Takodjer. Ako Princ preuzme kormilo, rejtinzi ce im se strmoglaviti i onda je jedina nada da izbjegnemo nove 4 godine tumbanja vlada na svim nivoima dominantna pobjeda DF-a koja je u domenu naucne fantastike.vivaldi wrote:nadam se samo da ce se suljo oporaviti, bez zajebancije
SDP
- Prpa.ba
#30926 Re: SDP
- vivaldi
#30927 Re: SDP
pravo da ti kazem ja uopste politiku, ne posmatram kroz te pojedinace bisere. politiku vise pratim i analiziram na kolektivnom niovu, zato me i nema na kantonalnim temama (iako su to naravno vazne stvari koji uticu na svakodnevni zivot sviju nas)tvsabina wrote: Možda dobijemo novog direktora autocesta ? (to ti je ono , direktor "za naplatne kućice" )
gajit neku iluziju o postenju, bez mita i korupcije, je totalno suludo ovdje kod nas bar jos 20-30 godina, tako da se to podrazumijeva.
-
StupskaBitanga
#30928 Re: SDP
Duški je Suljo pojammadner wrote:Nada se i duska, no za svaki slucaj pravi rezervnu poziciju.
- It_is_a_Leclerc
#30929 Re: SDP
A bezbeli nam je perspektiva sa Suljom masu bolja i svjetlija.Prpa.ba wrote:Takodjer. Ako Princ preuzme kormilo, rejtinzi ce im se strmoglaviti i onda je jedina nada da izbjegnemo nove 4 godine tumbanja vlada na svim nivoima dominantna pobjeda DF-a koja je u domenu naucne fantastike.vivaldi wrote:nadam se samo da ce se suljo oporaviti, bez zajebancije
U kojoj državi vi ljudi živite ?!
- vivaldi
#30930 Re: SDP
nije svjetlija, ali je puno manje crna nego sa ostalimIt_is_a_Leclerc wrote:A bezbeli nam je perspektiva sa Suljom masu bolja i svjetlija.
-
semirizsvemira
#30931 Re: SDP
Ma bit ce SDP u ranhu stranke penzionera ako i to uspiju
-
swanfilter
#30932 Re: SDP
Za USK ti iz vlastitog primjera mogu reci da se kvote postuju. U kakvom procentu, ne znam. Kada sam diplomirao, u Bihacu mi 2 godine govorili da men ne mogu zaposliti jer sam Bosnjak. Bila potreba po kadru al kada nisi clan pravog tora ...travnik wrote:SDP traži poštivanje nacionalne strukture u rukovodećem kadru sigurnosnih slubi u HNK? Svaka čast! Ljudi vele, jednakost naroda. Odličan njihov potez, ali čudno kako samo HNK, a ne na primjer Sarajevo i to na primjer Školski odbori, ili u Bugojnu Upravni odbori. Čisto sumnjam da je na primjer u USK i BPK ispoštovana etnička struktura. Izgleda, SDP opet k'o fol borbom za ravnopravnost, koketira sa B desnicom.
- Danguba
#30933 Re: SDP
bolje i sivilo nego crnilo...vivaldi wrote:nije svjetlija, ali je puno manje crna nego sa ostalimIt_is_a_Leclerc wrote:A bezbeli nam je perspektiva sa Suljom masu bolja i svjetlija.
stvarno smo dosli do faze da MORAMO birati manje zlo.
- vivaldi
#30934 Re: SDP
nismo nikad ni izasli iz te fazeDanguba wrote: stvarno smo dosli do faze da MORAMO birati manje zlo
- Danguba
#30935 Re: SDP
vivaldi wrote:nismo nikad ni izasli iz te fazeDanguba wrote: stvarno smo dosli do faze da MORAMO birati manje zlo
tako ispadne ali smo imali nade i vjerovali u neke promjene.
svakom se pruzila prilika da se dokaze ali ispade da je to sve isto ''od zla oca i gore matere''.
- vivaldi
#30936 Re: SDP
ne mislim da su svi od zla oca i gore matere, vec da je to prije svega uslovljeno izuzetno jebenim unutrasnjim okolnostimaDanguba wrote:tako ispadne ali smo imali nade i vjerovali u neke promjene.
svakom se pruzila prilika da se dokaze ali ispade da je to sve isto ''od zla oca i gore matere''.
- It_is_a_Leclerc
#30937 Re: SDP
Klasične špekulacije. SDA je, po BiH i po bošnjački narod, najgori izbor.vivaldi wrote:nije svjetlija, ali je puno manje crna nego sa ostalimIt_is_a_Leclerc wrote:A bezbeli nam je perspektiva sa Suljom masu bolja i svjetlija.
Sve osim njih je spas. Čak i Fahro.
-
StupskaBitanga
#30938 Re: SDP
SDP i računa na FahrA jer je svjestan da u "bošnjačkom" korpusu uvijek idu 2 stranke a oni su ipak šipka i bubanj ali možda to bude i SDA-SBB sve je moguće
- Danguba
#30939 Re: SDP
ne dao mu bog jace vlasti.It_is_a_Leclerc wrote:Klasične špekulacije. SDA je, po BiH i po bošnjački narod, najgori izbor.vivaldi wrote:
nije svjetlija, ali je puno manje crna nego sa ostalim
ovi su nas osakatili a fahro bi nas sahranio, definitivno.
- akcid
#30940 Re: SDP
Kud ćeš veće sahrane od dvodecenijske vladavine SDADanguba wrote:ne dao mu bog jace vlasti.It_is_a_Leclerc wrote:Klasične špekulacije. SDA je, po BiH i po bošnjački narod, najgori izbor.vivaldi wrote:
nije svjetlija, ali je puno manje crna nego sa ostalim
ovi su nas osakatili a fahro bi nas sahranio, definitivno.
- vivaldi
#30941 Re: SDP
zavisi koja frakcija, mada generalno ne mislim tako. istina, nisam ni bosnjak, ali svjedno i meni su vlastIt_is_a_Leclerc wrote:Klasične špekulacije. SDA je, po BiH i po bošnjački narod, najgori izbor.
- drug_profi
#30942 Re: SDP
A sad još i spaljuju tragove...akcid wrote:
Kud ćeš veće sahrane od dvodecenijske vladavine SDAUništili su sve što se moglo uništiti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#30943 Re: SDP
Ipak mislim da ga je Duška jako čuvala večeras... Na pitanje d ali on osobno ima nepotizma i korupcije niti je spomenula kumu u tužilaštvu, niti poslove sa svrsa i pranje para. Makar i u kontekstu "Izgleda da je"..
Tako da mislim da se SDP sretno vratio kuću na FTV. Dugo ga nije bi bilo
- Danguba
#30944 Re: SDP
Kako nece.KatarinaKosaca wrote:Ipak mislim da ga je Duška jako čuvala večeras... Na pitanje d ali on osobno ima nepotizma i korupcije niti je spomenula kumu u tužilaštvu, niti poslove sa svrsa i pranje para. Makar i u kontekstu "Izgleda da je"..
Covjeku odma pozli kada dodje do istine.
- drug_profi
#30945 Re: SDP
Pragmaticni su i na FTV. Izgledno je da Suljo nece jos dugo, a svakako nece biti u stanju voditi stranku. Sarajlic je korumpiran (kao i ostali) ali izmice mu se ispod nogu, a Bakirova struja je ojacala i vjerovatno ce prevladati. U tom kontekstu i FTV je svjesna da je cisti zijan vezati svoju profesionalnu buducnost uz takvu stranku. Zato sad malo "neutralnosti".KatarinaKosaca wrote:Ipak mislim da ga je Duška jako čuvala večeras... Na pitanje d ali on osobno ima nepotizma i korupcije niti je spomenula kumu u tužilaštvu, niti poslove sa svrsa i pranje para. Makar i u kontekstu "Izgleda da je"..
-
StupskaBitanga
#30946 Re: SDP
Kolege forumaši vi ste zaboravili jednu malu činjenicu i na temi federalna televizija sam ovo i predvidio
FTV se vratio SDP jer je Damir Hadžić obećao da će vratiti marketinšku minutažu pa čak je i povećati na 8 minuta
Sve je interes i PARE
FTV se vratio SDP jer je Damir Hadžić obećao da će vratiti marketinšku minutažu pa čak je i povećati na 8 minuta
Sve je interes i PARE
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#30947 Re: SDP
Zlatko je bas slikovito prikazao o kakvom se ego manijaku radi i koliko je samozaljubljen u svoj ego. Covjek, to se bas vidi, duboko vjeruje u ono sto prica. I da je najbolji i najpametniji...da 99% populacije planete ztemlje mu nisu ni to koljena itd.
To je osnovni i pocetni primjer psihickoga poremecaja, kada covjek ne uvidja u cemu grijesi i kada nema ni trunke samokriticnosti, kao ni realnog pogleda na sebe kao cinioca.
To je osnovni i pocetni primjer psihickoga poremecaja, kada covjek ne uvidja u cemu grijesi i kada nema ni trunke samokriticnosti, kao ni realnog pogleda na sebe kao cinioca.
- travnik
#30948 Re: SDP
Svugdje postoje kvote, ali problem je u postotku, odnosno kolike su. Više-manje svi ubace po par "drugih", ona čisto kao ukras, a elegantno izbjegnu zakon i istinsko poštivanje jednakosti. Mislim da je po popisu iz 1991., koji je još uvijek validan, Srba bilo 15%-20% u USK, a čisto sumnjam da su toliko zastupljeni na rukovodećim mjestima, pa čak i na "običnim". Imaju kvote i u RS-u, ali tamo umjesto da Bošnjaci imaju 30%, imaju možda 3%. Hrvati umjesto skoro 10%, imaju 1%. Slična situacija je u mjestima gdje su H većina. Zbog toga smatram da je SDP licimjeran. Očigledno nije u pitanju jednakost i poštivanje zakona, već nešto drugo.swanfilter wrote:Za USK ti iz vlastitog primjera mogu reci da se kvote postuju. U kakvom procentu, ne znam. Kada sam diplomirao, u Bihacu mi 2 godine govorili da men ne mogu zaposliti jer sam Bosnjak. Bila potreba po kadru al kada nisi clan pravog tora ...travnik wrote:SDP traži poštivanje nacionalne strukture u rukovodećem kadru sigurnosnih slubi u HNK? Svaka čast! Ljudi vele, jednakost naroda. Odličan njihov potez, ali čudno kako samo HNK, a ne na primjer Sarajevo i to na primjer Školski odbori, ili u Bugojnu Upravni odbori. Čisto sumnjam da je na primjer u USK i BPK ispoštovana etnička struktura. Izgleda, SDP opet k'o fol borbom za ravnopravnost, koketira sa B desnicom.
- Shahab
#30949 Re: SDP
Lagumdžija ima teži oblik narcisoidnog poremećaja ličnosti. Gledao sam sinoćnji intervju na FTV i pitanje je koga laže, sebe ili javnost. nalazi se u teškoj psihozi, poput Hitlera u bunkeru, u Berlinu, dok Crvena armija steže obruč oko njega. Vjeruje u sospstvene fantazije, u preokret koji će se dogoditi u zadnjem trenutku. Okružen mediokritetama i ulizicama izgubio je svaki kontakt sa realnošću. Pokušava se prodati izlizanim frazama i poziranjem socijaldemokratije, kao da građani nisu svjesni strahovitih razmjera kriminala, korupcije i nepotizma koji simbolišu njegovu apsolutističku vlast tokom poslednje tri godine.-LIBERO- wrote:Zlatko je bas slikovito prikazao o kakvom se ego manijaku radi i koliko je samozaljubljen u svoj ego. Covjek, to se bas vidi, duboko vjeruje u ono sto prica. I da je najbolji i najpametniji...da 99% populacije planete ztemlje mu nisu ni to koljena itd.
- MOSALJOZE
#30950 Re: SDP
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /131007151
Šta pušu ovaj Lagumdzija
Šta pušu ovaj Lagumdzija