitivne" razloge mog zanimanja za promjenu imena Muhameda Gracica.
ja se ne nadjoh, ali vidim citirao si me, pa sam pitala.
ubuduce onda, molim te pri citiranju da budes malo precizniji u obracanju.

hvala.
seln

#30982 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

hadzinicasa wrote:
seln wrote:
ja se ne nadjoh, ali vidim citirao si me, pa sam pitala.
ubuduce onda, molim te pri citiranju da budes malo precizniji u obracanju.

hvala.
Ispricavam se, ubuduce cu bolje pripaziti.
statixx

#30983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

JThomas wrote:mislim da je vani promijenio ime, a mislim da jeste i vjernik i da se izjašnjava kao bošnjak. neka me članstvo ispravi ako griješim.
Nisam clan, ali znam da sam negdje citao njegov tekst u kojem veli da je Bosnjak.
high_volume

#30984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

seln wrote:Pa, jedno pitanje interesuje i mene, da li se on stidi svog imena?
Liberale uobičajeno nije briga za tuđe razloge, niti im smeta tuđa volja. Naprotiv, svima daju prava.

A provokatori pitaju podlo: "da li se on stidi svog imena" :-)

"Slavko, imamo dilera..." :D
kmirsad

#30985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

high_volume wrote:
Liberale uobičajeno nije briga za tuđe razloge, niti im smeta tuđa volja. Naprotiv, svima daju prava.

:lol:
seln

#30986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

high_volume wrote:

Liberalni ljudi su uglavnom i inteligentniji od prosjeka.

U svakom slucaju, trebali bi biti dovoljno inteligentni da shvate jebenu razliku izmedju

a) nocnog portita N.A., koji je iz bilo kojeg razloga promijenio ime

b) politicara i pretendenta na visoku javnu poziciju, koji kaze da je ime promijenio IZ INATA.

No, kako god... ne smatram te glupim, tako da vjerujem da si shvatio, ali ti je nestalo argumenata, pa pokusavas jeftinom polemikom da zadrzis zadnju rijec.
seln

#30987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
high_volume wrote:

:lol:
:roll: :sad:
E, moj Mirso....
kmirsad

#30988 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seln wrote:
E, moj Mirso....
Šta je bilo selne...
seln

#30989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
seln wrote:
E, moj Mirso....
Šta je bilo selne...
Mani se politike.
To je najiskreniji, najdobronamjerniji savjet koji ti mogu dati.
ultima_palabra

#30990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Ma oni su razjebali stranku zbog pičke i kurvaluka... u poređenju s tim, sve ostalo izgleda nebitno, pa i Gratzova promjena imena (imao/nemao nešto protiv toga).
kmirsad

#30991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seln wrote:
kmirsad wrote:
seln wrote:
E, moj Mirso....
Šta je bilo selne...
Mani se politike.
To je najiskreniji, najdobronamjerniji savjet koji ti mogu dati.
Hvala seln.
Nečeš mi vjerovati, ali i sam mislim da si potpuno u pravu.
Nije to za mene.
Capsicum

#30992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Capsicum »

ultima_palabra wrote:Ma oni su razjebali stranku zbog pičke i kurvaluka... u poređenju s tim, sve ostalo izgleda nebitno, pa i Gratzova promjena imena (imao/nemao nešto protiv toga).
Da. Koliko god to neliberalno bilo :D
Banksy

#30993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Umjesto da se raspravlja o ponuđenim programima i idejama, još uvijek raspravljamo o njihovim imenima i njihovom kurvaluku. Što više govori o njima, nego o nama jer bavimo se onim što nam bace na sto.
pemanapemani

#30994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

ultima_palabra wrote:Ma oni su razjebali stranku zbog pičke i kurvaluka... u poređenju s tim, sve ostalo izgleda nebitno, pa i Gratzova promjena imena (imao/nemao nešto protiv toga).
Ovdje nas pojedini članovi uvjeravaju da nisu, nego da je Albin Zuhrić napustio NS zbog stava da bi trebalo ići u koaliciju sa ostalim građanskim strankama. Neki dan Peđa na tv-u izjavi da su njihovi prirodni koalicioni partneri SDP i DF. :-)

Još uvijek ne mogu shvatiti šta su uradile ove građanske stranke i da su sjebali nevjerovatnu priliku za rušenje SDA, jer realno, ovi kriminalci nikad nisu gore kotirali.
kmirsad

#30995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

pemanapemani wrote:
Ovdje nas pojedini članovi uvjeravaju da nisu, nego da je Albin Zuhrić napustio NS zbog stava da bi trebalo ići u koaliciju sa ostalim građanskim strankama. Neki dan Peđa na tv-u izjavi da su njihovi prirodni koalicioni partneri SDP i DF. :-)

Još uvijek ne mogu shvatiti šta su uradile ove građanske stranke i da su sjebali nevjerovatnu priliku za rušenje SDA, jer realno, ovi kriminalci nikad nisu gore kotirali.
To razmimoilaženje u političkim stavovima, između njega i rukovodsva stranke, vezanim sa ujedenje ljevice i Zuhrić navodi kao svoje razloge za odlazak iz stranke...

https://www.klix.ba/vijesti/bih/albin-z ... /170731095

Samo da se zna... da ja nisam nikada tu seks aferu pominjao,nisam za nju ni čuo... do svog povratka na forum, nego samo tražio od tih nekih članova foruma, a možda i stranke... da pojasne svoje tu tvrdnju... stalno su pominjali tu nekakvu seks aferu... čak sam od nekih, dobio i neke pp- sa objašnjenje ko, kada,zašto, gdje, s kime... bilo mi smiješno...:lol:
slažem se da je ovo jedinstvena prilika za pobjedu NS-a na izborima... ako je ne budu znali iskoristiti, do njih je...
Meni je glavno pitanje... šta i kakav rezultat neko smatra pobjedom... par poslanika više ili apsolutnu pobjedu... za mene je to samo i jedino... apsolutna pobjeda... dozvoljavam izvjesnu saradnju sa DF i SDP... i smatram je realnom...
Last edited by kmirsad on 05/07/2018 13:42, edited 2 times in total.
Capsicum

#30996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Capsicum »

Pa prvo je gospodin gurao gdje ne treba, pa se odmah poslije toga razišao s rukovodstvom stranke zbog različitih pogleda na ujedinjenje ljevice :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#30997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

Chmoljo obrišder zadnje tri strane :D Bog ovo ne pokopča :-) :-)
kmirsad

#30998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Capsicum wrote:Pa prvo je gospodin gurao gdje ne treba, pa se odmah poslije toga razišao s rukovodstvom stranke zbog različitih pogleda na ujedinjenje ljevice :D
Aaaaaa...jes, jes... ti si taj koji je to neprekidno ponavljao i potencirao... sad se sjetih... ti seks... Hakiz... Baroš... :lol: :lol: :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#30999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

ultima_palabra wrote:Ma oni su razjebali stranku zbog pičke i kurvaluka...
Nisu.
Razjebali su je zbog nerada i unutrasnjih borbi oko premoci.
Hakiz

#31000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Razjebali su jer je to tako moralo biti.
Locked