F1 2008, 2009, 2010 and counting
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
laik1981
#30951 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Da uspori na 2,5 sekundi i pruzi zavjetrinu. To je bila poruka i covjek poslusao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#30952 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Prespavao sam oko 40 minuta i premotao nazad. Samo da se zna
Cuj danas Maxa licemjera kako pjeva Viva Las Vegas poslije sve one kofe govana koje je juce prosuo po svemu
Zanimljiva trka.
Staza nako vala poruzna, ono iznad djeluje sklepano na par mjesta. Iz pticije perspektive brutalna.
Drzati ipak malo veci fokus na trkanju nego na celebritijima u paddocku i sve ok.
Vamo se ljudi trkaju, a ti meni prikazujes Rihannu i Ibrahimovica
Cuj danas Maxa licemjera kako pjeva Viva Las Vegas poslije sve one kofe govana koje je juce prosuo po svemu
Zanimljiva trka.
Staza nako vala poruzna, ono iznad djeluje sklepano na par mjesta. Iz pticije perspektive brutalna.
Drzati ipak malo veci fokus na trkanju nego na celebritijima u paddocku i sve ok.
Vamo se ljudi trkaju, a ti meni prikazujes Rihannu i Ibrahimovica
-
moee
#30953 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Kako je samo Newey 'sklepao' ovaj bolid RB-a, to je čudo. Bolid radi na svakoj stazi i u svim uslovima (osim Singapura). Nevjerovatno je da im je negdje najbliži Ferrari, negdje Mečka, negdje Aston ili McL, ali su oni konstantno prvi.
Vjerovatno su davno zaustavili razvoj za ovu godinu pa su im se ostali malo približili, ali i dalje je ovo nezapamćena dominacija.
Vjerovatno su davno zaustavili razvoj za ovu godinu pa su im se ostali malo približili, ali i dalje je ovo nezapamćena dominacija.
-
axe22
#30954 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
_BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2023 09:46 Prespavao sam oko 40 minuta i premotao nazad. Samo da se zna![]()
Cuj danas Maxa licemjera kako pjeva Viva Las Vegas poslije sve one kofe govana koje je juce prosuo po svemu![]()
Zanimljiva trka.
Vamo se ljudi trkaju, a ti meni prikazujes Rihannu i Ibrahimovica![]()
Kako kaze, jedva ceka ponovo da dodje.
Kazna za Russela je glupost, ispade sad se moras sklanjati kad te neko pretice.
4 boda razlike izmedju Mercedesa i Ferrarija, bice veselo iducu utrku.
-
axe22
#30955 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Vec na pola sezone, osigurali tituli i kraj.moee wrote: ↑19/11/2023 09:58 Kako je samo Newey 'sklepao' ovaj bolid RB-a, to je čudo. Bolid radi na svakoj stazi i u svim uslovima (osim Singapura). Nevjerovatno je da im je negdje najbliži Ferrari, negdje Mečka, negdje Aston ili McL, ali su oni konstantno prvi.
Manja unapredjenja i to koja testiraju za sljedecu sezonu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30956 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
25 godina pratim sport i nikad nisu bila gluplja i nejasnija pravila za preticanje.
Drzis se logike da vozac mora biti ispred na tjemenu krivine kako bi imao pravo na prostor i onda Russella kazne jer se nije nadao Maxu, iako je bio ispred
I onda ovaj jos prizna da je kriv, a u mnogim drugim situacijama gdje je hladno kriv, frajer nece ni da cuje
Drzis se logike da vozac mora biti ispred na tjemenu krivine kako bi imao pravo na prostor i onda Russella kazne jer se nije nadao Maxu, iako je bio ispred
I onda ovaj jos prizna da je kriv, a u mnogim drugim situacijama gdje je hladno kriv, frajer nece ni da cuje
-
El_comadante
- drndalo
#30958 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ja se naspavah, pa od 30 kruga gledao kraj. Pocetak naknadno.axe22 wrote: ↑19/11/2023 09:59_BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2023 09:46 Prespavao sam oko 40 minuta i premotao nazad. Samo da se zna![]()
Cuj danas Maxa licemjera kako pjeva Viva Las Vegas poslije sve one kofe govana koje je juce prosuo po svemu![]()
Zanimljiva trka.
Staza za trku bolja od mojih ocekivanja. Sve u svemu 4+ sto za amere iz mog ugla ide kao pohvala.
Osvrnucu se na Maxa, guranje, kazne i pizdakluk ostalih vozaca.
Osim RB koji brutalno radi svuda vise manje, i Maxa kao vozaca koji je kao Terminator zeljan sviju da “pobije”, ocito je skontao davno i da pizdaluk ostalih vozaca pomaze njegovom napretku, i tome se prilagodio, tj. nivo svog bezobrazlooka...
Takodjer mladi, Russel, Leclerk, Sainz, a bogme i u konkurentnim bolidima (na odredjenim stazama), moraju biti spremni i da se skrhaju zajedno s Maxom ako treba... Max ih osim na brzinu prolazi i na svoj bezobrazluk, a njihov pizdakluk...
Hoces krozame? Bujrum, pomoci cu ti da se zajedno skrhamo kvalitetno. Bez toga svi zajedno mogu mu biti samo treci vozaci, jer su u tom modu losiji i od Pereza. On je cak nekada (kad mu ugovor nije trenutno u pitanju) vise spreman na to, nego oni.
Max uopste nema strah od budale s kontra strane, i zna da ce mu se kao budali, skloniti. Kada bi ga 2x jasno bilo ko od njih otresao kao slinu, npr. danas Charles i George u oba odvojena slucaja, mozda bi probao na silu i treci put. Vec 4x ne bi srljao nego bi pripremao preticanje za tamo gdje moze sigurno to uraditi.
Uz sav respekt prema “borbi” danas, uopste ne kontam kako ga Charles u prvoj krivini niji refleksno skrhao, i sebe zajedno s njim, ali da bude siguran da ce Maxova trka biti gotova. Dakle, brutalno nepopustanje, sve do zida! Nije bas da se bore za titulu, pa da im je 1-25 bodova odlucujuce... Sasvim im je svejedno biti 3 ili 4 mjesto, to je samo kratkorocna utjesna nagrada. Za narednih 5-10 god. puno je vaznije sebi uzgojiti par muda, i koju pticu u glavi, barem gavrana...
Onda i sudije budu izdresirane, kao sto ih je Max izdresirao da se cik-cak izmijeni...
Ovako sve skupa najvise lice na opoziciju u Srbiji, niko, nidje, nista...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30959 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ma njemu je Lewis i dalje jedini istinski rival i jedini koji se sa njim moze popickarati.
Vjerujem i Alonso, kad ga napokon prodje ovaj mod uvlacenja Maxu u pakas i glumljenja finoce.
A to su dva cetrdesetogodisnjaka (skoro). Alonsa se percepria puno starijim od Lewisa, a razlika je nekih 3 i po godine. Veca je razlika izmedju Sainza i Norrisa npr.
Dakle kad se oni povuku, a to je pitanje dana, kuku majko Maxovoj generaciji.
Vjerujem i Alonso, kad ga napokon prodje ovaj mod uvlacenja Maxu u pakas i glumljenja finoce.
A to su dva cetrdesetogodisnjaka (skoro). Alonsa se percepria puno starijim od Lewisa, a razlika je nekih 3 i po godine. Veca je razlika izmedju Sainza i Norrisa npr.
Dakle kad se oni povuku, a to je pitanje dana, kuku majko Maxovoj generaciji.
- drndalo
#30960 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Da, Lewisu i Fernandu fale konkurentniji bolidi da se mogu vise kurciti, jer sada pokusavaju razvojem smanjiti razliku prema RB.
Oni probase svasta i znaju da im je vaznija mogucnost da i za 2 god. mozda mogu u borbu sa boljim timom/autom, nego trenutnih 6 bodova vise...
I dok bi se ono danas sa Russelom moglo cak i shvatiti kao trkacki incident, jebga, zanijelo se dijete, ono iz prvog kruga iz prve krivine je bas namjerni bezobrazluk koji niko ne kaznjava adekvatno.
Ja da sam (mozda zato i nisam
) sef tima, ja bih imao pripremni razgovor sa vozacem i zelenim svjetlom da ih sjebe zajedno obojicu ako bi nesto ovakvo krenuo... Cak bih mu naglasio da desi li se nesto takvo on mota “u krivinu”, a Max svakao udara u njega...
Oni probase svasta i znaju da im je vaznija mogucnost da i za 2 god. mozda mogu u borbu sa boljim timom/autom, nego trenutnih 6 bodova vise...
I dok bi se ono danas sa Russelom moglo cak i shvatiti kao trkacki incident, jebga, zanijelo se dijete, ono iz prvog kruga iz prve krivine je bas namjerni bezobrazluk koji niko ne kaznjava adekvatno.
Ja da sam (mozda zato i nisam
-
Eisenbahner1921
#30961 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Kad Ferrari ne uništi Leclerca onda mu se sreća pokaki u život. Vjerovatno bi ovo uzeo da nije bilo drugog SC. Na kraju ispada da je kontakt s Russellom Maxu donio pobjedu.
Jedino što su mogli uraditi je da uvedu Leclerca na drugom SC i stave mu novi hard, s čime bi bio iza Pereza na istim gumama. Ali realno ko bi to uradio nakon što je proveo samo 5 krugova na toj komponenti guma.
Čitam da je Norris naletio na izbočinu na stazi i da je zato izgubio kontrolu nad bolidom. Jbg to što ste doveli F1 u Las Vegas ne znači da ste show sami po sebi, još puno pure morate jesti da bi došli na osnovni nivo ozbiljnosti organizovanja F1 trke.
Jedino što su mogli uraditi je da uvedu Leclerca na drugom SC i stave mu novi hard, s čime bi bio iza Pereza na istim gumama. Ali realno ko bi to uradio nakon što je proveo samo 5 krugova na toj komponenti guma.
Čitam da je Norris naletio na izbočinu na stazi i da je zato izgubio kontrolu nad bolidom. Jbg to što ste doveli F1 u Las Vegas ne znači da ste show sami po sebi, još puno pure morate jesti da bi došli na osnovni nivo ozbiljnosti organizovanja F1 trke.
-
axe22
#30962 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ma citav problem zasto Verst nema rivala je popustanje od strane FIA.
Russen se danas pokazao i dobio kaznu, incident s Lec se razmatrao 10-15 krugova.
Trenutno se previse Verst gleda kroz prste (isto kao Hamil na pocetku karijere) da bi se neko upustio u bitku, druga stvar Ferrari se bori za drugo mjesto i njima ispadanje jednog od vazaca u utrci nikako ne odgovara.
Vesr je uzeo titulu , redbull je uzete titulu, tako da njima pobjeda ne znaci koliko znaci ostalim timovima.
Russen se danas pokazao i dobio kaznu, incident s Lec se razmatrao 10-15 krugova.
Trenutno se previse Verst gleda kroz prste (isto kao Hamil na pocetku karijere) da bi se neko upustio u bitku, druga stvar Ferrari se bori za drugo mjesto i njima ispadanje jednog od vazaca u utrci nikako ne odgovara.
Vesr je uzeo titulu , redbull je uzete titulu, tako da njima pobjeda ne znaci koliko znaci ostalim timovima.
- sve_ovo_ja
#30963 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Generalno se slažem da su većina pizde i sklanjaju se jer Max "nije njihova utrka" i znaju da mu ne mogu parirati, ali se nadam da bi od naredne sezone moglo biti više pokazivanja zuba.drndalo wrote: ↑19/11/2023 11:06Osvrnucu se na Maxa, guranje, kazne i pizdakluk ostalih vozaca.axe22 wrote: ↑19/11/2023 09:59_BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2023 09:46 Prespavao sam oko 40 minuta i premotao nazad. Samo da se zna![]()
Zanimljiva trka.
Osim RB koji brutalno radi svuda vise manje, i Maxa kao vozaca koji je kao Terminator zeljan sviju da “pobije”, ocito je skontao davno i da pizdaluk ostalih vozaca pomaze njegovom napretku, i tome se prilagodio, tj. nivo svog bezobrazlooka...
Takodjer mladi, Russel, Leclerk, Sainz, a bogme i u konkurentnim bolidima (na odredjenim stazama), moraju biti spremni i da se skrhaju zajedno s Maxom ako treba... Max ih osim na brzinu prolazi i na svoj bezobrazluk, a njihov pizdakluk...
Uz sav respekt prema “borbi” danas, uopste ne kontam kako ga Charles u prvoj krivini niji refleksno skrhao, i sebe zajedno s njim, ali da bude siguran da ce Maxova trka biti gotova. Dakle, brutalno nepopustanje, sve do zida! Nije bas da se bore za titulu, pa da im je 1-25 bodova odlucujuce... Sasvim im je svejedno biti 3 ili 4 mjesto, to je samo kratkorocna utjesna nagrada. Za narednih 5-10 god. puno je vaznije sebi uzgojiti par muda, i koju pticu u glavi, barem gavrana...
Onda i sudije budu izdresirane, kao sto ih je Max izdresirao da se cik-cak izmijeni...
Leclercu danas ništa ne bi pomoglo da se skrhao sa Maxom u prvoj krivini jer su Ferrari i Mercedes u par bodova za 2. mjesto koje donosi milione.
Max ove sezone glumi poštenjačinu i izbjegava kontakte jer je 99% vremena proveo sam na stazi 20s ispred drugog i 300 bodova prednosti. Da se ponovi 2021 opet bi ista sranja bila sa njim, a FIA i njihova retardirana pravila samo prave sve gorim.
- Edin H.
-
schindleroskar
#30965 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
- drndalo
#30966 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
SVe ja to znam, samo se osvrcem da niko nikad nista pokloniti nece. Shvatam da su milioni od FIAe za HAAS ili Williams odlucujuci.sve_ovo_ja wrote: ↑19/11/2023 14:11
Leclercu danas ništa ne bi pomoglo da se skrhao sa Maxom u prvoj krivini jer su Ferrari i Mercedes u par bodova za 2. mjesto koje donosi milione.
Za Mercedes ili Ferrari nisu, imaju para sami i vise nego dovoljno, bilo bi vrijeme da i vozace pocnu pripremati na takmicenje, ako treba i iz zidova, umjesto sklanjanja...
Ili neka se i dalje sklanjaju ako im je tako dobro, i neka se stalno zale na: pravila, testiranja, ogranicenja, kurac, palac, krasnojarac...
Ako nesto ne ide, onda pokusavas promijeniti. Ali se nece samo promijeniti, i nece RB ili Max od dosade poceti poklanjati njima nista...
-
El_comadante
#30967 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Slažem se.drndalo wrote: ↑19/11/2023 17:09SVe ja to znam, samo se osvrcem da niko nikad nista pokloniti nece. Shvatam da su milioni od FIAe za HAAS ili Williams odlucujuci.sve_ovo_ja wrote: ↑19/11/2023 14:11
Za Mercedes ili Ferrari nisu, imaju para sami i vise nego dovoljno, bilo bi vrijeme da i vozace pocnu pripremati na takmicenje, ako treba i iz zidova, umjesto sklanjanja...
Ili neka se i dalje sklanjaju ako im je tako dobro, i neka se stalno zale na: pravila, testiranja, ogranicenja, kurac, palac, krasnojarac...
Ako nesto ne ide, onda pokusavas promijeniti. Ali se nece samo promijeniti, i nece RB ili Max od dosade poceti poklanjati njima nista...
-
AllFather
#30968 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Rasel je priznao krivicu za incident, ovo mu je 3-4 put ove sezone da ne gleda u retrovizore, zaslužena kazna.drndalo wrote: ↑19/11/2023 11:06Ja se naspavah, pa od 30 kruga gledao kraj. Pocetak naknadno.axe22 wrote: ↑19/11/2023 09:59_BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2023 09:46 Prespavao sam oko 40 minuta i premotao nazad. Samo da se zna![]()
Zanimljiva trka.
Staza za trku bolja od mojih ocekivanja. Sve u svemu 4+ sto za amere iz mog ugla ide kao pohvala.
Osvrnucu se na Maxa, guranje, kazne i pizdakluk ostalih vozaca.
Hoces krozame? Bujrum, pomoci cu ti da se zajedno skrhamo kvalitetno. Bez toga svi zajedno mogu mu biti samo treci vozaci, jer su u tom modu losiji i od Pereza. On je cak nekada (kad mu ugovor nije trenutno u pitanju) vise spreman na to, nego oni.
Max uopste nema strah od budale s kontra strane, i zna da ce mu se kao budali, skloniti. Kada bi ga 2x jasno bilo ko od njih otresao kao slinu, npr. danas Charles i George u oba odvojena slucaja, mozda bi probao na silu i treci put. Vec 4x ne bi srljao nego bi pripremao preticanje za tamo gdje moze sigurno to uraditi.
Maks je pokazao zašto je šampion, napada kada neočekuješ.
Prva krivina osima Maksa I Leklera još jedno deset bolida je proklizalo, jedan Alonso se okrenuo, jednostavno nije bilo gripa kao po ledu krivina bila na startu dok gume nisu zagrijane.
Džaba sve Raselu, Lekleru i Saincu, prije svega nisu talentovani kao Maks, ogromna je razlika između njega i svih ostalih. Ona greška Leklera kada je zablokirao točak i kada ga je Perez prestigao maksu se nikad ne dešava ni kad je tinejdžer bio. Lekler je te greške imao od starta karijere, Nurburinga 2019 izletio po kiši, pa izlijetanje u Francuskoj, Imoli, ove godine u kvalifikacijama u Majamiju, Zandvortu, evo i jutros u Las Vegasu
Maks je nivo za sebe, u zadnje dvije godine sa ovom utrkom ima više pobjeda nego Alonso u karijeri, to niko prije njega nije mogao ni Šumaher ni Hamilton, ovakvim brojkama nisu blizu kada su imali najbolji bolid.
Osim Hamiltona, Okona i Sajnca ostalih 16. vozača se jednostavno boje Maksa, svi su oni Velike Bijele ajkule ali kada vide Maksa u retorvizoru znaju da je Orca došla i spasa nema.
Inače 18. pobjeda i 20. podijum za Maksa
-
suit_up
#30969 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
@AllFather Mitomanija na stranu, rekao je CL da je bio jak udar vjetra u trenutku što je i Checo potvrdio, slična situacija kao Maxu prošle godine u Španiji.
-
AllFather
#30970 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Inače, ovo je 11. uzastopna pol pozicija Leklera koju Verštapen pretvara u pobjedu, to je već kompleks
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30971 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Inace najbolje je oko svega poentirao Peter Winsdor.
Parafraziram-napravili ste jebenu repliku Keopsove piramide, Ajfelovog tornja, pa de pobogu u pustinji napravite repliku Nirburgringa Nordslajfe ili Spa ili napravi kombinaciju svega....sta se pravis budala sa ulicnom stazom
- omega369
#30972 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Na tom istom mjestu bilo najmanje 10 preticanja danas i samo je russell odgovorio skretanjem u bolid. Sta ima...
Odlicna staza, promjenjivi temp uslovi idealni da se minimizira nadmoc RB-a. Steta, malo je falilo, bukvalno malo srece da ocajni ferrari pobjedi
Odlicna staza, promjenjivi temp uslovi idealni da se minimizira nadmoc RB-a. Steta, malo je falilo, bukvalno malo srece da ocajni ferrari pobjedi
- mayab
#30973 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Samo što bi to morala biti prvoklasna staza za <F1 , a ne replika , pa makar bila i tzv.AAA replika (kao kod satova)_BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2023 20:19
Inace najbolje je oko svega poentirao Peter Winsdor.
Parafraziram-napravili ste jebenu repliku Keopsove piramide, Ajfelovog tornja, pa de pobogu u pustinji napravite repliku Nirburgringa Nordslajfe ili Spa ili napravi kombinaciju svega....sta se pravis budala sa ulicnom stazom![]()
- drndalo
#30974 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
To sto je Rasel “priznao” je budalastina samo takva...
Gledao ili ne gledao, po pravilima je ono Maxova krivica, nije bio ispred, tacka. Rasel je time mogao samo pomoci da dodje do kontakta.
Prva krivina? Ne slazem se, “vanzemanljac” i mega giga sampiNJon, sa ocito kultom Boga oca kod nekih, za razlikumod ostalih levata se nije smio klizati, ni na ledu. Kako je bio s unutrasnje strane a nije bio ispred, njegova je krivica. Posto ti ocito ne vidis od ljubavi tu njegovu stranu, njegov prolazak ravno je bio sracunat manevar.
Veliko je pitanje da li bi se 1/2 ostalih iz prve krivine dirali i okretali da nije bilo tog incidenta jer bi oni imali sirinu te krivine da se vade kada bi vodeci vec prosli kroz nju...
Problem je nastao kada su svi vec bili na kocenju, a vodeci dvojac je njima barem cetvorici otislo desno i isjeklo moguci prostor za izvlacenje. U tom srkletu naglog kocenja da bi se izbjegao par koji ide desno mimo ocekivanja, doslo je do guranja i kuckanja od kojih su se neki okrenuli. Nisu se okrenuli zbog “leda” nego zbog udaraca s guza ili sa strane...
Mislim ne moras se ti sloziti, ne patim od toga, ja iznesoh jasnu dijagnozu sta moraju pronaci ostali ako zele da ikada imaju sansu. A ne da im Max dodje, kaze “BU”, i oni se useru...
Na kraju krajeva, ja sam taj koji je na Maxovim pocecima potpuno istu stvar rekao, nije dovoljno puta zabijen u zid u pokusajima silovanja na stazi... Kada bi se zbog npr. 5 takvih odustajanja u sezoni doslo u situaciju da nema 175 bodova prednosti, nego da mogu pojesti govno, sta mislis da li bi Hornec naredio drugaciji pristup trci, i siguricu...?
Ja znam da bi...
Gledao ili ne gledao, po pravilima je ono Maxova krivica, nije bio ispred, tacka. Rasel je time mogao samo pomoci da dodje do kontakta.
Prva krivina? Ne slazem se, “vanzemanljac” i mega giga sampiNJon, sa ocito kultom Boga oca kod nekih, za razlikumod ostalih levata se nije smio klizati, ni na ledu. Kako je bio s unutrasnje strane a nije bio ispred, njegova je krivica. Posto ti ocito ne vidis od ljubavi tu njegovu stranu, njegov prolazak ravno je bio sracunat manevar.
Veliko je pitanje da li bi se 1/2 ostalih iz prve krivine dirali i okretali da nije bilo tog incidenta jer bi oni imali sirinu te krivine da se vade kada bi vodeci vec prosli kroz nju...
Problem je nastao kada su svi vec bili na kocenju, a vodeci dvojac je njima barem cetvorici otislo desno i isjeklo moguci prostor za izvlacenje. U tom srkletu naglog kocenja da bi se izbjegao par koji ide desno mimo ocekivanja, doslo je do guranja i kuckanja od kojih su se neki okrenuli. Nisu se okrenuli zbog “leda” nego zbog udaraca s guza ili sa strane...
Mislim ne moras se ti sloziti, ne patim od toga, ja iznesoh jasnu dijagnozu sta moraju pronaci ostali ako zele da ikada imaju sansu. A ne da im Max dodje, kaze “BU”, i oni se useru...
Na kraju krajeva, ja sam taj koji je na Maxovim pocecima potpuno istu stvar rekao, nije dovoljno puta zabijen u zid u pokusajima silovanja na stazi... Kada bi se zbog npr. 5 takvih odustajanja u sezoni doslo u situaciju da nema 175 bodova prednosti, nego da mogu pojesti govno, sta mislis da li bi Hornec naredio drugaciji pristup trci, i siguricu...?
Ja znam da bi...
- nepass1
#30975 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
E gledaj blokirali zilu kukavicu grada da bi se 20 likova vozalo ccc