Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
logsa wrote: ↑30/11/2025 23:04
80% dvorane pratilo je mec kulturno kako i treba, a BH Fansticos umjesto da navijaj za svoju reprezentaciju oni samo protiv Srbije.
Dodju iz dijaspore par dana obrukaju nas i vrate se u EU i nastave svoj europski zivot…
Sta znaci kulturno I kako treba ? Kako su tebe obrukali ?
Jes I ti navijao za dobru kosarku pa nek bolji pobijedi ?
Kakva zna biti atmosfera na sportskim događajima u regiji i Juropi, ovo je mlaka kamilica po pitanju uvreda i provokacija... Pa u sred Beograda izviždi se i Crnogorska himna...
Uostalom, Alimpije i Momirov pohvališe atmosferu, tako da se tu nema više šta kaSti.....
Velkoski wrote: ↑30/11/2025 22:58
Kada petog jula oni u Beogradu budu pjevali o genocidu, Sratku i kako im se pale džamije onda ćemo mi pobijediti? Je l' to ta logika, da znam šta da odigram na kladionici taj dan.
Nije kladionica dio tradicije dobrih Bošnjaka. Radije đe kakve sergije uplati.
Nisam vjernik, meni je sve dozvoljeno.
Nije tacno da smo bili autsajderi!!! Ova se reprezentacija Srbije mogla i morala dobiti jer nije ni po cemu jaca od nase osim sto ima dva centra ali sve ostale linije ili jednake ili losije od nasih. Pa Svicarci su im ina poluvremenu napravili -24 ali Svicarci neaju to znanje i iskustvo da sacuvaju rezultat.
hrasno38 wrote: ↑30/11/2025 23:06
Nije tacno da smo bili autsajderi!!! Ova se reprezentacija Srbije mogla i morala dobiti jer nije ni po cemu jaca od nase osim sto ima dva centra ali sve ostale linije ili jednake ili losije od nasih. Pa Svicarci su im ina poluvremenu napravili -24 ali Svicarci neaju to znanje i iskustvo da sacuvaju rezultat.
Život mjerim po kvotama. I po tome ko je uopšte pozvan da igra
hrasno38 wrote: ↑30/11/2025 23:06
Život mjerim po kvotama. I po tome ko je uopšte pozvan da igra
Mozda se tvoj zivot mjeri po kvotama moje ne, nego prema drugim stvarima puno realnijim
80% dvorane pratilo je mec kulturno kako i treba, a BH Fansticos umjesto da navijaj za svoju reprezentaciju oni samo protiv Srbije.
Dodju iz dijaspore par dana obrukaju nas i vrate se u EU i nastave svoj europski zivot…
Sta znaci kulturno I kako treba ? Kako su tebe obrukali ?
Jes I ti navijao za dobru kosarku pa nek bolji pobijedi ?
Znaci moras vrijedjati i psovati da bi navijao kako treba?
Umjesto da se navija za svoju reprezentaciju.
Ali zadovoljan sam kad vidim da vecina ljudi u dvorani nije pratilo takvo navijanje tacnije psovanje.
logsa wrote: ↑30/11/2025 23:09
Ali zadovoljan sam kad vidim da vecina ljudi u dvorani nije pratilo takvo navijanje tacnije psovanje.
Ti si drug onda za pozorista, ako ovome od veceras nalazis zamjerku.
Nema veze, dodji nam na ljeto kad se bude uzvrat igrao pa cemo komentarisati becku skolu publike u Nisu, Kragujevcu, Beogradu ili gdje ce se vec igrati.
Dugarry wrote: ↑30/11/2025 22:50
Aticevo ponasanje se ne moze ni komentarisati, jer je on licno Srbiji dao pobjedu. Sramno, ne znam kako drugacije da opisem ono sto je uradio.
Slazem se za Castanedu, ovo nije igrac koji nam treba. Jest on dobar, ali vrijedilo bi pokusati naci boljeg, jer ih sigurno ima.
Bilo bi gutavo i bezbtehničke, pali su psihološki.
Uz to dobijamo nenadano loptu zadnjih šest sekundi koje niko se ne usuđuje opaliti tricu. A oni ne smiju praviti faul. Da ne govorimo kako smo ispali u presingu prije te situacije, dvojica iz Srbije sama ispod koša.
Nema veze, dodji nam na ljeto kad se bude uzvrat igrao pa cemo komentarisati becku skolu publike u Nisu, Kragujevcu, Beogradu ili gdje ce se vec igrati.
Znaci ne mozes se izdugnuti od primitivizma nego moras uzvratiti istim?
Zbog te price oni su musu u beogradu, vidjeti ces u beogradu itd… necemo nigdje stici.
Sta me briga sta ce biti u beogradu, treba da gledamo sebe.
Naravno da te treba biti briga šta je preko granice, pogotovo jer u prosjeku svakih pedesetak godina pređu granicu. Osim ako ste već u Njemačkoj, e onda je svejedno.
Znaci ne mozes se izdugnuti od primitivizma nego moras uzvratiti istim?
Zbog te price oni su musu u beogradu, vidjeti ces u beogradu itd… necemo nigdje stici.
Sta me briga sta ce biti u beogradu, treba da gledamo sebe.
Pred kim bolan da se izdižišeš kad takvi već 30+ godina pokazuju da razumiju i štuju samo proporcionalnost s druge strane...
Ne brukaj se. Idi prati ping pong ako ti smeta navijanje.
Ipak ono što je zasjenilo inače sjajnu atmosferu na utakmici jeste sramotno, da ne kažemo ružno navijanje dijela naših navijača, pogotovo na kraju susreta.
Između ostalog skandiralo se "gazi četnike", a treba dodati da je i himna Srbije na samom početku žestoko izviždana.
Ipak ono što je zasjenilo inače sjajnu atmosferu na utakmici jeste sramotno, da ne kažemo ružno navijanje dijela naših navijača, pogotovo na kraju susreta.
Između ostalog skandiralo se "gazi četnike", a treba dodati da je i himna Srbije na samom početku žestoko izviždana.
Je li se meni pricinjava, ili gazi cetnike je nazvano ruznim navijanjem?
Onda je i gazi baliju u najmanju ruku ok. Molim te lijepo.
Jebat Srbiju i Vucica, ok. Normala.
Pjevati o cetnicima, sto je pogrdan naziv za Srbe (da ko ne filozofira ovdje o historiji, to je de facto tako), dok ti u ekipi igraju Srbi, blago receno retardirano.
Je li se meni pricinjava, ili gazi cetnike je nazvano ruznim navijanjem?
Balija i četnik u istoj ravni?
Čitaš li ti sebe šta pišeš bolan?
Citas li ti mene? Kada se kaze gazi cetnika i baliju, ne misli se na ono sta su po definiciji ti pojmovi, nego se radi o pogrdnom nazivu nekog naroda. To je fakticki tako. Cinjenica.
Citas li ti mene? Kada se kaze gazi cetnika i baliju, ne misli se na ono sta su po definiciji ti pojmovi, nego se radi o pogrdnom nazivu nekog naroda. To je fakticki tako. Cinjenica.
Odlično navijanje i atmosfera, ne znam šta se srdiš.
Pa zašto niko nije skandirao "gazi Srbe" onda? Daj se skoncentriši i prestani izjednačavati ideologiju koja je počinila genocid sa balijama.