Najbolji igrači lige. Daleko.Logovan wrote:Šta sa njima?
To ako ne vidiš, prestani pratiti fudbal. U svakom dodiru s loptom se vidi to.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Najbolji igrači lige. Daleko.Logovan wrote:Šta sa njima?
Ma predaleko od ostalih rekao bih, stvarno mi nije jasno otkud oni u našoj ligi. Ustvari, otkud oni uopšte u ovom dijelu Europe, kako nisu u La Ligi ili u Bundesligi.MensurM wrote:Najbolji igrači lige. Daleko.Logovan wrote:Šta sa njima?
To ako ne vidiš, prestani pratiti fudbal. U svakom dodiru s loptom se vidi to.
Tješi se ti, zbog te neobjektivnosti nisi ni vjerovao kad sam ti danima trubio da vam je trica minimalno.Logovan wrote:Ma predaleko od ostalih rekao bih, stvarno mi nije jasno otkud oni u našoj ligi. Ustvari, otkud oni uopšte u ovom dijelu Europe, kako nisu u La Ligi ili u Bundesligi.MensurM wrote:Najbolji igrači lige. Daleko.Logovan wrote:Šta sa njima?
To ako ne vidiš, prestani pratiti fudbal. U svakom dodiru s loptom se vidi to.![]()
Posljedice ostadoše od prošle sezone, očito je, jebi ga.
Eh moj ti, nisi ti zbog toga govorio da je trica minimalno, nego napišeš nešto pa ako potrefiš dobro je, ako fuliš onda ne dolaziš neko vrijeme na forum. Ova tvoja druga rečenica je ono o čemu pričam.MensurM wrote: Tješi se ti, zbog te neobjektivnosti nisi ni vjerovao kad sam ti danima trubio da vam je trica minimalno.
Imaćeš još dvaput priliku uvjeriti se koliko su njih dvojica iznad ostalih.
Pa usred utakmice kod 1:1 sam napisao da bi vam mogla biti petica. Za razliku od tebe mogu prepoznati kad neko zna i dominira terenom.Logovan wrote:Eh moj ti, nisi ti zbog toga govorio da je trica minimalno, nego napišeš nešto pa ako potrefiš dobro je, ako fuliš onda ne dolaziš neko vrijeme na forum (ova druga rečenica je ono o čemu pričam).MensurM wrote: Tješi se ti, zbog te neobjektivnosti nisi ni vjerovao kad sam ti danima trubio da vam je trica minimalno.
Prekucana prošla sezona više govori od jedne utakmice, mislim logično je, jasno k'o dan. Tebi je Zec u prošloj sezoni bio najbolji igrač lige, mislim šta više reći o tvojoj "objektivnosti".
Svi smo gledali i vaše i naše utakmice. Djelovali smo od početka sezone kao mnogo jača ekipa. Mensin optimizam nije bio ono o čemu ti pišeš.Logovan wrote:Eh moj ti, nisi ti zbog toga govorio da je trica minimalno, nego napišeš nešto pa ako potrefiš dobro je, ako fuliš onda ne dolaziš neko vrijeme na forum. Ova tvoja druga rečenica je ono o čemu pričam.MensurM wrote: Tješi se ti, zbog te neobjektivnosti nisi ni vjerovao kad sam ti danima trubio da vam je trica minimalno.
Prekucana prošla sezona više govori od jedne utakmice, mislim logično je, jasno k'o dan. Tebi je Zec u prošloj sezoni bio najbolji igrač lige, mislim šta više reći o tvojoj "objektivnosti".
Hajde bolan ne laži me života ti, ti fol prepoznaš.MensurM wrote:Za razliku od tebe mogu prepoznati kad neko zna i dominira terenom.
StručnjaciMensurM wrote:
![]()
![]()
![]()
Gledali su i ovi naše utakmice pa su sve fulili
De provjeri jesul žividecko_sa_kovaca wrote:ti momci sa bordo price imaju 19 godina zive u mojoj mahali
Melbourne_Australia wrote:Ja garantujem da ne postoji klub a ni navijaci na dunjaluku, koji brze padaju u euforiju sampiona i prvaka svemira od komsija...Ja od kako znam za sebe, slusam o pisanju po sirotinji, najvecem klubu u drzavu , najboljoj upravi i kako su oni najbolji...Ovu pricu su pricali i kad su osvajali titulu svakih 7 godina..Jednostavno imaju taj mentalitet, naravno ne svi ali velika vecina...I zato mi je drago zbog ove peticeJer primiti 5 komada u derbiju moze samo fus ekipa, a dati 5 komada moze samo dobra ekipa..Zato se to dogadjalo samo par puta kroz dugu istoriju nasih utakmica..
A to sto imamo vise trofeja od vas? sto imamo veci evropski uspjeh od vas kroz istoriju? sto imamo vise pobjeda u medjusobnom omjeru? sto imamo svoj stadion? i sto imamo zadnjih 25 godina veci prosjek ljudi na tekmi? jebo to90minut wrote:Melbourne_Australia wrote:Ja garantujem da ne postoji klub a ni navijaci na dunjaluku, koji brze padaju u euforiju sampiona i prvaka svemira od komsija...Ja od kako znam za sebe, slusam o pisanju po sirotinji, najvecem klubu u drzavu , najboljoj upravi i kako su oni najbolji...Ovu pricu su pricali i kad su osvajali titulu svakih 7 godina..Jednostavno imaju taj mentalitet, naravno ne svi ali velika vecina...I zato mi je drago zbog ove peticeJer primiti 5 komada u derbiju moze samo fus ekipa, a dati 5 komada moze samo dobra ekipa..Zato se to dogadjalo samo par puta kroz dugu istoriju nasih utakmica..
Ostalo je to od onih starijih rekao bi koji su gledali Zelju kako tavori u drugoj ligi preko 10 godina naravno zna se šta je Sarajevo bilo prije rata u odnosu na Želju.
Pa i navijačke grupe isto svi koji su upuceni u pricu znaju da su horde razlog što manijaci postoje.
Poslije rata je to druga priča u svemu osim tim navijacima zadnje dvije godine je to isti kvalitet, ranije je Hordi uvijek bilo mnogo više pa i kad se gledaju te navijacke tuče u zadnjih 15 godina kad je to doslo na veci nivo Horde su ugasile jednu podgrupu manijaka uzeli mali transparent na kojem piše " vi nas mrzite mi vas jebemo " do ove zadnje tuče u Olovu gdje su natjerani na kraju tuče da bjeze u planine i oduzet im bubanj.
Evo recimo u toj historiji poslije rata se pamti taj zubandan, a u zadnjih 5 godina uzeli vam titulu ispred nosa 2 puta 2015 i Bekić još prošle godine uzeli duplo krunu i to na Grbavici gdje je bilo 0-3 i do sinoc kad ste nas rasformirali 2 pobjede u nizu smo imali.
Eto to je mali dio zbog čega nam je taj mentalitet takav.
Pa ovo su djeca, jedan ima 17 drugi 21 godinu ili tako nesto...kako se upecate tako lahko jbteRicken wrote:StručnjaciMensurM wrote:
![]()
![]()
![]()
Gledali su i ovi naše utakmice pa su sve fulili![]()
![]()
Najbolji je onaj dio kad govore o ekipi Širokog kao bezze ekipa koja je nama uvalila tri gola, a ista ona koja je njih prije 4 dana razmontirala na Pecari.
Koliko više trofeja 1?Melbourne_Australia wrote:A to sto imamo vise trofeja od vas? sto imamo veci evropski uspjeh od vas kroz istoriju? sto imamo vise pobjeda u medjusobnom omjeru? sto imamo svoj stadion? i sto imamo zadnjih 25 godina veci prosjek ljudi na tekmi? jebo to90minut wrote:Melbourne_Australia wrote:Ja garantujem da ne postoji klub a ni navijaci na dunjaluku, koji brze padaju u euforiju sampiona i prvaka svemira od komsija...Ja od kako znam za sebe, slusam o pisanju po sirotinji, najvecem klubu u drzavu , najboljoj upravi i kako su oni najbolji...Ovu pricu su pricali i kad su osvajali titulu svakih 7 godina..Jednostavno imaju taj mentalitet, naravno ne svi ali velika vecina...I zato mi je drago zbog ove peticeJer primiti 5 komada u derbiju moze samo fus ekipa, a dati 5 komada moze samo dobra ekipa..Zato se to dogadjalo samo par puta kroz dugu istoriju nasih utakmica..
Ostalo je to od onih starijih rekao bi koji su gledali Zelju kako tavori u drugoj ligi preko 10 godina naravno zna se šta je Sarajevo bilo prije rata u odnosu na Želju.
Pa i navijačke grupe isto svi koji su upuceni u pricu znaju da su horde razlog što manijaci postoje.
Poslije rata je to druga priča u svemu osim tim navijacima zadnje dvije godine je to isti kvalitet, ranije je Hordi uvijek bilo mnogo više pa i kad se gledaju te navijacke tuče u zadnjih 15 godina kad je to doslo na veci nivo Horde su ugasile jednu podgrupu manijaka uzeli mali transparent na kojem piše " vi nas mrzite mi vas jebemo " do ove zadnje tuče u Olovu gdje su natjerani na kraju tuče da bjeze u planine i oduzet im bubanj.
Evo recimo u toj historiji poslije rata se pamti taj zubandan, a u zadnjih 5 godina uzeli vam titulu ispred nosa 2 puta 2015 i Bekić još prošle godine uzeli duplo krunu i to na Grbavici gdje je bilo 0-3 i do sinoc kad ste nas rasformirali 2 pobjede u nizu smo imali.
Eto to je mali dio zbog čega nam je taj mentalitet takav.![]()
Vi gledate ono sto vama odgovora i to u zadnje 2 sezone
![]()
Taslacina, tarabljenje i krkacina je sinoc bila..Pamtice te ovo tarabljenje narednoj 30 godina..A sad mi nabaci 5
Igraci i navijaci Zeljeznicara posebno inspirisani rijecima rahmetli predsjednika Alije Izetbegovica izvjesenim na juznoj tribini stadiona odigrali u transu i visoko pobijedili u gradskom derbijuMensurM wrote:Pet komada primiti od ove ekipe
FK Željezničar: Erić, Pavić, Krpić, E. Zec, Stanić, Alispahić, Sadiković, Veselinović, Bojo, Osmanković, Sipović.
Amare, doktore
Ima, znam ja, FK Zeljeznicar i njihovi navijaci, brzo se dignu, brzo padnu, vidjeli vise puta, a i isti oni igraci sto su se brukali prije par mjeseci sada su im igracine, itd. Titula osvojena nakon pobjede u Kaknju, jucer potvrdjena, a tek pocela liga, sve receno o kakvim se navijacima radi.Melbourne_Australia wrote:Ja garantujem da ne postoji klub a ni navijaci na dunjaluku, koji brze padaju u euforiju sampiona i prvaka svemira od komsija.
Nikad meni nije problem bio biti realan, kao recimo kad napisem da nikad ne treba biti puštena pjesma na razglas " mi smo divovi " jer smo obicni miševi sve što sam napisao je realnost koja se zove historija.decko_sa_kovaca wrote:nemoj vise argumentovano pisat sviju ti
Sta je Sarajevo bilo u odnosu na Zelju? Kao prvo vas nastanak je bio nas nestanak i valjalo se opet vratiti nakon sto nas je UDBA unistila. Ako to racunas pod drugom ligom neka te je stid i sram.90minut wrote:Ostalo je to od onih starijih rekao bi ... na Želju.
Eto to je mali dio zbog čega nam je taj mentalitet takav.

Dvije pobjede vise imaju.90minut wrote:Imate jednu pobjedu više u međusobnim omjerima?