SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Roccohljup
#30952 Re: SDA-All about
Ma kakvi, sa selimovićima se izljubio i obećali jedan drugom da se neće pluvati preko oslobođenja i avaza. jedinstvo tajkunaGeeTnT wrote:..jest Selimovic..JThomas wrote:evo i ja kontam je li iko konstanta i ne mogu bolje od čampara da se sjetim...
- pici
#30953 Re: SDA-All about
Svi smo nasi - samo jasi"Ne možete vi poraziti jedan narod koji ne pristaje na poraz. Da je neko rekao tada pogledajte šta imaju ti koji će udruženo napasti BiH, a šta ovi koji će se braniti nemaju. Niko ne bi rekao da će to trajati toliko dugo i da nas neće poraziti. 1.000 tona svaki dan je trebalo proizvesti ili uvesti u BiH. Sve smo mi to obezbjedili, a onda neki mudrijaši pričaju kako nije bilo prave organizacije i logistike i kako se narod sam organizovao. 1.000 tona oružja, goriva, maziva, hrane svaki dan. To su neki heroji koje ne znate, o kojima se ne priča i ne piše. A pisat će se ako Bog da", rekao je Izetbegović.
Podsjetio je kako je s Velikog polja krenuo Igmanski marš prije 75 godina.
"Koliko je naš narod 1993. i 1994. napravio Igmanskih marševa? Koliko je puta naš narod otišao do Grepka pod takvim temperaturama i vratio se? Treba se sjetiti svake borbe, Titovih partizana i antifašizma ali treba cijeniti i ovo što je naš narod uradio", poručio je.
Naglasio je kako bosanski patrioti poštuju sve i svakoga ko je radio, branio i dao doprinos BiH.
"Sve su to naši preci. Iliri, Kelti, Slaveni, srednjovjekovni kraljevi su naši pradjedovi. Osmanlije i Austrougari su ostavili traga, Jugoslavija je bila naša. Bili smo najuvjereniji Jugosloveni. Partizani su bili naši, Josip Broz je naš. Prije 200 godina svi u zemlji Bosni su se zvali Bošnjani. Danas je drugačije i neka se svako zove i moli kako hoće. Mi sve poštujemo", rekao je.
- MuaDib
#30954 Re: SDA-All about
Druže Tito ti meni halali, što ovako zemlju uvali.
A tek ovo:
“Hiljadu tona je trebalo svaki dan izvesti ili uvesti u BiH. Sve smo mi to obezbijedili. Onda neki mudrijaši pričaju kako nije bilo prave organizacije, kako nije bilo prave logistike, da se narod sam organizirao. Hiljadu tona oružja, goriva, maziva, hrane svaki dan. To su neki heroji koje ne znate, o kojima se ne priča i ne piše, a pisat će se ako Bog da”, kazao je Izetbegović.
A ne spomenu kako je Zukić u dimijama spašavo Igman, zajedno sa dezertrerima, koje očigledno Bake smatra diverzantima.
A tek ovo:
“Hiljadu tona je trebalo svaki dan izvesti ili uvesti u BiH. Sve smo mi to obezbijedili. Onda neki mudrijaši pričaju kako nije bilo prave organizacije, kako nije bilo prave logistike, da se narod sam organizirao. Hiljadu tona oružja, goriva, maziva, hrane svaki dan. To su neki heroji koje ne znate, o kojima se ne priča i ne piše, a pisat će se ako Bog da”, kazao je Izetbegović.
A ne spomenu kako je Zukić u dimijama spašavo Igman, zajedno sa dezertrerima, koje očigledno Bake smatra diverzantima.
- Chisum
#30955 Re: SDA-All about
Glupi Avgust opet jase...
Svi su nasi - samo nam kanite kakve sadake. Moto SDA ekonomije.
A za ovaj drugi dio, sjeme li mu jebem podrumasko, profitersko, sto ne zavrsi misao do kraja, pa ne dodade i to da je na tom "uvozu i izvozu" i prosjacenju po svijetu, unovcivsi i iskoristivsi nesrecu i stradanja ovog naroda, deset odabranih porodica, sa sve njegovom poganom njuskom, zavrsilo rat s milionima u dzepu, gradeci dvorce, shopping centre, tower-e, dok su razni "mudrijasi", koji se, aman, drznuse da postave to pitanje, sijali ruke i noge po mjestima koja su on i "heroji" na koje aludira (zna se dobro ko u njegovom svijetu zavrjedjuje da ga se zove "herojem"), po podrumima, u Italijiama, Minhenima, Bosforu i pizdama materinim, samo mogli gledati na dnevniki, u pauzama izmedju dijeljenja tala.
Svi su nasi - samo nam kanite kakve sadake. Moto SDA ekonomije.
A za ovaj drugi dio, sjeme li mu jebem podrumasko, profitersko, sto ne zavrsi misao do kraja, pa ne dodade i to da je na tom "uvozu i izvozu" i prosjacenju po svijetu, unovcivsi i iskoristivsi nesrecu i stradanja ovog naroda, deset odabranih porodica, sa sve njegovom poganom njuskom, zavrsilo rat s milionima u dzepu, gradeci dvorce, shopping centre, tower-e, dok su razni "mudrijasi", koji se, aman, drznuse da postave to pitanje, sijali ruke i noge po mjestima koja su on i "heroji" na koje aludira (zna se dobro ko u njegovom svijetu zavrjedjuje da ga se zove "herojem"), po podrumima, u Italijiama, Minhenima, Bosforu i pizdama materinim, samo mogli gledati na dnevniki, u pauzama izmedju dijeljenja tala.
-
mario001
#30956 Re: SDA-All about
kriminalne hobotnice Selimovica vec nema godinama, tu je palo pomirenjeGeeTnT wrote:..jest Selimovic..JThomas wrote:evo i ja kontam je li iko konstanta i ne mogu bolje od čampara da se sjetim...
- pici
#30957 Re: SDA-All about
ovo je nepravda za jedinu sraMku u bOsnjaka... sta ce sad sa silnim sinovima, kcerima, amidzicima, teticima... hoce te da narkomani svi budnu, ovako ih se smjesti na radno mjestoNakon što su istaknuti funkcioneri Elektroprivrede BiH i Stranke demokratske akcije (SDA) uhapšeni u akciji "Bosna" koja je provedena u februaru ove godine, a zbog nezakonitog zapošljavanja, u Elektroprivredi BiH više nema zapošljavanja bez konkursa.
- pici
#30958 Re: SDA-All about
Branković, Bušatlić i još sedam osoba oslobođeni u slučaju Energopetrol

josH jedna POBEEDAAAA

josH jedna POBEEDAAAA
- mayab
#30959 Re: SDA-All about
Po zakonu 

- agent_zero
#30960 Re: SDA-All about
Nema veće pogani na kugli zemaljskoj od SDA pogani i njihovih simpatizera.
Što prije se i na sve načine treba kutarisati ove pogani.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30961 Re: SDA-All about
ovo komotno može i ovdje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat ... /170804045
https://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat ... /170804045
Advokat Esad Hrvačić pristao na godinu zatvora i novčanu kaznu
- Capsicum
#30962 Re: SDA-All about
Vidi Ajnadzica sto djoni Koldzine fazone s penzionerima
http://www.centar.ba/novost/13427/foto- ... dinovicima
http://www.centar.ba/novost/13427/foto- ... dinovicima
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30963 Re: SDA-All about
čovjek davno objasnio, ne znam ni što su mu sudili
-
nightvision
- pici
#30965 Re: SDA-All about
njima je fildzan dosta ima pet fHemilija koje vedre i oblace ostali ko nije zadovoljan ima baustHel
-
megaman4
#30966 Re: SDA-All about
Najbolje ces se kutarisati tako sto ces zaganjati papire za odlazak iz ove vukojebine i nikada se vise nemoj vracati jer ovdje nema promjena zadugo. Idi negdje gdje ces moci normalno zivjeti kao covjek i gdje te cijene.agent_zero wrote:Nema veće pogani na kugli zemaljskoj od SDA pogani i njihovih simpatizera.
Zasto gubiti vrijeme sa ovom pogani? Ja svakog mjeseca ispratim nekoga ko ode van iz zemlje. Gledaj sebe. Takvo je vrijeme doslo.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30967 Re: SDA-All about
4 godine opozicije i 4 godine metlom počistiti sda i hdz kadrove u institucijama i preduzećima i riješit ćeš se sda.
htjeli oni priznati to ili ne, to je idološke amebe koje zanima samo lični interes i markice bez puno rada.
htjeli oni priznati to ili ne, to je idološke amebe koje zanima samo lični interes i markice bez puno rada.
-
RatRodRob
#30968 Re: SDA-All about
Recep Tayyip Erdogan dolazi u Srbiju sa 150 privrednika
https://www.klix.ba/vijesti/regija/rece ... /170808032
- Banksy
#30969 Re: SDA-All about
Možda nas Vučić, ako budemo dovoljno dobri i poslušni, negdje i preporuči, ili nam naštima kakav sitan poslić.RatRodRob wrote:Recep Tayyip Erdogan dolazi u Srbiju sa 150 privrednika![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30970 Re: SDA-All about
morebit nas zapadne kakav dio neoblizana jaja ili tamo đe dobro runjavo pa se nije moglo dofatitBanksy wrote:Možda nas Vučić, ako budemo dovoljno dobri i poslušni, negdje i preporuči, ili nam naštima kakav sitan poslić.RatRodRob wrote:Recep Tayyip Erdogan dolazi u Srbiju sa 150 privrednika![]()
![]()
![]()
Last edited by JoseMujica on 08/08/2017 13:32, edited 1 time in total.
- seln
#30971 Re: SDA-All about
...unistenje Bosne i Hercegovine, te formiranje begovata za dva'es famElija....Bakir Izetbegović: U politici sam jer pokušavam završiti ono što je moj otac počeo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30972 Re: SDA-All about
seln wrote:...unistenje Bosne i Hercegovine, te formiranje begovata za dva'es famElija....Bakir Izetbegović: U politici sam jer pokušavam završiti ono što je moj otac počeo
formiranje unije republika Republika Šumska, Begovat i Hercegovina
- Banksy
#30973 Re: SDA-All about
" Nije Bosna kumir da mu se klanjamo "
"BiH nam je sredstvo, a ne cilj!"
- General War
#30974 Re: SDA-All about
Uf.uf...sad kad dijaspora& kelje ustanove kako je sve cHetnik do cHetnika na ovoj temi 
- Banksy
#30975 Re: SDA-All about
U Sarajevu otvorena muslimansko-jevrejska konferencija, mjesto sklada različitih naroda
Muslimansko-jevrejska konferencija, koja je okupila oko 100 mladih lidera iz 40 zemalja svijeta, počela je večeras u sarajevskoj Vijećnici. Cilj joj je izgradnja prijateljstva, razbijanje stereotipa i saradnja među mladim ljudima, kao i rasprava o pitanjima i temama na kojima mogu zajednički raditi u cilju poboljšanja odnosa i zajedničkog napretka.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, jedan od govornika na skupu, kazao je da su ovakve konferencije vrlo važne, ali da ipak mnogi tvrde da svijetom vladaju oni koji posjeduju oružje, a ne oni koji pokušavaju stvoriti mir.
Mišljenja je da na kraju ipak mir, pomirenje i saradnja nadvladaju te da nemaju alternativu.
Također je naglasio da ta dva naroda u BiH žive u miru skoro 600 godina te da je uvjeren da je ovo pravo mjesto za pokušaj uspostavljanja trajnog mira između ta dva naroda diljem svijeta, što bi bilo od ogromnog značaja za sve.
- Naše je da pokušamo poslati poruke mira i da isprovociramo ono što treba - poručio je Izetbegović.
Mustafa Busuladžić, 1944, u vrijeme holokausta i istrebljenja Jevreja iz Sarajeva i tzv. NDH:
''Kod nas su se ljudi borili protiv Židova i njihovih špekulacija, protiv njihovih prevara i izrabljivanja. Njih je nestalo iz čaršije, ali je u čaršiji ostao židovski duh špekulacije, podvaljivanja, nabijanja cijena i lihvarenja u tolikoj mjeri da pokvarenost stanovitih trgovaca, bez obzira na vjeru, zasjenjuje rad nestalih Židova.''
I jedna prikladna,
Škola u Dobroševićima će nositi ime "Mustafa Busuladžić''
Skupština Kantona Sarajevo usvojila je Prijedlog odluke o izmjeni naziva Osnovne škole ''Dobroševići'' na području općine Novi Grad u Javnu ustanovu Osnovna škola ''Mustafa Busuladžić''.
ŠTA JE NAJODVRATNIJE KOD FAŠIZMA: Slobodno recite: Da, ja sam fašista – ta to ionako svi znaju
http://www.zurnal.info/novost/20186/slo ... -svi-znaju