Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑28/03/2020 13:22
za doom mi treba win 10, a mrsko mi se prebaciti na njega dobro mi radi 8.1
pomalo šutnem koju partiju cs go, vidim par puta me ubiju kroz dim od one bombe, ali ne rafalo nasumično, nego me baš gađa i ubije, pa zar se mogu čitovi koristiti kakvi debili.
Stvarno ne postoji ni jedan razuman razlog da u 2020 imas Win 8.1 ili bilo koji stariji. Ko god ima Win 10 ce ti to potvrditi.
vjerujem, ali znaš kako se kaže if it aint broken don't fix it.
8.1 mi već par godina (isti, nisam ga reinstal) odlično radi, nigdje nije zapeo, ali znam morati ću. Nemam više nove drivere za grafičku, samo za win 7 i 10, forzu bi volio isto probati ali da kupim volan prvo, tako da će i 10tka doći na red.
hopi wrote: ↑28/03/2020 13:22
za doom mi treba win 10, a mrsko mi se prebaciti na njega dobro mi radi 8.1
pomalo šutnem koju partiju cs go, vidim par puta me ubiju kroz dim od one bombe, ali ne rafalo nasumično, nego me baš gađa i ubije, pa zar se mogu čitovi koristiti kakvi debili.
Stvarno ne postoji ni jedan razuman razlog da u 2020 imas Win 8.1 ili bilo koji stariji. Ko god ima Win 10 ce ti to potvrditi.
vjerujem, ali znaš kako se kaže if it aint broken don't fix it.
8.1 mi već par godina (isti, nisam ga reinstal) odlično radi, nigdje nije zapeo, ali znam morati ću. Nemam više nove drivere za grafičku, samo za win 7 i 10, forzu bi volio isto probati ali da kupim volan prvo, tako da će i 10tka doći na red.
imas kljuceve za ispod 5€ uzeti, bez zajebancije sa krekovima, virusima, uzeli su najbolje iz prethodnih OSova i spojili u jedan, vec je godinama vani tako da su ispolirani bugovi...
a i radi brze garant
jel želiš da te podsjećam koliko si se otimao za ME i Witchera instaliraj joj SV pa nek odigra jedno sat, pa ako joj ne valja, neka deinstalira. ako joj se svidi igraće ga fakat dugo. da ne govorim kako ima tih sims elemenata u igri.
Averus wrote: ↑01/04/2020 12:57
Mene odjebali jer nisam seedao
Nek su te odjebali kad si počeo ignorisati moje preporuke
Inače, ja i zab da sam seedao. Ja tamo, kad ono 250 GB nasidao. haj fino reko, neće zadugo ružiti
Nisam ignorisao, samo sam bio zauzet drugim temama
A nisu to igre koje bi ona igrala. Nije nikad naučila WASD koristiti ili nešto, ona ti je baš ono strogi casual.
Sa Warlock-om se nadam da će polako ući u svijet non-casual gaminga, pa ću vidjeti dalje.