SDA-All about

Innovation

#30901 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

nightvision wrote:
Innovation wrote:
PM72 wrote:Ma jok.Mi smo ti svi ilegalci.Ko Valter. :D Svako ko bude glasao za SDA - ruka mu se osušila.
:facepalm:

Jeli cijela ili samo dio? :saveta:
Sto se mene tice mogu im djeca pokrepati od svakog moguceg raka i tumora...
:facepalm:

Image
Banksy

#30902 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Innovation wrote:
Image
Ima li tog bumeranga za SDA zlikovce?
drug_profi

#30903 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Slobodno se može reći da je ova SDA hebala majku i Bosnjacima i Bosni dugoročno....
Roccohljup

#30904 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

vala ako ćemo pošteno, sami sebi hebemo sve .....SDA je samo alatka za to dok je problem u nama
nightvision

#30905 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

Innovation wrote: :facepalm:

Image
Jesi li se nasao prozvan? Izvini sto si se prepoznao. Zbog vas malobrojne probrane stoke propada drzava. Znaci, tumori i rakovi su bumerang koji treba vama da se vrati zbog toga. Po jedan za svaku marku sto ste ukrali.
Innovation

#30906 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Banksy wrote:
Innovation wrote:
Image
Ima, samo mi nemoj reci da se ti slazes sa ovom recenicom /kletvom/.
JThomas

#30907 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

pa kad će se vama više vratiti...
Banksy

#30908 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Innovation wrote:
Banksy wrote:
Innovation wrote:
Image
Ima
Ja ga zasad ne vidim... A nadam se i priželjkujem.
duh_sa_sjekirom

#30909 Re: SDA-All about

Post by duh_sa_sjekirom »

nightvision wrote:
:-)
Nastranu sve o SDA, ali kakva je krivica nekog djeteta zbog grijeha njegovih roditelja?
Ako ti sutra napraviš neko krivično djelo, treba li kazniti i tvoje dijete?
nightvision

#30910 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

duh_sa_sjekirom wrote:
nightvision wrote:
Nastranu sve o SDA, ali kakva je krivica nekog djeteta zbog grijeha njegovih roditelja?
Treba li kazniti? Pa vec su kaznjena. Koja je krivica nase djece da ispastaju lopovluk ovih bandita? Razmislja li ova pogana banda ikad o nasoj djeci? Ispred svakog supermarketa, ispred svake skole, i na svakom koraku na ulici, naci ces nekoga ko sakuplja dobrotvorne priloge za lijecenje, i najcesce je rijec o djeci. To su takodje necija djeca. Dok se za njih sakuplja sadaka djeca ovih bandita uzivaju sve blagodeti kriminala njihovih "baba". I sad ja treba da ih zalim? More malo morgen. Dakle, njima nije zao nase djece, nije meni zao ni njihove, ni djece ni unucadi. Od sveg srca zelim im da svi krepaju.
GeeTnT

#30911 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

nightvision wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:
nightvision wrote:
Treba li kazniti? Pa vec su kaznjena. Koja je krivica nase djece da ispastaju lopovluk ovih bandita? Razmislja li ova pogana banda ikad o nasoj djeci? Ispred svakog supermarketa, ispred svake skole, i na svakom koraku na ulici, naci ces nekoga ko sakuplja dobrotvorne priloge za lijecenje, i najcesce je rijec o djeci. To su takodje necija djeca. Dok se za njih sakuplja sadaka djeca ovih bandita uzivaju sve blagodeti kriminala njihovih "baba". I sad ja treba da ih zalim? More malo morgen. Dakle, njima nije zao nase djece, nije meni zao ni njihove, ni djece ni unucadi. Od sveg srca zelim im da svi krepaju.
Prelistah malo tvoje postove i dodjoh do zakljucka da si ti jedan balavac koji ne samo da nemas djece, nego si za lijecenje. Care, ako ubrzo ne pocnes traziti lijeka, gotov si....
duh_sa_sjekirom

#30912 Re: SDA-All about

nightvision wrote: Treba li kazniti? Pa vec su kaznjena. Koja je krivica nase djece da ispastaju lopovluk ovih bandita? Razmislja li ova pogana banda ikad o nasoj djeci? Ispred svakog supermarketa, ispred svake skole, i na svakom koraku na ulici, naci ces nekoga ko sakuplja dobrotvorne priloge za lijecenje, i najcesce je rijec o djeci. To su takodje necija djeca. Dok se za njih sakuplja sadaka djeca ovih bandita uzivaju sve blagodeti kriminala njihovih "baba". I sad ja treba da ih zalim? More malo morgen. Dakle, njima nije zao nase djece, nije meni zao ni njihove, ni djece ni unucadi. Od sveg srca zelim im da svi krepaju.
Opet, nije krivica djece, ni u jednom ni u drugom slučaju, već u oba slučaja, isključivo njihovih roditelja...
nightvision

#30913 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

GeeTnT wrote:Prelistah malo tvoje postove i dodjoh do zakljucka da si ti jedan balavac koji ne samo da nemas djece, nego si za lijecenje. Care, ako ubrzo ne pocnes traziti lijeka, gotov si....
Samo ti listaj efbiaj profajleru. S vama sda bandom treba se radikalno obracunati.
duh_sa_sjekirom wrote:Opet, nije krivica djece, ni u jednom ni u drugom slučaju, već u oba slučaja, isključivo njihovih roditelja...
Jok to, samo oko za oko, nek' banditi pocnu razmisljati kakvo i koliko zlo su napravili.
duh_sa_sjekirom

#30914 Re: SDA-All about

nightvision wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:Opet, nije krivica djece, ni u jednom ni u drugom slučaju, već u oba slučaja, isključivo njihovih roditelja...
Jok to, samo oko za oko, nek' banditi pocnu razmisljati kakvo i koliko zlo su napravili.
OK, ako ti tako kažeš...
GeeTnT

#30915 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

nightvision wrote:
GeeTnT wrote:Prelistah malo tvoje postove i dodjoh do zakljucka da si ti jedan balavac koji ne samo da nemas djece, nego si za lijecenje. Care, ako ubrzo ne pocnes traziti lijeka, gotov si....
Samo ti listaj efbiaj profajleru. S vama sda bandom treba se radikalno obracunati.
Ista ta banda u ciji kos stavljas i mene je jos dok si u besici bio, natjerala da odem i zapocnem zivot negdje gdje ce moja djeca imati bolju buducnost. Njihova politika i cilj jeste da se radikalno obracunavate, dok ce oni sa pristojne daljine gledati kako im palite sve dokaze njihovog kriminala...i ti ces vjerovatno biti glavna faca avaza uslikan sa molotovljevim koktelom, dok ce se ta banda sa kojom ratujes grohotom smijati dok ispijaju svoje koktele u svojim kucama daleko od BiH...
pemanapemani

#30916 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

GeeTnT wrote:
nightvision wrote:
Ista ta banda u ciji kos stavljas i mene je jos dok si u besici bio, natjerala da odem i zapocnem zivot negdje gdje ce moja djeca imati bolju buducnost. Njihova politika i cilj jeste da se radikalno obracunavate, dok ce oni sa pristojne daljine gledati kako im palite sve dokaze njihovog kriminala...i ti ces vjerovatno biti glavna faca avaza uslikan sa molotovljevim koktelom, dok ce se ta banda sa kojom ratujes grohotom smijati dok ispijaju svoje koktele u svojim kucama daleko od BiH...
Onda mi koji smo ostali trebamo pustiti da i nas otjeraju kao tebe?

Jebo više i ovo. Šta god kažeš nabiju ti na nos četnike i ustaše - vidi kakvi su oni, oni bi te odmah zaklali, a SDA te samo krade. Šta hoćeš, oni su najmanje zlo barem dok je zemlja u postratnom konfliktnom periodu (22 godine od kraja agresije na RBiH :? :? )

Ako nastaviš i dalje pričati, onda si vjerovatno ubačeni element Bosanac, zabludjeli Bošnjak ili ustaša/četnik glavom i bradom.

Zašto se ti i slični niste borili odmah nakon agresije i sasjekli kriminal SDA u korjenu?

Eto, ja sam tada bio pubertetlija, ovaj u bešici, onaj vozao tutu u rikverc, onom tek izrasle dlake ispod pazuha... Znači, nismo bili u stanju, a vi ste se, jebi ga, ispalili i sad krivite nas koji smo tada bili djeca zbog situacije danas.

Ne može me Bog ubjediti da se u periodu 1996.-2006. nije moglo prepoznati koja je SDA bagra i šta će napraviti od države.
I eto, ti se ispalio, a mi krivi jer nekad popizdimo i istresemo se na forumu ili ne daj Bože napravimo neki kurčevi protest, kojeg opet sjebu ubačeni elementi, ali dobiju savršenu priču o antibosanskim huliganima koji su zapalili Predsjedništvo, a to ni četnici nisu uradili. :-)

Znači, svi su drugi krivi, samo ja nisam kriv, mene otjeralo na zapad da svojoj djeci osiguram bolju budućnost, a ko god pisne protiv tih što su me otjerali, ja ću ga napasti.
Nevjerovatno.
drug_profi

#30917 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Jos se 1990 vidjelo sta je SDA, ali prosjecnom Bosnji mora kilometar u guzicu uci da mu udje cenat u glavu.
I vidjecete na izborima opet ce ova ovakva SDA da dobije 20%. Dokaz za stereotipe o bosancima.
GeeTnT

#30918 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Jesmo druze...jesmo....borili se da je skinemo..izabrali smo SDP koji nam je sahranio svu nadu za bolje sutra...

pemanapemani wrote:
Znači, svi su drugi krivi, samo ja nisam kriv, mene otjeralo na zapad da svojoj djeci osiguram bolju budućnost, a ko god pisne protiv tih što su me otjerali, ja ću ga napasti.
Nevjerovatno.
Napadnuta su bila djeca, a ona nisu kriva...
Last edited by GeeTnT on 02/08/2017 12:23, edited 1 time in total.
pemanapemani

#30919 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

GeeTnT wrote:Jesmo druze...jesmo....borili se da je skinemo..izabrali smo SDP koji nam je sahranio svu nadu za bolje sutra...
Izabrali Alijansu za promjene koja je vladala na dijelu teritorije manje od 2 godine i to je sahranilo svu nadu za bolje sutra?

taman da je tako, što niste srušili SDP, pa izabrali BPS, pa ako oni budu isti onda NS i tako redom. Jok, lakše je reći - svi su isti, ali se samo SDA blati, mene otjeralo da osiguram bolju budućnost djeci, ja nisam kriv, krivi ste vi koji ste 2000., imali 17 godina.

Zajebi tu priču više. SDA spinove može popušiti samo osoba ograničenih intelektualnih sposobnosti i oni kojima je ta ista SDA obećala posao, donaciju, upis na fakultet, štelu za hemoterapiju i magnetnu erezonancu.
Alfons Kauders

#30920 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

pemanapemani wrote:
GeeTnT wrote:Jesmo druze...jesmo....borili se da je skinemo..izabrali smo SDP koji nam je sahranio svu nadu za bolje sutra...
Izabrali Alijansu za promjene koja je vladala na dijelu teritorije manje od 2 godine i to je sahranilo svu nadu za bolje sutra?

taman da je tako, što niste srušili SDP, pa izabrali BPS, pa ako oni budu isti onda NS i tako redom. Jok, lakše je reći - svi su isti, ali se samo SDA blati, mene otjeralo da osiguram bolju budućnost djeci, ja nisam kriv, krivi ste vi koji ste 2000., imali 17 godina.

Zajebi tu priču više. SDA spinove može popušiti samo osoba ograničenih intelektualnih sposobnosti i oni kojima je ta ista SDA obećala posao, donaciju, upis na fakultet, štelu za hemoterapiju i magnetnu erezonancu.
Ma kakvi. Kila kafe, kila kocke, litra ulja i bombonjera.

Mjera :)
GeeTnT

#30921 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

pemanapemani wrote:

..sta da radimo sa periodom 2007 - 2010?
GeeTnT

#30922 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:
pemanapemani wrote:

Ma kakvi. Kila kafe, kila kocke, litra ulja i bombonjera.

Mjera :)
Zaboravio si letak...
pemanapemani

#30923 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

GeeTnT wrote:
pemanapemani wrote:

..sta da radimo sa periodom 2007 - 2010?

Šta da radimo sa periodom 2007.- 2010. u kojem je vladala SDA sa SBiH? Isto što i sa periodom od 2002. do 2007. :-)

SDP i SDA su zajedno vladali u periodu 2010. - 2014. Pola fakture ide na adresu SDA.

Da sumiramo, u zadnjih 25 godina SDA nije bila dio vlasti jedino u dvogodišnjem periodu vladavine Alijanse za promjene.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30924 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

DOOO POOOBEEDEEEE !!!

Image

iiideeemooooo :bih:
nightvision

#30925 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

GeeTnT wrote:Ista ta banda u ciji kos stavljas i mene je jos dok si u besici bio, natjerala da odem i zapocnem zivot negdje gdje ce moja djeca imati bolju buducnost. Njihova politika i cilj jeste da se radikalno obracunavate, dok ce oni sa pristojne daljine gledati kako im palite sve dokaze njihovog kriminala...i ti ces vjerovatno biti glavna faca avaza uslikan sa molotovljevim koktelom, dok ce se ta banda sa kojom ratujes grohotom smijati dok ispijaju svoje koktele u svojim kucama daleko od BiH...
Znaci ti negdje sa sigurne udaljenosti i udobno zavaljen u fotelju (meni i svima ostalima) solis pamet kako se ja ovde trebam ili ne trebam obracunati sa banditima. Bra'o! Trebao si pisati scenario za csi i dosje x, place holivud za tobom. Mozes i karijeru napraviti. Profajleru.
Pun mi qura@ takvih patriJota.
Post Reply